s
Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !! - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast
Results 11 to 20 of 28
    Όνομα:
    cancerian

Re: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Για αντρικό δεν ξέρω,για γυναικείο πάντως μάλλον ισχύει:bigsmile:
    Κρονος (προχωρημενη ηλικια ) με δυνατες οψεις σε σεληνη ή αφροδιτη (η μια αφροδιτη στον 10ο με δυνατη οψη Κρονου) δινει μια παραστρατια :bigsmile: σε μεγαλυτερες .... βεβαια ειναι τελειως γενικο.Πιστευω οτι το αντιθετο ισχυει με Αρη και ειδικα Ηλιο στις γυναικες

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by kia View Post
    Σε γυναικείο χάρτη να συμπληρώσω, παίζει ρόλο και όψη ¶ρη με Κρόνο.

Τώρα σε ανδρικό ίσως να ισχύει το αντίθετο; Δηλαδή όψη Αφροδίτης με Κρόνο.... :unsure:
    Κι Αφροδίτης με Σελήνη ίσως... Αλλά και θέση Κρόνου ή Αιγόκερου στον 7ο οίκο... (γενικότερα)...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Όνομα:
    Κυριακή

Σε μια περιπτωση που ξερω, ανδρικου χαρτη, συνοδος Κρονου-Αφροδιτης.
    Ονειρευόμουν απέραντες θάλασσες και ανοιχτούς ορίζοντες...
    ... οταν αρχισε να χτυπαει το ξυπνητήρι....

Quote Originally Posted by starfish View Post
    Σε μια περιπτωση που ξερω, ανδρικου χαρτη, συνοδος Κρονου-Αφροδιτης.
    Τριγωνο Αφροδιτης Κρονου...το εχω δει σε αρκετους χαρτες γυναικων που τους αρεσουν τα νταραβερια με μεγαλυτερους.....:σφύριγμα:σ ύριγμα

Θα συμφωνήσω με αυτό που λέει ο Βασίλης..έχω ακμή του 7ου στον αιγόκερω και με ελκύουν περισσότερο οι ώριμοι άντρες. Με ήλιο μάλιστα επίσης στον αιγόκερω, αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο. Γενικά επικρατεί μια άποψη για τους αιγόκερους οτι όταν είναι μικροί τους αρέσουν οι μεγαλύτεροι και όταν μεγαλώσουν κυνηγάνε τους μικρότερους...Έχω παρατηρήσει ότι ισχύει σε ένα ποσοστό!
    Though the night was made for loving,
    And the day returns too soon,
    Yet we'll go no more a roving
    By the light of the moon

Από προσωπική εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι άνδρες που συχνά σχετίζονται με μεγαλύτερες γυναίκες είναι Τοξότες και Υδροχόοι πολλές φορές ίσως λόγω του αντικομφορμισμού που διακατέχει και τα 2 ζώδια.
    Συμφωνώ με την όψη Αφροδίτης Κρόνου.Γενικότερα δείχνει επιθυμία για άτομα ωριμότερα οπότε συχνά και μεγαλύτερα ηλικιακά και βασικά σε άντρες μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει τέτοια τάση.

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Από προσωπική εμπειρία έχω παρατηρήσει ότι άνδρες που συχνά σχετίζονται με μεγαλύτερες γυναίκες είναι Τοξότες και Υδροχόοι πολλές φορές ίσως λόγω του αντικομφορμισμού που διακατέχει και τα 2 ζώδια.
    Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο στην παιδικότητα. Αφορά δηλαδή περισσότερο άτομα ή ζώδια με το λεγόμενο σύνδρομο του Πήτερ Παν.
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Σωστή παρατήρηση, αν και νομίζω ότι οφείλεται περισσότερο στην παιδικότητα. Αφορά δηλαδή περισσότερο άτομα ή ζώδια με το λεγόμενο σύνδρομο του Πήτερ Παν.
    Σωστά!!! Δεν θα διαφωνήσω...:bigsmile:

Πόσες φορές άνθρωπος είμαι;

Quote Originally Posted by Βασίλης Παπαδολιάς View Post
    Πάντως ο Πήτερ Πάν μάλλον για Δίδυμος μου κάνει!!!:toung:

Quote Originally Posted by nanstenka View Post
    Συμφωνώ με την όψη Αφροδίτης Κρόνου.Γενικότερα δείχνει επιθυμία για άτομα ωριμότερα οπότε συχνά και μεγαλύτερα ηλικιακά και βασικά σε άντρες μια Αφροδίτη στον Αιγόκερω δείχνει τέτοια τάση.
    Σίγουρα εχει καποια εξήγηση.
    Μην ξεχνάς οτι ενας Τοξότης και ενας Υδροχόος πολυ πιθανόν να εχουν κάποιους προσωπικούς πλανήτες στον ενδιάμεσο Αιγόκερω, που κινούνται γρήγορα σε συνάρτηση με τον Ήλιο (Ερμης - Αφροδίτη), και που πολυ πιθανόν να σχηματίζουν κάποιες όψεις με τον Κρονο στο γενέθλιο χαρτη.
    Όταν ειδικά συμμετέχει και ο Πλούτωνας στην όψη Κρόνου - Αφροδίτης, (ίσως με μορφή Yod, ή Kite) τοτε μπορεί να φανερώνει και τις σχέσεις με ώριμους άνδρες που εμπεριέχουν και παιχνίδια εξουσίας.
    Αντίστοιχα σε κάποιο ανδρικό ωροσκόπιο, πιστεύω πως μια σελήνη στον Αιγόκερω, μπορεί να μαρτυρά πολλά.

Page 2 of 3 FirstFirst 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)