- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 40 of 57
-
21-04-2009, 09:15 PM #31
Re: Τα εξωτερικά χαρακτηριστικά των ζωδίων και η αρμονία του Ζυγού
Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
21-04-2009, 10:53 PM #32
Αγαπητά μέλη
Ζητώ ταπεινά συγγνώμην για την παρέμβαση μου σε αυτό το ενδιαφέρον θέμα, που πράγματι έχει πολλές παραμέτρους. Όμως για να μη χάσουμε τελείως τη μπάλα, μήπως μπορεί κάποιος/α να μου πεί αν έχει δει ξανθό ¶ραβα Λέοντα η μαυριδερό Σουηδό Σκορπιό;Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
21-04-2009, 10:59 PM #33
De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
-
22-04-2009, 10:39 AM #34
Και όμως ...κινείται, ω Σώκρατες!
Πραγματικά οι έντονες όψεις του αστρικού ωροσκόπου με τροπικούς πλανήτες η αντίστροφα του τροπικού ωροσκόπου με αστρικούς πλανήτες, μπορούν να διαμορφώσουν συγκεκριμένη γκάμα χαρακτηριστικών, τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα. Το ίδιο βέβαια συμβαίνει ...παραδοσιακά και στις όψεις μεταξύ των τροπικών θέσεων.
Ωστόσο είναι προτιμότερο να μιλάμε για γραμμές παρά για χρώματα.
Πολύ χαρακτηριστική είναι η οξυγώνια επίδραση του ¶ρη, ενώ η Σελήνη και η Αφροδίτη συμβάλουν συχνά με καμπυλόγραμμες πινελιές. Ο Ερμής προσδίδει ουδέτερα, ως προς το ...φύλο, χαρακτηριστικά, αποδίδοντας αυτό που λέμε "έξυπνη φατσούλα"
Όσον αφορά τον Ήλιο, από την εμπειρία μου γνωρίζω ότι όλα τα ζώδια σε σχέση με τα εξωτερικά τους χαρακτηριστικά απαρτίζονται από υποσύνολα, που το καθένα έχει τον τύπο του. Δεν γνωρίζω πόσοι είναι αυτοί οι τύποι, αλλά αυτό που τους ξεχωρίζει αστρολογικά από τους υπόλοιπους, είναι πιθανότατα ο ωροσκόπος και οι όψεις του.
Έτσι υπάρχουν οι Λέοντες, που μοιάζουν με ...λιοντάρια στο πρόσωπο, μερικοί που είναι απλά...θεϊκοί όπως ο Μπαντέρας αλλά και κάποιοι άλλοι, που θυμίζουν αεικίνητες...μαϊμούδες, όπως ο Μικ Τζάγκερ η πιτ μπουλ, όπως ο Σβάρτσενέγκερ. Κάθε ωροσκόπος αποδίδει τα δικά του ιδιαίτερα χαρακτηριστικά με τη συνδρομή των πλανητών, που τον ασπεκτάρουν.
Ο Τζάγκερ, που είναι αδύνατος και νευρώδης με πολύ "ιδιαίτερες" γραμμές στο πρόσωπο του, έχει τροπικό ωροσκόπο στους Διδύμους σε σύνοδο με τη Δήμητρα και τον Ουρανό, ενώ ο αστρικός του ωροσκόπος "πέφτει" πάνω στη γενέθλια σύνοδο της Σελήνης με το ¶ρη στον Ταύρο.
Ο Μπαντέρας με τον τροπικό ωροσκόπο στους Ιχθύες σε τετράγωνο με τον ¶ρη και αντίθεση με τον Πλούτωνα και την Αφροδίτη συνδιάζει το angel face με την αρρενωπότητα, το μυστήριο και τον ερωτισμό. Ο αστρικός του ωροσκόπος σε αντίθεση με τον Ήλιο, του προσθέτει σε λάμψη.
Και ο ...γλυκούλης ¶ρνολντ δείχνει να ανταποκρίνεται περισσότερο στις αστρικές ...παρεμβολές, αφού στον τροπικό του χάρτη ο ωροσκόπος στον Καρκίνο κάνει μόνο μια σύνοδο με τον Ερμή, που ελάχιστα ανταποκρίνεται στη σωματική του διάπλαση. Αντίθετα, ο αστρικός ωροσκόπος "πέφτει" πάνω στην τροπική σύνοδο ¶ρη-Ουρανού, ενώ μια άλλη αστρική σύνοδος του Κρόνου με τον Πλούτωνα-βαριά κι ...ασήκωτη- μεταφέρεται στον τροπικό ωροσκόπο του.
Επειδή λοιπόν υπάρχουν αρκετοί τύποι, είναι μάλλον δύσκολο να ομαδοποιήσουμε τα χαρακτηριστικά, ανά κατηγορία, αφού όλο και κάτι θα μας ...ξεφεύγει! Από την άλλη πλευρά, αυτή η κατά περίπτωση ¨συγγένεια" γίνεται συχνά αντιληπτή μέσω συνειρμών. Πολλές φορές θα σας έχει τύχει να "μαντέψετε" το ζώδιο κάποιου, επειδή απλά σας θυμίζει έναν άλλο ομοζώδιο του.
Και κάτι τελευταίο... Η σύνοδος κάποιου προσωπικού πλανήτη με το μεσουράνημα, μπορεί επίσης να διαμορφώσει χαρακτηριστικά, περισσότερο στο πρόσωπο.
Καλή συνέχεια στην εξερεύνηση σας...Η εμμονή στην αστρολογική πρόβλεψη είναι το άλλοθι της ασυνειδητότητας
-
23-04-2009, 12:33 PM #35
Ξανθός ¶ραψ??? Μα ο θρυλικός Λόρενς της Αραβίας φυσικά!!:bigsmile: Ο οποίος ήταν κατάξανθος και μάλιστα και Λέων στο ζώδιο, με Σελήνη στον Τοξότη!! Εντάξει αστειεύομαι, ο Λόρενς ήταν Αγγλάρας....φίλε Γιάννη το θέμα της εξωτερικής εμφάνισης είναι αρκετά σύνθετο όμως μπορούμε να απομονώσουμε ως ένα βαθμό την επιρροή του Ήλιου βγάζοντας κάποια χρήσιμα συμπεράσματα.Το παράδειγμα των Λεόντων έχει τις δυσκολίες του και δεν μπορεί να γενικευτεί σε όλους τους λαούς λόγω των παραδειγμάτων που ορθώς ανέφερες. Τα υπόλοιπα, όμως, μπορούν να γενικευτούν (πχ. ευρεία χαρακτηριστικά Τοξοτών, μελωδική φωνή Ζυγών, έξυπνα-νεανικά χαρακτηριστικά Διδύμων κτλ.). Και όταν λέω "γενικευτούν" προς αποφυγή παρεξηγήσεων εννοώ μία μικρή στατιστική διαφορά σε σχέση με τους "μέσους" που όμως δείχνει πολλά....Πάντως, ακόμα και οι κατάξανθοι Σκανδιναβοί Σκορπιοί μία ένταση πιστεύω θα την έχουν στο βλέμμα...Επίσης έχω παρατηρήσει ότι οι γυναίκες Καρκίνοι, κατά μέσο όρο, έχουν το μεγαλύτερο στήθος!:embarrest ΄Το έχετε προσέξει ή είναι ιδέα μου?
-
23-04-2009, 03:10 PM #36
τι να σου πω βρε Κωστα:nuts:
εγω τοξοτινα ειμαι και καμια σχεση με το ζωδιο του καρκινου ...
και δυσκολευομαι να βρω σουτιεν της αρεσκειας μου μεγαλο
και κατι καρκινουλες που ξερω μου λενε δωσε και σε μενα λιγο Δεσποινα:nuts:
ειναι και η κληρονομικοτητα ξερεις ...πολλες μοιαζουμε και τις μαμαδες μας στο στηθος ...κ.τ.λ
παντως και εγω καπου το διαβασα αυτο που λες για τις γυναικες καρκινους αγαπημενε μου Κωστα!
φιλικα :bigsmile:
συγνωμη για το οφ τοπικ[μην παω στην μαυρη τρυπα]Η χειροτερη αισθηση ...ειναι η ψευδαισθηση....
Δ.Κ
-
23-04-2009, 03:43 PM #37
Πάντως εγώ που έχω σύνοδο ¶ρη Ωροσκόπου στον Ζυγό με Λίλιθ Πλούτωνα και Κλ.Τύχης στον 1ο δεν παρουσιάζω διόλου ανδρικά ή ανδροπρεπή χαρακτηριστικά στην εμφάνιση...τώρα στην συμπεριφορά δεν ξέρω...:bigsmile:
Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;
-
25-04-2009, 08:11 PM #38
Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Πολύ ευανάγνωστο. Συμφωνώ ως επί το πλείστον για τα βασικά εξωτερικά χαρακτηριστικά των Ζυγών αν και όπως έχει ειπωθεί σε αρκετα posts ότι η εξωτερικη εμφάνιση αφορά ένα σύνολο στοιχείων του χάρτη και όχι μεμομένες όψεις, πλανητικές θέσεις και οικοθεσίες.
Σαν βασικό τους γνώρισμα, πάντα εντοπίζω την κομψότητα στην εμφάνιση τους (προσεγμένα ρούχα, αρώματα) αλλά και το χρώμα των ματιών. Εχουν ένα περίεργο χρώμα προς το μελί και συνήθως είναι στρογγυλά όπως και των περισσότερων αέρινων ζωδίων. Αυτό που έχω να προσθέσω είναι η κλασσική ατάκα που θα ακούσεις από το στόμα ενός Ζυγού "Είναι άσχημη/όμορφη" με τόση ευκολία και με σχεδόν προσβλητικό τόνο. Σαν να μη μετράνε τα υπόλοιπα ανθρώπινα γνωρίσματα.
Γενικότερα λόγω αισθητικών κριτηρίων πετάνε πολύ συχνά τέτοιες ατάκες κρίνοντας τελείως επιφανειακά. Δεν ξέρω αν απλά είναι τυχαίο γεγονός αλλά το έχω ακούσει συχνά πυκνά από στόματα Ζυγών ή από άτομα με Αφροδίτη στο Ζυγό. Τι λέτε;;;Εχει ισχύ σαν διαπίστωση ή πρέπει να διευρύνω το στατιστικό μου δείγμα;;;
Φιλικα Χριστίνα
-
25-04-2009, 08:24 PM #39
Δεν θα έλεγα ότι είναι επιφανειακό να πει κάποιος ότι ο τάδε δεν είναι όμορφος. Απλά είναι μια υποκειμενική διαπιστωση. Δεν κρίνουν την συνολική προσωπικότητα ενός ατόμου αλλά μόνο την εμφάνιση του και το πόσο βάρος δίνει σε αυτή. Αν είναι προσεγμένη κλπ.
Οπως και όλοι μας, μπορούμε να εκτιμούμε κάποιο άτομο αλλά η εμφάνιση του να μας είναι από αδιάφορη ως και αρνητική!
Τώρα όσον αφορά τους Ζυγούς, είναι άτομα που δίνουν εκ των πραγμάτων σημασία στην αισθητική εικόνα, είτε την δική τους, είτε των άλλων. Είναι περιποιημένοι και προσεγμένοι (όσοι έχουν έντονο τον κυβερνήτη τους...). Είναι δλδ λιγο πολύ αναμενόμενο το να προσέχουν την εμφάνιση και την αισθητική εικόνα... :bigsmile:
-
25-04-2009, 08:33 PM #40
Αγαπητή Kiarra,
το επιφανειακό το έβαλα με το σκεπτικό ότι για παράδειγμα από το στόμα ενός Ζυγού εύκολα θα ακούσεις την ατάκα "Είναι χοντρός" ή άλλη παρόμοια αισθητική παρατήρηση που προσωπικά θεωρώ προσβλητική γιατί δεν μπορεί κάποιος να ξέρει τι παίζει από κάτω π.χ. ένα ορμονικό πρόβλημα. Προσωπικά δεν το κατατάσσω στα υψηλά αισθητικά κριτήρια αλλά στην έλλειψη κατανόησης και συμπάθειας προς τους άλλους. Αυτό δηλαδή που πρεσβεύουν δλδ την αρμονία και την καλαισθησία τη χρησιμοποιούν σαν ένα μέσο για να αισθανθούν ανώτεροι σε σχέση με τους άλλους που ξεπερνά τα όρια της φιλαρέσκειας.
Φιλικά Χριστίνα.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.