- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 118
Thread: Ερμηνεία διελεύσεων
-
29-07-2009, 02:52 PM #31
Re: Ερμηνεία διελεύσεων
Δημήτρη τα πέταλα μου τίναξε ο γερό Κρόνος..!:nuts:
Καλά τα μαθήματα τα πήρα μαζεμένα ομολογώ και δεν ξέρω αν ήταν καλό ή κακό..το θέμα είναι ότι κατάφερα να τα διαχειριστώ όλα μαζί και συν τις άλλοις ήταν και αυτό ένα καλό crash test..
Πάντως αναθεώρησα αρκετά αυτή τη χρόνια αυτό είναι σίγουρο..και πλήρωσα και λαθάκια (αλλά και μη λαθάκια..)..αφού τα κατάλαβα καλά πρώτα..Συνειδητοποίησα ίσως καλά για πρώτη φορά τι δεν θέλω και τι θέλω και τι είναι σημαντικό!
Απορώ πάντως πόσο πιο πολύ θα ωριμάσουμε με την επερχόμενη επιστροφή Κρόνου που θα φάμε απο Οκτώβρη..
Θα επιμείνω και θα ρωτήσω ξανά για την αντίθεση Κρόνου Ήλιου, καθαρά εγκυκλοπαιδικά, πως μπορώ να την ερμηνεύσω πέρα απο τα κλασικά λεγόμενα..αν μπορεί κάποιος να μου πει merciii!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
29-07-2009, 03:38 PM #32
Εγώ θα κόψω το κρασί, για σένα αγάπη μου χρυσήηηη, για σένα μόνοοοο...
Κάθε αξιοπρεπής Κρόνος προσπαθεί να σε βάλει πίσω στο μαντρί μιας συμβατικής ζωής.
Το πρώτο του μέλημα λοιπόν είναι να διαψεύσει τα όνειρα και τις ελπίδες, που ως καλό Ψαράκι διαθέτεις άφθονα... Η μέθοδος του είναι απλή και παραδοσιακή: Πάρε και τούτη, άρπα και την άλλη...
Μετά καταπιάνεται με τα "μεγάλα έργα" και σου υπόσχεται ότι αν είσαι καλό παιδί θα προκόψεις και ύστερα από καμιά τριανταριά χρόνια θα μπορείς να ξεσαλώνεις ως συνταξιούχα.
Φοβούμενος μήπως αποσπαστεί η προσοχή σου και χάσεις το στόχο, σπέρνει στο διάβα σου κάθε είδους προβληματικούς, για να έχεις να ασχολείσαι.
Τελικά σε αναγκάζει να εξομοιωθείς με τη μιζέρια που υπάρχει παντού γύρω σου και να τη θεωρείς απολύτως φυσιολογική, ώστε μετά από καιρό να μπορεί να σου ξαναπεί: Δεν ήσουν αρκετά πρόβατο, γι αυτό λοιπόν σε τιμωρώ (τι χαρά!).
Όμως αυτό για το οποίο οφείλεις πραγματικά να τον ευγνωμονείς είναι ότι αναδεικνύει το ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα.
Ειδικά στον κόσμο του τελευταίου δεν χρειάζεται ούτε να χρωστάς, ούτε να πληρώνεις. Απλά αρκεί το να είσαι εκεί, να εύχεσαι και να αγαπάς, επηρεάζοντας νοερά τη θέση των ηλεκτρονίων κλπ-άρα αλλάζοντας και το "προδιαγεγραμμένο" μέλλον σου. Εσύ τουλάχιστον κάτι ξέρεις από αυτό...
Μετά από όλα αυτά, ο Κρόνος σου πλέον δεν θα μπορεί να δει ούτε τη φάτσα του στον καθρέφτη κι έτσι την επόμενη φορά που θα κάνει το τετράγωνο με τον Ήλιο σου και τους λοιπούς συγγενείς, θα φύγει νύχτα από την πίσω πόρτα...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
29-07-2009, 07:55 PM #33
Και ας λέει ο Μαρούδας, το κρασί δεν το κόβουμε ποτέ!
Χαιρετώ σας κύριε Ριζόπουλε!:bigsmile:
Απο όνειρα ουυυυ! Και μεταφορικά και κυριολεκτικά..Αλλά όχι δεν κολλάμε στο άλλο ασματάκι που μας λέει ''μην κάνεις όνειρα τρελά, κάτσε εδώ που σαι καλάαα..'' όοοχιιι!
Δεν μπορώ να πω αναδεικνύει όντως τον ρόλο του Ουρανού και του Ποσειδώνα..(στον κόσμο του τελευταίου ζω απο καιρόο)..αλλά μου έδειξε και την άαλλη του κακή πλευρά ο Ποσειδών βάση διέλευσης απο τον χάρτη μου τελευταία...
ο Ουρανός απο την άλλη καλά κρατεί και μια χαρά με βοηθά στην πραγματοποίηση ονείρων ετών! Μου δίνει και λαμπρές ιδέες ομολογώ και μια έξτρα κινητοποίηση..!
Ας φύγει νύχτα λοιπόν την επόμενη ο κυρ Κρόνος ! Κανένα πρόβλημα! Θα του την έχω ξεκλείδωτη την πόρτα!
Merci για ευχάριστη παρέμβαση!Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
30-07-2009, 12:35 PM #34
Καλημέρα σε όλους! Καινούργια στην παρέα σας κ΄με λίγες γνώσεις αστρολογίας, αλλά με πολύ διάθεση να μάθω περισσότερα! Είμαι Ταύρος με ωροσκόπο Υδροχόο (13 45΄).Η έκλειψη στις 6/8 γίνεται στις 13 του Υδροχόου!!!! Τι σημαίνει για μένα αυτό? Να περιμένω τα χειρότερα? Θα είμαι διακοπές μετά απο μια δύσκολη χρονιά!!! Ευχαριστώ...:embarrest
-
30-07-2009, 12:46 PM #35
Ρίξε μια ματιά σε αυτό http://www.myhoroscope.gr/113-%E5%F4...%E5%E9%F2.html
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
30-07-2009, 03:00 PM #36
Σε Ευχαριστώ!!! Ευχαριστώ πολύ!!!!
-
30-07-2009, 03:18 PM #37
-
01-08-2009, 12:46 PM #38
Καλημέρα σε όλους!
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!
Θα ήθελα λίγο τα φώτα σας όσον αφορά κάποιες όψεις που είδα ότι σχηματίζονται τώρα και αφορά προοδευτικούς πλανήτεες σε σχέση με τους γενέθλιους, καθότι το "αρχάρια στην αστρολογία" με χαρακτηρίζει.
Αυτές τις όψεις τις είδα στο site μας.
Έχουμε και λέμε:
1)Προοδευτικό mc σχηματίζει εξάγωνο με το γενέθλιο ac
2) '' '' ac τετράγωνο με Κλ. Τύχης
3) '' '' Κλ. Τύχης τετράγωνο με Ουρανό
4) '' '' Βόρειος Δεσμός τρίγωνο με Κλήρο Τύχης
Υ.Γ. 1) Παρακαλώ μην με παραπέμψετε σε κάποιο σύνδεσμο, γιατί με τόσο ψάξιμο που έχω κάνει στο site παραλίγο να βρω αρχεία της CIA & NASA
Y.Γ. 2) Ελπίζω να φτάσει εκεί που πρέπει το mail, να μην διαγραφεί από την διαχείριση
Υ.Γ. 3) Μ' ακούει κανείς?
Φιλικά
sunmay
-
01-08-2009, 01:59 PM #39
Oλα αυτα δεν ειναι προοδευμενοι πλανητες. Ειναι ολα μα ολα σημεια. Ξεκινα απο τους πλανητες. Ακομα επι της ουσιας απο μονα τους αυτα δεν λένε τιποτα, ουτε οι προοδοι απο μονοι τους ως συστημα προβλεψης. Συμπληρωματικα με αλλα ναι.
(Το αβαταρ απο εκει προεκυψε?)
-
03-08-2009, 02:24 PM #40
Ρανια, η οποιοδηποτε αλλο μελος, ηθελα να ρωτησω σχετικα με τις διελευσεις του Κρονου, παρακαλω.
Πως ερμηνευεται η συνοδος του τρανσιτ Κρονου με Ηλιο( 8ος οικος Παρθενος) και αντιθεση με σεληνη (2ος οικος Ιχθεις)
Πολλοι πολλοι περιορισμοι σε προσωπικο επιπεδο, τιποτα να μην πηγαινει μπροστα?
Και σε συναισθηματκο επιπεδο, αδυναμια εκφρασης συναισθηματων ? Η σημμασια των οικων?
Ευχαριστω
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.