- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 41 to 50 of 63
Thread: Ο γάμος και η επίτευξή του
-
27-03-2007, 03:51 PM #41
Re: Ο ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΕΥΞΗ ΤΟΥ
Αγαπητά μέλη Moutro και Alice,
Οτι τα ζευγαρια παντρεύονται πολλές φορές για διάφορετικους λόγους θα συμφωνήσω απόλυτα μαζί σου, με το παραπάνω άρθρο όπως αναφέραμε αυτό μπορούμε να το καταλάβουμε. Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι δεν σημαίνει ότι η Σούλα είναι απαραίτητα ένα γυναικείο πρόσωπο και δεν είναι "Σούλος" κάθε παράδειγμα που αναφέρθηκε άνετα μπορεί να αντιστοιχεί σε κάποιον άνδρα.
Θα πρέπει να έχουμε υπόψιν στο μυαλό μας ότι η ίδια η επιστήμη της ψυχολογίας μας ενημερώνει ότι τα παντρεμένα ζευγάρια λειτουργούν συμπληρωματικά ώς προς ένα πρόβλημα. Για παράδειγμα αν κάποιος άνδρας παντρευτεί μία γυναίκα που δεν του δείχνει ενδιαφέρον επειδή η ίδια η μητέρα του δεν του έδινε ποτέ ενδιαφέρον είναι σίγουρο ότι η γυναίκα που θα παντρευτεί θα έχει σαν μάνα η σαν πατέρα ένα ανάλογο πρότυπο στο οποίο ταυτίστηκε και με αυτό τον τρόπο δεν τις είναι εύκολο τι
1) Να εκφράσει τα συναισθηματά της;
2) Να αγαπήσει κάποιoν άνθρωπο;
ή 3) Να παντρευτεί αυτόν που αγαπάει;
Η σωστή απάντηση είναι η 3η. Η κοπέλα θα παντρευτεί αυτόν τον άνδρα όχι γιατί θέλει να τον κοροιδεύει μια ζωή αλλά γιατί την έπεισαν απο το σπίτι της ότι δεν μπορεί να παντρευτεί ότι αγαπάει. ( οι λόγοι που μπορεί να οδηγηθεί κάποιος σε αυτό το αποτέλεσμα είναι πολλοί).
Έτσι λοιπόν σε ένα γάμο συνήθως βλέπουμε τον αντικατοπτρισμό του προβλήματος του αλλού αλλά ανάποδα με αποτέλεσμα να διαστρεβλώνετε η εικόνα.
Να ενημερώσω ότι με πολύ χαρά δέχτηκα τα προσωπικά σας μηνύματα και οι πρώτοι 5 έχουν ήδη ενημερωθεί ότι θα αναλυθεί ο χάρτης τους. Για τους υπόλοιπους επειδή δεν προλαβαίνουμε απλά θα τους ζητήσω ένα ευχαριστώ για την συμμετοχή τους.
Στη συνέχεια λοιπόν αυτής της συζήτησης θα αναλυθούν οι 4 χάρτες τους οποίους και θα αναλύσουμε αστρολογικά έτσι ώστε να μπορέσουν να καταλάβουν και κάποιοι που δεν έχουν τεράστιες γνώσεις αστρολογίας με ποιό τρόπο πάνω κάτω ένα πρόσωπο παντρεύεται.
Με σεβασμό και εκτίμηση
Χρήστος ¶ρχος[I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
10-04-2007, 08:47 PM #42
Κύριε ¶ρχο σας ευχαριστώ πάρα πολύ για την απάντηση σας! Βασικά θα ήθελα να σας ρωτήσω και κάτι άλλο αν μπορείτε! Αν παίζουν ρόλο οι πλανήτες,που σχηματίζουν όψη με αυτούς που βρίσκονται στον έβδομο οίκο. Γιατί παρατήρησα ότι υπάρχει στον χάρτη μου αντίθεση ¶ρη-Δία. (Ο ¶ρης βρίσκεται στον έβδομο οίκο και ο Δίας στον πρώτο, στο ζώδιο του κριού και μάλιστα είναι ανάδρομος). Σας ευχαριστώ ξανά!
-
08-07-2009, 03:40 AM #43
Με τη Σελήνη τον Πλούτωνα και τον Ουρανό στον 12ο οίκο μου, μου φαίνεται ότι έκανα την επανάστασή μου στο οικογενειακό καταπιεστικό περιβάλλον και πριν τα 20 χρόνια μου παντρεύτηκα τον αγαπημένο μου τρέχοντας χαρούμενα με το κεφάλι προς τα κάτω (ακμή του 7ου στον Κριό).
Δεν ξέρω αν το Ποσειδώνας μου από το 2ο οίκο στο Σκορπιό βοήθησε ή επιδείνωσε την κατάσταση...
Εγώ πάντως τώρα, νιώθω πιο χαμένη από ποτέ...
Πίκρα... μεγάλη πίκρα τα λόγια σας κ. ¶ρχο, αλλά η ειλικρίνια και η καυστικότητά τους μόνο χρήσιμη μπορεί να μας φανεί...
Ευχαριστώ...
-
08-07-2009, 11:51 AM #44
"Ο Γάμος είναι ένα εταιρικό συμβόλαιο και πάνω από όλα απαιτεί λογική και όχι έρωτα."
Πες το χρυσόστομε. Ευτυχώς που υπάρχει και κάποιος άλλος να το πει, γιατί εμένα με στραβοκοιτάνε όταν το λέω.Προσέχω την πόλη μου. Επιλέγω ΑΣΤΡΙΚΕΣ συγκοινωνίες.
-
09-07-2009, 12:41 AM #45
συμφωνω απολυτα μαζι σας για ποιον γαμο μιλαμε?συμφερων και τιποτα αλλο!!!!!!χωρισα στα 23 ειμαι 49 και ακομη ψαχνω για εναν αντρα με ψυχη δεν κοιταξα ποτε το πορτοφολι του αντρα ομως αργα καταλαβα οτι αυτος κοιταζε το δικο μου!!!!!!!!λυπαμαι αλλα ουτε ο 7 οικος ουτε και ο 5 οικος θα μου δειξουν τι γαμο θελει ο συντροφος,υπαρχουν και τα βιωματα που παιζουν ρολο και η παιδικη ηλικια.
-
09-07-2009, 02:29 AM #46
Ο γάμος και γενικά οι περισσότεροι θεσμοί περνούν κρίση στις μέρες μας...και καλά που παιρνούν γιατί χρειάζονται αναθεώρηση και φτου κι απ' την αρχή! :bigsmile:
Τα τελευταία χρόνια, κι ειδικά φέτος, η Υδροχοική αντίληψη κυριαρχεί ακόμα και στα θέματα των σχέσεων! Γενικά, κάνουμε όλοι μας σκωτσέζικα εποχιακά ντους μεταξύ υχθιακού συναισθήματος- ονειροπόλησης και υδροχοικής διάνοιας-ανεξαρτησίας!
Και απ' ότι φαίνεται θα συνεχίσουμε αυτές τις εναλλαγές μέχρι να σταθεροποιηθούμε γι αυτό μην είστε απόλυτοι στην στάση σας!
Του χρόνου ο Δίας θα βολτάρει στα ψάρια ενώ για τις πονεμένες ψυχές έχω να πω ότι σε κανα 2 χρονάκια ο μετρ του παραμυθιού Ποσειδώνας θα βολτάρει για μια δεκαετία και βάλε...επίσης στα ψάρια!!!
Ε ρε γλέντια που θα χουμε!
Βλέπω να ξανακούμε ερωτικό fm αλλά τώρα από τα καινούρια κι εξελιγμένα λαπτοπ μας...:bigsmile:
-
20-09-2011, 12:09 AM #47
Re: Ο γάμος και η επίτευξή του
Αυτό το άρθρο αποδίδει με ρεαλιστική διάθεση και ουσία τόσο κοινωνικά όσο και αστρολογικά το θέμα σχετικά με την επίτευξη του γάμου και είναι αρκετά αντικειμενικό όσο και κατανοητό. Πιστεύω ότι είναι από τα λίγα θέματα που πετυχαίνουν τέτοια προσέγγιση.:bigsmile:
-
20-09-2011, 02:33 AM #48
To αστρολογικό του θέματος μου άρεσε,όντως για άλλους λόγους παντρεύεται ο καθένας και άλλους οίκους πρέπει να ψάχνει..
Είναι από μόνος του ένας θεσμός που δεν έχει καθόλου ρομαντισμό μέσα του,άρα είναι και πολύ δύσκολο να κρατηθεί σε ένα αληθινό επίπεδο-αν και υπάρχουν δακτειλοδεικτούμενες εξαιρέσεις.
Παρ'όλ'αυτά,με λογική ένας γάμος δεν μπορεί να αποφασιστεί,γιατί έτσι απλά δεν θα το αποφασίσει κανείς!Δεν είναι λογικό να παντρεύεσαι και να χάνεις τον εαυτό σου για πάντα.Κανείς δεν το θέλει αυτό.
Πρέπει να είσαι ερωτευμένος για να πάρεις την απόφαση-και έχεις χρόνο να μετανοιώσεις:dizzy:
Αυτό που΄λέω είναι πως αν δεν παντρευόμασταν από έρωτα,επειδή είναι λάθος κριτήριο,
ούτε επειδή θέλουμε παιδιά,
ούτε επειδή οι άντρες θέλουν καθαρά ρουχαλάκια για να είναι όμορφοι έξω,και μες το σπίτι βαρετοί,
ούτε επειδή το θέλουν οι γονείς μας
κλπ κλπ κλπ
πολύ απλά δεν θα παντρευόταν κανείς κε Αρχο,και δεν θα υπήρχε κανείς από μας εδώ να συζητάει.
Η ομορφιά στη ζωή είναι τα λάθη μας ουσιαστικά,και δεν υποστηρίζω τους λάθος γάμους..
Αλλά και το τόσο ψάξιμο για την τελειότητα σε τέτοιες αποφάσεις,δεν υπάρχει.
Κι αυτό το πιστεύει ένα ψάρι,με Αφροδίτη στα ψάρια και Ερμή μαζί..Οτι αφήνεις σε αφήνει.
-
20-09-2011, 02:54 AM #49
Δυστυχως ή ευτυχως επιτυχημενη συνταγη σε τετοια θεματα δεν υπαρχει!
Ο καθενας παντρευεται για διαφορετικους λογους και μ'αυτον τον τροπο εκφραζει την μοναδικοτητα του εαυτου του, τι σημασια εχει αν οι αλλοι το βλεπουν λαθος??
Το παιχνιδι πιστευω πως χανεται καπου στη συνεχεια οπου θελοντας να ωραιοποιησουμε τις καταστασεις πλαθουμε εναν ονειρικο κοσμο, ξυπναμε ομως καποια στιγμη συνειδητοποιωντας πως ο γαμος δεν ειναι η συνεχεια του παραμυθιου με την πριγκιπησα και τον βασιλια, αλλα αποτελει κι αυτο μερος της θνητης μας ζωης.
-
20-09-2011, 11:25 AM #50
Διαφωνώ σε κάποια σημεία όπως π.χ πότε ο γάμος είναι πιο συμφέρων, πότε είναι σωστό να παντρευτείς κτλ , αυτά όλα είναι συμβάσεις. Θέντα και ου φύντα που λέει και ο φιλόσοφος. Όμως έχουμε κάποια "φόρμουλα" για το πότε μια οικοθεσία δίνει καλές ενδείξεις για σωστή συμβίωση; η από τι επηρεάζεται κτλ.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.