- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 141 to 150 of 168
Thread: Με πόνο ψυχής...
-
12-07-2007, 08:28 PM #141
Re: Με πόνο ψυχής...
ΑΑΑΑΑ εγω δεν συνδραμω πουθενα γιατι δεν με αφηνεται να εκφραστω πια εδω μεσα....αμα αρχισω να γραφω με ροζ και φουξια γραμματα θα δειτε...Και επιτελους..
Ενα γενεθλιο του Χριστου ζητησα η γυναικα να κανω εξασκηση τιποτα πια????
Αντε φερτε του Λεωνιδα απο τους 300 και αυτο μουκανει.....There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
12-07-2007, 08:30 PM #142
There are only two tragedies in life: one is not getting what one wants, and the other is getting it.
A little sincerity is a dangerous thing, and a great deal of it is absolutely fatal.
Oscar Wilde
-
13-07-2007, 11:25 PM #143
Η αλήθεια είναι ότι η αγάπη εξυψώνει.
Αυτούς που μπορούν να εξυψωθούν.
Γιατί όμως δεν μιλάμε απευθείας;
Έτσι, για να γνωριστούμε καλύτερα;Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
13-07-2007, 11:54 PM #144
Aμαν πια, πολύ άπληστη (γιατί το άπληστος μου κάνει συνειρμό με το άπλυτος; ) μας βγήκες! Είσαι λέμε χαζό, αφελές παιδί που παίζει με τα τουβλάκια του ( βλ. κατασκευές οικιών) και που το εκμεταλλεύεται η εξουσία των admin... Οι λοιπές, είμαστε καλοβολεμένες γιατί εκμεταλλευόμαστε τους νεότερους editors ως ψαρούκλες (ουφ μπόχα)!:toung:
Ρε άδειασε το μαΓαζή και θα κηρύξει πτώχευση. Για χάρη, λοιπόν, της οικονομικής του επιβίωσης συνεισφέρουμε και εμείς που είμαστε ευρώδουλοι μαγαζάτορες!
Διαχειρισταί ξυλωθείτε
-
15-07-2007, 07:45 AM #145
Τελικά ο ένας μπορεί να αποτελεί ομάδα;
Όποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
15-07-2007, 05:51 PM #146
-
17-07-2007, 07:51 AM #147
Μία φίλη ενός γνωστού μου, ο οποίος είναι των γραμμάτων και των τεχνών βεβαίως βεβαίως, με πληροφόρησε ότι κάποιοι που προβάλλουν και την λογοτεχνική τους ικανότητα αγνοούν μία σειρά από λέξεις.
Ξεκινώ την παράθεση των άγνωστων λέξεων και παράλληλα την ερμηνεία τους, στο πλαίσιο της δωρεάν προσφοράς σε ΑΚΠ (¶τομα με Καμένο Ποσειδώνα, δηλαδή αυτά που αποτελούν την ανώτερη οκτάβα των Ατόμων με Φλεγόμενο Ποσειδώνα).
Αυτοκριτική
η [aftokriti<k>í] : η κριτική που κάνει κάποιος για τις δικές του πράξεις, ιδίως τις παραλείψεις ή τα σφάλματα: Eίχε το θάρρος και την εντιμότητα να κάνει δημόσια την ~ του. [λόγ. < γαλλ. autocritique < auto- = αυτο- + critique = κριτική] Και στα ιταλικά auto-criticaΌποιο μέλλον και να ζήσω, πάντα βρίσκω παρελθόν μπροστά μου...
-
18-07-2007, 11:16 PM #148
Μου φαίνεται ότι είναι καλύτερο να αλλάξουμε μάθημα και από την Γραμματική και την ερμηνεία των άγνωστων λέξεων να το γυρίσουμε στα ...Οικοκυρικά
-
19-07-2007, 06:28 PM #149
Πότε ξεκινούν τα μαθηματα;
-
20-07-2007, 07:25 AM #150
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.