s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast
Results 11 to 20 of 118
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Ελπίζω να μην παρεξηγήθηκα και να νόμιζε κανείς πως το θεωρώ ΑΝΟΗΤΟ.Δεν είναι κακό να μην γνωρίζει κάποιος και αφού δεν απάντησε κανείς θεώρησα πως ίσως να μην το γνωρίζουν. Επειδή οι γνώσεις μου σε σύγκριση με των άλλων στο site σας είναι ελάχιστες, ζήτησα να μου υποδείξουν κάποιον τρόπο και όχι την απάντηση.Αυτήν θα την έψαχνα μόνη μου,άλλωστε ο Μάιος είναι κοντά.

Ευχαριστώ πολύ πάντως για την απάντηση και για τις ευχές!!:bigsmile:

Όνομα:
    Σοφία

Αυτό που σου είπε είναι ότι είναι δύσκολο να απαντηθεί ένα τέτοιο ερώτημα με βάση τις διελεύσεις και μόνο!:bigsmile:
    Δεν θα ήταν σωστή η τοποθέτηση κάποιου μέλους με ένα σύστημα και μόνο, και να σε προϊδεάσει έτσι είτε αρνητικά είτε θετικά για το πως θα πας στις εξετάσεις!
    Ότι εξετάσεις και αν είναι, καλή προετοιμασία, πίστη και αισιοδοξία είναι το τρίπτυχο της επιτυχίας!!! Αυτά χρειάζεσαι!
    Και φυσικά και λίγη τύχη δεν βλάπτει!
    Καλή τύχη λοιπόν!
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Μαρία

:bigsmile:Καλημέρα!!!!
    Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ή και εάν υπάρχει με τις λιγοστές γνώσεις μου δε θα βγάλω άκρη.Έκανα την ερώτηση γιατί διαβασα ότι στην ωριαία αστρολογία θέτωντας ένα ερώτημα μπορείς να πάρεις μια απάντηση,αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα και σίγουρα δεν θα τα καταφέρω.
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και τις ευχές!!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by 3bit View Post
    :bigsmile:Καλημέρα!!!!
    Δηλαδή εάν κατάλαβα καλά δεν υπάρχει κάποιος τρόπος ή και εάν υπάρχει με τις λιγοστές γνώσεις μου δε θα βγάλω άκρη.Έκανα την ερώτηση γιατί διαβασα ότι στην ωριαία αστρολογία θέτωντας ένα ερώτημα μπορείς να πάρεις μια απάντηση,αλλά δεν γνωρίζω περισσότερα πράγματα και σίγουρα δεν θα τα καταφέρω.
    Ευχαριστώ πολύ για τη διευκρίνιση και τις ευχές!!!

Αγαπητη Μαρια,πραγματι δεν εχεις καταλαβει καλα,υπαρχει τροπος να βγαλεις ακρη,απλα σε κανενα ποστ δεν φανηκε οτι θετεις ωριαιο ερωτημα,ακομη ομως κ να φαινοταν,μαλλον δεν θα επαιρνες απαντηση κ αυτο γιατι κανεις δεν θα ρισκαριζε να σου δωσει απαντηση για ενα τετοιο θεμα,επειδη ειναι δουλεια αστρολογου.
    Παρολα αυτα καποια στιγμη μπορεις να βαλεις ωριαιο κ να χαρτογραφησεις το ερωτημα σου, στην συνεχεια μπορεις να παραθεσεις τον χαρτη κ οποιος μπορει κ θελει να σε βοηθησει με κινδυνο παντα να μην παρεις σωστη απαντηση, προς το παρον ελπιζω να σε βοηθησα λιγο.:bigsmile:

Όνομα:
    Μαρία

Έρση μου σ'ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον.Εγώ ζήτησα κάποιον άλλον τρόπο,γιατί οι διελεύσεις δεν ήταν ενθαρρυντικές με αντίθεση Ερμή- Ποσειδώνα γενέθλιου, δε φαντάστηκα όμως ότι είναι δουλειά αστρολόγου.Μόνο την ωριαία ήξερα,αλλά μου φαίνεται δύσκολη, γι'αυτό είπα μήπως ήξερε κανένας άλλος, κάποιον τρόπο.Φαντάζομαι όμως πως θα μπλεχτώ, οπότε θα το αφήσω και ό,τι γίνει.

Ευχαριστώ και πάλι και καλό βράδυ!!:bigsmile:

Όνομα:
    Σοφία

Πολύ Καλημέρα σας!

Ο κύριος Ουρανός έχει αρχίσει να πλησιάζει σιγά σιγά τον καλό μου ¶ρη (η ανοχή έπεσε κάτω απο τις 2 μοίρες)...Ένα τσίτα τα γκάζια και όσα πάρει ο άνεμος το νιώθω εδώ και κάποιο διάστημα δε λέω.
    Έχω απορία όμως...Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί και άλλες όψεις ¶ρη στο ωροσκόπιο? Ας πούμε είναι πιθανό να μου ενεργοποιεί και τη σύνοδο Ήλιου ¶ρη (τον Ήλιο τον έχει αφήσει 3 μοίρες πίσω ο μιστερ Ουρανός) και το γενέθλιο τρίγωνο ¶ρη Ουρανού??

Επίσης κάνει πέρασμα απο τον 8ο οίκο η διέλευση (εκεί είναι και ο ¶ρης). Θα μπορούσε να σημαίνει πιθανή ενεργοποίηση στα θέματα 8ου και μάλιστα κάτι αναπάντεχο αν κρίνω απο τη φύση του..Θέλω να ελπίζω σε κάτι αναπάντεχο των θετικών του 8ου..

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Πολύ Καλημέρα σας!

Ο κύριος Ουρανός έχει αρχίσει να πλησιάζει σιγά σιγά τον καλό μου ¶ρη (η ανοχή έπεσε κάτω απο τις 2 μοίρες)...Ένα τσίτα τα γκάζια και όσα πάρει ο άνεμος το νιώθω εδώ και κάποιο διάστημα δε λέω.
    Έχω απορία όμως...Η διέλευση αυτή ενεργοποιεί και άλλες όψεις ¶ρη στο ωροσκόπιο? Ας πούμε είναι πιθανό να μου ενεργοποιεί και τη σύνοδο Ήλιου ¶ρη (τον Ήλιο τον έχει αφήσει 3 μοίρες πίσω ο μιστερ Ουρανός) και το γενέθλιο τρίγωνο ¶ρη Ουρανού??

Επίσης κάνει πέρασμα απο τον 8ο οίκο η διέλευση (εκεί είναι και ο ¶ρης). Θα μπορούσε να σημαίνει πιθανή ενεργοποίηση στα θέματα 8ου και μάλιστα κάτι αναπάντεχο αν κρίνω απο τη φύση του..Θέλω να ελπίζω σε κάτι αναπάντεχο των θετικών του 8ου..
    Αφού αντιπαρέλθω την εκτίμηση ότι ο ¶ρης στα Ψάρια είναι ...καλός, να σου πω ότι ενεργοποιούνται και οι άλλες όψεις, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Φυσικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο το τετραγωνάκι που κάνει με τον Ποσειδώνα σου και τους διπλανούς, που μπορεί να φέρει από καλά (εμπνεύσεις, ...φαεινές ιδέες και διαισθητικότητα) έως και ...κακά (από κούραση, κάποια ασθένεια ίσως [τον έχεις και στον 6ο] μέχρι και ...ψυχανώμαλες ιδέες :toung: ).
    Στον 8ο τώρα ο Ουρανός (για όσο καιρό θα σουλατσάρει εκεί) μπορεί να αναδείξει οικονομικά ζητήματα, την ανάγκη να στηριχτείς (οικονομικά) σε κάποιον άλλο (σύντροφο/συγγενή), να αυξήσει το ενδιαφέρον σου και για επαγγελματικά θέματα (θα κάνει εξαγωνάκι με το MC σου) αλλά και για ...μεταφυσικά/παράδοξα, μπορεί δε ακόμα και να σε φέρει ξαφνικά αντιμέτωπη με καταστάσεις που σχετίζονται με την ...άλλη πλευρά και τους ...από πάνω :bigsmile:
    Όσο καιρό είναι και ο ¶ρης εκεί, έχε το νου σου στη σχέση με τον καλό σου, ιδίως αν έχετε κοινό ταμείο και περίμενε πιο σκληρή δουλειά αλλά και διάθεση ανεξαρτητοποίησης από δεσμευτικές καταστάσεις.
    Αυτά.
    (Είναι και άλλα βέβαια, αλλά έχω δουλειά τώρα )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Αφού αντιπαρέλθω την εκτίμηση ότι ο ¶ρης στα Ψάρια είναι ...καλός, να σου πω ότι ενεργοποιούνται και οι άλλες όψεις, κάτω από συγκεκριμένες συνθήκες. Φυσικά, θα σου πρότεινα να κοιτάξεις περισσότερο το τετραγωνάκι που κάνει με τον Ποσειδώνα σου και τους διπλανούς, που μπορεί να φέρει από καλά (εμπνεύσεις, ...φαεινές ιδέες και διαισθητικότητα) έως και ...κακά (από κούραση, κάποια ασθένεια ίσως [τον έχεις και στον 6ο] μέχρι και ...ψυχανώμαλες ιδέες :toung: ).
    Στον 8ο τώρα ο Ουρανός (για όσο καιρό θα σουλατσάρει εκεί) μπορεί να αναδείξει οικονομικά ζητήματα, την ανάγκη να στηριχτείς (οικονομικά) σε κάποιον άλλο (σύντροφο/συγγενή), να αυξήσει το ενδιαφέρον σου και για επαγγελματικά θέματα (θα κάνει εξαγωνάκι με το MC σου) αλλά και για ...μεταφυσικά/παράδοξα, μπορεί δε ακόμα και να σε φέρει ξαφνικά αντιμέτωπη με καταστάσεις που σχετίζονται με την ...άλλη πλευρά και τους ...από πάνω :bigsmile:
    Όσο καιρό είναι και ο ¶ρης εκεί, έχε το νου σου στη σχέση με τον καλό σου, ιδίως αν έχετε κοινό ταμείο και περίμενε πιο σκληρή δουλειά αλλά και διάθεση ανεξαρτητοποίησης από δεσμευτικές καταστάσεις.
    Αυτά.
    (Είναι και άλλα βέβαια, αλλά έχω δουλειά τώρα )
    Merci αγαπητέε!

Πολύ ωραία η τοποθέτηση.
    Το τετραγωνάκι με τον Ποσειδώνα το έχω υπόψη αρκετά και αυτό με τον Ποσειδώνα κατσικωμένο στον 6ο μου με ανησυχεί, ελαφρώς πάντα...(ίσως μιας και συνοδεύει παράλληλα τον ερμή μου)
    Αυτό με τη διαισθητικότητα και τις φαεινές και όχι μόνον ιδέες το κρατώ!:toung:
    Κρατώ και το εξαγωνάκι με mc που δεν είχα παρατηρήσει!
    Όσο για τους απο πάνω ας μείνουν απο πάνω..για να τα έχουμε καλάα!

Δηλαδή εν ολίγοις μια διέλευση μπορεί να ενεργοποιήσει και σχεδόν όλες τις όψεις του πλανήτη γιατί ενεργοποιεί τον ίδιο? (Συμπληρωματικά ίσως και με πρόσφατη επιστροφή ¶ρη, που υποτίθεται ανοίγει έναν κύκλο δραστηριοτήτων για το άτομο και ενεργοποίησης όψεων επίσης.)
    Το είχα απορία και μάλλον αυτό θέλει να πει ο ποιητής...:bigsmile:

Όνομα:
    Σοφία

αααα..

όσο για το καλός...για τον ¶ρη στα ψάρια, ο προσδιορισμός μου ήταν καθαρά χαϊδευτικός...αλλά..
    Δεν χρειάζεται να έχει κέρατα...ένας άρης για να είναι καλός! Μπορεί να έχει βράγχια και να τα καταφέρνει εξίσου καλά και δυναμικά!:toung:

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    αααα..

όσο για το καλός...για τον ¶ρη στα ψάρια, ο προσδιορισμός μου ήταν καθαρά χαϊδευτικός...αλλά..
    Δεν χρειάζεται να έχει κέρατα...ένας άρης για να είναι καλός! Μπορεί να έχει βράγχια και να τα καταφέρνει εξίσου καλά και δυναμικά!:toung:
    εχω και γω στον 8ο Αρη-Ηλιο Ιχθείς , ίσως ο ωροσκόπος Λεων δείχνει ενα δυναμισμό,
    όσες φορές κινήθηκα δυναμικά ηταν λάθος δεν μου πάει, οταν όμως λειτούργησα διαιασθητικά , αθορυβα και με υπομονή είχα καλά αποτελέσματα

τωρα τελευταία βέβαια με τον ουρανό πάνω στον Αρη η υπομονή πάει περίπατο , η διαίσθηση πάλι λειτουργεί έντονα και καλά

Page 2 of 12 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 24 users browsing this thread. (0 members and 24 guests)