- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 118
Thread: Ερμηνεία διελεύσεων
-
07-05-2009, 11:57 AM #21
Re: Ερμηνεία διελεύσεων
.... συνέχεια διελεύσεων ..
όταν ο διελαύνων κρόνος πλησιάζει την γεννέθλια αφροδιτη και όλα αυτά στον 7ο οίκο της παρθένου ?Le coeur unit
ce que l'esprit divise.
Η καρδιά σμίγει,
ό,τι ο νους χωρίζει.
-
07-05-2009, 02:41 PM #22
-
07-05-2009, 03:06 PM #23
Γιατί δεν πας εδώ http://www.myhoroscope.gr/transits.php, να βάλεις τα στοιχεία και παίζοντας με τις ημερομηνίες να βρεις τις όψεις που σε ενδιαφέρουν; :bigsmile:
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-05-2009, 03:16 PM #24
-
07-05-2009, 03:30 PM #25
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-05-2009, 04:40 PM #26
-
07-05-2009, 08:54 PM #27
Ένα πράγμα θα σου πω: την περίοδο που ο Κρόνος πέρασε πάνω από την Αφροδίτη μου στον 7ο οίκο, βίωσα μια από τις καλύτερες περιόδους της ζωής μου. Είχα πρόσφατα γεννήσει τον γιό μου, λάτρεψα την οικογένεια μου, έγινα πιο υπεύθυνη απέναντι της και συνειδητοποίησα πολλά πράγματα. Το κακό είναι, οτι όλα αυτά έγιναν από την πλευρά μου και δυστυχώς όταν ο Κρόνος μπήκε στον 8ο είδα "με άλλο μάτι" τα πράγματα. Όχι οτι κάτι μου έκανε ο άντρας μου, απλά, αυτά που εγώ έβλεπα πλέον με σοβαρότητα, δεν τα έβλεπε με τον ίδιο τρόπο εκείνος (οικονομική και επαγγελματική υπευθυνότητα). Στην περίπτωση μου όμως έχω και τον Κρόνο στον 7ο, και ίσως η διέλευση του μου φάνηκε γνώριμη και οικεία...
-
16-05-2009, 06:01 PM #28
Oταν ο διελαυνων κρονος εχει "κολλησει" εδω και δυο μηνες πανω απο τον αρη του συνθετου χαρτη μου με το αντρα μου στον 4ο οικο,σημαινει"κανε υπομονη,και μην μιλας"!Δυο μηνες γιατι σαν αναδρομος περασε πανω απο την 15η παρθενου και τωρα εχει κατσει εκει μεχρι τελος του μηνα.Αν δεν χωρισω αυτο τον μηνα την γλυτωσα και θα ειμαι ηρωας.Τουλαχιστον οταν θα προχωρησει θα φτιαξουν τα πργματα?
-
29-07-2009, 12:15 AM #29
Γεια σας!
Μετά απο χρόνια και καιρούς πάλι κοντά σας είμαι..:bigsmile:
Τι να πω..Έχω μια απορία..τι μπορεί να μου φέρει μια αντίθεση ακριβείας Κρόνου Ήλιου..εκτός απο δυσκολίες, περιορισμό στην έκφραση του εαυτού και έναν γενικότερο περιορισμό..μια γενική εικόνα μπορεί να μου πει κάποιος?
Τι να πω..μετά την αντίθεση διαρκείας Κρόνου προς Αφροδίτη και το συνυπάρχων τετραγωνάκι Κρόνου Σεληνούλας..προσπαθώ να διαμορφώσω μια σφαιρική εικόνα.
Πάντως...έκανα εναν απολογισμό αυτής της χρονιάς..κάνοντας μια αναδρομή πίσω είδα ότι σε όλες τις άσχημες φάσεις της είχα πάνω, απέναντι, πλάϊ μου τον Κρόνο. Τι είναι πιο βαρύ απο θέμα όψεων δεν ξέρω προσπαθώ να βγάλω ένα συμπέρασμα..Ο Κρόνος απέναντι απο Αφροδίτη, Ήλιο (τώρα), τετράγωνο Σελήνη, πάνω στον ωροσκόπο μου, απέναντι απο τον 7ο οίκο μου, ο Ουρανός πάνω στον 7ο οίκο μου και σε όλα τα υπόλοιπα (με ακρίβεια πάνω στον ¶ρη μου)? Βέβαια ο τελευταίος μέσα στα δύσκολα στέλνει και στιγμές τρέλας που χρειάζονται ταμάαλα!
Ένα είναι σίγουρο..μετά απο όλα αυτά έκανα ένα πραγματικά καλό αστρολογικό μάθημα τσεκάροντας και συγκρίνοντας απερχόμενες καταστάσεις με αστρολογικές όψεις..Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...
-
29-07-2009, 09:41 AM #30
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 25 users browsing this thread. (0 members and 25 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.