s
Τέλος σχέσης στη συναστρία - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 61

Re: Τέλος σχέσης στη συναστρία

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Φαντάζομαι θα θεωρείς ανόητους και τους Αστρολόγους του site!Aλήθεια τι σ' αρέσει εσενα σ' αυτό;Όσο για το κάρμα ,ναι !Το αποδέχομαι(όχι την μοιρολατρεία),όπως και την Καρμική Αστρολογία!Ως εκεί όμως!
    Η μανία καταδίωξης απο που φαίνεται άραγε, σ' εναν χάρτη;
    Να μιλήσουμε λίγο πιο ήρεμα. Με τους αστρολόγους της ιστοσελίδας, έχω διαφωνήσει κατ' επανάληψη. Όσο για το ποιους θεωρώ ανόητους, τόσο η μητέρα μου όσο και αγαπημένες μου φίλες πιστεύουν στο Κάρμα, αλλά δεν τις θεωρώ ανόητες γενικά.

Όσο για την ταύτιση ή μη μεταξύ του Κάρμα και της μοιρολατρίας, συγγνώμη - και αυτό ειναι γενική και όχι προσωπική παρατήρηση - αλλά νομίζω πως και μόνο ο ορισμός του Κάρμα αποδεικνύει ότι όντως ταυτίζονται.

Για την μανία καταδίωξης, δεν γνωρίζω. Δεν πιστεύω επίσης ότι φαίνεται σε κάποιον χάρτη.
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    Ράνια

δεν περίμενα εσένα για να γράψω τις απόψεις μου είτε σχετικά με τις ανοησίες ως προς το Κάρμα, είτε τους ανάδρομους, είτε ότι άλλο στο οποίο διαφωνώ.
    Όσο για το ποιους θεωρώ ανόητους, τόσο η μητέρα μου όσο και αγαπημένες μου φίλες πιστεύουν στο Κάρμα, αλλά δεν τις θεωρώ ανόητες γενικά.
    Δηλαδή όποιος πιστεύει σε ανόητα πραγματα κατα την γνώμη σου ,δεν είναι ανόητος;
    Όσο για την ταύτιση ή μη μεταξύ του Κάρμα και της μοιρολατρίας, συγγνώμη - και αυτό ειναι γενική και όχι προσωπική παρατήρηση - αλλά νομίζω πως και μόνο ο ορισμός του Κάρμα αποδεικνύει ότι όντως ταυτίζονται.
    Ως προς αυτό όποιος ξέρει 5 πραγματα σχετίκά,γνωρίζει οτι το κάρμα φτιάχνεται και είναι ελευθερος να το φτιάξει όπως εκείνος θέλει!

Όνομα:
    Ράνια

Υ.Γ.Μ' αρέσει η νέα σου υπογραφή περισσότερο απ'την προηγούμενη!!!:bigsmile:

Δηλαδή όποιος πιστεύει σε ανόητα πραγματα κατα την γνώμη σου ,δεν είναι ανόητος;

Ως προς αυτό όποιος ξέρει 5 πραγματα σχετίκά,γνωρίζει οτι το κάρμα φτιάχνεται και είναι ελευθερος να το φτιάξει όπως εκείνος θέλει!

Σχετικά με το πρώτο ερώτημα: Συνήθως δεν γενικολογώ έτσι. Π.χ. προσωπικά πιστεύω τόσο στον διαλεκτικό, όσο και στον ιστορικό υλισμό. Έχω φίλους που συμφωνούν με την προσέγγιση του ιστορικού υλισμού, ωστόσο πιστεύουν είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα. Και μόνο η διαφορά μεταξύ του συμφωνώ όσον αφορά το ένα ζήτημα και του πιστεύω στο άλλο, δεν επιτρέπει χαρακτηρισμούς ως προς τα άτομα, όπως ανόητος, έξυπνος, κτλ. Με το ένα συμφωνεί, στο άλλο πιστεύει. Η απόψή μου είναι πως πιστεύουν ανοησίες, οι οποίες βέβαια έχουν συγεκριμένο στόχο, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. ¶λλο αυτό, κι άλλο να το αποκαλέσω κάποιον ως "ανόητο". Έχει διαφορά.

Ως προς το δεύτερο τώρα, νομίζω πως μάλλον επικρατεί μια γενικότερη σύγχιση σχετικά με το Κάρμα, ή τι είναι ή τι δεν είναι. Προσωπικά, δεν μου αρέσει ακόμη κι αν σε ένα ποσοστό φτιάχνεται ή όχι, ούτε πόσο είναι το ποσοστό. Η βασική ιδέα της υποθηκευμένης ψυχής, με χρέη από προηγούμενες ζωές, μου προκαλεί απέχθεια και δεν με ανακουφίζουν οι "ρυθμίσεις χρεών".
    Ο κόσμος δεν είναι ένα άθροισμα από συμπαντικά ατομικά τομαράκια, περιφερόμενα ανά τους αιώνες.

"Μακριά από μας κι ότι θέλει ας είναι." Να χαίρεται τη φιλοσοφία του όποιος έκοψε το θέμα, αντί να περιοριστεί στο να το κλειδώσει.
    ¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    cancerian

Eισαι εξαιρετικα προβλητικη , προς ολα τα μελη..
    Ηθικολογεις και προσπαθεις επανηλημενα να ενταξεις τα πιστευω των αλλων στο δικο σου συστημα αξιων... Ειναι κριμα μια μεγαλη γυναικα σαν και εσενα , να προσπαθει να ορισει μια σχεση μεταξυ εσου και των μελων , ως σχεση λογοδοσιας , λυπαμαι πραγματικα !
    Το τι πιστευεις καλα κανεις και το τοποθετεις , αλλα δεν χρειαζετε να υπερβεις τα ορια......

!!!!!!!!!Μην εντασεις αλλους ανθρωπους στο δικο σου συστημα αξιων !!!!!!!!!! Σε ριχνει σαν ανθρωπο .....

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Σχετικά με το πρώτο ερώτημα: Συνήθως δεν γενικολογώ έτσι. Π.χ. προσωπικά πιστεύω τόσο στον διαλεκτικό, όσο και στον ιστορικό υλισμό. Έχω φίλους που συμφωνούν με την προσέγγιση του ιστορικού υλισμού, ωστόσο πιστεύουν είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα. Και μόνο η διαφορά μεταξύ του συμφωνώ όσον αφορά το ένα ζήτημα και του πιστεύω στο άλλο, δεν επιτρέπει χαρακτηρισμούς ως προς τα άτομα, όπως ανόητος, έξυπνος, κτλ. Με το ένα συμφωνεί, στο άλλο πιστεύει. Η απόψή μου είναι πως πιστεύουν ανοησίες, οι οποίες βέβαια έχουν συγεκριμένο στόχο, αλλά αυτό δεν είναι της παρούσης. ¶λλο αυτό, κι άλλο να το αποκαλέσω κάποιον ως "ανόητο". Έχει διαφορά.

Ως προς το δεύτερο τώρα, νομίζω πως μάλλον επικρατεί μια γενικότερη σύγχιση σχετικά με το Κάρμα, ή τι είναι ή τι δεν είναι. Προσωπικά, δεν μου αρέσει ακόμη κι αν σε ένα ποσοστό φτιάχνεται ή όχι, ούτε πόσο είναι το ποσοστό. Η βασική ιδέα της υποθηκευμένης ψυχής, με χρέη από προηγούμενες ζωές, μου προκαλεί απέχθεια και δεν με ανακουφίζουν οι "ρυθμίσεις χρεών".
    Όσον αφορά την τοποθέτηση σου περι ανοησίας εχω να πω οτι την βρίσκω πολυ διπλωματική.Όσον αφορά το οτι έχεις φίλους που πιστεύουν είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα έχω να πώ οτι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Θές να πείς οτι εδω μέσα δεν ξέρω και γώ, ποσοι άθεοι τριγυρνάνε;Το οτι έχουν συγεκριμένο στόχο,είναι της παρούσης!Γιατί η συγκαλημένη σου επιθετικότητα πηγάζει απο εκει(εκει στοχευε και η μανια καταδιωξης όπως καταλαβες!).Ως προς το οτι δεν σε ανακουφίζουν οι "ρυθμίσεις χρεών" τι εννοεις;Εχεις απλήρωτους λογαριασμούς;

Quote Originally Posted by cancerian View Post
    Eισαι εξαιρετικα προβλητικη , προς ολα τα μελη..
    Ηθικολογεις και προσπαθεις επανηλημενα να ενταξεις τα πιστευω των αλλων στο δικο σου συστημα αξιων... Ειναι κριμα μια μεγαλη γυναικα σαν και εσενα , να προσπαθει να ορισει μια σχεση μεταξυ εσου και των μελων , ως σχεση λογοδοσιας , λυπαμαι πραγματικα !
    Το τι πιστευεις καλα κανεις και το τοποθετεις , αλλα δεν χρειαζετε να υπερβεις τα ορια......

!!!!!!!!!Μην εντασεις αλλους ανθρωπους στο δικο σου συστημα αξιων !!!!!!!!!! Σε ριχνει σαν ανθρωπο .....

Πολύ ενδιαφέρουσες οι κατηγορίες. Ειδικά από σας. Με το ειρωνικό υφάκι, το υποκριτικά τάχα μου φιλικό - τουλάχιστον προσωπικά δεν το έπαιξα φιλική απέναντί σας. Και ο ενικός κομμένος. Δεν τον επιτρέπω σε υποκριτές.

Όσο για το ποιος προσπαθεί να βάλει τους άλλους σε καλούπια και στα δικά του συστήματα αξιών, νομίζω πως πρέπει να κοιτάξετε λίγο καλύτερα τις δημοσιεύσεις σας. Αν ήταν κάποιος που υποστηρίζει αρχές του τύπου "νομίζω ότι ξέρω πότε θα τελειώσει η σχέση σου", αυτός είστε εσείς, αν και όχι μόνο εσείς.

Όσο για το ποιος ηθικολογεί, αυτό όντως αποτελεί επιτυχημένο ανέκδοτο. "Τι μας διδάσκει το σύμπαν..." "Τα καρμικά χρέη που μας εξελίσσουν βάσει πανανθρώπινων αξιών..." Έλεος με την υποκρισία. Φτάνει. Κοιτάξτε λίγο και τα δικά σας όρια και μην ελέγχετε μόνο των αλλονών.

Αν εσείς την όποια διαφωνία ως προς τις αστρολογικές σας πεποιθήσεις την αντιμετωπίζετε ως προσπάθεια λογοδοσίας, μάλλον σε σας επαφίεται να λυπηθείτε για τον εαυτό σας. Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να συμφωνώ με το Κάρμα, ειδικά όταν κανείς κιόλας δεν κάνει τον κόπο να απάντησει σοβαρά. Και επιπλέον, ειρωνεύεται κιόλας. "Τι σου είναι η Αστρολογία... " και λοιπές εξυπνάδες και ύφος.

Αν μπορείτε απαντήστε στο καθαρά αστρολογικό ερώτημα που σας έκανα.

¶ντε γεια σας.

Ας επαναφερω το θεμα, ελπιζω να μου το επιτρεψετε..
    Μια ερωτηση για τους κοινους χαρτες θα ηθελα να κανω..
    Ισχυει οτι ο composite μελεταται στην αρχη μιας σχεσης και ο combine χαρτης οταν πλεον η σχεση ειναι πλεον σταθερη η εχει προχωρησει αρκετα?
    Επισης αν ο κοινος Ηλιος βρισκεται στον 8ο οικο, πως θα χαρακτηριζαμε σε γενικες γραμμες παντα, τη σχεση?
    Τωρα αν και ο Βορειος Δεσμος βρισκεται στον 4ο οικο, σημαινει κατι το ιδιατερο για τον κοινο στοχο του ζευγαριου?
    Ευχαριστω εκ των προτερων..

Όσον αφορά την τοποθέτηση σου περι ανοησίας εχω να πω οτι την βρίσκω πολυ διπλωματική.Όσον αφορά το οτι έχεις φίλους που πιστεύουν είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα έχω να πώ οτι το ένα δεν αναιρεί το άλλο.Θές να πείς οτι εδω μέσα δεν ξέρω και γώ, ποσοι άθεοι τριγυρνάνε;Το οτι έχουν συγεκριμένο στόχο,είναι της παρούσης!Γιατί η συγκαλημένη σου επιθετικότητα πηγάζει απο εκει(εκει στοχευε και η μανια καταδιωξης όπως καταλαβες!).Ως προς το οτι δεν σε ανακουφίζουν οι "ρυθμίσεις χρεών" τι εννοεις;Εχεις απλήρωτους λογαριασμούς;
    Μπορείς να τη βρίσκεις όπως θέλεις. Δικαίωμά σου. Όπως είδες και σε άλλο θέμα, δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μην είμαι καθόλου , μα καθόλου διπλωμάτης. Λέω την άποψή μου, εφόσον με ρωτάς, είτε εσύ είτε όποιος άλλος.

Φυσικά και το να πιστεύεις είτε στο Θεό είτε στο Κάρμα, το ένα δεν αναιρεί το άλλο. Ωστόσο εγώ δεν είπα αυτό. Δεν κατάλαβα σε τι μου απαντάς. Αυτό που σου είπα είναι πως το να συμφωνεί με τον ιστορικό υλισμό και το Κάρμα ή το Θεό είναι σχετικά ασύνδετο.

Δεν κατάλαβα που κολλάνε οι άθεοι που τριγυρνάνε, είτε εδώ μέσα, είτε έξω.

Επίσης, το ότι οι θεωρήσεις για το Κάρμα και τα παρεμφερή έχουν συγεκριμένο στόχο, δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να είναι της παρούσης. Αφορά συγεκριμένα φιλοσοφικά ζητήματα, τα οποία δεν εξετάζουμε εδώ.

Όσο για τους χαρακτηρισμούς περί επιθετικότητας και για τη μανία καταδίωξης, ομολογώ πως με διασκεδάζεις. Βρέθηκε κάποιος να τολμήσει να αμφισβητήσει το Κάρμα και βγάλατε αφρούς.

Τέλος, απλήρωτους λογαριασμούς, έχουν μόνο όσοι δέχονται υποθηκευμένες τις ψυχές τους. Όσο για τη λέξη "ανακούφιση", αντί να ψάχνεις υποτιθέμενες ψυχολογικές αιτίες της κακιάς ώρας ώστε να αιτιολογήσεις τις θέσεις ή τη συμπεριφορά μου, ψάξε καλύτερα σχετικά με το Κάρμα. Και μην πας μακριά, η ιστοσελίδα έχει πολλά άρθρα ως προς το θέμα. Έχει μερικά πολύυυυ ενδιαφέροντα...

¶ντε γεια σας.

Όνομα:
    cancerian

Quote Originally Posted by gargoyle View Post
    Πολύ ενδιαφέρουσες οι κατηγορίες. Ειδικά από σας. Με το ειρωνικό υφάκι, το υποκριτικά τάχα μου φιλικό - τουλάχιστον προσωπικά δεν το έπαιξα φιλική απέναντί σας. Και ο ενικός κομμένος. Δεν τον επιτρέπω σε υποκριτές.

Όσο για το ποιος προσπαθεί να βάλει τους άλλους σε καλούπια και στα δικά του συστήματα αξιών, νομίζω πως πρέπει να κοιτάξετε λίγο καλύτερα τις δημοσιεύσεις σας. Αν ήταν κάποιος που υποστηρίζει αρχές του τύπου "νομίζω ότι ξέρω πότε θα τελειώσει η σχέση σου", αυτός είστε εσείς, αν και όχι μόνο εσείς.

Όσο για το ποιος ηθικολογεί, αυτό όντως αποτελεί επιτυχημένο ανέκδοτο. "Τι μας διδάσκει το σύμπαν..." "Τα καρμικά χρέη που μας εξελίσσουν βάσει πανανθρώπινων αξιών..." Έλεος με την υποκρισία. Φτάνει. Κοιτάξτε λίγο και τα δικά σας όρια και μην ελέγχετε μόνο των αλλονών.

Αν εσείς την όποια διαφωνία ως προς τις αστρολογικές σας πεποιθήσεις την αντιμετωπίζετε ως προσπάθεια λογοδοσίας, μάλλον σε σας επαφίεται να λυπηθείτε για τον εαυτό σας. Δεν αντιλαμβάνομαι τον λόγο για τον οποίο θα πρέπει να συμφωνώ με το Κάρμα, ειδικά όταν κανείς κιόλας δεν κάνει τον κόπο να απάντησει σοβαρά. Και επιπλέον, ειρωνεύεται κιόλας. "Τι σου είναι η Αστρολογία... " και λοιπές εξυπνάδες και ύφος.

Αν μπορείτε απαντήστε στο καθαρά αστρολογικό ερώτημα που σας έκανα.
    χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :bigsmile::bigsmile::bigsmile: Ποσο μου αρεσει να φορτιζω μυαλα .....
    Ασε την υποκρισια στο πλαι και μην την χρησιμοποιεις οποτε σε συμφερει εσενα .....

Αρχικα θα σου πω πως εισαι τοοοοσο φορτισμενη που ουτε καν διαβαζεις η κατανοεις τα οσα καταθετονται , κριμα !!!!! Ψαξου λιγο στο θεμα της υποβοσκουσας επιθετικοτητας που ΣΕ διεπει (ισως το αρθρο με την ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΟΤΗΤΑ να το βρεις ενδιαφερων !! )
    Οσο αφορα στο θεμα να λυπηθω τον εαυτο μου , αυτο μου το λεει και ο αδερφος μου ,( για φαντασου !!!!!) αλλα μπααααα σε μια αλλη ζωη θα τον λυπηθω , σε αυτη λυπαμαι αλλους ( για σενα πηγαινε , ελπιζω να το επιασες !!!! :toung
    Λοιπες εξυπναδες και υφος ???? Dont blame me .... blame ----> ΔΙΑ τριγωνο ΕΡΜΗ (ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ΕΦΡΑΔΕΙΑ ΛΟΓΟΥ ΚΑΙ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ !!!!)

Αν και δεν με εχεις πεισει ακομα οτι θελεις να διαλυσουμε τις αποστασεις μας !!!! :embarrest

ΜΗΠΩς ΕΧΕΙς ΚΑΤΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ?

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)