s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast
Results 41 to 50 of 118
    Όνομα:
    Ράνια

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by mania16 View Post
    Ρανια, η οποιοδηποτε αλλο μελος, ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις διελευσεις του Κρονου, παρακαλω.
    Πως ερμηνευεται η συνοδος του τρανσιτ Κρονου με Ηλιο( 8ος οικος Παρθενος) και αντιθεση με σεληνη (2ος οικος Ιχθεις)
    Πολλοι πολλοι περιορισμοι σε προσωπικο επιπεδο, τιποτα να μην πηγαινει μπροστα?
    Και σε συναισθηματκο επιπεδο, αδυναμια εκφρασης συναισθηματων ? Η σημμασια των οικων?

Ευχαριστω
    Mania αυτη η διελευση προσφέρεται για περισυλλογή, προγραμματισμό και στόχους, αν την εκμεταλλευτεις οπως πρέπει. Σε κλείνει στον εαυτό σου και προκαλει μια διαθεση κριτικής σκέψης (Παρθένος) σε οτι αφορά το ατομο σου (Ηλιος). Πιθανον να σκεφτεις το παρελθον σου (Σελήνη) και να αμφισβητήσεις τις αξιες σου (2ος). Ισως να συνειδητοποιείς (Ήλιος) τωρα ποια πραγματα θελουν αλλαγη (8ος), αλλα κατι να σε κραταει μόνο σε σκέψεις του τυπου...με ποιο τροπο ειναι καλύτερα, ποια χρονική στιγμη ειναι η κατάλληλη κλπ. Τωρα το "ασε με να κανω λάθος" δεν υπαρχει σαν σκέψη ουτε για πλακα! Μαθαινεις τον εαυτο σου καλυτερα και τα συναισθηματα σου... και συμφωνα μ' αυτα σκέφτεσαι πως θα πορευτεις απο δω και πέρα. Αφου εχεις αντιθεση Ηλιου Σελήνης και Σεληνη σε Ιχθείς, ετσι κι αλλιως μια δυσκολια στην εκφραση των αισθηματων σου θα την ειχες, ή ενα μπερδεμα για το τι νιωθεις ή τι θες πραγματικα συν μια μεταβλητότητα που παίρνει η Σελήνη σου απο τους Ιχθεις. Ο Κρόνος ερχεται να ξεκαθαρίσει το τοπιο, ακόμα και να προσφέρει μια σληρη εκμάθηση του ψυχισμού σου. Μονο που αργει. Χτυπώντας τα φώτα φερνει σιγουρα εμποδια και καθυστερήσεις, αλλα με τον χρόνο και αντοχή, εμπειριες και ωριμοτητα.

Απο αποψη υγειας πιθανόν να εχεις μικροενοχλήσεις με το στομάχι.
    Στα οικονομικά πρέπει να εισαι μαλλον προσεκτική και να μην επηρεάζεσαι απο το συναισθημα, ιδιως αν πρέπει να παρεις αποφάσεις που θα εχουν αντίκρισμα μακροπρόθεσμα.

Ρανια, σε ευχαριστω για την απαντηση. Αυτο για το στομαχι 100% αληθινο!

Οι διελευσεις δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο ατομο. Αυτο το μπερδεμα για το τι νιωθεις και το τι θες πραγματικα το εχω ξαναδιαβασει και δεν το κατανοω. Γιατι να μην νιωθεις και να θελεις τα ιδια πραγματα? Για παραδειγμα μπορει να νιωθεις καλα μεσα σε μια σχεση (οχι ερωτικη) αλλα συγχρωνος να θες να την διακοψεις για αλλους λογους (για τριτα ατομα)?

Το συγγνωμη εκανα λαθος για τεταρτη φορα σε 4 μηνες πως μπορουμε να το εξηγησουμε απο ενα Παρθενο, με ερμη στην Παρθενο ? Μηπως απο την διελευση Ουρανος αντιθεση Ερμης? Τι πρεπει να κοιταξω ?

Όνομα:
    Ράνια

Οι διελευσεις δεν αφορουν εμενα αλλα αλλο ατομο. Αυτο το μπερδεμα για το τι νιωθεις και το τι θες πραγματικα το εχω ξαναδιαβασει και δεν το κατανοω. Γιατι να μην νιωθεις και να θελεις τα ιδια πραγματα? Για παραδειγμα μπορει να νιωθεις καλα μεσα σε μια σχεση (οχι ερωτικη) αλλα συγχρωνος να θες να την διακοψεις για αλλους λογους (για τριτα ατομα)?
    Eχεις δικιο, δεν προσεξα οτι εισαι Ζυγος (συγνωμη εκανα λάθος ).

Εγω χρησιμοποίησα το διαζευκτικό ή "....ή ενα μπερδεμα για το τι νιωθεις ή τι θες πραγματικα συν μια μεταβλητότητα που παίρνει η Σελήνη σου απο τους Ιχθεις." Βεβαια μπορει να θελω κάτι για το οποιο δεν νιωθω τιποτα ή να νιωθω πολλα για καποιον που ξερω πως αν κρατησω στη ζωή μου, θα μου δημιουργησει ατελειωτα προβλήματα. Θεωρητικά ενα ατομο με Ηλιο στην Παρθενο δείχνει να ξερει τι θελει, αν και τα θελω του μεταβάλλονται με διακριτικότητα μεν, με ευκολία δε. Με την Σελήνη απ' απέναντι στους Ιχθεις, εκτος του οτι εχουμε συνειδητό vs ασυνείδητο, η Σελήνη αυτη εχει την ικανότητα να "εξαπατησει" τους αλλους αλλα ακόμα περισσότερο "τον ίδιο της τον Ηλιο" για το τι νιωθει

Το "για τριτα ατομα" δεν φαινεται ετσι ευκολα, αλλα πέρα απο αστρολογικούς δείκτες για εμενα σημαίνει οτι η σχεση δεν ειναι ισχυρη ή εχει ρήγματα ή ακόμα καλύτερα; χειροτερα; οτι η σχεση με τα τριτα ατομα ειναι ισχυρότερη.

Το συγγνωμη εκανα λαθος για τεταρτη φορα σε 4 μηνες πως μπορουμε να το εξηγησουμε απο ενα Παρθενο, με ερμη στην Παρθενο ? Μηπως απο την διελευση Ουρανος αντιθεση Ερμης? Τι πρεπει να κοιταξω ?
    1ον. Οι Παρθένοι με Ερμή στην Παρθενο εχουν δικαιωμα στο πολλαπλό και επαναλαμβανόμενο λάθος, οσο και κάθε αλλος συνδυασμος Ηλιου Ερμη σε γενεθλιο, :bigsmile:

2ον. Αυτοι κι αν τα λάθη τους τα φέρουν βαρέως,

3ον. Για να το λέει τοσο συχνά θα πει οτι κατηγορείται συχνά, και αναγκάζεται να αμυνθεί συχνα (κακό τώρα που εχει ΚΑΙ τον Κρόνο στο κεφάλι του/της). Αποτέλεσμα: η ανασφάλεια που χαρακτηρίζει το ζώδιο της Παρθένου παίρνει την ανιούσα,

4ον. Αν συμβαίνουν συχνά τα 2 και 3, μπορεί και να εχει βαρεθεί και να λέει απο συνήθεια την ατάκα προκειμένου να γλυτώνει μουρμουροκαταστάσεις :embarrest

χα χα χα...! αυτο το τελευταιο με τις μουρμουροκαταστασεις πες το ψεματα!!! Ισχυουν αυτα που λες. Με λιγα λογια ουτε ο ιδιος δεν ξερει τι του γινεται.

Καλα και πως χειριζεσαι εναν τετοιο τυπο, αλλα θελει, αλλα νιωθει, αλλα δειχνει? Αυτα που σου λεει δεν τα πιστευεις και βγαζεις μονος σου τα συμπερασματα σου για να πας παρακατω?

Λες να τον εχει 'συγχυσει' αφανταστα ο Κρονος ? Εχει και Κρονο (καρκινος 6ος) τετραγωνο Ερμη (8ος), Κρονο τετραγωνο Πλουτωνα (8ος) στον γενεθλιο. Αυτος ο 8ος εξηγει λιγο την μυστικοπαθεια και τις φοβιες?

Σε ευχαριστω πολυ για τον χρονο σου.

Όνομα:
    Γωγώ

Καλησπέρα και από εμένα!Είμαι νέα στο site και ακόμα προσπαθώ να προσαρμοστώ.Θα ήθελα τα φώτα σας σχετικά με ορισμένες σημαντικές διελεύσεις από το γενέθλιο ωροσκόπιό μου.Είμαι γεννημένη 15.7.1981, 13:40.Αυτό τον καιρό ο Διελαύνων Ουρανός σχηματίζει τρίγωνο με τον Ήλιο μου (Καρκίνος 22.51΄), με το MC (Καρκίνος 24.59΄) και με τον Ουρανο (Σκορπιός 26.13΄). Ένας φίλος αστρολόγος μου είπε ότι κάτι αναπάντεχο θα συμβεί στον τομέα των ερωτικών μου και στα επαγγελματικά μου.Μήπως κάποιος θα μπορούσε να με διαφωτίσει σχετικά?Επίσης να προσθέσω πως ο Διελαύνων Πλούτωνας μου έχει αλλάξει τα φώτα καθώς σχηματίζει σύνοδο με την σελήνη μου (η ψυχολογία μου σκατά & εμφάνιση γυναικολογικού προβλήματος το οποίο ευτυχώς αντιμετωπίστηκε) και τετράγωνο με τον Ερμή (έλλειψη συννενόησης με σύντροφο και χωρισμός).Α! και ο Δίας τριγωνίζει με τον ωροσκόπο μου που είναι στο Ζυγό.Αν μπορεί κάποιος να με βοηθήσει...ο Πλούτωνας με έχει καταστρέψει.

γεια σας εχω πλουτωνα και β.δεσμο στον 12 οικο.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω πολυ

Quote Originally Posted by xaroyla 1978 View Post
    γεια σας εχω πλουτωνα και β.δεσμο στον 12 οικο.τι μπορει να σημαινει αυτο?ευχαριστω πολυ
    Προσωπικό ωροσκόπιο, Γενέθλιος χάρτης, ωροσκόπος
    http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E4%E9%E1.html
    http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
    Ο πρώτος σύνδεσμος θα σε βοηθήσει να κάνεις τον γενέθλιο χάρτη σου και να βρεις τη σημασία του Πλούτωνα στον 12ο.
    Οι άλλοι δύο θα σε βοηθήσουν να καταλάβεις τη σημασία των Δεσμών στους Οίκους και τα ζώδια :bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Καλησπέρα σας,
    Ήθελα να ρωτήσω το εξής:
    Το γεγονός ότι αυτές τις μέρες ο διελαύνων κρόνος (19.56 Παρθένου) αγγίζει τον προοδευμένο ήλιο μου (20.00 Παρθένου) τι ρόλο παίζει στην τύχη μου?

Όνομα:
    Βασίλης

Καλή σας ημέρα..

η συγκεκριμένη όψη δεν είναι σίγουρο ότι έχει κάποια επίδραση στην τύχη σας όπως λέτε. Σίγουρα πάντως φέρνει κάποια γεγονότα που σας κάνουν να ξεκαθαρίζετε πράγματα στη ζωή σας, να παίρνετε (θέλετε δε θέλετε ίσως) κάποιες ευθύνες και να αντιμετωπίζετε με πρακτικό τρόπο δυσκολίες της ζωής. Επίσης σας στρέφει και λίγο περισσότερο προς τον εαυτό σας, σε μία προσπάθεια να αξιολογήσετε το πώς και τι έχετε κάνει ως τώρα...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Σας ευχαριστώ πολύ.

Page 5 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 9 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 17 users browsing this thread. (0 members and 17 guests)