- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 61 to 70 of 75
Thread: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
-
18-10-2007, 12:25 AM #61
Re: ¶νδρες-γυναίκες, φιλία ή έρωτας;
παντος αυτο που ξερω ειναι οτι καποιοι εχουν "φιλες"(σημειωτεον οτι ειμαι στην εφηβεια)για να καλυψουν το κενο επαφης....δηλαδη ενα χερι απο εδω,κατι πεταχτα και "χαριτωμενα" υποννουμενα απο εκει...κατι λιγο τα εχω χασει...ευχαριστω πολυ για το αρθρο:bigsmile:
-
18-10-2007, 12:45 AM #62
-
18-10-2007, 12:49 AM #63
Έχεις απόλυτο δίκιο, Ζέτα μου.. Τα πράγματα άρχισαν να αλλάζουν από τη στιγμή που έπαψα να γκρινιάζω.. Αποφάσισα να τον κερδίσω με την αξιοπρέπειά μου.. Τον άφησα ελεύθερο και οι επιλογές του σταδιακά με εντυπωσιάζουν.. Ανάμεσα σε κείνες και σε μένα επιλέγει εμένα πλέον.. Κι αυτές μάλλον το πήραν το μήνυμα!! Να είσαι καλά.. Φιλιά
-
18-10-2007, 10:51 AM #64
I disapprove of what you say, but I will defend to the death your right to say it.
Voltaire
-
18-10-2007, 06:43 PM #65
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
18-10-2007, 11:54 PM #66
-
19-10-2007, 01:48 AM #67
το να γίνει ένας άντρας πραγματικός και ο καλύτερος φίλος με μία γυναίκα γίνεται σε μία και μόνο περίπτωση....: να είχαν πριν ερωτική σχέση! Woody Alen!!
-
19-10-2007, 06:35 AM #68
:nuts::nuts::nuts:
-
24-10-2007, 04:29 PM #69
Δεν ξέρω αν μπορώ να πάρω στα σοβαρά τον συγκεκριμένο κύριο κρίνοντας ειδικά από τις ερωτικές του επιλογές και σχέσεις.. Μπορεί να είναι καταξιωμένος στη δουλειά του δεν με πείθει όμως με τις φιλοσοφικές του ρήσεις.. Κατ΄επέκταση λοιπόν διαφωνώ, δεν νομίζω ότι το σεξ είναι αναγκαία προϋπόθεση για να γίνει ένας άνδρας φίλος με μια γυναίκα και αυτό το υποστηρίζω από προσωπική άποψη και εμπειρία.. Στη ζωή μας υπάρχουν πάντα οι εξαιρέσεις στους κανόνες και καλό είναι να προσπαθούμε να μην περιστρέφονται όλα γύρω από το προφανές (βλέπεις ένα άνδρα με μια γυναίκα να κάνουν παρέα, το συμπέρασμα είναι ότι έχουν ερωτική σχέση..). Μην τα ισοπεδώνουμε όλα, υπάρχουν και άλλα πράγματα που μπορούν να κάνουν μαζί, φυσικά το ερωτικό είναι ένα από αυτά αλλά δεν είναι και το Νο 1!!
Τα μυαλά και τα αλεξίπτωτα λειτουργούν καλύτερα όταν είναι ανοικτά
-
26-10-2007, 12:08 AM #70
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.