s
ζώδια και έρωτας
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast
Results 1 to 10 of 33

ζώδια και έρωτας

θελω να μου πειτε αφου ταιριαζουν τα ζωδια παρθενος(εγω) - καρκινος (αυτη)
    γιατι στις προβλεψεις στα αισθηματικα μου ειναι προς την επιτυχια ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φως στο τουνελ??

αν μπορειτε βοηθειστε με

ειμαι παρθενος με ωροσκοπο ταυρο (20:00 ωρα γεννησεως) και σαββατογεννημενος αν παιζει ρολο αυτο

τι λενε τα αστρα και οι πλανητες για τα αισθηματικα μου ?ποτε θα βρω αυτο που αναζητω?

ευχαριστω

Όνομα:
    Μαρία

Re: erotas

Quote Originally Posted by gregoris76 View Post
    γιατι στις προβλεψεις στα αισθηματικα μου ειναι προς την επιτυχια ενω στην πραγματικοτητα δεν υπαρχει φως στο τουνελ??

αν μπορειτε βοηθειστε με

ειμαι παρθενος με ωροσκοπο ταυρο (20:00 ωρα γεννησεως) και σαββατογεννημενος αν παιζει ρολο αυτο

τι λενε τα αστρα και οι πλανητες για τα αισθηματικα μου ?ποτε θα βρω αυτο που αναζητω?

ευχαριστω
    Γεια σου gregoris76,

οι προβλέψεις που δημοσιεύονται στα μέσα (περιοδικά, sites, τηλεόραση) δεν μπορούν να υποκαταστήσουν την πρόβλεψη που θα κάνει ένας επαγγελματίας πάνω στο δικό σου προσωπικό ωροσκόπιο. Όπως έχει αναφερθεί πλείστες φορές, οι προβλέψεις αυτές είναι πολύ γενικές και μπορούν να δείξουν απλά μία τάση.

Τώρα... σχετικά με την ερώτησή σου, η συγκεκριμένη ενότητα Οι εραστές της Αστρολογίας, έχει συγκεκριμένη στοχοθεσία: έχει να κάνει με συζητήσεις, βοήθεια, απλά μαθήματα και ανταλλαγή γνώσης Μέλους προς Μέλος. Συνεπώς, αυτό που ζητάς (πρόβλεψη) ίσως και να μην απαντηθεί.

επισης το γεγονος οτι εισαι Σαββατογεννημενος για την αστρολογια τουλαχιστον δε παιζει κανενα ρολο
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Βασίλης

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    επισης το γεγονος οτι εισαι Σαββατογεννημενος για την αστρολογια τουλαχιστον δε παιζει κανενα ρολο
    Πράγματι σήμερα για την αστρολογία δεν παίζει ρόλο...

Παλιότερα ωστόσο (μη με ρωτήσεις πόσο παλιότερα μπορεί και στα αρχαία χρόνια) υπήρχε σύνδεση μεταξύ των δύο...

Οι μέρες της εβδομάδας στις λατινογενείς γλώσσες συνδέονται με τους επτά πρώτους πλανήτες του ηλιακού συστήματος. Αναφέρω μερικά παραδείγματα

Αγγλικά:
    Sunday = η μέρα του Ήλιου
    Monday = η μέρα της Σελήνης

Ιταλικά:
    (ελπίζω να μην τα λέω λάθος):

Mardi = η μέρα του ¶ρη
    Mercadi = η μέρα του Ερμή

Αγγλικά:
    Thursday = η μέρα του Θώρ, του θεού του Κεραυνού που αντιστοιχεί στο δικό μας Δία
    Friday = η μέρα της Φρέγια, που αντιστοιχεί στη δική μας Αφροδίτη
    Satur (n) day = η μέρα του Κρόνου

Γερμανικά
    Sonntag = μέρα του Ήλιου
    Montag = μέρα της Σελήνης
    Donnerstag = μέρα του Κεραυνού
    Freitag = μέρα της Φρέγια (συμπίπτει βέβαια ερμηνευτικά και με το free - day)

Ακόμα και σήμερα σε κάποια περιοδικά υπάρχουν γενέθλιοι χαρακτηρισμοί ανάλογα με τη μέρα. Οι Σαββατογεννημένοι θεωρούνται μάλλον επιτυχημένοι στα επαγγελματικά, αλλά μάλλον μοναχικοί και άτυχοι στα αισθηματικά...

Αυτά τα αναφέρω σαν παρα-φιλολογία, να εξηγούμαστε... Μην αρχίσει κανείς να ζητάει προβλέψεις...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

τελος παντων τωρα ας μη λεμε και τετοιες κουβεντες για τους σαββατογεννημενους και γενικως.
    Ολοι οι ανθρωποι εχουν ατυχιες στα αισθηματικα, αναξαρτητα απο ποια μερα εχουν γεννηθει. Ξερω πολλους σαββατογεννημενους που εχουν βιο ανθοσπαρτον....

Όνομα:
    Βασίλης

Σωστό... επαυξάνω κι εγώ...
    Για βιβλία αστρολογίας και μεταφυσικής επισκεφτείτε το IL_PICCOLO εναλλακτικό βΙβλιοπωλείο. Βενιζέλου 29, στη Νέα Χαλκηδόνα. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και την γνώση μας πάνω στο εναλλακτικό βιβλίο. Παραγγελίες και με Αντικαταβολές στο 210-2527690.

Quote Originally Posted by gregoris76 View Post

αν μπορειτε βοηθειστε με

ευχαριστω
    Γεια σου Gregoris 76
    Οπως σου ειπε ο Μητσακος πριν μερικες ημερες μπορεις να γραψεις τα στοιχεια σου ( γενεθλια, ωρα γεννησης και επισης της κοπελας που σε ενδιαφερει) και ισως καποιος στο φορουμ να μπορεσει να σε βοηθησει οσοσν αφορα τη συναστρια.
    Κρησσα

Tο Σαββατο θεωρείται ημέρα που έχει κυβερνήτη Κρόνο και παλαιότερα οι δοξασίες έλεγαν ότι οι Σαββατογεννημένοι έχουν έντονη διαίσθηση αλλά δύσκολη ζωή

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εγω ξερω οτι οι σαββατογεννημενοι λογω του οτι ειναι διαισθητικοι ειναι και γρουσουζηδες αφου οτι λενε "βγαινει"...τωρα το κατα ποσο ισχυει αυτο...εγω δευτερα ειμαι γεννημενη αλλα μια χαρα γρουσουζα ειμαι!!αυτα!

Όνομα:
    Μαιρη

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    εγω ξερω οτι οι σαββατογεννημενοι λογω του οτι ειναι διαισθητικοι ειναι και γρουσουζηδες αφου οτι λενε "βγαινει"...τωρα το κατα ποσο ισχυει αυτο...εγω δευτερα ειμαι γεννημενη αλλα μια χαρα γρουσουζα ειμαι!!αυτα!
    Να ένα ωραίο θεμα. Ποιές είναι οι όψεις της κακοτυχίας :worried:
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Page 1 of 4 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)