s
Απορία γενικών προβλέψεων
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 2 of 2

Απορία γενικών προβλέψεων

Kαλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
    Έχω μια γενική απορία που ελπίζω να μπορείτε να απαντήσετε: ποιός είναι ο 'σωστός' τρόπος να προσεγγίζει κανείς προβλέψεις γενικού τύπου σε site όπως το δικό σας, όταν γνωρίζει τα στοιχεία του χάρτη του και τον ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο θέμα. Παράδειγμα: αν με ενδιαφέρουν τα αισθηματικά για το 2009, εστιάζω πιο εντατικά στις προβλέψεις για το ζώδιό μου (καρκίνος), για τον ωροσκόπο (λέων) ή για την αφροδίτη (επίσης λέων)? Τί έχει πιο μεγάλο 'βάρος' αν - όπως στην περίπτωσή μου - οι κατευθύνσεις μπορεί να διαφέρουν σημαντικά?

Κατανοώ πως η σωστή προσέγγιση είναι να δει κανείς όλο το χάρτη, αλλά πώς κινείται κανείς σωστότερα οταν κοιτάει ένα θέμα πολύ γενικά?
    Ευχαριστώ πολύ!

Re: Απορία γενικών προβλέψεων

Quote Originally Posted by dnassib View Post
    Kαλησπέρα σας και χρόνια πολλά!
    Έχω μια γενική απορία που ελπίζω να μπορείτε να απαντήσετε: ποιός είναι ο 'σωστός' τρόπος να προσεγγίζει κανείς προβλέψεις γενικού τύπου σε site όπως το δικό σας, όταν γνωρίζει τα στοιχεία του χάρτη του και τον ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο θέμα. Παράδειγμα: αν με ενδιαφέρουν τα αισθηματικά για το 2009, εστιάζω πιο εντατικά στις προβλέψεις για το ζώδιό μου (καρκίνος), για τον ωροσκόπο (λέων) ή για την αφροδίτη (επίσης λέων)? Τί έχει πιο μεγάλο 'βάρος' αν - όπως στην περίπτωσή μου - οι κατευθύνσεις μπορεί να διαφέρουν σημαντικά?

Κατανοώ πως η σωστή προσέγγιση είναι να δει κανείς όλο το χάρτη, αλλά πώς κινείται κανείς σωστότερα οταν κοιτάει ένα θέμα πολύ γενικά?
    Ευχαριστώ πολύ!
    Κατά τη δική μου γνώμη είναι καλό να κοιτάς και ηλιακό και ωροσκόπο και αφροδίτη στον γενέθλιο αλλά πρεπει να δεις και τις διελεύσεις που θα επηρεάσουν τους ανάλογους οίκους. Γιατί μπορεί κάλλιστα να δεις το χ βασει της γενέθλιας Αφροδίτης αλλά κάποιος διελαύνων πλανήτης να σε επηρεαζει θετικά ή αρνητικά.

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)