- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 81 to 90 of 104
Thread: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
-
09-07-2008, 09:03 PM #81
Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία
Επισης εχω διαβασει καπου αν και δεν εχω τσεκαρει στανταρ οτι ισχυει..οτι παιζει ρολο στην σεξουαλικη ταυτοτητα του ατομου η σχετικη θεση του αρη με τον ηλιο.δεν ξερω αλλα στεκει...
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
15-07-2008, 07:07 PM #82
εγω νομιζω οτι ειναι ενα πολυπλοκο θεμα που δεν φαινεται μονο απο μια οψη.
-
12-08-2008, 10:06 PM #83
Στο αρθρο αναφερεται οτι...
Οι παρακατω οψεις είναι δεικτες για την σεξουαλικη ελξη μεταξυ δυο ατομων.
1. Το ατομο Α να εχει τον Αρη του στον 5ο οικο του ατομου Β.
Ποιος ελκεται ? Το ατομο Α ή το Β? Ευχαριστω!
-
13-08-2008, 09:45 AM #84
-
20-08-2008, 02:58 PM #85
Γεια σας ..ωραιο αρθρο ...διαφωτιστικο...
τι γινεται ομως οταν ο μονος πλανητης που ειναι στον ογδοο οικο ειναι ο Βερτεξ στον ενα και στον αλλο ο Βερτεξ ο Β.Δεσμος και ο Διας?
Και το οτι και οι δυο εχουμε στον 5ο τους Ιχθυς????
Ειμαι λιγο ασχετη και δεν τα καταλαβαινω και πολυ καλα και ευχαριστω θερμα που βοηθάτε!!!!
-
21-08-2008, 02:23 AM #86
Καλησπέρα,
Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται η σεξουαλικότητα ανάμεσα σε 2 άτομα μόνο από τις παραπάνω όψεις. Στη δική μου περίπτωση, παρόλο που έχω Κρόνο στον 8ο στο Σκορπιό, ο μοναδικός άνθρωπος που με άγγιζε και πέρναμε φωτιά (στην κυριολεξία) ήταν Αιγόκερως με τον ίδιο ωροσκόπο (εγώ έχω ωροσκόπο Κριό) και δε σχηματίζαμε καμιά από τις παραπάνω όψεις. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω ως πάρα πολύ καλό είναι ότι ο Ήλιος μου και ο Ερμής μου πέφτουν στον 8ο του και ο Δίας του και ο Ουρανός του στον 8ο μου. Λοιπόν τί λέτε; Δε νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να απογοητευτούν κάποιοι αν δεν έχουν με το σύντροφό τους κάποια από τις παραπάνω που περιγράφονται μέσα στο άρθρο...
-
21-08-2008, 08:07 PM #87
Aγαπημενη libraD
Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου συγκεκριμενα οτι η σεξουαλικοτητα αναμμεσα σε δυο ατομα εκφραζεται απαραιτητα ΜΟΝΟ απο τα παραπανω.
Συμφωνω οτι Πλανητες του Α ατομου στον 8ο του Β ατομου δειχνουν σημαδι σεξουαλικης ελξης αναμμεσα στο ζευγαρι. Εδω να προσθεσω οτι κρατω αποστασεις βεβαια οταν αφορα τον Κρονο στον 8ο (ειτε σε συναστρια ειτε σε γενεθλιο)
Φυσικα δεν χρειαζεται απογοητευση απο τα ατομα τα οποια δεν εχουν τις παραπανω οψεις , ειναι αρκετες ακομα που υποδηλωνουν σεξουαλικη ελξη.
με εκτιμηση
Cancerian
-
21-08-2008, 10:21 PM #88
-
22-08-2008, 11:42 AM #89
Αγαπητη Λευκή
τα ατομα με τον Κρονο στον 8ο οικο εχουν ενα ειδος ψυχρης σεξουαλικης φυσης. Ο Κρονος λειτουργει περιοριστικα σε θεματα που αφορουν το σεξ. Η σεξουαλικη φυση δεν ανοιγει οδους να εκφραστει καθως το ατομο "διωκεται" απο ντροπη και επιφυλακτικοτητα. Δεν βαζουν το σεξ στην πρωτη γραμμη
Τα ατομα που ελκουν επισης ειναι επιφυλακτικα στο σεξ.
Αλλα επειδη καθε νομισμα εχει δυο οψεις τα ατομα αυτα προτειμουν εναν σταθερο συντροφο και τα ιδια ειναι σταθερα σε οτι αφορα τον σεξουαλικο τους συντροφο.
Ατομα με Κρονο στον 8ο δεν αναλωνονται στον ερωτα της μιας βραδιας.
Συμβαινει το εξης ομως. Επειδη μια θετικη οψη Κρονου - Αφροδιτης θεωρειτε εξαιρετικος οιωνος για τις ερωτικες σχεσεις συνηθως μπορει να σωσει την κατασταση του Κρονου στον 8ο και θεωρω οτι μετατρεπει την ψυχροτητα σε μεγαλη επιθυμια για σεξ (με την μονη διαφορα οτι το σεξ θα ειναι αποτελεσμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και επιβαιβεωσης ).
Με εκτιμηση
Cancerian
-
22-08-2008, 01:52 PM #90
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.