s
ζώδια και έρωτας - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 21 to 30 of 33

Re: erotas

Αντε καλη αρχη τοτε:bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

για την επομενη?? :bigsmile:

Quote Originally Posted by gregoris76 View Post
    μητσακος να σε ευχαριστησω για οτι ειπες και να τελειωσω το θεμα μου λεγοντας οτι το αισθημα ασφαλειας το διαθετω για μια γυναικα, δεν φταιω εγω που πεφτω σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν,επισης δεν εψαχνα να βρω λυση για κατι το οποιο ηδη μετα απο συζητηση με την λεγαμενη ειχε ξεκαθαριστει.απλη περιεργεια γιατι αυτη πιστευει οπως λεει στα ζωδια

η εικονα που πλασσαρω (και προσωπικα ειναι ο χαρακτηρας μου) ειναι αυτη που θελουν οι γυναικες

σε οποιους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
    το δις εξαμαρτειν ουκ ανδρος σοφού
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    ο αντρας που ξερει τι θελει,μπορει να κανει μια γυναικα οτι θελει...το ιδιο ισχυει και για μια γυναικα...
    Διαφωνώ, δεν μπορείς να κάνεις κάποιον να σε ερωτευτεί, όταν εκείνος δεν θέλει.

ηδη εχει τελειωσει
    Κάθε τι έχει συγκεκριμένο λόγο που γίνεται και έχει συγκεκριμένο λόγο που δεν γίνεται. Κάθε εμπόδιο για καλό και το πιστεύω ακράδαντα
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Ιουλία

μητσακος να σε ευχαριστησω για οτι ειπες και να τελειωσω το θεμα μου λεγοντας οτι το αισθημα ασφαλειας το διαθετω για μια γυναικα, δεν φταιω εγω που πεφτω σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν,επισης δεν εψαχνα να βρω λυση για κατι το οποιο ηδη μετα απο συζητηση με την λεγαμενη ειχε ξεκαθαριστει.απλη περιεργεια γιατι αυτη πιστευει οπως λεει στα ζωδια

η εικονα που πλασσαρω (και προσωπικα ειναι ο χαρακτηρας μου) ειναι αυτη που θελουν οι γυναικες

σε οποιους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
    Είσαι σίγουρος?:unsure:

Και που ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες? Κάθε μια θέλει κάτι διαφορετικό. Εξαρτάται και από τη φάση που βρίσκεται η κάθε κοπέλα...

Θα δεις που θα έρθει η αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις...
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Είσαι σίγουρος?:unsure:

Και που ξέρεις τι θέλουν οι γυναίκες? Κάθε μια θέλει κάτι διαφορετικό. Εξαρτάται και από τη φάση που βρίσκεται η κάθε κοπέλα...

Θα δεις που θα έρθει η αγάπη από εκεί που δεν το περιμένεις...

για το 1ο κατι ξερω και εγω :toung: βεβαια αναλογωςσε τη φαση βρισκεται

και για το 2ο απο το στομα σου και στου θεου το αφτι ή μαλλον στου φτερωτου ερωτα το αφτι

Όνομα:
    Ιουλία

για το 1ο κατι ξερω και εγω :toung: βεβαια αναλογωςσε τη φαση βρισκεται

και για το 2ο απο το στομα σου και στου θεου το αφτι ή μαλλον στου φτερωτου ερωτα το αφτι
    Στην ίδια ακριβώς θέση, ήμουν τα τελευταία 2 χρόνια, μέχρι που από το πουθενά γνώρισα, ένα καταπληκτικό παιδί και μετά είπα χαλάλι που ταλαιπωρήθηκα τόσο! Υπήρχε λόγος που έπρεπε να περάσω όλα αυτά.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει:bigsmile:
    Voltaire

Quote Originally Posted by panther View Post
    Στην ίδια ακριβώς θέση, ήμουν τα τελευταία 2 χρόνια, μέχρι που από το πουθενά γνώρισα, ένα καταπληκτικό παιδί και μετά είπα χαλάλι που ταλαιπωρήθηκα τόσο! Υπήρχε λόγος που έπρεπε να περάσω όλα αυτά.

Σε καταλαβαίνω απόλυτα και σου εύχομαι να βρεις αυτό ακριβώς που σου ταιριάζει:bigsmile:
    σε ευχαριστω και σου ευχομαι και εγω να ειστε παντα καλα με το αγορι σου και βιον ανθοσπαρτον

Όνομα:
    Ιουλία

σε ευχαριστω και σου ευχομαι και εγω να ειστε παντα καλα με το αγορι σου και βιον ανθοσπαρτον
    Ευχαριστώωω πολύ πολύ
    Voltaire

panther για να πω την αληθεια ομως ποναω ακομα και ας τελειωσε αδοξα

Page 3 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)