s
Ομορφια και οψεις - Page 9
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 9 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 81 to 90 of 92

Re: Ομορφια και οψεις

Quote Originally Posted by leen View Post
    Aυτή είναι η ελλάδα σήμερα, γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε για τα τηλεριάλιτι και για τα πανηγύρια...
    Ανοίξτε και κανα βιβλίο και ξεστραβωθείτε και επίσης αναρωτηθήτε τι πραγματικά σας βάζει στην πρίζα και δογματίζετε έτσι?
    Διατάξτε! Πάω σούμπιτος στη βιβλιοθήκη να ξεστραβωθώ :nuts:

(τι την τσίμπησε? )
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Kαλώς το Μητσάκο που βγήκε να καθαρίσει για άλλους!

Η ημιμάθεια και η αμορφωσιά με τσίμπησε και μου 'κοψε κομμάτι:bigsmile:

Πέρα από το αν κάνουμε χαβαλέ εδώ με τα κοριτσάκια φίλε μου ας λέμε και καμιά αλήθεια... Δε θα σε βλάψει

το θεμα εχει βγει δυστυχως εντελως out και επεμβαινω οχι για να κανω την εξυπνη αλλα επειδη το εχω σκυλομετανιωσει που ανοιξα το θεμα!
    Το σαιτ ειναι σαιτ αστολογιας και προσπαθουμε να μαθουμε κατι απο αυτους που ξερουνε περισσοτερα και για να γινεται ανταλλαγη αποψεων μεταξυ αυτων που γνωριζουν αστρολογια.
    Δεν ειναι σαιτ για να βγαινουνε απωθημενα και σχολια πικρα, πρεπει να υπαρχουν αλλα σαιτ για τετοιους σκοπους.
    Νομιζω οτι πρεπει να λαβουμε υποψη μας οτι η συζητηση γινεται πολλες φορες μεταξυ ατομων που εχουν αρκετη διαφορα ηλικιας και ο τροπος προσεγγισης πρεπει να ειναι διαφορετικος. Η διαφορα ηλικιας δεν δειχνει διαφορα εξυπναδας αλλα διαφορα εμπειριων και γνωσεων και αναλογα πρεπει να δινουμε και απαντησεις.
    αυτα τα ολιγα
    κρησσα

Όνομα:
    Μαρία

Aγαπητή κα Iφιγένεια,
    Eδώ λοιπόν κανείς βλέπει κάτι που μόνο σε ένα greek forum θα μπορούσε να συναντήσει... Πόσο αρέσει στους έλληνες να δογματίζουν και να σου πετάνε μια ΑΠΟΨΗ στα μούτρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πόσο η ζήλια είναι έμφυτο χαρακτήριστικό της φυλής.
    - «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»? (!!!!!) ΠΩ-ΠΩ!!!!
    Γιατί δε βουτάνε τότε την καλή κα Μαρία από τη Λαϊκή να την κάνουνε Kλώντια Σίφερ παρά πληρώνουνε τα μοντέλα τέτοια αστρονομικά ποσά?

Με τι υπόβαθρο τα λέτε αυτά? Έχετε κουραστεί, το ψάξατε μέσα στο χρόνο τι έχει υποθεί επ'αυτού?
    Έχετε βγάλει νοκ-αουτ - με την υψηλή θεωρία της κωμμώτριας, του μπικουτί και του μανικιούρ - τους μεγάλους φιλοσόφους και ποιητές ανά τους αιώνες που ύμνησαν την ομορφιά... Μπροστά σε σας είναι άχρηστοι...:bigsmile:
    Ο Πλάτωνας που έγραψε αναλυτικά επ' αυτού είναι -κατα την άποψή σας- «για τα μπάζα».
    Φοβερή συνήθεια της φυλής αυτή... τα ίδια παρακολουθούμε και στις τηλεοράσεις! Πλήθος οι αγράμματοι, ανιστόρητοι και ακαλλιέργητοι αλλά... με «ΑΠΟΨΗ». Δεν ξέρετε λοιπόν ό,τι έχουν καταπιαστεί με το θέμα τόσοι Φιλόσοφοι? Αγνοείτε τον αριθμό των τέλειων αναλογιών των αρχαίων αγαλμάτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών (1.618)?
    Το αποτέλεσμα? Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που μεγάλωσε με το απωθημένο της τελειότητας του cover girl που προβάλλει το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα και διαλαλάει με στόμφο: «EΓΩ πιστεύω, πως δεν υπάρχει ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε και η Σούλα η κωμμώτρια που έχει βγάλει την σχολή 'χρυσή τσατσάρα'.».
    Aυτή είναι η ελλάδα σήμερα, γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε για τα τηλεριάλιτι και για τα πανηγύρια...
    Ανοίξτε και κανα βιβλίο και ξεστραβωθείτε και επίσης αναρωτηθήτε τι πραγματικά σας βάζει στην πρίζα και δογματίζετε έτσι?
    Αυτό λέω κι εγώ.Η ομορφιά που τόσο έχει υμνηθεί απ τους αρχαίους φιλόσοφους είναι αυτό που λέμε φυσική ομορφιά (που κάποια εδώ μέσα ισχυρίστηκε πως δεν υπάρχει)και ουδεμία σχέση έχει με την πλαστική-και σχετικά με το πλάθω αλλά και σχετικά με το πλαστικό αν θέλεις-χειρουργική,την ανορεξία και τα ψεύτικα αστραφτερά χαμόγελα.Μερικοί δε μπορούν να ξεχωρίσουν το ελαττωματικό προϊόν μέσα στο ιλουστρασιόν περιτύλιγμα απ το γνήσια καλό που λάμπει από μόνο του.Το αποτέλεσμα;Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που νομίζει πως είναι το cover girl (ή ονειρεύεται να γίνει)που προβάλλει το μάρκετινγκ της εποχής ,και όσους δεν έχουν την τύχη να κουβαλάνε τα ίδια ελαφριά μυαλά με τα δικά του τους βγάζει αμόρφωτους,κομπλεξικούς και μη σκεπτόμενους που οδηγούν στην υποκουλτούρα(!).
    Έλα να σου γνωρίσω ωραία κορίτσια που ποτέ δεν θα πάνε να γίνουν μοντέλα γιατί δεν είναι τόσο χαζά(ή έστω ,ευτυχώς αυτοί που τις φρόντιζαν δεν ήταν ΚΑΘΟΛΟΥ χαζοί).
    Τέλος,ναι,υπάρχει και το υποκειμενικό στοιχείο.
    Αλλά εμείς δε δικαιούμαστε να έχουμε άποψη.Είμαστε κομπλεξικοί επειδή έχουμε γαλουχηθεί με τα ψεύτικα πρότυπα της εποχής(!) και δεν θα γίνουμε ποτέ έτσι.
    Στην πυρά.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μάντεψε...

Aγαπητή κα Iφιγένεια,
    Eδώ λοιπόν κανείς βλέπει κάτι που μόνο σε ένα greek forum θα μπορούσε να συναντήσει... Πόσο αρέσει στους έλληνες να δογματίζουν και να σου πετάνε μια ΑΠΟΨΗ στα μούτρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πόσο η ζήλια είναι έμφυτο χαρακτήριστικό της φυλής.
    - «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»? (!!!!!) ΠΩ-ΠΩ!!!!
    Γιατί δε βουτάνε τότε την καλή κα Μαρία από τη Λαϊκή να την κάνουνε Kλώντια Σίφερ παρά πληρώνουνε τα μοντέλα τέτοια αστρονομικά ποσά?

Με τι υπόβαθρο τα λέτε αυτά? Έχετε κουραστεί, το ψάξατε μέσα στο χρόνο τι έχει υποθεί επ'αυτού?
    Έχετε βγάλει νοκ-αουτ - με την υψηλή θεωρία της κωμμώτριας, του μπικουτί και του μανικιούρ - τους μεγάλους φιλοσόφους και ποιητές ανά τους αιώνες που ύμνησαν την ομορφιά... Μπροστά σε σας είναι άχρηστοι...:bigsmile:
    Ο Πλάτωνας που έγραψε αναλυτικά επ' αυτού είναι -κατα την άποψή σας- «για τα μπάζα».
    Φοβερή συνήθεια της φυλής αυτή... τα ίδια παρακολουθούμε και στις τηλεοράσεις! Πλήθος οι αγράμματοι, ανιστόρητοι και ακαλλιέργητοι αλλά... με «ΑΠΟΨΗ». Δεν ξέρετε λοιπόν ό,τι έχουν καταπιαστεί με το θέμα τόσοι Φιλόσοφοι? Αγνοείτε τον αριθμό των τέλειων αναλογιών των αρχαίων αγαλμάτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών (1.618)?
    Το αποτέλεσμα? Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που μεγάλωσε με το απωθημένο της τελειότητας του cover girl που προβάλλει το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα και διαλαλάει με στόμφο: «EΓΩ πιστεύω, πως δεν υπάρχει ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε και η Σούλα η κωμμώτρια που έχει βγάλει την σχολή 'χρυσή τσατσάρα'.».
    Δεν θεωρώ οτι έχω να σου απαντήσω τίποτα... το ποστ σου μιλάει από μόνο του...

Το επίπεδο σου είναι τόσο υψηλό που σου δίνει το δικαίωμα να κρίνεις ανθρώπους που δεν έχεις συναντήσει μόνο και μόνο επειδή εκφράζουν διαφορετική προσωπική αποψη από εσένα! Δεν είναι στόχος μου ούτε να αποδείξω σε σένα προσωπικά την ευφυία μου, ούτε αν έχω απωθημένα ή όχι... γι'αυτό αλλωστε είχα σταματήσει να κάνω ποστ σε αυτό το θέμα, αφού κάποιοι αδυνατούσαν (ίσως να φταίω κι εγώ σε αυτό... το χαμηλό μου ΙQ πρέπει να φταίει...!) να καταλάβουν αυτά που έγραφα ή άλλαζαν τις διατυπώσεις μου με αποτέλεσμα να αλλάζει ολο το νόημα των λεγόμενων μου...
    Το μόνο που ήθελα να πώ είναι πως κανένας δεν μπορεί να μας πει τι είμαστε και τι δεν είμαστε, να μας τοποθετήσει κοινωνικά ή να μας κατηγοριοποιήσει, γιατί κανένας δεν ξέρει την αξία μας περισσότερο από τον ίδιο μας τον εαυτό, και ούτε και ενδιαφέρεται και τόσο πολύ να τη μάθει. Γι'αυτό και βρισκουμε μόνοι τη θέση μας και την κατακτάμε με αγώνα...

Αν αυτό το αισιόδοξο μήνυμα (κατά τη δική μου γνώμη τουλαχιστον..) είναι προσβλητικό για σένα και για οποιοδήποτε αλλο χίλια συγνώμη που είχα το θάρρος να το εκφράσω!

Σταυρωστε με!:bigsmile:

Όνομα:
    Μάντεψε...

Α και κάτι ακόμα που τώρα διάβασα σε αυτά που έγραφε η Λευκή... Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανένα προσωπικά και φυσικά και δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράσει την αποψη του... κάτι που κατα κάποιο τρόπο κάνετε εσείς τώρα, προσβάλλοντας με προσωπικά.

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Ιφιγένεια View Post
    Α και κάτι ακόμα που τώρα διάβασα σε αυτά που έγραφε η Λευκή... Εγώ δεν επιτέθηκα σε κανένα προσωπικά και φυσικά και δεν απαγόρεψα σε κανένα να εκφράσει την αποψη του... κάτι που κατα κάποιο τρόπο κάνετε εσείς τώρα, προσβάλλοντας με προσωπικά.
    Για να εξηγούμασε λίγο,τα σημεία που αναφέρθηκα σε σένα ήταν εκείνο που έκανα παράθεση (και περιμένω όντως μια απάντηση :bigsmile και εκεί όπου λες πως δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Τα υπόλοιπα απευθύνονταν αλλού.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Μαρία

Ομορφιά υπάρχει παντού ρε κορίτσια... φτάνει ν' ανοίξουμε τα μάτια μας και να τη δούμε. Υπάρχει η αφιλτράριστη, υπάρχει και η φιλτραρισμένη. Η καθεμιά εκτιμάται από διαφορετικά μάτια.

Όνομα:
    Μάντεψε...

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Για να εξηγούμασε λίγο,τα σημεία που αναφέρθηκα σε σένα ήταν εκείνο που έκανα παράθεση (και περιμένω όντως μια απάντηση :bigsmile και εκεί όπου λες πως δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Τα υπόλοιπα απευθύνονταν αλλού.
    Λευκή για να εξηγούμαστε :bigsmile: ...
    Είχα διαβάσει και άλλα ποστ σου που με είχαν πειράξει, γιατί αναφέρθηκες σε πράγματα που εγώ δεν είχα αγγίξει καν(για τη βιομηχανία της μόδας, ναρκωτικά, ανορεξία..) και σε οποιον δεν παρακολουθησε αυτα που εγω ελεγα πιο πριν είναι λογικό να σχημάτισε διαφορετική άποψη, από αυτή που θα έπρεπε... Το ό,τι έβαλες παράθεση το comment της Leen και επανέλαβες κάποια σχολια της εγώ το εξέλαβα σαν προσωπική επίθεση σε μένα, γιατί τουλάχιστον η Leen αυτό έκανε( απευθυνόταν σε μένα μόνο.."αγαπητή Ιφιγένεια" αν θυμάμαι καλά..)

Τέλος πάντων.. η άποψη μου είναι όντως βγαλμένη από προσωπικές εμπειρίες και εμπειρίες φίλων μου... οχι δεν διαβάζω Πλάτωνα...Δεν ξέρω αν όντως η άποψη του είναι διαφορετική λοιπόν... αλλά αυτό δε σημαίνει οτι δεν μπορώ να έχω διαφορετική άποψη ακόμη και από τον Πλάτωνα(τουλάχιστον αυτό λέει ο Ρουσσό.. έτσι δεν είναι?)!Αν κι εγώ δεν υποτιμησα την ομορφιά. Ούτε την ευφυία. Ισα ισα θαυμάζω όσους τα έχουν αυτά τα χαρακτηριστικα. Απλώς είμαι λίγο δύσπιστη,μάλλον παρα πολύ δύσπιστη, σε ότι εχει να κάνει με την κληρονομικότητα αυτών των χαρακτηριστικών...
    Ακριβώς γιατί εγώ είμαι περισσότερο των θετικών και όχι των θεωρητικών επιστημών!

Αυτά είχα να πώ...

Για ζυγίνα πάντως δε μου φαίνεται Εκτός κι αν έχει δυσαρμονικές ή απλώς τα φεγγάρια της. Ας παραδειγματιστούμε από τον Αργοναύτη που λέει ότι δεν κάνουμε ντου με ανάδρομο Αρη. Το αποτέλεσμα είναι φαταλιστικά σίγουρο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 9 of 10 FirstFirst ... 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)