- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 71 to 80 of 128
Thread: ΠΡΟΟΔΟΣ
-
14-03-2013, 08:43 PM #71
Re: Προοδευμένη αφροδίτη
laparisienne μου να σαι καλά που με ρίχνεις στα...μαλακά
, αλλά ξερω τι λέω η άμοιρη. Γενέθλιες ανάλογες δεν υπαρχουν αλλά επειδή και από τόξο και από ποροοδευτικά υπάρχουν καλές όψεις ήλπιζα σε κάτι. Δεν είχα τις τρελες βλέψεις
αλλά εεεε κάτι τις το ένιωθα , αλλά να σου πω ...συνεχίζω να το νιώθω, έχω πολύ καλή ηλιακή , εντάξει με δυσκολίες,έχω τις όψεις που ανέφερε πριν συν ουρανό τρανσιτ εσύνοδο ερμή προοδευτικό, ουρανό τρανσιτ εξάγωνο ήλιο γεν. πλούτωνα σε όψη ημιεξαγώνου (γενέθλιο τρίγωνο) με Ηλιο (όσο μικρή και να είναι η ισχύς του ημιεξαγώνου, εεεε, σε 5 χτυπήματα που θα μου κάνει κάτι θα δώσει) και μια προοδευμένη Αφρο σε τρίγωνο με Δία και η γενέθλια σε τετραγωνο με ΒΔ...Ε λοιπόν δεν το βαζω κάτω μέ ένα τετραγωνο Κρόνου Ηλιου και Σελήνης ή Ουρανου (τόξου) Κρόνου αντίθεση....Μια χαρα όλα....
Victory
-
14-03-2013, 09:19 PM #72
Αυτή την περίοδο έχω προοδευμένη Σελήνη στον Σκορπιό κι έχω δει αυτό που λέει η Βάννα από πρώτο χέρι. Δεν διαρκεί για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα όσο πιστεύει και ιδιαίτερα δεν διαρκεί για χρόνια.
-
14-03-2013, 10:05 PM #73
Ε όχι και σου έκλεισα το σπίτι ρε Νίκη! Με τόσα καλά που συμβαίνουν στον χάρτη σου, τι ανάγκη έχεις;
Λοιπόν σου έχω ευχάριστα νέα. Αν υποθέσουμε ότι έχεις καταλήξει στο πότε γεννήθηκες (θυμάμαι ότι είχες ένα θέμα σ’ αυτό) και τώρα η προοδευμένη Σελήνη σου είναι στο γενέθλιο Ήλιο σου, καταρχήν πέρα απ’ όλα τα άλλα, ο κύκλος της πρ. Σελήνης μπαίνει στην τελευταία φάση του, αυτή του ξεσκαρταρίσματος που θα διαρκέσει για τα επόμενα 3 χρόνια. Τότε θα ξεκινήσει ένας νέος μεγάλος κύκλος στη ζωή σου, με τη σύνοδο προοδευμένου Ήλιου και Σελήνης. Ο Κρόνος βοηθάει στο ξεσκαρτάρισμα που χρειάζεσαι.
Αυτό όμως που θα σε χαροποιήσει ακόμα περισσότερο είναι ότι το τετράγωνο πρ. Σελήνης και transit Κρόνου ξεκίνησε το 1989 (θα πρέπει να το έχεις συνηθίσει πια) και ολοκληρώνεται το 2014 (μάλλον θα σου λείψει). Στο διάστημα αυτό σχηματίζεται 27 φορές σαν όψη ακριβείας.
Βλέπεις που φέρνω και ευχάριστα νέα;
-
14-03-2013, 10:45 PM #74
Δημητρη αυτό ακριβώς είδα και γω απ το 89....Και εδώ που τα λεμε ναι το νιωσα για τα καλά...
Αλλά αφού τελειώνει το 14 για αυτό αρχίζω και νιωθω ήδη ανακούφιση
Ναι το θέμα της ωρας πλέον έχει λυθεί και είναι αυτη που γνωρίζεις
Καλέ τίποτα δεν με σταματά λέμε
Atropoτατε που λέει και η Κατια σ ευχαριστώ πολύ
Σίγουρα νιώθω ενα βαρύ (μα πολύ βαρύ λέμε) φορτίο να έχει φύγει από πάνω μου...Αυτό το τετραγωνο Κρόνου Ποσειδώνα δεν παλευεται με τίποτα.....
Τουλάχιστον τώρα έρχεται τετραγωνο Ποσειδώνα γενέθλιου με τρανσιτ οπότε μες το ροζ ...μεχρι να ρθει το γκρι
Ολα καλάVictory
-
15-03-2013, 03:08 AM #75
« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
-
15-03-2013, 10:10 AM #76
Με δεδομένο ότι ο τράνζιτ Κρόνος, από τις αρχές του Οκτώβρη του 2012 μέχρι τις αρχές του Οκτώβρη του 2013, θα κινηθεί στις πρώτες 11ο του Σκορπιού, μέσα σε ένα χρόνο και στην χειρότερη περίπτωση (ανάλογα με τις μοίρες που κινείται η προοδευτική Σελήνη) θα συναντήσει την προοδευτική Σελήνη με ακρίβεια μόνο 3 φορές.
-
15-03-2013, 11:16 AM #77
Κάτια, δεν ξέρω τι γίνεται στο χάρτη της φίλης σου αλλά οι όψεις πρ. Σελήνης – tr. Κρόνου δεν κρατάνε μόνο για μήνες αλλά για χρόνια, ίσως και για δεκαετίες. Εύχομαι για τη φίλη σου να μην κρατήσει τόσο, αν και ποτέ δεν ξέρεις τι χρειάζεται ο καθένας μας.
Η προοδευμένη Σελήνη μένει κάτι λιγότερο από 2,5 χρόνια σε κάθε ζώδιο, τόσο περίπου κάθεται και ο Κρόνος. Δεν συναντιούνται λοιπόν μόνο για ένα χρόνο και μετά αποχωρίζονται, πάνε μαζί για πολύ καιρό, με κάποια διαλείμματα βέβαια.
Για να δώσω ένα συγκεκριμένο παράδειγμα, έστω ένα παιδάκι που γεννήθηκε πέρσι την 1η Οκτωβρίου 2012 στις 11:00 μμ στην Αθήνα (ελπίζω να μη βγει καμιά πανικόβλητη μαμά εκτός ελέγχου). Έχει γεννηθεί με συγκλίνουσα αντίθεση Σελήνης – Κρόνου. Αν δεις τον χάρτη διελεύσεων – προόδων για 10 χρόνια μετά (1 Μαΐου 2022) θα δεις ότι η αντίθεση θα είναι ακόμα ακριβείας. Κι όχι επειδή αποχωρίσθηκαν και ξανασυναντήθηκαν αλλά επειδή όλα αυτά τα χρόνια θα πηγαίνουν αντικριστά σχηματίζοντας επαναλαμβανόμενες αντιθέσεις ακριβείας και βέβαια με αρκετά διαλείμματα που η όψη θα είναι εκτός ανοχής.
-
15-03-2013, 03:22 PM #78
Αλίμονο κάθε φορά που συναντιούνται η προοδευτική Σελήνη με τον τράνζιτ Κρόνο να κρατούσε η επίδραση της όψης τους για χρόνια και δεκαετίες. Οι άνθρωποι θα ζούσαν με μεγάλο βάρος. Οι όψεις μεταξύ τους ενεργοποιούνται όταν γίνονται ακριβείας και όχι για όσο διάστημα ο τράνζιτ Κρόνος βρίσκεται "τριγύρω".
Ας δούμε το παράδειγμα του παιδιού που γεννήθηκε την 1/10/2012.
1/11/2012: η πρ. Σελήνη είναι 29ο16' Κριού και ο τρ. Κρόνος στις 3ο.12 Σκορπιού
1/12/2012: η πρ. Σελήνη είναι 0ο.16΄Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 6ο.40 Σκορπιού
1/1/2013: η πρ. Σελήνη είναι 1ο.17 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 9ο.40 Σκορπιού
1/2/2013: η πρ. Σελήνη είναι 2ο.19 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 11ο.16 Σκορπιού
1/3/2013: η πρ. Σελήνη είναι 3ο.15 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 11ο.25 Σκορπιού
1/4/2013: η πρ. Σελήνη είναι 4ο.16 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 10ο.07 Σκορπιού
1/5/2013: η πρ. Σελήνη είναι 5ο.15 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 7ο.58 Σκορπιού
1/6/2013: η πρ. Σελήνη είναι 6ο.17 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 5ο.52 Σκορπιού, επομένως τον μήνα αυτό συναντιούνται με ακρίβεια
1/7/2013: η πρ. Σελήνη είναι 7ο.16 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 4ο.51 Σκορπιού
1/8/2013: η πρ. Σελήνη είναι 8ο.17 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 5ο.17 Σκορπιού
1/9/2013: η πρ. Σελήνη είναι 9ο.18 Ταύρου και ο τρ. κρόνος στις 7ο.11 Σκορπιού
1/10/2013: η πρ. Σελήνη είναι 10ο.17 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 10ο.03 Σκορπιού, επομένως αυτό τον μήνα συναντιούνται με ακρίβεια
1/11/2013: η πρ. Σελήνη είναι 11ο.18 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 13ο.38 Σκορπιού
1/12/2013: η πρ. Σελήνη είναι 12ο.17 Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 17ο.11 Σκορπιού
1/1/2014: η πρ. Σελήνη είναι 13ο Ταύρου και ο τρ. Κρόνος στις 20ο Σκορπιού.
Βλέπουμε ότι στους πρώτους 15 μήνες της ζωής του παιδιού αυτού η αντίθεση του τράνζιτ Κρόνου με την προοδευτική Σελήνη έγινε με ακρίβεια μόνο 2 φορές για 2 μήνες. Αν το συνεχίσει κανείς, θα δει ότι το ίδιο γίνεται και τα επόμενα χρόνια.
Αλίμονο να κρατούσαν αυτές οι όψεις χρόνια και δεκαετίες.
-
15-03-2013, 03:31 PM #79
Κα Μόζορα το "μονο τρεις φορές" ειλικρινά μπορεί να γίνει φοβερά εκνευριστικό
όταν γίνεται καθε τρεις και λίγο αυτή τη τριάδα....όπως είπε και ο Δημήτρης σε μένα έγινε μέχρι στιγμής γύρω στις 25 με 26 φορές την τελευταία 25ετία...Μια φορά το χρόνο κατα μέσω όρο (δεν ήταν βέβαια έτσι , έτυχε να υπάρχει και σε εναν χρόνο 2 φορές, )...συν τις υπόλοιπες όψεις δυσμένιας που λόγω διέλευσης όλοι μας τις νιώθουμε σε διαφορους τομείς της ζωής μας συν τις δευτερεύουσες από προοδους...εεεεε, νυσάφι
πια...Ελεος γεροδάσκαλε κάτσε ξεκουράσου εν τέλει και λίγο
Τα πα και ξελάφρωσα λίγο...πάω να ετοιμαστώ για την επόμενη όψη ακριβείας και στην Σελήνη μουκαι στον Ηλιο μου....(ααα, ο Κρόνος του τόξου είναι σε μια τρελή εκατοπενηντάρα με τον γεν. Ηλιο μου επίσης χαχαχα
)
Victory
-
15-03-2013, 03:48 PM #80
Όπως είδες, έγραψα «μαζί με τα πίσω-μπρος» που θα πει ότι τώρα που είδαμε τον χάρτη της, έχει την σύνοδο αλλά θα κάνει μια ανάσα ανοχής μέχρι την επόμενη σύνοδο κτλ. Λες να μην ξέρω πόσο καιρό κάθεται η προοδευτική Σελήνη σε κάθε ζώδιο και πόσο ο τράνζιτ Κρόνος; Είπα απλώς ότι πρώτη φορά το είδα σε χάρτη να συμβαίνει. Καμιά φορά μου δίνετε την εντύπωση ότι πρέπει και μεταξύ μας να γράφουμε κάθε λεπτομέρεια, λες και δεν ξέρουμε τι λέμε ή τα αυτονόητα. Ως Ιχθύς, έχω ένα δικό μου τρόπο να βλέπω τα πράγματα και μου αρέσει να κάνω τολμηρούς συνειρμούς που δεν πατάνε στον κανόνα, αλλά τέτοιου είδους επισημάνσεις είναι αστείες atrapotate.
Τα κουτσοκαταφέρνω η κακομοίρα. Δυο αράδες τις ξέρω. Θέλετε μισή; Μισή. Καμία αντίρρηση. Αλλά με κουράζει η απαξίωση. Να μην το πω με Ουρανό στον ωροσκόπο; Θα σκάσω η γυναίκα! Ότι γυαλίζει , δεν είναι απαραίτητα χρυσός, μπορεί να είναι και το μάτι μου.« Αυτό που έψαχνα, είμαι! »
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.