s
Μηδενική μοίρα Κριού - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 18 of 18

Re: Η μηδενική μοίρα του Κριού

Thnx Μητσάκο:nuts:

κυριε ΜΑΝΗ καλησπερα
    ζητω συγγνωμη για τα κεφαλαια που χρησιμοποιησα αλλα για να ειμαι ειλικρινης δεν ηξερα οτι τα χρησιμοποιουμε σε τετοιες περιπτωσεις που μου αναφερατε...
    σας ευχαριστω που ασχοληθηκατε με τον χαρτη μου ειμαι σχετικα καινουριο μελος και προσπαθω να μαθω οσα περοσσοτερα μπορω απο τα διαφορα θεματα της ιστοσελιδας:bigsmile:

αγαπητο μελος toniats
    θελω να σε ευχαριστησω που ασχοληθηκες με το θεμα μου.
    η αληθεια ειναι οτι μπερδευτηκα με το ΣΚ καθως και με τις οψεις καθοτι καινουριο μελος....
    πιστευω σιγα σιγα να μου λυθουν ολες οι αποριες
    ευχαριστω και παλι

Όνομα:
    Βίκη

Bρήκα το ΣΚ σε σύνοδο με τον κλήρο της τύχης στον 3ο οίκο σε σύνθετο. Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτή η σύνοδος? και ποιά?

Quote Originally Posted by vikou View Post
    Bρήκα το ΣΚ σε σύνοδο με τον κλήρο της τύχης στον 3ο οίκο σε σύνθετο. Έχει κάποια ιδιαίτερη σημασία αυτή η σύνοδος? και ποιά?
    Μπααα, δεν το βλέπω. Δες πρώτα Ήλιο, Αφροδίτη, Δία, Ερμή, ¶ρη, Κρόνο κλπ και αν κάθονται καλά από όψεις και Οίκους, έχει καλώς. Αν δεν, τι να σου πει και ο κλήρος της τύχης, τι να σου πει και το ΣΚ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by vikou View Post
    Μπααα, δεν το βλέπω. Το σύνθετο από μόνο του ελέγχεται ακόμα και από ...κάμποσους που ασχολούνται με την αστρολογία :nuts: Δες πρώτα Ήλιο, Αφροδίτη, Δία, Ερμή, ¶ρη, Κρόνο κλπ και αν κάθονται καλά από όψεις και Οίκους, έχει καλώς. Αν δεν, τι να σου πει και ο κλήρος της τύχης, τι να σου πει και το ΣΚ
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Βίκη

Nαί έτσι πρέπει να είναι.. Ρώτησα όμως καλού κακού γιατί διάβασα ότι ο κλήρος της τύχης απέχει από τον Ωροσκόπο όσο η Σελήνη από τον Ήλιο και είναι γι αυτόν ό,τι η Σελήνη για τον Ήλιο. Κατά τα άλλα βρήκα πληροφορίες για το σύνθετο εδώ δίπλα σε ένα κατατοπιστικότατο άρθρο με τίτλο μοιραίες σχέσεις και έλυσα πολλές απορίες μου γι αυτό.. :bigsmile:

τι γινετε οταν ο ηλιος ειναι μηδενικη κριου,και ωροσκοπος μηδενικη αιγοκερου?με συνοδο Δια στην 4η μοιρα του αιγοκερου?

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)