s
[Συζήτηση] Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 3 1 2 3 LastLast
Results 1 to 10 of 27
    Όνομα:
    Χρήστος

Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες

Πολλά έχουν λεχθεί για την σχέση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη. Σίγουρα είναι μία σχέση που έχει ισχυρή αντανάκλαση στον κόσμο, καθώς και λόγω κοινωνικών δεδομένων, ιδίως παλαιότερα, αυτή η όψη μπορούσε να εκφραστεί με πολύ εύκολο τρόπο. Στην νέα όμως πραγματικότητα αυτή η όψη πολλές φορές οδηγεί περισσότερο σε δεινά παρά σε ευτυχία.

Ακολουθούν απορίες και συζήτηση επί του άρθρου: Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα Απελπισμένοι έρωτες
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Re: Ποσειδώνας – Αφροδίτη Ιδανική Αγάπη, Θαύμα & Απελπισμένοι έρωτες

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας.Μ΄αρέσει πολύ η γραφή σας που είναι πολύ κατανοητή.Αν και αυτά που διάβασα για αυτούς που δεν έχουν καμία όψη μεταξύ των δύο πλανητών δεν ήταν και πολύ ενθαρρυντικά.Εγώ αυτό που βρήκα στο χάρτη μου είναι Αφροδίτη χιαστί με Κρόνο(ανάδρομο) και Ποσειδώνας εξάγωνο με Πλούτωνα.Θα προσπαθήσω μέσα από τις δημοσιεύσεις σας να καταλάβω.

Όνομα:
    Μαρία

Ως εκφραστής όψης μεταξύ των δύο αυτών πλανητών,θα συμφωνήσω σε αρκετά σημεία με κάποια πράγματα που γράφετε.Παρόλα αυτά δύο σημεία μου δημιούργησαν απορίες: από που προκύπτουν οι πιθανότητες καταστροφικών σχέσεων που αναφέρετε(ομολογώ πως μου ακούγονται πολύ καταδικαστικές,αν δηλαδή κάνουμε την ίδια δουλειά για όλους τους πλανήτες -ειδικά τους βαρείς- θα πρέπει να βγάλουμε για όλο τον πληθυσμόότι βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού των καταστροφικών σχέσεων ; )και, κυρίως,πώς αιτιολογείτε όσα γράφετε για τα άτομα που δεν έχουν καμία σχέση μεταξύ των δύο πλανητών;
    υ.γ leila ,έχεις σύνοδο αφροδίτης-ποσειδώνα

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Χρήστος

Αγαπητό μέλος όταν εννοώ χωρίς όψεις εννοώ οποιαδήποτε άλλη όψη κυρίως παράγωγο 2ης αρμονικής όπως το μισό τετράγωνο, το ενάμιση τετράγωνο και λοιπά.
    Όσο για το κομμάτι της του κατα πόσο είναι καταδικαστικές η όχι κάποιες όψεις έχω πει την άποψη μου ότι οι άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να μπορέσουμε να γίνουμε ελεύθεροι. Παρόλα αυτά τα άτομα που δεν έχουν εξελιχθεί ή ωριμάσει ψυχολογικά έχοντας αυτή την όψη είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα παραπάνω αποτελέσματα.

Επίσης να τελειώσω με το ότι η καταστροφική σχέση με την έννοια του ποσειδώνα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα σπάνιο λόγω και των σπουδών μου και της αστρολογίας δυστυχώς έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο που επαναλμαβάνει τα νοήματα αυτά των όψεων κάθε λίγο και λιγάκι οπότε και μάλλον στη σημερινή κοινωνία τις περισσότερες φορές είναι ο κανόνας παρά η εξαίρεση.

Να καταλαβω κατι? Σε μενα που δε σχηματιζουν καμια οψη η Αφροδιτη με τον Πλουτωνα (συμφωνα με το προγραμμα του σαιτ), αυτο σημαινει οτι εχω 90% πιθανοτητα καταστροφικων σχεσεων? Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εμφανιζαν καποια οψη- οποιαδηποτε μεταξυ τους? (Σορρυ για το αφελες και βλακωδες της ερωτησης μου αλλα ως τωρα μελετουσα τις οψεις που σχηματιζονται στο ωροσκοπιο μυ και τωρα καταλαβαινω οτι μπελαδες βρισκουμε και απο οψεις που δεν σχηματιζονται!!!???:weird::weird::wei rd

Aκριβως οπως το λεει το κειμενο εχω μεινει αφωνη...Εχω αφροδιτη τετραγωνο με ποσειδωνα,με ουρανο κ με κρονο....Ζητω που καηκαμε δηλαδη...

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Αγαπητό μέλος όταν εννοώ χωρίς όψεις εννοώ οποιαδήποτε άλλη όψη κυρίως παράγωγο 2ης αρμονικής όπως το μισό τετράγωνο, το ενάμιση τετράγωνο και λοιπά.
    Όσο για το κομμάτι της του κατα πόσο είναι καταδικαστικές η όχι κάποιες όψεις έχω πει την άποψη μου ότι οι άνθρωποι έχουμε την δυνατότητα να ξεπεράσουμε τα προβλήματα μας και να μπορέσουμε να γίνουμε ελεύθεροι. Παρόλα αυτά τα άτομα που δεν έχουν εξελιχθεί ή ωριμάσει ψυχολογικά έχοντας αυτή την όψη είναι σίγουρο ότι θα έχουν τα παραπάνω αποτελέσματα.

Επίσης να τελειώσω με το ότι η καταστροφική σχέση με την έννοια του ποσειδώνα δεν είναι και κάτι ιδιαίτερα σπάνιο λόγω και των σπουδών μου και της αστρολογίας δυστυχώς έχω γνωρίσει πάρα πολύ κόσμο που επαναλμαβάνει τα νοήματα αυτά των όψεων κάθε λίγο και λιγάκι οπότε και μάλλον στη σημερινή κοινωνία τις περισσότερες φορές είναι ο κανόνας παρά η εξαίρεση.
    α)Εννοείτε δηλαδή πως οι δευτερεύουσες όψεις στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν πιο δυνατή επιρροή απ τις πρωτεύουσες ;Από που προκύπτει αυτό; (αν κατάλαβα καλά πάντα)

β)Δεν αμφισβητώ πως αυτό πιστεύετε.Παρόλα αυτά,σύμφωνα με όσα γράφετε στο άρθρο ,η πιθανότητα να "μπορέσει να γίνει ελεύθερος" κάποιος που φέρει μια τέτοια όψη,κυμαίνεται απ το 10% για κάποιες συγκεκριμένες όψεις έως το 65%,για κάποιους άλλους με άλλη όψη.Ίσως και να είναι έτσι.Νομίζω πάντως πως το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στο "καταστροφικές καταστάσεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει μια πιθανή σχέση" και λιγότερο στην ίδια τη σχέση.Αυτό που έχετε παρατηρήσει εσείς είναι το πρόβλημα μετά τη δημιουργία μιας σχέσης ή η δυσκολία να ξεκινήσει επειδή το άτομο νιώθει δυσκολία να εφκράσει στην πράξη τι γίνεται στο μυαλό του;

Πάντως αν το καλοσκεφτούμε,όλοι οι άνθρωποι έχουν να αναφέρουν κάποιο αισθηματικό πρόβλημά τους.Συνήθως κατηγορούν τον Κρόνο.¶λλος κατηγορεί τον Πλούτωνα.¶λλος τον Ουρανό κι άλλος τον ¶ρη.Εδώ κατηγορούμε τον Ποσειδώνα.Αν το αθροίσουμε,όλοι πρόβλημα έχουμε:toung:Δηλαδή τα προβλήματα και η έλλειψη ωρίμανσης δεν είναι προνόμιο του Ποσειδώνα.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by penguin View Post
    Να καταλαβω κατι? Σε μενα που δε σχηματιζουν καμια οψη η Αφροδιτη με τον Πλουτωνα (συμφωνα με το προγραμμα του σαιτ), αυτο σημαινει οτι εχω 90% πιθανοτητα καταστροφικων σχεσεων? Δηλαδη θα ηταν καλυτερα να εμφανιζαν καποια οψη- οποιαδηποτε μεταξυ τους? (Σορρυ για το αφελες και βλακωδες της ερωτησης μου αλλα ως τωρα μελετουσα τις οψεις που σχηματιζονται στο ωροσκοπιο μυ και τωρα καταλαβαινω οτι μπελαδες βρισκουμε και απο οψεις που δεν σχηματιζονται!!!???:weird::weird::wei rd

Αγαπητό μέλος οχι :bigsmile: δεν χρειάζεσαι να φοβάσαι για κάτι τέτοιο. Εξάλλου διαφορετική η ερμηνεία ενός πλανήτη που είναι χωρίς πτολεμαικές όψεις και διαφορετική με κάποιον που εχει κάποια όψη που δεν έχει καθόλου όψεις.
    Επίσης μιλάμε συγκεκριμένα για τον Ποσειδώνα ο Πλούτωνας έχει διαφορετικές λειτουργίες και ανταποκρίνεται διαφορετικά.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    α)Εννοείτε δηλαδή πως οι δευτερεύουσες όψεις στη συγκεκριμένη περίπτωση έχουν πιο δυνατή επιρροή απ τις πρωτεύουσες ;Από που προκύπτει αυτό; (αν κατάλαβα καλά πάντα)

β)Δεν αμφισβητώ πως αυτό πιστεύετε.Παρόλα αυτά,σύμφωνα με όσα γράφετε στο άρθρο ,η πιθανότητα να "μπορέσει να γίνει ελεύθερος" κάποιος που φέρει μια τέτοια όψη,κυμαίνεται απ το 10% για κάποιες συγκεκριμένες όψεις έως το 65%,για κάποιους άλλους με άλλη όψη.Ίσως και να είναι έτσι.Νομίζω πάντως πως το πρόβλημα βρίσκεται κυρίως στο "καταστροφικές καταστάσεις ΠΡΙΝ ξεκινήσει μια πιθανή σχέση" και λιγότερο στην ίδια τη σχέση.Αυτό που έχετε παρατηρήσει εσείς είναι το πρόβλημα μετά τη δημιουργία μιας σχέσης ή η δυσκολία να ξεκινήσει επειδή το άτομο νιώθει δυσκολία να εφκράσει στην πράξη τι γίνεται στο μυαλό του;

Πάντως αν το καλοσκεφτούμε,όλοι οι άνθρωποι έχουν να αναφέρουν κάποιο αισθηματικό πρόβλημά τους.Συνήθως κατηγορούν τον Κρόνο.¶λλος κατηγορεί τον Πλούτωνα.¶λλος τον Ουρανό κι άλλος τον ¶ρη.Εδώ κατηγορούμε τον Ποσειδώνα.Αν το αθροίσουμε,όλοι πρόβλημα έχουμε:toung:Δηλαδή τα προβλήματα και η έλλειψη ωρίμανσης δεν είναι προνόμιο του Ποσειδώνα.

Δεν καταλάβατε καλά.
    Πρέπει η Αφροδίτη και ο Ποσειδώνας ταυτόχρονα στο χάρτη να μην έχουν πτολεματικές όψεις. Αν τώρα έχουν μία μικρότερη όψη μεταξύ τους το πρόβλημα είναι ιδιαίτερο και πιο δύσκολο να εντοπιστεί αλλά στο άρθρο μιλάμε για την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα χωρίς όψεις οχι μεταξύ τους μόνο. Αλλά να είναι σε κατάσταση "πλανήτης χωρίς όψεις" που σημαίνει ότι δεν έχουν πτολεμαικές όψεις με κανένα άλλο πλανήτη. Φταίω εγώ γιατί στο άθρο δεν έβαλα εισαγωγικά στο "Χωρίς όψεις" οπότε πρέπει να καταλάβατε ότι μιλώ για οποιονδήποτε ζεύγος πλανητών που δεν έχουν όψεις μεταξύ τους.

Η σύνδεση του Ποσειδώνα με την Αφροδίτη όταν είναι αρνητική πάντα υποδηλώνει ένα πρόβλημα απο πρίν δημιουργηθεί η σχέση. Αν δεν υπήρχε εξάλλου πρόβλημα πολύ πιθανών και απο την παιδική ηλικία δεν θα έμενε το άτομο σε μία σχέση που θα ήταν καταστροφική για αυτό.

Το πρόβλημα της ωρίμανσης είναι κυρίως ζήτημα του ποσειδώνα γιατί το άτομο ακριβώς δεν είναι συμβατό με την ωρίμανση ( Κρόνος). Θα πρέπει να ενημερώσουμε ότι ο Κρόνος είναι τρομερά ασύμβατος πλανήτης με τον Ποσέιδώνα για αυτό και τα άτομα που έχουν έντονο Ποσειδώνιο χαρακτήρα συναντούν προβλήματα ή και καταστροφές Κρόνιου χαρακτήρα.

Ένας άνθρωπος που έχει κρόνιες όψεις ακόμη και δύσκολες μπορεί πολύ πιο εύκολα να αντιμετωπίσει να ωριμότητα μία κατάσταση ακόμη και πεσιμισμό. Ένα άτομο με Ποσειδώνα όμως αρνείται ακόμη και να παραδεχτεί την πραγματικότητα για αυτό έχουμε τεράστια ζητήματα ωρίμανσης.

Τέλος το ότι κάθε πλανήτης παράγει κάποιο πρόβλημα σε δύσκολες όψεις ή θέσεις είναι δεδομένο απλά αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να δούμε το γιατί και όχι το ίδιο το γεγονός.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by sissi View Post
    Aκριβως οπως το λεει το κειμενο εχω μεινει αφωνη...Εχω αφροδιτη τετραγωνο με ποσειδωνα,με ουρανο κ με κρονο....Ζητω που καηκαμε δηλαδη...
    Θα σας συμβούλευα να μην επηρεάζεστε τόσο πολύ απο τα οποιαδήποτε κείμενα τα οποία είναι γραμμένα πάνω σε ιδανικές συνθήκες. Ακρίβώς επειδή έχετε και τη συμμετοχή άλλων πλανητών αυτο το άρθρο δεν μπορεί να σας βοηθήσει μιας και πρέπει να διαβάσετε ένα άρθρο πολλαπλών όψεων που να αναφέρετε στους εξωκρόνιους.

Γενικότερα να σας συμβουλέψω όλους ότι δεν θα πρέπει διαβάζοντας το οποιοδήποτε άρθρο να επηρεάζεστε τόσο γιατί θα βρεθείτε όπως οι γιατροί στο 1ο έτος που καθώς διαβάζουν για τις ασθένειες νομίζουν ότι έχουν τα συμπτώματα όλων των ασθενειών που διαβάζουν. Προσπαθήστε να είσθε αντικειμενικοί με το χάρτη σας και να μην πανικοβάλεστε απλά και μόνο επειδή μπορεί δύο πλανήτες να είναι σε μία άσχημη όψη. Μην ξεχνάτε ότι διαβάζετε σε κάθε άρθρο ένα κομμάτι απο ένα πολύ μεγάλο παζλ. Αν αυτό το κομμάτι είναι μαύρο μπορεί να μας επηρεάσει καθώς μπορεί να είναι ένα κομμάτι σε ένα μαύρο ουρανό αλλά μπορεί και να είναι απλά ένα κομμάτι απο ένα πανέμορφο μαύρο φόρεμα το οποίο φοράει μία κυρία στον πίνακα και γελάει με πολύ κόσμο ευτυχισμένη.
    Όταν λοιπόν στο άθρο διαβάζουμε ένα κομμάτι απο τον αστρολογικό μας χάρτη δεν θα πρέπει να θεωρούμε ότι ξέρουμε πια όλη την εικόνα. Όχι τίποτα άλλο αλλά χριστουγεννιάτικα με κάνετε να νοιώθω τύψεις οπότε και καλύτερα να μην γράφουμε για συγκεκριμένα θέματα και να γενικολογούμε μέσα απο τα ηλιακά ζώδια.

Page 1 of 3 1 2 3 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)