s
Ομορφια και οψεις - Page 8
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast
Results 71 to 80 of 92

Re: Ομορφια και οψεις

Quote Originally Posted by roadrunner View Post
    Ο Πλούτωνας φταίει :toung:

Συμφωνώ.Πες μας όμως.Ποιές όψεις θεωρείς αποτελούν τον "σπόρο" της ψυχικής ομορφιάς;
    Δεν ξέρω αλλά φαντάζομαι κάτι ανάλογο με αυτό που έγραψες, δηλαδή αρμονικοί συνδυασμοί Αφροδίτης Ποσειδώνα με τα φώτα και μεταξύ τους :unsure:

Αλλά είδα μπήκε και ο ειδικός οπότε για να δούμε τι θα πει και αυτός
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μάντεψε...

Καλά δε λέω να είναι ο άλλος κουασιμοδος και να γίνει τζοννυ ντεπ!!!
    και είμαι κατά των πλαστικών προσωπικά...δε χρειάζεται να κάνεις πλαστική για να γίνεις ομορφότερος...
    Υπάρχουν ατομα που θα μπορουσαν να είναι πολύ ομορφότεροι και επιλέγουν είτε λόγω καταστασεων είτε επειδή είναι τεμπεληδες είτε γιατι το θεωρούν ανουσιο και δευτερεύουσας σημασίαςνα είναι "ασχημοι"...

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    επειδή άλλο ομορφιά και άλλο γοητεία, νομίζω ότι δεν πάει έτσι. Μπορεί να τρίζουν τίποτα κόκαλα αστρολόγων τώρα, πεθαμένων ζωντανών δεν έχει σημασία, αλλά νομίζω ότι ο Πλούτωνα ςδεν θα βγάλεο ομορφιά με την έννοια του κάλους :unsure:
    Σωστά, αλλά είναι super sexy ο άτιμος σε ειδικές.... στάσεις ε..όψεις ήθελα να πω.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    επειδή άλλο ομορφιά και άλλο γοητεία, νομίζω ότι δεν πάει έτσι. Μπορεί να τρίζουν τίποτα κόκαλα αστρολόγων τώρα, πεθαμένων ζωντανών δεν έχει σημασία, αλλά νομίζω ότι ο Πλούτωνα ςδεν θα βγάλεο ομορφιά με την έννοια του κάλους :unsure:
    καλε για την εσωτερικη ομορφια μιλουσα...
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Ιφιγένεια View Post
    Υπάρχουν ατομα που θα μπορουσαν να είναι πολύ ομορφότεροι και επιλέγουν είτε λόγω καταστασεων είτε επειδή είναι τεμπεληδες είτε γιατι το θεωρούν ανουσιο και δευτερεύουσας σημασίαςνα είναι "ασχημοι"...
    Αυτό μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα...;

Γενικά διάβασα τόσα πολλά,που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.
    Όχι,δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Ούτε τύποι ανθρώπων(με βάση την εμφάνιση)υπάρχουν.Ούτε φυσική έλξη.Και μην κατηγορείτε άλλο τα μοντέλα ότι κάνουν πλαστικές,παίρνουν ναρκωτικά και έχουν λεφτά να κάνουν ό,τι τους γουστάρει.Ένας άνθρωπους που δουλεύει 10ωρα είναι το ίδιο με κάποιον που το μόνο που κάνει είναι να δουλεύει με την ομορφιά του και γι αυτό στήνεται ολόκληρη εκστρατεία για να τη συντηρήσει και να την προβάλλει ψευδώς.Πηδήξτε σε όσα δε φτάνετε(στην κυριολεξία)και αφήστε τις λογικές συγκρίσεις γιατί γίνεστε κομπλεξικοί.

Θα είχα πάντως περιέργεια να ακούσω και τη γνώμη ενός γονιού κάποιας ανορεξικής κοπελίτσας.

Δυστυχώς δεν είμαι ευνοημένη απ το DNA μου,γι αυτό μιλάω έτσι.
    Κι αφού έβγαλα όλη την ζήλεια μου ,πάω να αυτοκτονήσω.

"Οι πιο όμορφες θάλασσες είναι αυτές που δεν έχουμε ταξιδέψει ακόμη,τα πιο όμορφα παιδιά δεν έχουν γεννηθεί ακόμη,τις πιο όμορφες μέρες μας δεν τις έχουμε ζήσει ακόμη"

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Λευκή View Post
    Αυτό μήπως θα μπορούσες να μας το εξηγήσεις λίγο καλύτερα...;

Γενικά διάβασα τόσα πολλά,που δεν ξέρω τι να πρωτοσχολιάσω.
    Όχι,δεν υπάρχει φυσική ομορφιά.Ούτε τύποι ανθρώπων(με βάση την εμφάνιση)υπάρχουν.Ούτε φυσική έλξη.Και μην κατηγορείτε άλλο τα μοντέλα ότι κάνουν πλαστικές,παίρνουν ναρκωτικά και έχουν λεφτά να κάνουν ό,τι τους γουστάρει.Ένας άνθρωπους που δουλεύει 10ωρα είναι το ίδιο με κάποιον που το μόνο που κάνει είναι να δουλεύει με την ομορφιά του και γι αυτό στήνεται ολόκληρη εκστρατεία για να τη συντηρήσει και να την προβάλλει ψευδώς.Πηδήξτε σε όσα δε φτάνετε(στην κυριολεξία)και αφήστε τις λογικές συγκρίσεις γιατί γίνεστε κομπλεξικοί.

Θα είχα πάντως περιέργεια να ακούσω και τη γνώμη ενός γονιού κάποιας ανορεξικής κοπελίτσας.

Δυστυχώς δεν είμαι ευνοημένη απ το DNA μου,γι αυτό μιλάω έτσι.
    Κι αφού έβγαλα όλη την ζήλεια μου ,πάω να αυτοκτονήσω.
    Μα δεν κατηγορούμε τα μοντέλα! Αυτά την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν. Απλά, η σύγχρονη κοινωνία στο βωμό της ομορφιάς έχει καταστρέψει πολλές κοπέλες που προσπάθησαν να γίνουν σαν τα μοντέλα! και καλό θα είναι να απομυθοποιηθούν λίγο τα πράγματα, ώστε να μπορούν αυτές οι κοπέλες (με τα προβλήματα υγείας) να αποκτήσουν ξανά καλή φυσική κατάσταση!
    Και για να επανέλθω στα των αστρολογικών θα αναφέρω ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει η ψυχική ομορφιά (όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες), άρα πιστεύω και εγώ ότι βασικά στοιχεία δίνουν οι πλανήτες Ήλιος, Δίας, Σελήνη, ¶φροδίτη και Ποσειδώνας. Ο Κρόνος πιστεύω ότι δίνει κάποια θετικά στοιχεία όσον αφορά την προσπάθεια καλητέρευσης του εαυτού μας.

Κατά την γνώμη μου, ένα τρίγωνο/ εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα δώσει στοιχεία τιμιότητας, σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, καθώς ο ήλιος θα "φωτίσει" τις θετικές ιδιότητες του Κρόνου.
    Η θετική όψη Ήλιου Ποσειδώνα δίνει ευγένεια, ρομαντισμό, σεβασμό προς τρίτους, λεπτότητα.
    Τρίγωνο/ εξάγωνο Δία Ποσειδώνα δίνει σίγουρα ευγενική ψυχή.

Θετική όψη Σελήνης Αφροδίτης/ Σελήνης Δία / Αφροδίτης Ποσειδώνα.
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Όνομα:
    Μαργαρίτα

Quote Originally Posted by panther View Post
    Μα δεν κατηγορούμε τα μοντέλα! Αυτά την δουλειά τους προσπαθούν να κάνουν. Απλά, η σύγχρονη κοινωνία στο βωμό της ομορφιάς έχει καταστρέψει πολλές κοπέλες που προσπάθησαν να γίνουν σαν τα μοντέλα! και καλό θα είναι να απομυθοποιηθούν λίγο τα πράγματα, ώστε να μπορούν αυτές οι κοπέλες (με τα προβλήματα υγείας) να αποκτήσουν ξανά καλή φυσική κατάσταση!
    Και για να επανέλθω στα των αστρολογικών θα αναφέρω ότι πάνω από όλα πρέπει να υπάρχει η ψυχική ομορφιά (όπως ανέφεραν οι προλαλήσαντες), άρα πιστεύω και εγώ ότι βασικά στοιχεία δίνουν οι πλανήτες Ήλιος, Δίας, Σελήνη, ¶φροδίτη και Ποσειδώνας. Ο Κρόνος πιστεύω ότι δίνει κάποια θετικά στοιχεία όσον αφορά την προσπάθεια καλητέρευσης του εαυτού μας.

Κατά την γνώμη μου, ένα τρίγωνο/ εξάγωνο Ήλιου Κρόνου θα δώσει στοιχεία τιμιότητας, σταθερότητα και εσωτερική δύναμη, καθώς ο ήλιος θα "φωτίσει" τις θετικές ιδιότητες του Κρόνου.
    Η θετική όψη Ήλιου Ποσειδώνα δίνει ευγένεια, ρομαντισμό, σεβασμό προς τρίτους, λεπτότητα.
    Τρίγωνο/ εξάγωνο Δία Ποσειδώνα δίνει σίγουρα ευγενική ψυχή.

Θετική όψη Σελήνης Αφροδίτης/ Σελήνης Δία / Αφροδίτης Ποσειδώνα.
    μα οι οψεις αυτες,ειδικα οι τελευταιες (σεληνης-Αφροδιτης-Ποσειδωνα) δεν ειπαμε οτι δινουν εξωτερικηγ ομορφια...ουφ τα μπερδεψα,τεσπα

Όνομα:
    Ιουλία

Quote Originally Posted by Toksotaki View Post
    μα οι οψεις αυτες,ειδικα οι τελευταιες (σεληνης-Αφροδιτης-Ποσειδωνα) δεν ειπαμε οτι δινουν εξωτερικηγ ομορφια...ουφ τα μπερδεψα,τεσπα

Δες και το ποστ 22 για να δεις τι έγραψα ότι θεωρώ εγώ προσωπικά ως όψεις εξωτερικής ομορφιάς και όψεις εσωτερικής ομορφιάς.
    Για παράδειγμα: το μόνο που ανέφερα στο ποστ 22 ήταν ένα τρίγωνο Σελήνη -Αφροδίτη ή Σελήνη ¶ρη ως στοιχείο εξωτ. ομορφιάς. Δεν ανέφερα ποσειδώνα ούτε εξάγωνα, ούτε θετικές όψεις συνόδου.:bigsmile:
    I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
    Voltaire

Εγώ πάλι νομίζω ότι μια Αφροδίτη στον Ταύρο τρίγωνο με Πλούτωνα δίνει πολύ έντονη γοητεία και μαγνητισμό και όσο για το σώμα και τη συμμετρία του μυϊκή διάπλαση, ευελιξία κ.λ.π. ένα τρίγωνο ¶ρη Ουρανού ή Ήλιου ή Σελήνης ή και τα 3 μαζί (ακόμα καλύτερα) είναι καλό

Aγαπητή κα Iφιγένεια,
    Eδώ λοιπόν κανείς βλέπει κάτι που μόνο σε ένα greek forum θα μπορούσε να συναντήσει... Πόσο αρέσει στους έλληνες να δογματίζουν και να σου πετάνε μια ΑΠΟΨΗ στα μούτρα με ύφος χιλίων καρδιναλίων και πόσο η ζήλια είναι έμφυτο χαρακτήριστικό της φυλής.
    - «ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΟΜΟΡΦΙΑ»? (!!!!!) ΠΩ-ΠΩ!!!!
    Γιατί δε βουτάνε τότε την καλή κα Μαρία από τη Λαϊκή να την κάνουνε Kλώντια Σίφερ παρά πληρώνουνε τα μοντέλα τέτοια αστρονομικά ποσά?

Με τι υπόβαθρο τα λέτε αυτά? Έχετε κουραστεί, το ψάξατε μέσα στο χρόνο τι έχει υποθεί επ'αυτού?
    Έχετε βγάλει νοκ-αουτ - με την υψηλή θεωρία της κωμμώτριας, του μπικουτί και του μανικιούρ - τους μεγάλους φιλοσόφους και ποιητές ανά τους αιώνες που ύμνησαν την ομορφιά... Μπροστά σε σας είναι άχρηστοι...:bigsmile:
    Ο Πλάτωνας που έγραψε αναλυτικά επ' αυτού είναι -κατα την άποψή σας- «για τα μπάζα».
    Φοβερή συνήθεια της φυλής αυτή... τα ίδια παρακολουθούμε και στις τηλεοράσεις! Πλήθος οι αγράμματοι, ανιστόρητοι και ακαλλιέργητοι αλλά... με «ΑΠΟΨΗ». Δεν ξέρετε λοιπόν ό,τι έχουν καταπιαστεί με το θέμα τόσοι Φιλόσοφοι? Αγνοείτε τον αριθμό των τέλειων αναλογιών των αρχαίων αγαλμάτων και αρχιτεκτονικών κατασκευών (1.618)?
    Το αποτέλεσμα? Βγαίνει το κάθε κοριτσάκι που μεγάλωσε με το απωθημένο της τελειότητας του cover girl που προβάλλει το μάρκετινγκ στον 21ο αιώνα και διαλαλάει με στόμφο: «EΓΩ πιστεύω, πως δεν υπάρχει ομορφιά, δεν υπάρχει περίπτωση, μου το 'πε και η Σούλα η κωμμώτρια που έχει βγάλει την σχολή 'χρυσή τσατσάρα'.».
    Aυτή είναι η ελλάδα σήμερα, γι αυτό είμαστε εκεί που είμαστε για τα τηλεριάλιτι και για τα πανηγύρια...
    Ανοίξτε και κανα βιβλίο και ξεστραβωθείτε και επίσης αναρωτηθήτε τι πραγματικά σας βάζει στην πρίζα και δογματίζετε έτσι?

Page 8 of 10 FirstFirst ... 4 5 6 7 8 9 10 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)