s
Σεξουαλικότητα και αστρολογία - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast
Results 81 to 90 of 104
    Όνομα:
    Μαρια

Re: Σεξουαλικότητα και αστρολογία

Επισης εχω διαβασει καπου αν και δεν εχω τσεκαρει στανταρ οτι ισχυει..οτι παιζει ρολο στην σεξουαλικη ταυτοτητα του ατομου η σχετικη θεση του αρη με τον ηλιο.δεν ξερω αλλα στεκει...
    There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
    A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
    Oscar Wilde

εγω νομιζω οτι ειναι ενα πολυπλοκο θεμα που δεν φαινεται μονο απο μια οψη.

Στο αρθρο αναφερεται οτι...
    Οι παρακατω οψεις είναι δεικτες για την σεξουαλικη ελξη μεταξυ δυο ατομων.

1. Το ατομο Α να εχει τον Αρη του στον 5ο οικο του ατομου Β.

Ποιος ελκεται ? Το ατομο Α ή το Β? Ευχαριστω!

Όνομα:
    Κυριακή

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Στο αρθρο αναφερεται οτι...

Ποιος ελκεται ? Το ατομο Α ή το Β? Ευχαριστω!
    Το Β! :bigsmile:
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Γεια σας ..ωραιο αρθρο ...διαφωτιστικο...
    τι γινεται ομως οταν ο μονος πλανητης που ειναι στον ογδοο οικο ειναι ο Βερτεξ στον ενα και στον αλλο ο Βερτεξ ο Β.Δεσμος και ο Διας?
    Και το οτι και οι δυο εχουμε στον 5ο τους Ιχθυς????
    Ειμαι λιγο ασχετη και δεν τα καταλαβαινω και πολυ καλα και ευχαριστω θερμα που βοηθάτε!!!!

Όνομα:
    Ντίνα

Quote Originally Posted by cancerian View Post

2. Το ατομο Α να εχει τον Αρη του στον 8ο οικο του ατομου Β.
    3. Συνοδος Αρη με την ακμη του 1ου, του 7ου, του 10ου και του 4ου.
    4. Όταν ο Ηλιος του ατομου Α κανει συνοδο , τετραγωνο , αντιθεση με τον Αρη του αλλου.
    5. Όταν η Αφροδιτη του ατομου Α κανει τετραγωνο ή αντιθεση με τον Αρη του ατομου Β.
    6. Όταν η Αφροδιτη του ατομου Α κανει τετραγωνο, συνοδο ή αντιθεση με τον Πλουτωνα του ατομου Β.
    7. Όταν η Αφροδιτη του ατομου Α κανει τετραγωνο ή συνοδο με τον Ουρανο του ατομου Β.
    8. Όταν ο Αρης του ατομου Α κανει συνοδο και τετραγωνο με τον Πλουτωνα του ατομου Β.
    9. Θετικες οψεις μεταξυ των ωροσκοπων.
    10. Όταν ο κυβερνητης του 8ου η ο πλανητης που βρισκεται μεσα στον 8ο του. ατομου Α κανει δυνατη γωνια με καποιον από τους προσωπικους πλανητες του ατομου Β.
    11. Όταν ο αστεροειδης EROS του ατομου Α κανει γωνιες με το AC, με την Αφροδιτη, με τον Αρη, με τον αστεροειδη Psyche του ατομου Β.

Καλησπέρα,

Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται η σεξουαλικότητα ανάμεσα σε 2 άτομα μόνο από τις παραπάνω όψεις. Στη δική μου περίπτωση, παρόλο που έχω Κρόνο στον 8ο στο Σκορπιό, ο μοναδικός άνθρωπος που με άγγιζε και πέρναμε φωτιά (στην κυριολεξία) ήταν Αιγόκερως με τον ίδιο ωροσκόπο (εγώ έχω ωροσκόπο Κριό) και δε σχηματίζαμε καμιά από τις παραπάνω όψεις. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω ως πάρα πολύ καλό είναι ότι ο Ήλιος μου και ο Ερμής μου πέφτουν στον 8ο του και ο Δίας του και ο Ουρανός του στον 8ο μου. Λοιπόν τί λέτε; Δε νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να απογοητευτούν κάποιοι αν δεν έχουν με το σύντροφό τους κάποια από τις παραπάνω που περιγράφονται μέσα στο άρθρο...

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by libraD View Post
    Καλησπέρα,

Εγώ αυτό που θα ήθελα να πω είναι ότι δεν είναι απαραίτητο να εκφράζεται η σεξουαλικότητα ανάμεσα σε 2 άτομα μόνο από τις παραπάνω όψεις. Στη δική μου περίπτωση, παρόλο που έχω Κρόνο στον 8ο στο Σκορπιό, ο μοναδικός άνθρωπος που με άγγιζε και πέρναμε φωτιά (στην κυριολεξία) ήταν Αιγόκερως με τον ίδιο ωροσκόπο (εγώ έχω ωροσκόπο Κριό) και δε σχηματίζαμε καμιά από τις παραπάνω όψεις. Το μόνο που μπορώ να αναφέρω ως πάρα πολύ καλό είναι ότι ο Ήλιος μου και ο Ερμής μου πέφτουν στον 8ο του και ο Δίας του και ο Ουρανός του στον 8ο μου. Λοιπόν τί λέτε; Δε νομίζω λοιπόν ότι πρέπει να απογοητευτούν κάποιοι αν δεν έχουν με το σύντροφό τους κάποια από τις παραπάνω που περιγράφονται μέσα στο άρθρο...
    Aγαπημενη libraD

Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου συγκεκριμενα οτι η σεξουαλικοτητα αναμμεσα σε δυο ατομα εκφραζεται απαραιτητα ΜΟΝΟ απο τα παραπανω.
    Συμφωνω οτι Πλανητες του Α ατομου στον 8ο του Β ατομου δειχνουν σημαδι σεξουαλικης ελξης αναμμεσα στο ζευγαρι. Εδω να προσθεσω οτι κρατω αποστασεις βεβαια οταν αφορα τον Κρονο στον 8ο (ειτε σε συναστρια ειτε σε γενεθλιο)
    Φυσικα δεν χρειαζεται απογοητευση απο τα ατομα τα οποια δεν εχουν τις παραπανω οψεις , ειναι αρκετες ακομα που υποδηλωνουν σεξουαλικη ελξη.

με εκτιμηση
    Cancerian

Όνομα:
    Μαρία

Aγαπημενη libraD

Δεν θυμαμαι να ανεφερα καπου συγκεκριμενα οτι η σεξουαλικοτητα αναμμεσα σε δυο ατομα εκφραζεται απαραιτητα ΜΟΝΟ απο τα παραπανω.
    Συμφωνω οτι Πλανητες του Α ατομου στον 8ο του Β ατομου δειχνουν σημαδι σεξουαλικης ελξης αναμμεσα στο ζευγαρι. Εδω να προσθεσω οτι κρατω αποστασεις βεβαια οταν αφορα τον Κρονο στον 8ο (ειτε σε συναστρια ειτε σε γενεθλιο)
    Φυσικα δεν χρειαζεται απογοητευση απο τα ατομα τα οποια δεν εχουν τις παραπανω οψεις , ειναι αρκετες ακομα που υποδηλωνουν σεξουαλικη ελξη.

με εκτιμηση
    Cancerian
    Μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς εδώ;

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Μήπως μπορείς να εξηγήσεις λίγο τι εννοείς εδώ;
    Αγαπητη Λευκή

τα ατομα με τον Κρονο στον 8ο οικο εχουν ενα ειδος ψυχρης σεξουαλικης φυσης. Ο Κρονος λειτουργει περιοριστικα σε θεματα που αφορουν το σεξ. Η σεξουαλικη φυση δεν ανοιγει οδους να εκφραστει καθως το ατομο "διωκεται" απο ντροπη και επιφυλακτικοτητα. Δεν βαζουν το σεξ στην πρωτη γραμμη
    Τα ατομα που ελκουν επισης ειναι επιφυλακτικα στο σεξ.

Αλλα επειδη καθε νομισμα εχει δυο οψεις τα ατομα αυτα προτειμουν εναν σταθερο συντροφο και τα ιδια ειναι σταθερα σε οτι αφορα τον σεξουαλικο τους συντροφο.
    Ατομα με Κρονο στον 8ο δεν αναλωνονται στον ερωτα της μιας βραδιας.

Συμβαινει το εξης ομως. Επειδη μια θετικη οψη Κρονου - Αφροδιτης θεωρειτε εξαιρετικος οιωνος για τις ερωτικες σχεσεις συνηθως μπορει να σωσει την κατασταση του Κρονου στον 8ο και θεωρω οτι μετατρεπει την ψυχροτητα σε μεγαλη επιθυμια για σεξ (με την μονη διαφορα οτι το σεξ θα ειναι αποτελεσμα χαμηλης αυτοεκτιμησης και επιβαιβεωσης ).

Με εκτιμηση
    Cancerian

Αγαπητη Λευκή
    Ο Κρονος λειτουργει περιοριστικα σε θεματα που αφορουν το σεξ. Η σεξουαλικη .....

Με εκτιμηση
    Cancerian
    Επειδή ο Κρόνος σχετίζεται και με τη διάρκεια, μπορούμε να πούμε ότι (με καλές όψεις) εκτός από διάρκεια στη σχέση μπορεί να δίνει και διάρκεια στην σεξουαλική πράξη; :unsure:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 9 of 11 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 11 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)