s
Που να ψάξω..?
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Results 1 to 3 of 3
    Όνομα:
    Ντίνα

Που να ψάξω..?

Θα ήθελα να μου πεί κάποιος σε ποιά θέματα μπορώ να ψάξω εδώ στο Forum συγκεκριμένα για τις σχέσεις κ αστρολογία, συναστρίες κ τέτοια θέματα..
    Είναι τόσα πολλά τα θέματα στο forum που κάθε φορά μπερδεύομαι κ δεν ξέρω που να ψάξω..

Όνομα:
    Γεωργία

Re: Που να ψάξω..?

Quote Originally Posted by dinula View Post
    Θα ήθελα να μου πεί κάποιος σε ποιά θέματα μπορώ να ψάξω εδώ στο Forum συγκεκριμένα για τις σχέσεις κ αστρολογία, συναστρίες κ τέτοια θέματα..
    Είναι τόσα πολλά τα θέματα στο forum που κάθε φορά μπερδεύομαι κ δεν ξέρω που να ψάξω..

Λοιπόν μπορείς για αρχή να κοιτάξεις σε αυτό το φόρουμ..Δεύτερον μπορείς να εισάγεις στην αναζήτηση αυτό που θέλεις να βρείς και με λιγάκι ψαξιματάκι θα τα καταφέρεις!Τρίτον υπάρχει η επιλογή αν δεν βρίσκεις με τίποτα αυτό που θές να μας πείς τις απορίες σου και είτε να σε παραπέμψουμε σε κάποιο άρθρο ή να σε βοηθήσουμε!:bigsmile:
    I'm not a perfect girl.My hair does'nt always stay in place & I spill things a lot. I'm pretty clumsy & sometimes I have a broken heart.My friends and I sometimes fight & maybe some days nothing goes right.but when I think about it & take a step back I remember how amazing life truly is & that maybe.just maybe.
    I like beeing unperfect...

Όνομα:
    Ντίνα

Re: Που να ψάξω..?

Σ'ευχαριστώ πολύ zeta1987!!
    Κι εγω πιστεύω οτι θέλει ψάξιμο κ θα βρώ πολλά πράγματα κ καλά..! :wink2:

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)