s
Δουλειά το ΣΚ
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast
Results 1 to 10 of 47

Δουλειά το ΣΚ

Καλούνται όσοι δουλεύουν τα σαββατοκύριακα να καταθέσουν τις απόψεις τους για την κατάσταση. Ιδίως αυτόι που δεν έχουν κυλιόμενο αλλά συχνά αναγκάζονται να δουλεύουν ΚΑΙ σαββατοκύριακο .
    Ιδιαιτέρως θα εκτιμηθούν οι απόψεις που θα έχουν και την αστρολογική παράμετρο. Δηλαδή απόψεις που θα εξηγούν το χάλι τους σε συνδυασμό με φαταλιστικές ερμηνείες του τύπου "έχω σκ..τα 6ο" ή "φταίει ο Κρόνος μου γιατί..." ή "ηλίθια σύμβαση υπέγραψα, αφού το τετράγωνο του Ποσειδώνα με τον Ερμή είχε ενεργοποιηθεί από..." και τα λοιπά.
    Μετά το κλείσιμο του θέματος θα κλαίμε τη μοίρα μας όλοι μαζί :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Μαιρη

Re: Δουλειά το ΣΚ

χαχαχα
    Φοβερό θέμα Μητσάκο.
    Δε νομίζω όμως πως φταίει η ριμάδα η όψη για το γεγονός.
    Η ριμάδα η ζωή φταίει που δεν μας έκανε εισοδηματίες και αναγκαστήκαμε απο την εφηβεία να μπούμε στον εργασιακό στίβο και να δουλεύουμε και Σ.Κ και Χριστούγεννα και Πάσχα, και άλλες εθνικές επετείους :toung: Οχι κάθε φορά, αλλα....

P.S. Νομίζω πως ήρθε η ώρα να αλλάξεις avatar. Σε κάποιο από τα τελευταία επεισόδια εχαράχθη και εβιάσθη
    Οτι δεν συνέβη ποτέ, είναι ότι δεν ποθήσαμε αρκετά

http://www.horoscope.gr

Σκέφτομαι ακόμα ότι οι απόψεις μπορουν να εμπλουτιστουν με παραμύθια του τυπου " α εμένα δε με ενοχλει, γιατι μου αρέσει" ή "έτσι είναι η ζωή ' και τέτοια
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

το ΣΚ υπαρχει περιπτωση να σ αρεσει να δουλευεις μονο αν το κανεις για χομπι ή αντε αμα εισαι τραγουδιστης:bigsmile:
    οσο υπαρχει εξουσια δεν υπαρχει ελευθερια

Όνομα:
    Σωκράτης

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    το ΣΚ υπαρχει περιπτωση να σ αρεσει να δουλευεις μονο αν το κανεις για χομπι ή αντε αμα εισαι τραγουδιστης:bigsmile:
    οδηγός λεωφορείου, τραίνου, ταξί, αεροπλάνου, αστυνομικός, στρατιωτικός, φύλακας, ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος σε φαγάδικα και η λίστα είναι μακροσκελής :toung:

Για να μπορεί ο Μητσάκος να τρώει και να κινείται το διήμερο της ξεκούρασής του από το καθησιό του πενθήμερου
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Quote Originally Posted by ScP View Post
    οδηγός λεωφορείου, τραίνου, ταξί, αεροπλάνου, αστυνομικός, στρατιωτικός, φύλακας, ιδιοκτήτης ή εργαζόμενος σε φαγάδικα και η λίστα είναι μακροσκελής :toung:

Για να μπορεί ο Μητσάκος να τρώει και να κινείται το διήμερο της ξεκούρασής του από το καθησιό του πενθήμερου

Ναι ολοι αυτοι για τον Μητσακο δουλευουν αλλα δε νομιζω να τους πολυ αρεσει:toung:

Εχω την εντύπωση ότι αντί για ανταλλαγή απ΄ψεων διαμορφώνεται μια διαφορετική διάθεση. Η μου φαίνεται; Οχι ότι τραβάω κανα ζόρι, μέσα και εγώ, αλλά μετά μη μου πείτε να σταματήσω....:nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

chat and fun ειμαστε για δουλειες και ΣΚ μιλαμε αρα ολα οκ:toung:

Quote Originally Posted by skorpion View Post
    chat and fun ειμαστε για δουλειες και ΣΚ μιλαμε αρα ολα οκ:toung:
    Προφανώς δεν έχεις μπει στην παραγωγή ακόμα για αυτό τα λες αυτά. Εγώ που δουλεύω από μικρό παιδί (Ξανθόπουλος) και με την αξία μου κι όχι με ξένες πλάτες (Καζατζίδης) το μόνο που κατάφερα μετά από τόσα χρόνια να δουλεύω και τα σαββατοκύριακα για να ταίσω την πενταμελή οικογένεια μου και να σώσω από τον καταράκτη τη γιαγιά μας (μας έδειξε και ο Αλφα, έχω και τα χαρτιά του νοσοκομείου)
    Να δω τι θα λες όταν μπεις στην παραγωγή και δεις τα αποτελέσματα της εντατικοποίησης και της παγκοσμιοποίησης να εφαρμόζονται στο πετσί σου μέσα από το σύστημα της μισθωτής σκλαβιάς :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον

Ναι η αληθεια ειναι οτι συνεχομενα δουλεψα μονο ενα χρονο σε μια πολυεθνικη (να και η παγκοσμιοποιηση), υποστηριξη πωλησεων, και το εκανα μεχρι να τα μαθω ολα και ακομα κι αν υπηρχε η επικοινωνια με τον κοσμο, να καταντησουν ολα μια ρουτινα και να βαρεθω!
    Απο τα 18 και για τρια καλοκαιρια δουλευα σε νησια για να τα συνδιασω με διακοπες και δουλευα και ΣΚ αλλα δε με πειραζε.....Μετα αποφασισα τα καλοκαιρια να πηγαινω διακοπες και να δουλευω το χειμωνα μονο αμα κατσει κατι καλο και δε μου τρωει πολυ χρονο απο τη σχολη για να τελειωσω γρηγορα.

Η γιαγια μου δεν εχει καταρακτη!
    Δεν εχω συζηγο, ουτε παιδια!
    Δεν δουλευα με ξενες πλατες!
    Δεν ξερω τι θα κανω αν χρειαστει να μπω στην εντατικοποιημενη μισθωτη σκλαβια! χτυπα ξυλο! ελπιζω να γινω επαγγελματιας ψυχολογος και να μην χρειαστει! αλλιως να βρω λεφτα και να ανοιξω κανενα beach bar σε κανα νησακι! ας μην ειναι και beach δε πειραζει!

Με αγχωσες με αυτα και με αυτα και δεν εχω και καθολου γη στο χαρτη μου!!!

Page 1 of 5 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)