- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 34
-
27-07-2009, 04:26 PM #21
Re: ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??
ετσι σε θελω δυνατη!!
τα γκομενικα ερχονται και φευγουν ...
την υγεια σου να εχεις και ολα τα αλλα φτιαχνουν κοπελαρα μου!:bigsmile:
και εγω περασα κατι χοντρο
αλλα οπως μου ειπε ο αγαπημενος μου ομοζωδιος μην μασας και να εισαι δυνατη
ολα περνανε...
οπως και περασαν !
Δεσποινα κουκιΗ χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
27-07-2009, 04:42 PM #22
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
27-07-2009, 05:53 PM #23
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
28-07-2009, 01:46 PM #24
Δεσποινα οχι την αισιοδοξια μου δεν την χανω ευκολα... και οταν πανε τα πραγματα να με παρουν απο κατω. οσο χαλια και να ειμαι ξερω μεσα μου πως ολα γινονται για καπιο λογο... να παρω το μαθημα μου και να βγω πιο δυνατη...! ε... απλα ειμαι λιγο ευαισθητουλι...:embarrest. λιονταρακι με σκορπιο.... να μοιραστω και κατι ευχαριστο... με την υγεια μου παρουσιαζω προοδο... εκει που δεν μπορουσα να κανω 2 βηματα στις μυτες των ποδιων μου καταφερνω να κανω 10. ειμαι πολυ χαρουμενη που βελτιωνομαι! εχω μπροστα μου δρομο αλλα θα παλεψω και ξερω οτι θα τα καταφερω! σας ευχαριστω για την συμπαρασταση να ειμαστε καλα και να αντιμετωπιζουμε τα δυσκολα. σας φιλω γλυκα...
-
28-07-2009, 02:31 PM #25
Αυτή την εποχή ο μέγας διελαύνων Κρόνος, κάνει για 2η φορά την αντίθεση του με Σελήνη και Δία μου,ενεργοποιώντας το Υοδ του χάρτη μου,και προκαλώντας μου μεγάλη σύγχηση:bigsmile:
Μπορώ να πω ομως οτι εκτός απο μερικές στιγμές απόγνωσης και ...περισυλλογής:blink:
δεν χάνω την αισιοδοξία μου,να υποθέσω λοιπόν πως αυτό έχει να κάνει με τη διέλευση του Δία απο τον 7ο πρώτα κι απο τον 8ο τώρα οίκο μου..και απο την αποχή σκληρών όψεων σ αυτούς τους οίκους.?Επίσης το γεγονός πως ο Δίας στο γενέθλιο χάρτη μου είναι στον 8ο ... αν και στους Ιχθύες σε σύνοδο με Σελήνη 9ου λειτουργεί ενθαρυντικά?What goes around comes around
-
29-07-2009, 04:28 AM #26
Κ καλα εκανες κ το μοιραστικες μαζι μας Δελφινακι μου! Πολυ χαρηκα με την προοδο στην υγεια σου! Συμφωνω κ εγω απολυτα μαζι σου..ολα γινονται για καποιο λογο..ενα λογο που τον μαθαινουμε καποια στιγμη..ισως οχι την ωρα που τον θελουμε, ισως οχι την απαντηση που θελουμε, αλλα κατι εχουμε διδαχτει, αρκει να εχουμε ανοιχτο μυαλο σε ολα τα ερεθισματα τριγυρω μας! Το σημαντικοτερο ομως απ' ολα κατα τη γνωμη μου, ειναι το επομενο που σου αφιερωνω..
"Πρεπει να ρισκαρουμε. Δεν καταννοουμε πραγματικα το θαυμα της ζωης, αν δεν αφησουμε να συμβει το απροσμενο. Καθε μερα ο Θεος μας δινει, μαζι με τον ηλιο, μια στιγμη κατα την οποια ειναι δυνατο ν' αλλαξει το καθετι που μας κανει δυστυχισμενους. Καθε μερα προσποιουμαστε πως δεν αντιλαμβανομαστε οτι υπαρχει αυτη η στιγμη, κανουμε πως πιστευουμε οτι το σημερα ειναι ιδιο με το χθες κ θα ειναι ιδιο με το αυριο. Αλλα οποιος δινει προσοχη στη μερα την οποια ζει.......ανακαλυπτει τη μαγικη στιγμη....."
Απο το βιβλιο του Paulo Coelho "Στις οχθες του ποταμου Πιεδρα καθισα κ εκλαψα"
Καλο βραδυPiensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
29-07-2009, 12:49 PM #27
Deshorna σ'αγαπαω και ας μη σε ξερω.. .... σ' ευχαριστω παρα πολυ. Πες μου τωρα αυτο ειναι τυχαιο...!!!??? Αυτο το βιβλιο θελω να το παρω εδω και παρα πολυ καιρο(πανω απο χρονο).... και οποτε πηγαινα να το αγορασω ξεμυαλιζομουν με καποιο αλλο και τελικα δεν το επερνα... το ειχα δεδομενο σαν να το ειχα... και να που εδω και καποιους μηνες εχω αφησει το διαβασμα... και ερχεσαι και μου γραφεις εσυ σημερα γι΄ αυτο το βιβλιο... σαν να ειναι τωρα η ωρα του να το διαβασω, και δεν παιρνει αναβολη!!! φιλακια πολλα σ'ευχαριστω.....!!!
-
29-10-2009, 03:31 AM #28
Καλεεεεε, τι κανετε??
Ειστε ακομα εδω??? Καιρο εχουμε να τα πουμε ετσι..?? για πειτε μου κανενα νεο! Τι σας εφερε ο Διας , μεχρι σημερα??
Εγω χαιρομαι, που διαβασα πως μπαινοντας ο κρονος στο ζυγο απο..σημερα νομιζω.. θα μας βοηθησει οικονομικα! Αντε να παρουμε μια ανασαααααα
Ο Αρης ομως που ειναι στο λεοντα κι εγω εχω σεληνη εκει κ αντιθεση Αφροδιτη, σα να μου προκαλει μια συγχιση στα προσωπικα, σαν πολυ εκνευρισμο να εχω κ κουραση!!!! Ουφ.....
Δελφινακι τι κανεις, η υγεια σου πως παει ??Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
29-10-2009, 04:33 PM #29
Γεια σου Deshorna μου!!! Χαρηκα πολυ που ειδα πως εγραψες! Δοξα τον Θεο!!!! Ολα μια χαρα απο υγεια.... Σε ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον σου
ε... για τα αλλα αστα... μια απο τα ιδια....ουφ... για να δουμε... εχουμε κανα μηνα ακομα που θα ειναι ο Διας απεναντι!!! θα ερθει τιποτα καλο? Αναμενουμε....
-
29-10-2009, 11:27 PM #30
Όσο ζω ελπίζω που λένε....είμαι σε αναζήτηση εργασίας αυτήν την περίοδο, που ο Δίας είναι στον ωροσκόπο μου, εξαγωνίζοντας τον Ήλιο μου και το γενέθλιο Δία μου (και τώρα που το σκέφτομαι ο Δίας ήταν μέχρι τώρα σχεδόν στο 12 οίκο μου, εξου και η εσωτερική αναζήτηση......αχα!! τώρα είναι στον 1ο μου βέβαια..)και κάτι άρχισε να κινείται από τότε που τελείωσε η ανάδρομη πορεία του!!!!!! Πολύ υπόσχεση βρε παιδί μου όμως και έχω αρχίσει να απογοητεύομαι....μέχρι που να γίνει κάτι οριστικό...κρατάω μικρό καλάθι...Αλλά αυτό που πρόσεξα είναι ότι τόλμησα να κάνω όνειρα για την καριέρα μου....μέσα στην κρίση, αυτό είναι δώρο, αλήθεια!!! Και όλα αρχίζουν από ένα όραμα....!!
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 21 users browsing this thread. (0 members and 21 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.