s
Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 28
    Όνομα:
    Ελένη

Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!

Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε ένα αντρικό ωροσκόπιο ποιά στοιχεία δείχνουν ότι έχει έλξη σε μεγαλύτερες γυναίκες:blink:
    Σε γυναίκα ξέρω (νομίζω) Δια στον Αιγόκερο δείχνει έλξη για μεγαλύτερους άντρες!
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Ράνια

Re: Ελξη σε μεγαλύτερες γυναίκες !!

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Γνωρίζει κάποιος να μου πεί σε ένα αντρικό ωροσκόπιο ποιά στοιχεία δείχνουν ότι έχει έλξη σε μεγαλύτερες γυναίκες:blink:
    Σε γυναίκα ξέρω (νομίζω) Δια στον Αιγόκερο δείχνει έλξη για μεγαλύτερους άντρες!
    Εχω Δια στον Αιγόκερω, και σε πληροφορώ οτι δειχνει μάλλον έλξη για πνευματικά ώριμα άτομα(όχι ηλικιακά).Και γενικά που καταφέρνουν να περνάνε προς τα εξω μια ώριμη συμπεριφορά.

Σε γυναικείο χάρτη να συμπληρώσω, παίζει ρόλο και όψη ¶ρη με Κρόνο.

Τώρα σε ανδρικό ίσως να ισχύει το αντίθετο; Δηλαδή όψη Αφροδίτης με Κρόνο.... :unsure:

Όνομα:
    Ελένη

Quote Originally Posted by black moon View Post
    Εχω Δια στον Αιγόκερω, και σε πληροφορώ οτι δειχνει μάλλον έλξη για πνευματικά ώριμα άτομα(όχι ηλικιακά).Και γενικά που καταφέρνουν να περνάνε προς τα εξω μια ώριμη συμπεριφορά.
    Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η γυναίκα Αιγόκερος με Δία στον Αιγόκερο δείχνει έλξη σε μεγαλύτερους άντρες.Προς Θεού δεν θίγω τα άτομα αυτά ανάλυση κάνουμε:unsure:
    Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
    μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
    Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
    που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
    κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
    http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0

Όνομα:
    Ράνια

Quote Originally Posted by ΑΡΙΔΗΛΗ View Post
    Μπορεί να κάνω και λάθος αλλά κάπου έχω διαβάσει ότι η γυναίκα Αιγόκερος με Δία στον Αιγόκερο δείχνει έλξη σε μεγαλύτερους άντρες.Προς Θεού δεν θίγω τα άτομα αυτά ανάλυση κάνουμε:unsure:
    Δεν θιχτηκα καλε!Σιγα!Απλά σου λέω οτι η έλξη προς το ώριμο, όπως υποδηλώνει ο Δίας στον Αιγόκερω ή μια όψη Αρη(για γυναίκες) ή Αφροδίτης(για άντρες) με τον Κρόνο, μπορει να μην αφορα μόνο την ηλικία.

Παντως εχω παρατηρησει οτι αρεσουν στους και στις αιγωκερους-ινες οι ωριμοτεροι....Στους υδροχοους επισης το χω παρατηρησει και σ αυτους που εχουν στοιχεια απ αυτα τα ζωδια Ωροκοπο-Αφροδιτη ή Αρη αν ειναι γυναικα. Αρα μαλλον κατι με τον Κρονο θα παιζει....Που ειναι κυβερνητης τους
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

ο καλός μου είναι 8 χρόνια μικρότερός μου, ειναι ταύρος με Δια στον Αιγόκερω, και αφροδίτη στον ταύρο σε αντίθεση με τον κρονο. εγώ πάλι είμαι Ταυρος με Αρη -κρόνο στον Καρκίνο (κοντά αλλά όχι σε σύνοδο) και ο πρώτος μου άντρας ήταν 20 χρόνια μεγαλύτερός μου....! δεν ξέρω αν σε βοήθησα, αλλά η σχέση με μικρότερους άντρες κάτω από ορισμένες προυποθέσεις μπορεί να πετύχει περισσότερο από σχέση με κάποιους που είναι τριανταφεύγα και ορκισμένοι εργένηδες και ας το παίζουν ότι δεν έχουν βρει ακόμα την κατάλληλη...!

Εξαρταται τι θελει ο καθενας αν καποια ειναι 30+ και ειναι με καποιον μικροτερο το λιγοτερο των 25 χρονων εμενα ειναι σαν να μου μιλατε για σχεση με σιγουρη ημερομηνια ληξης..σχεση δηλαδη χωρις προοπτικες...Και συνηθως μια γυναικα σ αυτην την ηλικια αρχιζει να θελει κατι με προοπτικη ....Αν παλι δε θελει τοτε μια χαρα!.....Ενας αντρας σ αυτη την ηλικια εχει αλλα στο μυαλο του...Οποτε μονο και για λογους ταιμινγκ να το παρεις παλι δυσκολο......Βεβαια παντα υπαρχουν εξαιρεσεις αλλα συνηθως μιλαμε για τον κανονα!!!

Υπαρχουν και διελευσεις κτλ που μπορει να κανουν καποιον να του αρεσει μεγαλυτερο ατομο φανταζομαι!
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Gia25: Τα μεγαλα χάσματα, επιφερουν και μεγαλες ρηξεις.
    Αν η διαφορα ειναι στα 3-7 χρονια, νομιζω πως τα πραγματα ειναι πιο ευκολα και για τους δυο.
    Διάβασα κάπου πως αν συγκρίνεις τις θεσεις του Κρονου στη συναστρία ανα 7 έτη θα διαπιστωσεις πως η αρμονία μεταξύ τους βρίσκεται σε θεση εξαγωνου κατα προσέγγιση.
    Επομενως, κρίνεις και τη σταθερότητα στην συμπόρευσή σας.
    Σε καθε περίπτωση, εύχομαι τα καλύτερα!

p.s. Μακριά από ώριμους εργένηδες που ισχυρίζονται ότι δεν εχουν βρει ακόμη την κατάλληλη! Κάτι ύποπτο "μυρίζει"!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by kia View Post
    Τώρα σε ανδρικό ίσως να ισχύει το αντίθετο; Δηλαδή όψη Αφροδίτης με Κρόνο.... :unsure:
    Για αντρικό δεν ξέρω,για γυναικείο πάντως μάλλον ισχύει:bigsmile:

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)