- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 3 of 3
Thread: περιεργη συνοδος στον 1ο οικο
-
29-12-2008, 02:03 AM #1
περιεργη συνοδος στον 1ο οικο
Καλησπερα σε ολους..θα ηθελα απο καποιον που να εχει ορεξη να ασχοληθει λιγο κ θα μπορουσε να μου πει εν συντομια τι σημαινει η συνοδος του διελαυνωντα πλουτωνα οπως κ της λιλιθ ταυτοχρονα με τον γενεθλιο ουρανο μου στον αιγοκερω (κ 1ο οικο μου)που ξεκιναει σε λιγες μερες απο τωρα..εχω συνδιασει αυτους τους δυο πλανητες με υπογειες κ τρομερες καταστασεις κ τρομαζω καπως στην ιδεα..δωστε τα φωτα σας στο αρχαριο!ευχαριστω!
-
29-12-2008, 08:08 AM #2
Re: περιεργη συνοδος στον 1ο οικο
Αρχικά να ξέρεις ότι τέτοιου είδους διελεύσεις και σύνοδοι εμένα μου ...αρέσουν :bigsmile: Αντιστοιχούν οι παρουσίες τέτοιων πλανητών σε Οίκους αρμένικη βίζιτα, άρα αφορούν πολύ κόσμο και σου δίνεται έτσι η δυνατότητα να πιεις πολλούς καφέδες κουβεντιάζοντάς το Αν κάνουν σύνοδο και με άλλον αργό πλανήτη και αφορούν ακόμα περισσότερο κόσμο, ακόμα καλύτερα.
Ένα επιπλέον στοιχείο είναι η ... λογοτεχνική υπερβολή, χάρη στην οποία πλανήτες όπως ο Πλούτωνας ή, ακόμα καλύτερα, υποθετικά σημεία όπως η Λίλιθ στην οποία (μάλλον) αναφέρεσαι αποκτούν ιδιότητες που κάνουν να λέμε ότι θα γίνουμε καλά παιδιά και ότι θα τρώμε όλο το φαγητό μας :toung:
Από ό,τι θυμάμαι τώρα, ο Πλούτωνας περνώντας από το 1ο Οίκο, δυναμώνει την προσωπικότητα του ατόμου, την ισχυροποιεί και της δίνει αρκετή αυτοπεποίθηση προκειμένου το άτομο να γίνεται τόσο απαιτητικό και ισχυρογνώμον όσο χρειάζεται για να επιβάλλει τις απόψεις του.
Η "αγκαλίτσα" με τον Ουρανό θα προσδώσει επιπλέον ξεροκεφαλιά και εκρηκτικότητα, μαζί με την όποια πρωτοποριακή (sic) η εκκεντρική προσέγγιση των πραγμάτων η οποία υπάρχει ούτως ή άλλως από το γενέθλιο :bigsmile:
Εν κατακλείδι, σε κάνω για άτομο που θα αποκτήσει ύφος 15 καρδιναλίων, θα πει ξανά και με μεγαλύτερο τσαμπουκά το l etat c'est moi! και θα αρχίσει να μοιράζει χαστούκια και κλοτσίδια δεξιά και αριστερά προκειμένου να επιβάλει τις ίσως και παρανοϊκές ιδέες του :nuts:
Σε κοινωνικό επίπεδο, σε βλέπω κουκουλοφόρο ενταγμένη σε ριζοσπαστική αναρχοκομουνιστική φράξια (πράγμα που ευνοείται με τον Δία στον Υδροχόο) να πετάς τουλάχιστον τις επονομαζόμενες και βόμβες των φτωχών σε εκπροσώπους αυτών που δημιούργησαν το κατάντημα που λέγεται ζωή χωρίς κανένα μέλλον :bigsmile:
(πράγμα που, εδώ που τα λέμε, το βρίσκω πιο υγιές)
Όπως βλέπεις, αυτά θα μπορούσαν να συμβούν σε εσένα και χωρίς καθόλου πλάκα, είναι ερμηνείες βγαλμένες με τις λέξεις κλειδιά αυτών των δυο πλανητών. Επειδή όμως το κληρονομικό μου χάρισμα μού λέει ότι μάλλον δεν θα γίνει έτσι, χαλάρωσε και σκέψου πώς θα κινηθείς αξιοποιώντας τα όποια προτερήματα και δεξιότητες έχεις όχι μόνο για το δικό σου καλό αλλά και για το καλό των υπολοίπων.
Θεωρητικά είσαι γύρω στα 20, μια χαρά και ό,τι πρέπει για να χαράξεις και να στρώσεις το μονοπάτι που θα ακολουθήσεις. Η γενιά σου και αυτές που ακολουθούν είναι φορείς μεγάλων κοινωνικών αλλαγών οι οποίες θα συντελεστούν μέσα από τις προσωπικές αλλαγές που θα "αποδοθούν" στη δράση του Πλούτωνα, του Ποσειδώνα και του Ουρανού, σε συνδυασμό με τις όψεις που κατά καιρούς θα κάνουν και μεταξύ τους και με τους υπόλοιπους. Ποιες θα είναι αυτές για τον καθένα ξεχωριστά, το δείχνει ο προσωπικός τους χάρτης. Το σίγουρο όμως είναι ότι μέσα από αυτές τις αλλαγές θα αποκτηθούν οι εμπειρείες και η γνώση που είναι απαραίτητες για να πάει ο καθένας μπροστά. Μη φοβάσαι τα δύσκολα, αυτά μας δυναμώνουν περισσότερο :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
29-12-2008, 12:29 PM #3
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.