- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 331 to 340 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
01-01-2009, 08:33 PM #331
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Ναι, στο Σκορπιό!
Το ξερω, πού πάω με Αφροδίτη στον Καρκίνο;:embarrest
Οι υπόλοιπες όψεις του Ουρανού είναι οι εξής:
Ουρανός Χιαστί Ήλιος
Ουρανός Χιαστί Σελήνη
Ουρανός Τρίγωνο Δίας
Ουρανός Αντίθεση Χείρων
Ουρανός Τρίγωνο Λίλιθ
Για πες μου λοιπόν, να τον αναμλενω τον ηλεκτρολόγο;;;
Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις μια χρονιά σούπερ!:nuts:
ΥΓ.
Έχω ήδη τσεκάρει το χάρτη μου αλλά δεν κατανοώ απόλυτα το τι θέλει να μας πει ο ποιητής, εξ ου και η ανάγκη για τν πολύτιμη βοήθειά σου (σας)!:bigsmile:Impossible is nothing
-
05-01-2009, 05:34 PM #332
Γεια σας, ηθελα να ρωτησω τι σημαινει σε μια συναστρια οταν υπαρχουν οι παρακατω οψεις.
Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο υδροχοο κι εχω ακμη 7ου οικου στον λεοντα χωρις πλανητες. Ο ηλιος (κυβερνητης του λεοντα) βρισκεται στον 3ο οικο μου στον ταυρο μαζι με την αφροδιτη μου.
Το προσωπο που με ενδιαφερει ειναι λεων με κρονο στον λεοντα (οπου και ο 7ος οικος μου).
Ο 7ος οικος του ειναι στον τοξοτη με τον ποσειδωνα του να ειναι σε συνοδο με τη λιλιθ μου και το μεσουρανημα μου.
Ειναι καλα τωρα ολα αυτα? Γιατι εμενα μου φαινονται καπως.
-
07-01-2009, 01:43 PM #333
-
07-01-2009, 01:50 PM #334
Δεν νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία που δίνεις είναι ικανοποιητικά για να σου πει κάποιος κάτι. Εντάξει ο Κρόνος, δίνει μια ένδειξη. Ο Ποσειδώνας του όμως σε σύνοδο με το ...μεσουράνημά σου τι να λέει
Δες πρώτα τι όψεις κάνουν οι Ήλιοι σας, οι Σελήνες σας, ο Ερμής και μετά κοίτα οτιδήποτε άλλο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
07-01-2009, 03:49 PM #335
καλη χρονια σε ολους!!!!!κι εμενα ο 7ος οικος μου ειναι στον υδροχοο!ο ουρανος βρισκεται στον 4ο οικο και κανει ασχημες οψεις με κρονο ερμη ωροσκοπο και μεσουρανιμα..ο κρονος ειναι στον 12ο συζυγια με ωροσκοπο αλλα κανει ενα φοβερο τριγωνο με αφριδιτη και πωσειδονα στα ζωδια της φωτιας!!!!δεν βλεπω να γινεται γαμος!!!ειμαι 4 χρονια μονη!!εσεις τι λετε??
-
07-01-2009, 07:56 PM #336
Μητσακο συγνωμη αλλα βλεπεις ειμαι λιγο ασχετη κ θεωρουσα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι ενδεικτικα.
Ιδου λοιπον μερικα στοιχεια ακομη.
Ο ηλιος μου ειναι στον ταυρο και ο ωροσκοπος μου, ο διας μου και ο αρης μου στον υδροχοο. Αυτος που με ενδιαφερει εχει ηλιο και κρονο στον λεοντα (στον 7 οικο μου) και ωροσκοπο στους διδυμους.
Σου παραθετω μερικες οψεις απο την ερωτικη συναστρια μας.
Ο ηλιος μου τριγωνιζει τη σεληνη του κι εξαγωνιζει την αφροδιτη του.
Η σεληνη μου στους ιχθεις ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη του στην παρθενο, τριγωνιζει το δια του και τον ουρανο του και τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του.
Ο ερμης μου στον κριο τριγωνιζει τον ηλιο του και τον κρονο του, ειναι χιαστι με τον ερμη του, τετραγωνιζει την αφροδιτη του στον καρκινο, κι εξαγωνιζει τον αρη του.
Η αφροδιτη μου στον ταυρο τριγωνιζει τη σεληνη του, κανει εξαγωνο με την αφροδιτη του και αντιθεση με τον ουρανο του.
Τελος ο ωροσκοπος μου στον υδροχοο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και τον κρονο του στο λεοντα, τριγωνιζει τον αρη του και τον δια του στους διδυμους και ειναι χιαστι με τον ερμη του.
Τι ενδειξη δινει ο κρονος, αν μπορεις να μου πεις σε παρακαλω.:blink:
-
08-01-2009, 01:33 PM #337
Γειά σας και από 'μένα!
Κοιτάζοντας την ακμή του 7ου οίκου μου στον Υδροχόο (δεν υπάρχουν πλανήτες), ερευνώ τις όψεις του κυβερνήτη Ουρανού και του Κρόνου. (Σωστά ως εδώ?) Αρκετά πράγματα βρίσκω με τον Ουρανό και διάφορες όψεις που έχω, αλλά η μόνη όψη που έχει ο Κρόνος μου (στον Λέοντα, 1ος οίκος) είναι τρίγωνο με MC.
Διαβάζοντας κάποια πράγματα για τη σημασία του τριγώνου Κρόνου με ΜC έχω βρει κυρίως αναλύσεις για θέματα εργασίας, φερρεγγυότητας στη δουλειά κτλ. Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποια άλλη ερμηνεία ή διαφορετικά στοιχεία σας παρακαλώ?
Δ.Jusqu’ici, tout va bien...
-
08-01-2009, 01:36 PM #338
-
08-01-2009, 05:42 PM #339
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ 10° 18' 02" ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟ(ΑΙΓΩΚΕΡΟ),ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
-
08-01-2009, 07:16 PM #340
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.