- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 91 to 100 of 104
Thread: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
-
22-08-2008, 05:57 PM #91
-
22-08-2008, 07:55 PM #92
Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
Συγγνώμη δεν ήθελα να σε προσβάλλω ή να αναιρέσω αυτά που είπες...απλά να προσθέσω κι εγώ τη δική μου εμπειρία από αστρολογικής απόψεως.
Χωρίς παρεξήγηση, όταν διάβασα το άρθρο σου το βρήκα πολύ ενδιαφέρον και είχα ψιλοαπογοητευτεί όταν είδα ότι εγώ και ο πρώην σύντροφός μου δεν είχαμε αυτές τις όψεις γιατί είχαμε ήδη προβήματα (όχι σεξουαλικής φύσεως) και γι'αυτό έκανα αυτή την αναφορά μήπως έρθουν κι άλλοι στη δική μου θέση (της απογοήτευσης εννοώ).
Και πάλι συγγνώμη...:unsure:
-
22-08-2008, 08:03 PM #93
Επίσης, καταλαβαίνω τί εννοείς όταν λες για τον Κρόνο στον 8ο.Αυτό ακριβώς έχω, Κρόνο στο Σκορπιό στον 8ο και δεν αναλώθηκα ποτέ στους έρωτες της μιας βραδιάς, δυστυχώς είμαι πολύ σταθερή.Παρόλο που η Αφροδίτη μου είναι στο Σκορπιό στον 7ο (απόσταση Αφροδίτης-Κρόνου περίπου 7 μοίρες) μεγάλη επιθυμία για έρωτα έχω νιώσει μόνο για ένα άτομο αλλά όχι ως αποτέλεσμα χαμηλής αυτεκτίμησης και επιβεβαίωσης αλλά ως αποτέλεσμα της μεγάλης μου αγάπης απέναντί του...Πρώτη φορά είχα νιώσει τόσο έντονα συναισθήματα...
Και πάλι όμως μπορεί να κάνω λάθος και να είναι το σύνολο του γενέθλιου χάρτη μου που να υποδηλώνει κάτι τέτοιο και η συναστρία μου με αυτό το άτομο.
Φιλικά
libraD:embarrest
-
22-08-2008, 09:42 PM #94
-
28-08-2008, 08:44 PM #95
...Αγαπητέ cancerian,
Συγχαρητηρια για το αρθρο σου !..Να ξερεις οτι φώτησες πολλά σκοτάδια στους αρχάριους της συναστριας (και όχι μόνο...:bigsmile: )...
Με το ταίρι μου έχουμε πολλά απο τα σημεία που υπέδειξες , αλλα επειδή η υπερβολή ειναι ενα χαρακτηριστικό ενός ατόμου με ουρανό στον 1ο :bigsmile:, έχω και κάποιες επιπλέον ερωτήσεις...
Σε μουά :Τοξότης με ωροσκόπο σκορπιο και ουρανό στον 1ο. Ο 8ος μου κενόςστους Διδύμους. (21/12/1979 03.00πρωι, Ηράκλειο, Κρητης)
Αμορε: Κριός με ωροσκόπο Ιχθύ και άρη στον Ιχθύ και με αφροδίτη στον Κρίο στον 1ο. Στον 8ο έχει Ουρανό , στο Σκορπιό. (20/04/1977 , 04.20πρωι, Γενεύη, Ελβετία).
Ο 1ος μου Οικος με τον 8ο του συμπήπτουν.
Ο Ουρανός του κάνει σύνοδο με τον ωροσκόπο μου (στις 7,46 μοίρες)
Η λίλιθ μου Παρθένος κάνει αντίθεση με τον ωροσκόπο του.
Και τέλος ο Αρης μου , στον 6 του, αντίθεση με τον ωροσκόπο του.
α!και ο κρόνος μου, παρθένος, στον 7 του και αντίθεση με τον ¶ρη του .
Ερώτηση...μόνο εγω θα παθαίνω ηλεκτροπληξίες ή και αυτός?
Ευχαριστώ για την κατανόηση....
:bigsmile:...ειμαι τοξότηςςςςς...και ειμαι καλά...
η ζωη ειναι ωραια, χαλαρααααα...
-
05-09-2008, 01:21 PM #96
θελω να κανω και εγω μια ερωτηση
εαν καποιος εχει 8ο οικο στον υδροχοο και πουθενα αλλου στον αστρολογικο του χαρτη -μα που8ενα- απο που αλλου μπορουμε να δουμε τη σεξουαλικοτητα του?
ευχαριστωαυριο ξημερωνει μια αλλη μερα
-
05-09-2008, 01:29 PM #97
Σε γενικες γραμμες γιατι δεν εχω μπολικο χρονο αυτο τον καιρο κοιτας :
- κυβερνητη του 8ου και οψεις με προσωπικους πλανητες
- κυβερνητη του 5ου και οψεις με προσωπικους πλανητες.
- οψεις Αφροδιτη οψεις Αρη οψεις Δια.
- Πιθανους πλανητες τοποθετημενοι στον 5ο ή στον 8ο.
Σε πολυ γενικες γραμμες ομως ...
-
05-09-2008, 01:30 PM #98
-
07-09-2008, 06:48 PM #99
geia sas eimai kainouria edo!mporei kapoios na mou pei ego pou exo ston genethlio xarth arh k afrodith ston 8 oiko pws auta syndiazontai k ti vgazoun ?thanks
-
07-09-2008, 07:12 PM #100
Geia sou ki esena teetyna :bigsmile:
Πρώτα πρώτα, γύρνα το πληκτρολόγιό σου στα ελληνικά, είναι καλύτερα για όλους μας
Στη συνέχεια, αν πας στην πρώτη σελίδα, στη δεξιά πλευρά έχει μια ενότητα που έχει τίτλο "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ". Ακριβώς κάτω από το "ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΙΚΑ" γράφει "γενέθλιος χάρτης". Αν κάνεις κλικ σε αυτήν την επιλογή και κατόπιν γράψεις τα στοιχεία σου, θα έχεις έναν πλήρη αστρολογικό χάρτη με πολύ καλές ερμηνείες όψεων και θέσεων των προσωπικών σου πλανητών.
Ακόμα, κάτω από αυτήν την επιλογή, γράφει "πλανητικές διελεύσεις". Αν κάνεις κλικ σε εκείνη την επιλογή και γράψεις τα στοιχεία σου, μπορείς να έχεις ένα πλήρες ημερήσιο προσωπικό ωροσκόπιο!
Να είσαι καλά και καλή περιήγηση :bigsmile:Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.