- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 500
Thread: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
-
24-06-2007, 11:23 PM #1
Γάμος και άδειος 7ος οίκος
Καλησπέρα σας.'Εχω μια απορία με τους πλανήτες.Ο 7ος οίκος σχετίζεται με το γάμο και εκεί δεν έχω κανέναν πλανήτη.Ο 7ος βρίσκεται στον υδροχόο.Αυτό σημαίνει ότι δεν υπάρχει γάμος στη ζωή μου;
Ευχαριστώ προκαταβολικά :unsure:ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
25-06-2007, 04:30 PM #2
Re: Γάμος και άδειος 7ος οίκος
νομίζω βρίσκεις τον κυβερνήτη του υδροχόου...
-
25-06-2007, 05:01 PM #3
Ναι, αυτή λέγεται ότι είναι συνήθως η σωστή απάντηση... Παρόλα αυτά, θα με ενδιέφερε και μένα να δω αν υπάρχουν κι άλλες απόψεις, καθώς κι εγώ "υποφέρω" από το ίδιο ζήτημα
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
25-06-2007, 05:38 PM #4
Σας ευχαριστώ κ τους δύο για την απάντηση. Αντε και στα δικά μας
ΦΕΡΣΟΥ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙΣ
-
26-06-2007, 02:00 AM #5
Noμίζω πως κυβερνήτης του Υδροχόου είναι ο πλανήτης Ουρανός ο όποιος από οτι εχω διαβάσει συνδέεται με τις ξαφνικές αλλαγές !!
Πάντως υποθέτω πως ενα σύνολο στοιχείων στον χάρτη μας δείχνουν αν θα υπάρξει ή οχι γάμος στην ζωή μας...ή τουλάχιστον ελπίζω να είναι έτσι....
εγω δηλαδή που έχω τον 7ο οίκο σε δύο πλανήτες λέτε να κάνω δύο γάμους....?????:blink:
-
26-06-2007, 02:10 AM #6
Αγαπητά μέλη
Σίγουρα το σύνολο του χάρτη θα παίξει ρόλο, όπως ειπώθηκε. Επίσης, για την γυναίκα, θα μετρήσει και ο Ήλιος (σύζυγος) ενώ για τον άντρα η Σελήνη (η σύζυγος).
Η ακμή του 7ου στον Υδροχόο, έχει τον Κρόνο και τον Ουρανό ως κυβερνήτες. Εξετάζετε πού έχουν πάει, τι όψεις κάνουν και γενικά την εικόνα τους. Οι πλανήτες μέσα στον 7ο οίκο, φέρνουν πληροφορίες για την κατάσταση του γάμου, ή στοιχεία περιγραφής του συζύγου. Όχι τον αριθμό των γάμων.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
-
26-06-2007, 11:21 AM #7
Δηλαδή παίζει ρόλο που έχει τον Ήλιο η γυναίκα στον γενέθλιο χάρτη της?
σε συνδιασμό με τον 7ο οικο?
:blink:
-
26-06-2007, 12:22 PM #8
Εξαρτάται από το είδος της σχέσης... Αν η σχέση είναι βασικά σεξουαλική ενδιαφέρει περισσότερο η θέση του ¶ρη. Αν όμως είναι πιο σοβαρή και πάει βαθύτερα η θέση του Ήλιου δείχνει το είδος του άντρα που θα ήθελε για σύζυγο της...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
26-06-2007, 03:09 PM #9
Θα ηθελα να ρωτησω με αφορμη την συζητηση κατα ποσο ισχυει οτι ενας κυβερνητης εβδομου Ουρανος ,καθιστα δυσκολη την προβλεψη γαμου καθοτι σημαινει απροσμενο απροοπτο αρα μη προβλεψιμο γεγονος.Ευχαριστω
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
26-06-2007, 03:16 PM #10
Αγαπητή emmalene
Ο Ουρανός κυβερνήτης του οίκου του γάμου, μπορεί να δηλώσει ένα σύζυγο με χαρακτηριστικά του Υδροχόου. Εξαρτάται από όψεις για να δούμε αν ο γάμος τείνει να έχει εντάσεις κι ανατροπές. Επίσης, είναι δείκτης ξαφνικού γάμου ή γάμου με αλλοδαπό. Το μη-προβλέψιμο ίσως δεν ισχύει, γιατί θα φανεί ένα γεγονός γύρω από τον γάμο, με απρόοπτο τρόπο.
Αλλά όπως έχουμε ξαναπεί, ένα γεγονός δεν προκύπτει μόνο από ένα δείκτη. Πολλά συνδυάζονται και πολλά συστήματα πρέπει να το επιβεβαιώνουν.
φιλικά
Λίλιαν Σίμου
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.