s
Ομορφια και οψεις
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 10 1 2 3 4 5 ... LastLast
Results 1 to 10 of 92

Ομορφια και οψεις

Γεια σας!
    Θα ηθελα να ρωτησω για το θεμα της ομορφιας στους χαρτες. Δεν ξερω αν υπαρχει παρομοιο θεμα στο φορουμ,δεν βρηκα κατι σχετικο.
    Μπορει να διακρινει καποιος σε ενα γενεθλιο χαρτη αν υπαρχει φυσικη ομορφια?
    Πιστευω βασικα οτι ολοι οι ανθρωποι ειναι ομορφοι και οτι γενικα οταν θεωρουμε καποιον/α ομορφη ειναι περισσοτερο ενα υποκειμενικο θεμα. Υπαρχουν ομως και περιπτωσεις οπου καποιος/α θεωρειται αντικειμενικα ομορφος/η.
    Ποιες οψεις η πλανητες και σε ποιες θεσεις εχουν την ευθυνη της αντικειμενικης ομορφιας η του Ωραιου γενικα? Καποιοι υποστηριζουν οτι οταν η αφροδιτη ειναι στο μεσουρανημα η στον ωροσκοπο η οταν ο Ποσειδωνας ειναι στον 11ο η στον ωροσκοπο εχουμε φυσικη ομορφια, αλλα δεν νομιζω οτι μονο αυτες οι οψεις/θεσεις ειναι αρκετες.
    Ευχαριστω!

Κρησσα

Re: Ομορφια και οψεις

Πιστεύω και μια Αφροδίτη στα ζώδια κυριαρχίας της, Ταύρο και Ζυγό και στην έξαρσή της στους Ιχθείς σίγουρα δίνει αρκετή γοητεία, κάτι που θεωρείται όμορφιά!

Όνομα:
    Φωτεινή

Αν όταν λέμε αντικειμενική ομορφιά εννούμε την συμμετρία στα χαρακτηριστικά και στην σωματική διάπλαση νομίζω οτι ωροσκόπος στον Ζυγό σε συνδυασμό με Αφροδίτη σε ένα ντελικάτο ζώδιο όπως το ψάρι, ίσως έδινε έναν πολύ όμορφο αντικειμενικά και υποκειμενικά άνθρωπο.Δυστηχώς δεν γνωρίζω αρκετά πραγματα στο θέμα για να βοηθήσω περισσότερο:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Όνομα:
    Μάντεψε...

Ενδιαφέρον θέμα.. Θα ήθελα κι εγώ να ακούσω απόψεις...

Κι εγώ από ότι έχω ακούσει ενας ωροσκόπος στο ζυγό δίνει ωραίο παρουσιαστικό(έχω και παραδειγμα την αδερφή μου... ).. Αυτό με τον ποσειδώνα στον 11ο πρώτη φορά το ακούω και θα ήθελα να μάθω το σκεπτικό αυτής της τοποθέτησης(συμβαίνει να έχω τον ποσειδώνα μου στον 11ο)

Συμβαίνει ή κανω λάθος, ότι και τα άτομα με έντονο ουρανό έχουν μια ομορφιά ηλεκτρική-διαφορετική...?

Επίσης όσοι έχουν πλούτωνα πολύ στο ωροσκόπιο τους είναι μαγνητικοί...

Αυτοί πάλι με έντονο ποσειδώνα έχουν μια ευθραστη ομορφιά...

Αρα τελικά όταν μιλάμε για ομορφιά μάλλον έχουμε διαφορετικά είδη ομορφιάς(και αναλόγως με το γούστο του καθενός υπάρχουν και οι αντίστοιχες προτιμήσεις...)

Πάντως ο ωροσκόπος σιγουρα παίζει μεγάλο ρόλο στην εμφάνιση κάποιου άρα θα ευθύνεται και για την "ομορφιά" του...

Βασικα ολα τα ατομα που γνωριζω και θελουν να ειναι "διαφορετικοι" εμφανισιακα και οχι μονο , εχουν εντονο Ουρανο. Χωρις αυτο να σημαινει οτι ολοι οι Ουρανιοι ειναι ετσι.

Ατομα με εντονο Πλουτωνα εχουν μια διεισδυτικη ματια, εναν μαγνητισμο, οπως πολυ σωστα το τοποθετησες!
    Και ο Ποσειδωνας χαριζει ενα ονειρεμενο τονο, χωρις να μπορουμε να εξηγησουμε το πως κλπ.
    Οσον αφορα τον Ποσειδωνα στον 11ο και γω το εχω διαβασει και δεν μπορω να το αιτιολογησω με δικα μου επιχειρηματα. Παντως εκει που το διαβασα συζητουσαν οτι ενας Ποσειδωνας σε αυτη τη θεση προκαλει μια ονειρεμενη εντυπωση στο περιβαλλον του.
    ευχαριστω για τις αποψεις σας και το ενδιαφερον!

Όνομα:
    Μάντεψε...

Πάντως εγώ για αλλες θέσεις που έχω ακούσει για φυσική ομορφιά είναι αφροδίτη στον ταύρο, λέοντα ή σκορπιό, η αφροδίτη στον 7ο, η αφροδίτη να κάνει γωνία με ποσειδώνα... Εννοείται η αφροδίτη σε σύνοδο με τον ωροσκόπο... Αν κάνω κάποιο λάθος διορθώστε με!!!
    Κι έχω παρατηρήσει οτι άτομα με ωροσκόπο στο σκορπιο και εντονο ποσειδωνα είναι επίσης πολύ ωραια και ταυτόχρονα μαγνητικα...
    Επίσης ο ωροσκόπος στο λέοντα δίνει ωραια εμφανιση, που ακτινοβολει...

Από ωροσκόπους γενικα εχω ακούσει οτι ο ωροσκόπος στο ζυγό πρώτα, και δεύτερος στον υδροχοο(ανδεν παινέψουμε τα γένια μας... ) είναι αυτοί που δίνουν ωραίους εμφανισιακα...

Αλλά υποθέτω οτι πρέπει σε συνδυασμό με τον υπόλοιπο χάρτη να βγάζει κανεις συμπεράσματα...γιατι αν έχουμε ωροσκόπο στο ζυγό που είναι όμως χτυπημένος από τον κρόνο δε νομίζω οτι τότε ισχύουν τα ίδια πράγματα...

Όνομα:
    Μαργαρίτα

εχω φιλη που ειναι υδροχοος με ωροσκοπο ζυγο/σκορπιο(γεννηθηκε στο μεταιχμιο)Αφροδιτη στους ιχθυς 5 οικο σε συνοδο με κληρο τυχης...ειναι γοητευτικη κοπελα με μια πληθωρα κατακτησεων αλλα οχι ομορφη,εχει διαφορα...εχω φιλη σκορπιο με ωροσκοπο ιχθυ και αφροδιτη στον Αιγοκαιρω...ειναι απλα ΘΕΑ..επισης εχω μια η οποια ειναι top ζυγος με ωροσκοπο σκορπιο και στον 1 οικο Αφροδιτη στον σκορπιο σε συνοδο μ εΠΛουτωνα στον σκορπιο....ειναι απλα μαγευτικη δεν χορταινεις να την κοιτας ειτε εισαι αντρας ειτε γυναικα....πιστευω οτι η Αφροδιτη στον ζυγο και ταυρο,δεν δινουν απαραιτητα ομορφια...εχω παλι γνωστες!!!αλλα μια Αφροδιτη στον σκορπιο και ιχθυ εμφανισιακα ειναι το οτι καλυτερο....παντος δεν νομιζω οτι παιζει ρολο μονο η θεση οι οψεις μπορει να κανουν μια ουδετερη Αφροδιτη "φωτια" ενω μια αλλη Αφροδιτη φαινομενικα καλη,να την "αποδυναμωσουν"...παντος εχω δει και ατομα(προς μεγαλη μου εκπληξη)που ειχαν αφροδιτη στον 1 οικο και αντικειμενικα ηταν πολυ μετρια...παιζουν ρολο οι οψεις...

Ομορφιά στις γυναίκες συνήθως δίνει ενας ωροσκόπος στο Ζυγό και στους άντρες στον Τοξότη.
    Επίσης μια Σελήνη στον Τοξότη.
    Πιστεύω πιο πολύ στους ανθρώπους που εκπέμπουν μαγνητισμό γαιτί έχουν Πλουτώνια επιρροή
    που τους έχει βοηθήσει να αποκτήσουν μέσα απο δυσκολίες μια έντονη προσωπικότητα.
    Πόσες φορές δεν έχουμε γνωρίσει αντικειμενικά - αν μπορείς να πεις κατι τέτοιο - όμορφους ανθρωπους που μετά απο λίγο και αφού έχουν ανοίξει το στόμα τους μας έκαναν να το βάλουμε στα πόδια:

Όνομα:
    ΧΡΥΣΑ

Δεν γνωρίζω ποιες όψεις ή ποιοι πλανήτες ορίζουν την ομορφιά.. Θεωρώ ότι το πρότυπο της ομορφιάς ορίζεται (Α) από το κοινωνικό status, δηλαδή πριν 30 χρόνια οι άντρες αγαπούσαν και τρελαίνονταν με τις χυμώδεις γυναίκες, τα τελευταία 10 χρόνια η βιομηχανία της μόδας ορίζει ως πρότυπο ομορφιάς γυναίκες π.χ. σαν την Ζιζέλ- που φυσικά και είναι κουκλάρα- αλλά αυτό είναι μια εικόνα..
    και (Β) από τον εσωτερικό σου κόσμο.. Δηλαδή η Ζιζέλ είναι θεά στα μάτια των περισσότερων αλλά σαν άνθρωπος είναι "όμορφη"? Όταν εσωτερικά είσαι όμορφος/η, απαλλαγμένος/η από κόμπλεξ και τάσεις βλακείας και κακίας, αυτό αντανακλάς και εξωτερικά..
    Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι όμορφοι ο καθένας με τον τρόπο του..
    Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by kritikia View Post
    Όλοι οι άνθρωποι μπορούν να είναι όμορφοι ο καθένας με τον τρόπο του..
    Συμφωνώ και επαυξάνω.Ολοι οι άνθρωποι έχουν την δική τους ομορφιά, είναι μοναδικοί ο καθένας με ξεχωριστό τρόπο:bigsmile::bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Page 1 of 10 1 2 3 4 5 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)