- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 9 of 9
Thread: ΚΡΟΝΟΣ
-
27-12-2008, 06:09 PM #1
ΚΡΟΝΟΣ
Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!
Ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κοιταξει κανεις και που μπορω να ψαξω για πληροφοριες που αφορουν επιστροφη Κρονου;
Ευχαριστω εκ των προτερων!!You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!
-
27-12-2008, 09:15 PM #2
Re: ΚΡΟΝΟΣ
Σε αυτή τη συζήτηση έχει αρκετές πληροφορίες και χρήσιμα link
''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
Γιάννης Ευσταθιάδης
-
27-12-2008, 09:34 PM #3
-
28-12-2008, 02:53 AM #4
Ο Κρονος στον χαρτη μας ,μας δειχνει που πρεπει να δουλεψουμε πιο σκληρα,σε τι ειδους επαγελματικη η κοινωνικη δραστηριοτητα εχουμε κλιση,που εχουμε αυτοπειθαρχια,σε ποιον τομεα θα αναγνωριστουμε κ θα αποκτησουμε φημη,τον αντρα αλλα κ τον συζυγο.
Κανει 3 επιστροφες στην ζωη του ανθρωπου, η πρωτη ειναι στα 28 με 30 χρονια μας, γι αυτο κ σε εκεινη την ηλικια περιπου παιρνουμε σημαντικες αποφασεις για την ζωη μας,αναλαμβανουμε νεες υποχρεωσεις κ γι αυτο κυριως λεμε οτι οποιος εχει Αφροδιτη στον Αιγοκερω η οψεις με Κρονο η κυβερνητη 7ου οικου, οτι καλο ειναι να πραγματοποιησει γαμο μετα τα τριαντα.
φυσικα ολα γινονται δυσκολα ομως παντα μας δινει οτι μας αξιζει κ συνηθως φερνει εμποδια κ κακοτυχιες για να μας φερει αντιμετωπους με την ωριμανση.
Η δευτερη επιστροφη ερχεται γυρω στα 58 με 60 χρονια μας, εκει τα πραγματα ειναι πιο ευκολα οχι γιατι δεν υπαρχουν δυσκολιες αλλα υποτιθεται πως εχουμε αποκτησει την γνωση την ωριμανση κ την πειρα ν αντιμετωπισουμε τις δυσκολιες
τελος η τριτη επιστροφη ειναι σε μια ηλικια που μαλλον λιγοι θα την ζησουν ποσο μαλλον να την καταλαβουν στα 88 περιπου χρονια μας.
-
28-12-2008, 02:24 PM #5
Επιστροφή Κρόνου έχουμε όταν ο διελαύνων Κρόνος(αυτή την περίοδο είναι στην Παρθένο και στα τλελη του 2009 θα οεράσει στο Ζυγο) κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο μας.Τα γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη την περίοδο επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή του ατόμου- άλλοι παντρεύονται, άλλοι χωριζουν κτλ. Βγάλε το γενέθλιο ωάρτη σου απο εδώ και θα δεις αμέσως που έχεις τον Κρόνο, αν δυσκολευτείς πες μου την ημερ/νια γέννησης σου να στο βρω εγω.
-
28-12-2008, 06:02 PM #6
τελος η τριτη επιστροφη ειναι σε μια ηλικια που μαλλον λιγοι θα την ζησουν ποσο μαλλον να την καταλαβουν στα 88 περιπου χρονια μας.
Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι αυτοι που νιωθουν κ καταλαβαινουν αυτη την επιστροφη ειναι κυριως οι ανθρωποι που συνειδητοποιουν οτι εκλεισε ενας κυκλος ζωης κ ειναι ετοιμοι να μεταβουν σε ενα αλλο σταδιο.
-
28-12-2008, 06:16 PM #7
εγώ έζησα την επιστροφή του κρόνου στο πετσί μου και συνεχίζω να τη ζω. Και ακόμα δεν έχε κάνει συνοδο με το γενέθλιο κρόνο μου
-
28-12-2008, 06:27 PM #8
-
28-12-2008, 07:15 PM #9
Μιας και το θεμα ειναι η επιστροφη του κρονου, μπορει καποιος να μου πει πως εξεταζουμε τον χαρτη που βγαινει απο την επιστροφη?Φανταζομαι οτι αρχικα τον εξεταζουμε μονο του και επειτα τον συγκρινουμε με τον γεννεθλιο,τι προσεχουμε ομως πιο πολυ?
Ευχαριστω πολυ.Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.