s
Ομορφια και οψεις - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast
Results 31 to 40 of 92
    Όνομα:
    Μάντεψε...

Re: Ομορφια και οψεις

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Λένε όμως και άλλα σύμφωνα με την παραδοσιακή αστρολογία :nuts:
    Για ψάξτο και λίγο καλύτερα
    Τι άλλα?? Εγώ αυτό που ξέρω είναι οτι έχουν την ικανότητα της "αναγέννησης μέσα από τις στάχτες τους"... σε αυτό συμφωνώ σίγουρα... Τώρα τι εννοείς παραπάνω δεν ξέρω!

Ηello_Beauties

O Ωροσκόπος και οι όψεις που δέχεται όταν είναι αρμονικές και με πλανήτες από κυριαρχεία δίνουν αντικειμενικά όμορφο παρουσιαστικό - κάνουν αυτό που λέμε τα Super Model. Mια αφροδίτη ενισχυμένη από Ποσειδώνα ή Πλούτωνα σε συνοδο με τον ωροσκόπο στο Zυγό, τον Υδροχόο ή τον Λέοντα δίνει μεγάλα ποσοστά ιδανικών αναλογιών. Αφροδίτη στην Παρθένο ή τον Ιχθύ δίνει ωραίο παράστημα η πρώτη και ποιητική ευθραυστότητα η δεύτερη.

Η ομορφία δεν είναι σχετική. ΥΠΑΡΧΕΙ! Ξέχωρα από τη γοητεία και τη συμπεριφορά που είναι ένα αλλό κεφάλαιο...
    Γιατί καλά μου παιδιά, είτε μας αρέσει έιτε όχι, πάντα θα υπάρχει το μέτρο της τέλειας αναλογίας των χαρακτηριστικών που θα κάνει κάποιους να μαγεύουν επι τη εμφανίση τους... Το ωραίο όπως λέει και ο Πλάτωνας στο Φαίδρο συγγενεύει με το Θεϊκό και κάνει τα μάτια μας να κολλάνε και την ψυχή μας να ευχαρηστιέται γιατί μας θυμίζει την τελειότητα άρα την Θέωση που νοσταλγούμε όλοι να φτάσουμε... μας εμπνέει τον έρωτα και μας "ανεβάζει"... είναι σύμφυτο ανθρώπινο χαρακτηριστικό. Έχετε παρατηρήσει τα μωρά και τα πολύ μικρά παιδιά πόσο "κολλάνε" όταν βλέπουν ένα ωραίο πρόσωπο... Παρατηρήστε τα αρχαία αγάλματα, δείτε τα μοντέλα άνδρες και γυναίκες στις καμπάνιες διάσημων οίκων αρωμάτων... Μη λέμε ό,τι θέλουμε λοιπόν! Τίποτα δεν είναι σχετικό ή υποκειμενικό και καλό είναι να μην τα κάνουμε όλα κρεμαστάρια σαν την αλεπού όταν δεν τα φτάνουμε...

Όνομα:
    Μάντεψε...

Εγώ πάντως δε συμφωνώ...Θεωρώ πρώτα από όλα οτι υπάρχουν διαφορετικά είδη ομορφιάς και για να δώσω ένα χειροπιαστό πράδειγμα: zizel, brigitte bardot, merylin monroe, kate moss, naomi campbel, adrianna sklenarikova, Halle Berry, Twiggy...
    Όλες οι παραπάνω έχουν θαυμαστές και τελείως διαφορετικά είδη ομορφιάς...
    Και πίστεψε έχουν παλέψει πάρα πολύ για να θεωρούνται όμορφες... Δε λέω οτι από γεννησιμιού τους δεν είχαν κάποια στανταρ ωραια χαρακτηριστικα, αλλα αυτό από μόνο του πίστεψε με δεν αρκεί! Αν δεν προσεξεις τη διατροφή σου(κάποιες απο αυτές πεθαίνουν από τη πείνα μάλιστα)για να έχεις το τέλειο σώμα, δεν κάνεις γυμναστική(όμως οταν λέμε γυμναστική εννοούμε πραγματική γυμναστικη!!!όχι αερόμπικ), πλακωθείς στις κρέμες, ξέρεις πως πρέπει να βάφεσαι ακόμα καιόταν υποτίθεται οτι εισαι φυσικη(μπούρδες και τότε βαμμένη είσαι..),και ξέρεις πως να ντύνεσαι για να τονίζεται η εμφανισή σου, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ ΟΠΩΣ ΑΥΤΕΣ...είναι απλά τα πράγματα... συνεπώς χρειάζεται και η ομορφιά πειθαρχία για να ΤΟΝΙΖΕΤΑΙ και να ΔΙΑΤΗΡΕΙΤΑΙ...

Όνομα:
    Μάντεψε...

Και δεν αναφέρθηκα σε πλαστικές επεμβάσεις που οι περισσότερες γνωστές "ωραίες" έχουν κάνει!!! είπα να ασχοληθώ με τα απλά πράγματα μόνο!

Και στα θαύματα της τεχνολογίας... όσο αφορά τις φωτογραφίσεις!

«Aπό το μασαζ στη γιόγκα
    κι απ' τη γιόγκα στο μασαζ
    Στο 'πα και στο ξαναλέω
    Το στραβό κορμί δε Σαζζζζ:bigsmile:

Αχ ρε Ιφιγένεια,
    τι να τα κάνεις τα λεφτά όταν δεν έχεις μια?
    Τι να τα κάνεις κορίτσι μου γλυκό τα φτιασίδια, τη λιποαναρρόφηση, το βάψιμο, την προσθετική στήθους και τη δίαιτα όταν σκάνε για παράδειγμα από κούνια τα DNA της βραζιλιάνας Ζιζέλ και της γαλλίδας Μπριζίτ Μπαρντό?
    Και τι δεν έκανε (από "πλαστικοποίηση") η πολυεκατομμυριούχος Ιβάνα Τραμπ... τις έφτασε ποτέ???
    Eάν δεν υπάρχει το σωστό DNA υλικό ό,τι και ρίξεις επάνω σου θα είναι λίγο πιο λίγο από το τέλειο.
    Είχε κέφια ο Θεός τι να κάνουμε τώρα. Γούστο του θα γίνουμε?

Όνομα:
    Μάντεψε...

Μα και η Ιβάνα οταν ήταν νέα ωραία ήταν!!!
    Και η ζιζελ ειναι απλώς μια κοκαλιάρα (με ενδιαφέρον πρόσωπο) που έχει βάλει σιλικόνη στο στήθος και την έχουμε κάνει μύθο επειδή δεν την εχουμε δει και ποτέαπό κοντα!!! για ποιο DNA μου μιλας???
    Εννοειται οτι πρεπει να εχεις κάποιο ωραίο χαρακτηριστικό για να καταφέρεις να γίνεις τοπ...αλλά μην τρελαθούμε κιολας!!! ΟΛΕΣ εχουν μειονεκτήματα! ακόμα και η ζιζελ! απλώς κάποιες είναι πιο εξυπνες και τονίζουν τα προτερήματα τους και κρύβουν τα όχι και τοσο καλά στοιχεία τους!!! Η ομορφιά καλλιεργείται όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες τοσο καλύτερο για μας!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by Ιφιγένεια View Post
    Η ομορφιά καλλιεργείται όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε εμείς οι γυναίκες τοσο καλύτερο για μας!
    Σωστή! :bigsmile:

Και στην δική μου περίπτωση, όλα ξεκίνησαν όταν απλά το συνειδητοποίησα... :embarrest:eek:

Φαντάζομαι έχετε δει κάποια βιντεάκια ή φωτό με το πριν και το μετά γνωστών ΚΟΥΚΛΩΝ ....

Πόσο καιρό προσπαθεί να καρποφορήσει την καλλίεργεια η Bιτώρια Mπέκαμ και τι δεν έχει κάνει.... μόνο ωραία γυναίκα δε κατάφερε να είναι. Παρά μόνο η σύζυγος του «παίχτη», γιατί ωραία δεν την είπε ποτέ κανένας (κακοντυμένη την είπανε πολλοί... )
    Παρεπιπτόντως μήπως έχετε μπερδέψει λίγο τις όμορφες με τις ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΕΣ? Aλλό το ένα κι αλλό το άλλο...
    H Iβάνα δεν υπήρξε ποτέ όμορφη. Πρώτη φορά το ακούω από έσενα αυτό...

Kι αυτά που λες για τη Zιζέλ σαν κακιούλες ακούγονται > Kοκαλίαρα!!!
    H γυμνασμένη αυτή κορμάρα μόνο αδύνατη δεν είναι...

Mιλάμε για κάτι που θες να αγνοείς και δε μπορώ να καταλάβω γιατί... «Φυσική Oμορφιά...» Eίναι εκεί έξω σε απλά καθημερινά κορίτσια και σε μοντέλα υπήρχε και θα υπάρχει... και η απόδειξη? Kάποιες γυναίκες θα είναι πάντα οι όμορφες της τάξης όπως γινόταν πάντα, κάποιες θα κλέβουν όλα τα βλέμματα, κάποιες θα τρέχουν να τις αντιγράψουν και κάποιες θα φιλοσοφούν για «χρυσώσουν τα χάπι» η διαφορά είναι εκεί έξω! Open your eyes :nuts:

Όνομα:
    Μάντεψε...

είναι δικαιωμα σου να έχεις την αποψη σου... κι εγώ την δική μου...
    σύμφωνα με την αποψη σου μάλλον ανήκω στις ευνοημένες(αυτές με το DNA ) χωρίς να θέλω να περιαυτολογήσω... Η αποψη μου είναι προφανώς διαφορετική επειδή ξέρω τις προσπάθειες που κάνω για να φτάνω στο επιθυμητό για μένα σημείο ομορφιάς... Τελος πάντων δεν μπορώ να σου αλλάξω άποψη...

εγω δε καταλαβα ποτε πως μπορουν οι γυναικες να κανουν τοσαα πραγματα!!! Να ισιωνουν τα μαλλια καθε μερα, να βαζουν 100 κρεμες να πηγαινουν καθε μερα γυμναστηριο να μην τρωνε!!! Ενταξει αντε οταν ειναι να πας στο πρωτο ραντεβου να το ισιωσεις το μαλλι....αντε να βαλεις και μια ενυδατικη να μην σκαει το δερμα.. να πας και γυμναστηριο μια φορα αντε δυο τη βδομαδα... να μην τρως ακαταπαυστα αλλα αυτες οι υπερβολες που κανουν καποιες μου φαινονται πολυ καταπιεστικες!!! Εγω τουλαχιστον ακομα δεν κανω τιποτα απ αυτα, γυμναστικη θα αρχισω βεβαια γιατι ειναι υγεια αλλα χωρις υπερβολες... ενυδατικη το παλεψα να αρχισω να βαζω αλλα στη πορεια παντα στραβωνει...Τα μαλλια μου τα φτιαχνω παρα παρα πολυ σπανια και διαιτα ευτυχως δεν χρειαστηκε να κανω γιατι μ αρεσει το φαι κι αν χρειαζοταν θα καταπιεζομουν παρα πολυ!!!! Tωρα ενα βαψιματακι θα το κανω...Πλαστικη μπορει να εκανα δε ξερω και κανα μποτοξ και τετοια(μελλοντικα εννοω) αλλα οχι σε σημειο να αλλαζα τη φατσα μου. Και γω πιστευα οτι η ομορφια ειναι αντικειμενικη αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο και μπορω να φερω ως παραδειγμα την παρεα μου που ολες σχεδον εχουν διαφορετικο γουστο... Η ομορφια πολλες φορες γινεται αντικειμενικη οταν προβαλλεται απο τα Media ως τετοια...Σου πλασαρουν τον ταδε ή την ταδε ως sex symbol και με τον καιρο στη συνειδηση σου γινεται sex symbol αυτος ή αυτη... ενω το ιδιο ατομο αν το εβλεπες καπου εξω και δε το ηξερε κανενας μπορει να περνουσε απλα ως συμπαθητικο ή και απαρατηρητο...Εξαλλου οπως και να το κανουμε το οικειο δε μπορει να εχει τη μαγεια του αφταστου (για τους περισσοτερους, για μενα δεν ισχυει αυτο)
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Page 4 of 10 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 8 ... LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)