- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 33
Thread: ζώδια και έρωτας
-
20-11-2007, 09:11 PM #1
ζώδια και έρωτας
θελω να μου πειτε αφου ταιριαζουν τα ζωδια παρθενος(εγω) - καρκινος (αυτη)
γιατι στις προβλεψεις στα αισθηματικα μου ειναι προς την επιτυχια ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φως στο τουνελ??
αν μπορειτε βοηθειστε με
ειμαι παρθενος με ωροσκοπο ταυρο (20:00 ωρα γεννησεως) και σαββατογεννημενος αν παιζει ρολο αυτο
τι λενε τα αστρα και οι πλανητες για τα αισθηματικα μου ?ποτε θα βρω αυτο που αναζητω?
ευχαριστω
-
20-11-2007, 09:41 PM #2
Re: erotas
Γεια σου gregoris76,
οι προβλέψεις που δημοσιεύονται στα μέσα (περιοδικά, sites, τηλεόραση) δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την πρόβλεψη που θα κάνει ένας επαγγελματίας πάνω στο δικό σου προσωπικό ωροσκόπιο. Όπως έχει αναφερθεί πλείστες φορές, οι προβλέψεις αυτές είναι πολύ γενικές και μπορούν να δείξουν απλά μία τάση.
Τώρα... σχετικά με την ερώτησή σου, η συγκεκριμένη ενότητα Οι εραστές της Αστρολογίας, έχει συγκεκριμένη στοχοθεσία: έχει να κάνει με συζητήσεις, βοήθεια, απλά μαθήματα και ανταλλαγή γνώσης Μέλους προς Μέλος. Συνεπώς, αυτό που ζητάς (πρόβλεψη) ίσως και να μην απαντηθεί.
-
20-11-2007, 10:43 PM #3
επισης το γεγονος οτι εισαι Σαββατογεννημενος για την αστρολογια τουλαχιστον δε παιζει κανενα ρολο
οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια
-
21-11-2007, 09:55 AM #4
Πράγματι σήμερα για την αστρολογία δεν παίζει ρόλο...
Παλιότερα ωστόσο (μη με ρωτήσεις πόσο παλιότερα μπορεί και στα αρχαία χρόνια) υπήρχε σύνδεση μεταξύ των δύο...
Οι μέρες της εβδομάδας στις λατινογενείς γλώσσες συνδέονται με τους επτά πρώτους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αναφέρω μερικά παραδείγματα
Αγγλικά:
Sunday = η μέρα του Ήλιου
Monday = η μέρα της Σελήνης
Ιταλικά:
(ελπίζω να μην τα λέω λάθος):
Mardi = η μέρα του ¶ρη
Mercadi = η μέρα του Ερμή
Αγγλικά:
Thursday = η μέρα του Θώρ, του θεού του Κεραυνού που αντιστοιχεί στο δικό μας Δία
Friday = η μέρα της Φρέγια, που αντιστοιχεί στη δική μας Αφροδίτη
Satur (n) day = η μέρα του Κρόνου
Γερμανικά
Sonntag = μέρα του Ήλιου
Montag = μέρα της Σελήνης
Donnerstag = μέρα του Κεραυνού
Freitag = μέρα της Φρέγια (συμπίπτει βέβαια ερμηνευτικά και με το free - day)
Ακόμα και σήμερα σε κάποια περιοδικά υπάρχουν γενέθλιοι χαρακτηρισμοί ανάλογα με τη μέρα. Οι Σαββατογεννημένοι θεωρούνται μάλλον επιτυχημένοι στα επαγγελματικά, αλλά μάλλον μοναχικοί και άτυχοι στα αισθηματικά...
Αυτά τα αναφέρω σαν παρα-φιλολογία, να εξηγούμαστε... Μην αρχίσει κανείς να ζητάει προβλέψεις...Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-11-2007, 11:30 AM #5
τελος παντων τωρα ας μη λεμε και τετοιες κουβεντες για τους σαββατογεννημενους και γενικως.
Ολοι οι ανθρωποι εχουν ατυχιες στα αισθηματικα, αναξαρτητα απο ποια μερα εχουν γεννηθει. Ξερω πολλους σαββατογεννημενους που εχουν βιο ανθοσπαρτον....
-
21-11-2007, 11:32 AM #6
Σωστό... επαυξάνω κι εγώ...
Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.
-
21-11-2007, 11:44 AM #7
-
22-11-2007, 12:40 PM #8
Tο Σαββατο θεωρείται ημέρα που έχει κυβερνήτη Κρόνο και παλαιότερα οι δοξασίες έλεγαν ότι οι Σαββατογεννημένοι έχουν έντονη διαίσθηση αλλά δύσκολη ζωή
-
22-11-2007, 12:52 PM #9
εγω ξερω οτι οι σαββατογεννημενοι λογω του οτι ειναι διαισθητικοι ειναι και γρουσουζηδες αφου οτι λενε "βγαινει"...τωρα το κατα ποσο ισχυει αυτο...εγω δευτερα ειμαι γεννημενη αλλα μια χαρα γρουσουζα ειμαι!!αυτα!
-
22-11-2007, 02:39 PM #10
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.