- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 11 to 20 of 33
Thread: ζώδια και έρωτας
-
23-11-2007, 01:58 PM #11
Re: erotas
κοιτα τον χαρτη μου!μπορει να σε βοηθησει...17 12 1990 ΑΘηνα 20:40!...εχω διαβασει(επισημανω οτι δεν ειμαι 100% σιγουρη για αυτο που ειχα διαβασει)οταν εχουμε σκληρες οψεις με εξωτερικους πλανητες...απο εκει και περα ο Θεος και η ψυχη μας!
-
23-11-2007, 11:18 PM #12
thanks se esas pou apantisate
λοιπον ειμαι 18/09/76 ωρα 20:00 και η κοπελα 01/07/81 ωρα δεν εμαθα,για συναστρια
οσον αφορα το σαββατογεννημενος ειμαι λιγο γκαντεμης οσον αφορα να πω κατι και να βγει
η kphssa εχει δικιο δεν ειναι ολοι οι παρθενοι κατω στα αισθηματικα και προσωπικα ετυχε να ειμαι τωρα
-
24-11-2007, 07:16 AM #13
Φιλαρακι, πρέπει να ξυπνήσεις!
Λίγα αστρολογικά θα σου πω. Επειδή δεν είμαι και ειδικός δεν θα πρέπει να τα πάρεις και τοις μετρητοις. Το βασικό σου είναι ότι έχεις ένα ζήτημα με το πως βλέπεις την πραγματικότητα (σε συνδυασμό με το τι πίνεις). Εχεις το γενέθλιο Ποσειδώνα στον 8ο οίκο και αυτό σου δίνει μια τάση που δεν βοηθάει να βλέπεις ξεκάθαρα κάποια πράγματα και να παρασύρεσαι. Το ότι βασίζεις κάποια πράγματα στο ότι είσαι σαββατογεννημένος είναι μια απόδειξη.Και άλλη μία είναι ότι ψάχνεσαι σε σιτε αστρολογίας για να βρεις λύση. Δεν είναι κακό απαραίτητα. Θα γίνει όμως αν κολλήσεις περιμένοντας να σου δώσει κάποιος έτοιμη μια απάντηση που εσύ ο ίδιος πρέπει να βρεις :bigsmile:
Ακόμα, με τα ελάχιστα στοιχεία που υπάρχουν και που μπορω να σου πω εγώ, με τα λίγα που ξέρω, είναι ότι ο πλανήτης Ουρανός (άμα ψάξεις το σιτε θα δεις τι συμβολίζει) και οδικός σου και της λεγάμενης δεν σας κάθονται καλά. Ουτε και ο Ποσειδώνας (και αυτόν άμα τον ψάξεις θα δεις τι συμβνολίζει).
Το ζήτημα όμως το ουσιαστικό είναι ότι ειτε παίζει κάτι με αυτούς τους πλανήτες είτε όχι, να έχεις υπόψη σου ότι καμία γυναίκα δε θα σε γουστάρει αν δεν αν δεν της προξενείς αίσθημα ασφάλειας. Και εσύ κάτι τέτοιο δεν βγάζεις. Τουλάχιστον αυτή την περίοδο της ζωής σου. Να ξέρεις ότι αυτές το... μυρίζονται αυτό ανεξάρτητα από την εικόνα που πλασάρεις.
Θεωρητικά είναι και μια περίοδος της ζωή σου που θα αλλάξεις κάποια πράγματα και εννοώ ουσιαστικά πράγματα. Προφανώς ίσως και την θεώρηση κάποιων αρχψών η αντιλήψεων που έχεις. Αν αφεθείς σε προκαταλήψεις
και συννεφάκια θα ζοριστείς αργότερα πάρα πολύ.
Χαλάρωσε, ασχολήσου με κάτι άλλο, ξεκαθάρισε το μυαλό σου, δούλεψε και κατάλαβε ότι όταν κάτι πρέπει να φύγει πρέπει να φεύγει. :bigsmile:
(Και σε θέματα γυναίκας μη νομίζεις ότι είμαι άσχετος, εντάξει :nuts: Ουρές κάνουν από τότε που έβαλα και τη φωτό μου. Κούκλος είμαι ο άτιμος)
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
24-11-2007, 12:44 PM #14
lol:bigsmile:!!!!
-
24-11-2007, 01:05 PM #15
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
24-11-2007, 08:49 PM #16
μητσακος να σε ευχαριστησω για οτι ειπες και να τελειωσω το θεμα μου λεγοντας οτι το αισθημα ασφαλειας το διαθετω για μια γυναικα, δεν φταιω εγω που πεφτω σε γυναικες που δεν ξερουν τι θελουν,επισης δεν εψαχνα να βρω λυση για κατι το οποιο ηδη μετα απο συζητηση με την λεγαμενη ειχε ξεκαθαριστει.απλη περιεργεια γιατι αυτη πιστευει οπως λεει στα ζωδια
η εικονα που πλασσαρω (και προσωπικα ειναι ο χαρακτηρας μου) ειναι αυτη που θελουν οι γυναικες
σε οποιους αρεσουμε για τους αλλους δεν θα μπορεσουμε
-
24-11-2007, 11:15 PM #17
-
24-11-2007, 11:45 PM #18
-
24-11-2007, 11:54 PM #19
Με την κοπελα δεν ειχατε τιποτα απ οτι καταλαβα κι αφου δε σε θελει ξεχνα την και τραβα μπρος εξαλλου δεν ειναι και σιγουρο οτι αν κανατε τελικα κατι θα ταιριαζατε, μπορει μετα να μην την ηθελες εσυ... Και σχολια τυπου μπορει καποιος να κανει καποιον αλλον ανθρωπο οτι θελει αυτα δεν τα ασπαζομαι εκτος αν μιλαμε για τον ερωτα τον τρελο που σε τυφλωνει αλλα καποια στιγμη θα βρεις το φως ή αν μιλαμε για καταστασεις οχι και τοσο φυσιολογικες
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
24-11-2007, 11:55 PM #20
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.