s
KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast
Results 21 to 30 of 71
    Όνομα:
    cancerian

Re: KΡΟΝΟΣ ΚΑΙ ΚΑΡΜΑ

Quote Originally Posted by athinoula85 View Post
    Στην συναστρια ... υπαρχει μια οψη Κρονος τριγωνο Ηλιος .
    παλι καλα !!!!!!!!!!! :blink:

Παρακολουθωντας την κουβεντα σας ειδα πως εχω κρονο στον5ο στον το3οτη που κανει εξαγωνο με την αφροδιτη μου και τριγωνο με σεληνη.Μιας και ειμαι νεα στο σπορ και ολιγον βλαξ αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα 8α ημουν ευγνωμων!!:worried::respect:

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by lolitsa View Post
    Παρακολουθωντας την κουβεντα σας ειδα πως εχω κρονο στον5ο στον το3οτη που κανει εξαγωνο με την αφροδιτη μου και τριγωνο με σεληνη.Μιας και ειμαι νεα στο σπορ και ολιγον βλαξ αν μπορει καποιος να με διαφωτισει σχετικα 8α ημουν ευγνωμων!!:worried::respect:
    :bigsmile: δωσε περισσοτερα στοιχεια ! εισαι ελλειπης ! σε ποιο ζωδιο ειναι η σεληνη κ η αφροδιτη ? καθως και τον οικο που βρισκονται ! κυβερνητες αυτων ???? :bigsmile:

Η Σεληνη ειναι στον 10ο στον κριο και σε συνοδο με μεσουρανημα και η αφρο ειναι στον 7ο στον υδροχοο παρεακι με χειρωνα!!!

Όνομα:
    μαγια

Quote Originally Posted by georgiaK View Post
    Εννοώ ο κυβερνήτης του ζωδίου στο οποίο βρίσκεται ο Κρόνος. Για παράδειγμα, αν ο Κρόνος είναι στον Ταύρο, τότε πρέπει να αναζητήσουμε πού βρίσκεται η Αφροδίτη και τι όψεις κάνει
    Φιλικά
    γεωργια, ευχαριστω πολυ για την πολυτιμη βοηθεια σου. στην περιπτωση μου οικοδεσποτης του κρονου μου(1ος, καρκινος) ειναι η σεληνη μου(10ος, κριος).πως να ερμηνευσω τις οψεις τις σεληνης μου σε σχεση με τον κρονο?:embarrest

Αν κάνουν όψη τετραγώνου, τότε έχεις μια δυσκολία σε σχέση με τη μητέρα σου και έναν φόβο να βγεις στο κοινό. Επίσης η οικογένεια δεν σε βοηθά στο να ανοιχτείς στα επαγγελματικά, ίσως προκαλώντας σου φοβίες και ίσως επίσης δεν αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Αν δεν κάνουν όψη, είναι καλό το ότι η Σελήνη είναι στον δέκατο, γιατί, αν και "κρόνεια" Σελήνη (στον οικο του Κρόνου - Αιγόκερως) δίνει δημοφιλία και επιτυχία στην εργασία, έστω και αργά στη ζωή (γύρω στα 40).

Όνομα:
    μαγια

Αγκαλιάζει σημαίνει βρίσκεται σε σύνοδο ή όψη ακριβείας. Ο Κρόνος στον πρώτο οίκο δίνει μια τάση ο άνθρωπος να μην πιστεύει στον εαυτό του ή να έχει δερματικά προβλήματα ή προβλήματα με τα οστά. Πάντως, δεν έχω δει άνθρωπο με τον Κρόνο στον πρώτο οίκο που να πηγαίνει χαμένος και αυτό γιατί γνωρίζει καλά το παιχνίδι της επιβίωσης.
    οταν λες οψεις ακριβειας εννοεις στην ιδια μοιρα χωρις καθολου ανοχη?
    οσο για το παιχνιδι της επιβιωσης, το μαθαινουμε δεν μπορω να πω...ain:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Όνομα:
    μαγια

Αν κάνουν όψη τετραγώνου, τότε έχεις μια δυσκολία σε σχέση με τη μητέρα σου και έναν φόβο να βγεις στο κοινό. Επίσης η οικογένεια δεν σε βοηθά στο να ανοιχτείς στα επαγγελματικά, ίσως προκαλώντας σου φοβίες και ίσως επίσης δεν αφήνεις ελεύθερα τα συναισθήματά σου. Αν δεν κάνουν όψη, είναι καλό το ότι η Σελήνη είναι στον δέκατο, γιατί, αν και "κρόνεια" Σελήνη (στον οικο του Κρόνου - Αιγόκερως) δίνει δημοφιλία και επιτυχία στην εργασία, έστω και αργά στη ζωή (γύρω στα 40).
    και φυσικα ο κρονος μου τεραγωνιζει σεληνη(ανοχη 4.5' μοιρων),δια,χειρωνα(με αυτους τους 2 η ανοχη ειναι 1.30'..........)!
    αρα να παω για βρουβες αφου μαλλον εχω σεληνη υπερκρονεια!!!:sorry:
    "Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
    τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
    όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
    μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
    μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες."

Καλημέρα..θα μπορούσε να με διαφωτίσει κάποιιος και μένα..
    Λοιπόν για τον Κρόνο σε συναστρία..
    Εχω να πω τα έξης..

Κρόνος μου-Καρκίνος στον 9, ο 9ος Διδύμους - Χιαστί με τον Ηλιο του -Υδροχόος στον 11, 11ος Υδροοχόος..ανοχή..5.02

Κρόνος μου , ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με το Δία του Ζυγός στον 6ο, 6ος στον Παρθένο.....ανοχή 3.09

Κρόνος μου ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με τον Κρόνο του Ζυγός στον 6ο ανάδρομο, 6ος στην Παρθένο...ανοχή 2.48

Κρόνος μου ΤΡΙΓΩΝΟ με τον Κλήρο Τύχης του ΣΚΟΡΠΙΟΣ στον 7ο , 7ος στο Ζυγό.. 2.90 ανοχή

Κρόνος μου ΤΡΙΓΩΝΟ με τη Λίλιθ του.. Σκορπιό στον 7ο, 7ο στο Ζυγό..4.68ΑΝΟΧΗ

Κρόνος μοΥ ΤΕΤΡΑΓΩΝΟ με Βερτεξ του.. Ζυγός στον 6ο, 6ος στο Παρθένο...0.91

Κρόνος μου.. ΑΝΤΙΘΕΣΗ με Μεσουράνημα του.. στον ΑΙΓΟΚΕΡΟ.. ανοχή..0.82

να υπενθυμίσω...εγώ ωροσκόπο Ζυγό...εκείνος ΥΔΡΟΧΟΟΣ με Κριό...

Μπερδευτηκα και ζαλίστηκα.. any idea?

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    παλι καλα !!!!!!!!!!! :blink:
    Ειναι το μονο θετικο που διεκρινες ? :nuts: (Βασικα οπως εγραψα και στο προηγουμενο ποστ μου - η σχεση αυτη εχει τελειωσει .. αλλα σε γενικες γραμμες ηταν πολυ καταστροφικη σχεση και για μενα και για εκεινον και κρατησε και πολυ να φανταστεις .. :embarrest )Τεσπα . . .

Page 3 of 8 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)