- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 34
-
02-05-2009, 09:09 PM #11
Re: ΕΠΙΡΡΟΗ ΔΙΑ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ........??
Καλησπέρα!Υδροχόος....μια από τα ίδια και εγώ!καμία αλλαγή ολα στραβά μου πάνε βρε παιδιά..ας ελπίσουμε ότι θα έρθουν καλύτερες μέρες για όλους!!
-
02-05-2009, 10:05 PM #12
εγω ειμαι ζυγος αλλα η κορη μου υδροχοος και οι δυο τα παμε χαλια ποτε θα αρχισει να βοηθαει οδιας?συγνωμη δεν γνωριζω και πολλα και ειμαι καινουρια με τουσ υπολογιστες
-
02-05-2009, 10:54 PM #13
Αν κ υπαρχει ειδικη σελιδα για καλωσορισματα,καλως ορισες κ απο εδω.:bigsmile:
Οσο για το οτι δεν γνωριζεις καλα υπολογιστες,μην ανησυχεις κ εδω ολοι λιγο πολυ μαθαινουμε,δεν υπαρχει παρεξηγηση.
Σιγα-σιγα θα μαθεις αρκετα κ οι φιλοι του σαιτ θα σε βοηθησουν.
Κανε μια ''βολτα'' στις σελιδες κ στα θεματα του σαιτ κ εδω ειμαστε...:bigsmile::bigsmile:Use it before lose it ''May West''
-
02-05-2009, 11:30 PM #14
Γεια σας κ απο μενα φιλοι μου κ...καλο μηνα!Ανηκω κ γω στους ταλαιπωρους αγωνιστες υδροχοους κ νομιζω πως εχω αισιοδοξα νεα να σας πω!Διανοιω απο τον Μαρτιο μια ευχαριστη παρενθεση στη ζωη μου που ελπιζω να μην κλεισει συντομα.Να υποθεσω πως ευθυνεται ο Διας για το οτι ειμαι χαλαρη,αισιοδοξη,μονιμως γελαστη κ ιδιαιτερα κοινωνικη?Δεν εχει αλαξει κατι ιδιαιτερο γυρω μου,οι ιδιες συνθηκες με περιβαλουν...αλλα...οπως λεει κ το ασμα "..τιποτα δεν εχει αλαξει κ τιποτα δεν ειναι οπως παλια...Φτου! σκορδα μου!! Μονο ενα με χαλαει...ΠΕΙΝΑΩ μονιμως κ γουρουνιαζω μονιμως...δωρακι του Δια κ αυτο?
-
03-05-2009, 04:48 AM #15
-
03-05-2009, 02:39 PM #16
....καλως τα δεχτηκα,καλως τα δεχτηκα...
-
04-05-2009, 02:19 AM #17
Μπραβο βρε Κορντιλια!! Πολυ χαρηκα που διαβασα κ κατι καλο.. Σου ευχομαι τα καλυτερα!! Αντε να δουμε κ εμεις..γιατι υποθετω πως λιγο πολυ, οι περισσοτεροι απο μας ακομα περιμενουμε...
Εγω βρε παιδια.. Απο την αρχη του ετους, απτο κακο στο χειροτερο παω.. οικογενειακα, προσωπικα, επαγγελματικα, οικονομικα..βραστα!! Παλι καλα που εχουμε κ την υγεια μας!! Το σημαντικοτερο απ' ολα θεωρω κ ελπιζω να συμφωνησετε μαζι μου!!
Τωρα λοιπον, Μαης μπηκε, καλο μηνα κ σε ολους.. για να δουμε........:blink:Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
24-07-2009, 03:45 PM #18
Ειμαι ενα πληγωμενο Λιονταρακι... που εχει τη σεληνη του στον υδροχοο... ερωτευτηκα, ξεμυαλιστηκα τον Μαρτιο.νομιζα πως ηταν ο ιδανικος συντροφος που θα μπορουσε να μου ερθει... τον Μαιο τελειωσε.... δεν εχει περασει μερα απο τοτε που να μην τον σκεφτω... το μυαλο στριφογυριζει πισω... ξερω πως τελικα δεν ηταν το ιδανικο... αλλα ελα που το μυαλο πηγαινει εκει συνεχεια.... τον Μαρτιο ο Διας εκανε συνοδο με την σεληνη μου στις διελευσεις... θα ξανακανει τον Σεπτεμβριο λογω της αναδρομης πορειας του και μετα παλι σε ορθη φορα... τι λετε θα ερθει τιποτα καινουριο εκεινες τις μερες παλι? κατα τ' αλλα απο το Μαρτιο και επειτα εχω και καποια προβληματα υγειας που με ταλαιπωρουν.... το μονο που μου εχει μεινει ειναι αυτος ο ερωτας που εζησα και με ποναει ακομα...!!! απ' το τιποτα βεβαια... μια χαρα ηταν....
-
26-07-2009, 07:14 PM #19
Γλυκο μου Δελφινακι, με στεναχωρησες με το μηνυμα σου.. Διεκρινα μια απογοητευση στα λεγομενα σου, δικαιολογημενη βεβαια.. Σου ευχομαι απο την πλευρα μου, να ξεπερασεις ολα τα προβληματα υγειας που αντιμετωπιζεις κ να σου ερθει ο πολυποθητος ερωτας να σε γεμισει χαρα! Απο αστρολογικης πλευρας ξερω ελαχιστα πραγματα για να μπορεσω να σου πω κατι συγκεκριμενο.. τωρα κ εγω μαθαινω βλεπεις.. μια φιλη μου που ξερει περισσοτερα πραγματα, μου ειχε πει ( επειδη κ εγω ειμαι υδροχοος με σεληνη λεοντα το αντιθετο απο σενα) οτι στις 6 Αυγουστου θα ολοκληρωθουν οι εκληψεις στον αξονα μας, λεοντα υδροχοου δηλαδη..Αυτο βεβαια ειναι κατι που καποιος αρμοδιος μπορει να απαντησει καλυτερα..Ευελπιστω κ εγω, μαζι με σενα, οτι κατι καλυτερο θα προκυψει μετα, σε ολους τους τομεις! Μη χανεις λοιπον την αισιοδοξια σου, κοιτα να περνας ομορφα..κ να εισαι σιγουρη οτι ο καλος σου θα ερθει να σε βρει οπου κ αν εισαι :bigsmile:
Piensa que tal vez manana yo ya estare lejos, muy lejos de aqui....
-
27-07-2009, 02:19 PM #20
Τι γλυκο τροπο γραφης που εχεις Deshorna και ποσο με παρηγορεις....!!! και μονο που ασχοληθηκες με ενα αγνωστο προσωπο με συγκινησες.... σε ευχαριστω πολυ.... ξερω οτι ολα ειναι περαστικα.... και θελουν το χρονο τους... ελα ομως που ειναι το παραπονο και ποναει.. και δεν βλεπουμε τα ομορφα που γινονται γυρω μας. να εισαι καλα και αντε μωρε εκλειψεις ειναι και θα περασουν...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 22 users browsing this thread. (0 members and 22 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.