s
ΚΡΟΝΟΣ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 9 of 9

Thread: ΚΡΟΝΟΣ

ΚΡΟΝΟΣ

Καλησπερα και Χρονια Πολλα σε ολους!!
    Ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κοιταξει κανεις και που μπορω να ψαξω για πληροφοριες που αφορουν επιστροφη Κρονου;
    Ευχαριστω εκ των προτερων!!
    You have to kiss many frogs to find your prince!!!!!

Re: ΚΡΟΝΟΣ

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Ηθελα να ρωτησω τι πρεπει να κοιταξει κανεις και που μπορω να ψαξω για πληροφοριες που αφορουν επιστροφη Κρονου;
    Σε αυτή τη συζήτηση έχει αρκετές πληροφορίες και χρήσιμα link
    ''Ζητώ τα θρύμματα κι έχω το ακέραιο΄ ποθώ τα χιλιάδες κομμάτια κι έχω το όλο΄ ανιχνεύω το πολλαπλό κι έχω το ένα.''
    Γιάννης Ευσταθιάδης

Quote Originally Posted by skytree View Post
    Σε αυτή τη συζήτηση έχει αρκετές πληροφορίες και χρήσιμα link
    Σ'ευχαριστω πολυ skytree!!

Όνομα:
    Τίνα

Quote Originally Posted by lolitsa View Post

Ο Κρονος στον χαρτη μας ,μας δειχνει που πρεπει να δουλεψουμε πιο σκληρα,σε τι ειδους επαγελματικη η κοινωνικη δραστηριοτητα εχουμε κλιση,που εχουμε αυτοπειθαρχια,σε ποιον τομεα θα αναγνωριστουμε κ θα αποκτησουμε φημη,τον αντρα αλλα κ τον συζυγο.
    Κανει 3 επιστροφες στην ζωη του ανθρωπου, η πρωτη ειναι στα 28 με 30 χρονια μας, γι αυτο κ σε εκεινη την ηλικια περιπου παιρνουμε σημαντικες αποφασεις για την ζωη μας,αναλαμβανουμε νεες υποχρεωσεις κ γι αυτο κυριως λεμε οτι οποιος εχει Αφροδιτη στον Αιγοκερω η οψεις με Κρονο η κυβερνητη 7ου οικου, οτι καλο ειναι να πραγματοποιησει γαμο μετα τα τριαντα.
    φυσικα ολα γινονται δυσκολα ομως παντα μας δινει οτι μας αξιζει κ συνηθως φερνει εμποδια κ κακοτυχιες για να μας φερει αντιμετωπους με την ωριμανση.
    Η δευτερη επιστροφη ερχεται γυρω στα 58 με 60 χρονια μας, εκει τα πραγματα ειναι πιο ευκολα οχι γιατι δεν υπαρχουν δυσκολιες αλλα υποτιθεται πως εχουμε αποκτησει την γνωση την ωριμανση κ την πειρα ν αντιμετωπισουμε τις δυσκολιες
    τελος η τριτη επιστροφη ειναι σε μια ηλικια που μαλλον λιγοι θα την ζησουν ποσο μαλλον να την καταλαβουν στα 88 περιπου χρονια μας.

Όνομα:
    Maria

Επιστροφή Κρόνου έχουμε όταν ο διελαύνων Κρόνος(αυτή την περίοδο είναι στην Παρθένο και στα τλελη του 2009 θα οεράσει στο Ζυγο) κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο μας.Τα γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη την περίοδο επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή του ατόμου- άλλοι παντρεύονται, άλλοι χωριζουν κτλ. Βγάλε το γενέθλιο ωάρτη σου απο εδώ και θα δεις αμέσως που έχεις τον Κρόνο, αν δυσκολευτείς πες μου την ημερ/νια γέννησης σου να στο βρω εγω.

Όνομα:
    Τίνα

τελος η τριτη επιστροφη ειναι σε μια ηλικια που μαλλον λιγοι θα την ζησουν ποσο μαλλον να την καταλαβουν στα 88 περιπου χρονια μας.

Θα ηθελα να συμπληρωσω οτι αυτοι που νιωθουν κ καταλαβαινουν αυτη την επιστροφη ειναι κυριως οι ανθρωποι που συνειδητοποιουν οτι εκλεισε ενας κυκλος ζωης κ ειναι ετοιμοι να μεταβουν σε ενα αλλο σταδιο.

Όνομα:
    Μαίρη

εγώ έζησα την επιστροφή του κρόνου στο πετσί μου και συνεχίζω να τη ζω. Και ακόμα δεν έχε κάνει συνοδο με το γενέθλιο κρόνο μου

Quote Originally Posted by kinky_skorpina View Post
    Επιστροφή Κρόνου έχουμε όταν ο διελαύνων Κρόνος(αυτή την περίοδο είναι στην Παρθένο και στα τλελη του 2009 θα οεράσει στο Ζυγο) κάνει σύνοδο με το γενέθλιο Κρόνο μας.Τα γεγονότα που συμβαίνουν εκείνη την περίοδο επηρεάζουν καθοριστικά τη ζωή του ατόμου- άλλοι παντρεύονται, άλλοι χωριζουν κτλ. Βγάλε το γενέθλιο ωάρτη σου απο εδώ και θα δεις αμέσως που έχεις τον Κρόνο, αν δυσκολευτείς πες μου την ημερ/νια γέννησης σου να στο βρω εγω.
    Γενεθλιος Κρονος στις 23ο και 45' του αναχαιτισμενου ζωδιου της Παρθενου στον 5ο οικο.
    Οψεις:Εξαγωνο με Ουρανο και τετραγωνο με Ποσειδωνα.

Όνομα:
    Γιάννα

Μιας και το θεμα ειναι η επιστροφη του κρονου, μπορει καποιος να μου πει πως εξεταζουμε τον χαρτη που βγαινει απο την επιστροφη?Φανταζομαι οτι αρχικα τον εξεταζουμε μονο του και επειτα τον συγκρινουμε με τον γεννεθλιο,τι προσεχουμε ομως πιο πολυ?
    Ευχαριστω πολυ.
    Το καλό με τα μεγάλα λόγια είναι….
    ότι μπορούν να κρυφτούν πίσω τους ….μικροί άνθρωποι.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)