s
Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 51
    Όνομα:
    Μαρία

Re: Το Τετράγωνο Ουρανού – Πλούτωνα: Εγκόσμιες και ατομικές επιρροές

Εγώ πάλι έχω 2 απορίες σχετικές πιστεύω..
    Η μια είναι αν οι διελεύσεις επηρεάζουν την Κρήτη διαφορετικά απ'την υπόλοιπη Ελλάδα,αφού η Κρήτη έχει διαφορετικό ωροσκόπιο.

Και η άλλη είναι-θα σκάσω αν δεν ρωτήσω-αν το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα,αν θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο σεισμό.
    Ναι το ξέρω,είναι η φοβία μου αυτή,κι έχει και καιρό να κάνει στα μέρη μου.Αν συνδυάσεις όμως την αναπάντεχη δράση του Ουρανού με τον Πλούτωνα,που είναι και τα θεμέλια..
    τι λέτε?
    δεν λέω τώρα να κάνουμε προβλέψεις για σεισμούς,να τρομάζουμε τον κόσμο.
    Αλλά όπως έχω ξαναπεί,το τρομαχτικό είναι όταν συμβαίνει!
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Εγώ πάλι έχω 2 απορίες σχετικές πιστεύω..
    Η μια είναι αν οι διελεύσεις επηρεάζουν την Κρήτη διαφορετικά απ'την υπόλοιπη Ελλάδα,αφού η Κρήτη έχει διαφορετικό ωροσκόπιο.

Και η άλλη είναι-θα σκάσω αν δεν ρωτήσω-αν το τετράγωνο Ουρανού-Πλούτωνα,αν θα μπορούσε να προκαλέσει κάποιο σεισμό.
    Ναι το ξέρω,είναι η φοβία μου αυτή,κι έχει και καιρό να κάνει στα μέρη μου.Αν συνδυάσεις όμως την αναπάντεχη δράση του Ουρανού με τον Πλούτωνα,που είναι και τα θεμέλια..
    τι λέτε?
    δεν λέω τώρα να κάνουμε προβλέψεις για σεισμούς,να τρομάζουμε τον κόσμο.
    Αλλά όπως έχω ξαναπεί,το τρομαχτικό είναι όταν συμβαίνει!
    Μαράκι, με την ίδια λογική, τα Δωδεκάνησα, η Μακεδονία, η Θεσσαλία, τα Επτάνησα κλπ κλπ, έχουν επίσης διαφορετικό ωροσκόπιο, αφού η επίσημη εδαφική τους προσάρτηση στο Ελληνικό κράτος, έγινε σε διαφορετικές χρονολογικές περιόδους.

Η έννοια του χάρτη της Ελλάδας με στοιχεία 3/2/1830 είναι η εξής:
    ΣΥΣΤΑΣΗ *δημιουργία) του Ελληνικού κράτους με Σύνταγμα, νόμους, κυβέρνηση, διπλωματική υπηρεσία κλπ.

Τωρα για σεισμούς τι να πούμε ... Κύριος οίδε.
    Ζούμε στην ανατολική μεσόγειο και σε ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή.
    Η σεισμική δραστηριότητα συνήθως εντοπίζεται στον 4ο οίκο, στις εκλείψεις κλπ.
    Πιστεύω πως η παρουσία του Κρόνου της Ελλάδας στον 4ο, αναφορικά με τους σεισμούς, ίσως να μην είναι τόσο κακή όσο φαίνεται.
    Αν συγκρίνουμε το μέγεθος και το είδος των σεισμών με αυτά της Τουρκίας και της Ιταλίας, είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχουμε υποστεί τις μικρότερες ζημιές σε έμψυχο και άψυχο υλικό.

Ο Κρόνος στον 4ο, συνήθως "αγαπά" τα γερά θεμέλια, και εμείς οι Ελληνάρες χτίζουμε σπίτια με μπετά σκυροδεμένα γεμάτα ατσάλινα τσέρκια στο ενδιάμεσο, κάτι το οποίο και δεν συμβαίνει συχνά στις γειτονικές μας χώρες που συνήθως προτιμούν διαφορετικά υλικά.

Μην ανησυχείς βρε!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Όνομα:
    λιλλιαν

ειχα καιρο να μπω στο σαιτ κ επεσα απανω σε αυτο το καταπληκτικο αρθρο σας δεν εχω λογια να εκφρασω την ευχαριστηση μου γι αυτο που διαβασα σασ ευχαριστω κ παλι κ θελω να ρωτησω κατι ειμαι παιδι του 65 με ουρανο στον 1ο οικο παρθενος στο ζωωδιο θα παιξω αρνητικο ρολο στα δρωμενα θα βαλω καποιο λιθαρακι για μια καλυτερευση της ζωης των παιδιων μασ

Quote Originally Posted by taurine View Post
    Μαράκι, με την ίδια λογική, τα Δωδεκάνησα, η Μακεδονία, η Θεσσαλία, τα Επτάνησα κλπ κλπ, έχουν επίσης διαφορετικό ωροσκόπιο, αφού η επίσημη εδαφική τους προσάρτηση στο Ελληνικό κράτος, έγινε σε διαφορετικές χρονολογικές περιόδους.

Η έννοια του χάρτη της Ελλάδας με στοιχεία 3/2/1830 είναι η εξής:
    ΣΥΣΤΑΣΗ *δημιουργία) του Ελληνικού κράτους με Σύνταγμα, νόμους, κυβέρνηση, διπλωματική υπηρεσία κλπ.

Τωρα για σεισμούς τι να πούμε ... Κύριος οίδε.
    Ζούμε στην ανατολική μεσόγειο και σε ιδιαίτερα σεισμογενή περιοχή.
    Η σεισμική δραστηριότητα συνήθως εντοπίζεται στον 4ο οίκο, στις εκλείψεις κλπ.
    Πιστεύω πως η παρουσία του Κρόνου της Ελλάδας στον 4ο, αναφορικά με τους σεισμούς, ίσως να μην είναι τόσο κακή όσο φαίνεται.
    Αν συγκρίνουμε το μέγεθος και το είδος των σεισμών με αυτά της Τουρκίας και της Ιταλίας, είμαι σχεδόν βέβαιη πως έχουμε υποστεί τις μικρότερες ζημιές σε έμψυχο και άψυχο υλικό.

Ο Κρόνος στον 4ο, συνήθως "αγαπά" τα γερά θεμέλια, και εμείς οι Ελληνάρες χτίζουμε σπίτια με μπετά σκυροδεμένα γεμάτα ατσάλινα τσέρκια στο ενδιάμεσο, κάτι το οποίο και δεν συμβαίνει συχνά στις γειτονικές μας χώρες που συνήθως προτιμούν διαφορετικά υλικά.

Μην ανησυχείς βρε!
    Το χω παρατηρησει και εγω αυτο που λες εδω στην Ελλαδα μπορει να γινονται δυνατοι σεισμοι αλλα οχι τοσο οσο σε αλλες χωρες και ποτε δεν εχουμε πολλα θυματα...Δεν ξερω αλλα εγω το ειχα συσχετισει με προστασια απο τον θεο αυτο και οι Ελληνες ειναι πολυ πιστος και θεοσεβουμενος λαος (με τον Ποσειδωνα στον 9ο οικο) και μια μερα η Ελλαδα θα δικαιωθει, θα πατωσει αλλα θα ανεβει ξανα ψηλα ξανα (γιατι ναι το πιστευω οτι ο θεος ειναι ελληνας)
    Το σήμερα είναι το αύριο για το οποίο ανησυχούσες χθες!!!!!

Όνομα:
    Χρήστος

Αγαπητή Maria76 θα συμφωνήσω με τους παραπάνω ότι όπως η Κρήτη έχει το δικό της χάρτη έτσι και κάθε περιοχή της Ελλάδας έχει και το δικό της χάρτη. Θα ήταν ίσως ενδιαφέρον να δούμε αν ανταποκρίνεται αυτό το πράγμα και πρακτικά. Αν αυτοί οι χάρτες δηλαδή παίζουν ρόλο για τις περιοχές τους. Γενικά πάντως οι Κρητικοί J δεδομένου και της αγάπης για την περιοχή τους έχουν μία τάση να βλέπουν τη περιοχή τους ως λίγο έξω από το σύνολο αλλά αυτό δεν νομίζω πως θα πρέπει να μας επηρεάζει αστρολογικά.
    Για το θέμα των σεισμών και γενικά των φυσικών καταστροφών εγώ δεν θα γίνω καθησυχαστικός ούτε και καταστροφολόγος. Υπάρχουν πολλοί που ψάχνουν να βρουν μία μέθοδο αστρολογικά πρόβλεψης σεισμών αλλά νομίζω ότι όλες μέχρι στιγμής έχουν αποβεί άκαρπες.
    Ο Πλούτωνας στον Αιγόκερω στο Παρελθόν έχει φέρει περιβαλλοντικές έντονες αλλαγές και καταστροφές όπως για παράδειγμα η έκρηξη του Κρακατόα, ο μεγάλος λιμός του μεσαίωνα και χαμηλές και υψηλές ηλιακές δραστηριότητες αλλά το να πούμε ότι κάτι συγκεκριμένο θα γίνει στο χώρο της Ελλάδας είναι μάλλον σενάριο επιστημονικής φαντασίας. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα πρέπει να ανησυχούμε και εδώ και θα διαφωνήσω και με θεωρήσεις τύπου η χώρα μας προστατεύετε από το θεό καθότι για παράδειγμα έχουμε ίσως μία από τις μεγαλύτερες ιστορικά καταστροφές στο πλανήτη όταν η Σαντορίνη εξερράγη και λόγω αυτού είχαμε το τέλος του λαμπρότατου Μινωικού πολιτισμού! Αν ψάξουμε στην ιστορία μάλιστα για πόλεις που χάθηκαν μέσα σε μία στιγμή μάλλον θα έλεγα ότι θα πρέπει να προσέχουμε αρκετά. Είναι όμως μέρος νομίζω της συμφωνίας μας με τη φύση. Μένουμε σε περιοχές έντονης γεωλογικής δραστηριότητας οι οποίες όμως προσφέρουν στους πολιτισμούς μας ενέργεια και πλούτο. Κάποια στιγμή όμως αυτό το πληρώνουμε ακριβά, το τι έχουμε κερδίσει όλα αυτά τα χρόνια όμως τελικά μας αποζημιώνει και με το παραπάνω. Δεν είναι τυχαίο εξάλλου ότι οι περισσότεροι πολιτισμοί βρίσκονται σχεδόν πάντα σε τέτοιες περιοχές.

Λίλλιαν νομίζω ότι αν θα παίξουμε αρνητικό η θετικό ρόλο στο κόσμο δεν έχει να κάνει με τον αστρολογικό μας χάρτη αλλά με την δική μας ελεύθερη βούληση. Ο χάρτη είναι ένα δυναμικό, αν αυτό το δυναμικό το χειριστώ για καλό η κακό είναι νομίζω με βάση την προσωπική απόφαση του καθενός. Σίγουρα πάντως η δεκαετία σου θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο, εύχομαι να βρεις το μονοπάτι σου και να βοηθήσεις όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Μαρία

Οκ κατάλαβα,κι ευχαριστώ.Οπότε ότι ισχύει για τον χάρτη της Ελλάδας ισχύει για όλους.
    Χρήστο προσωπικά εγώ δεν θέλω να ξεχωρίζω την Κρήτη από την υπόλοιπη Ελλάδα,πραγματικά ρώτησα μόνο για το χάρτη της.
    Τώρα αν είμαι περήφανη που είμαι Κρητικιά,άλλο θέμα..και αλοίμονο αν κάποιος δεν χαίρεται για τις ρίζες του,όπου κι αν είναι αυτές.
    Ειδικά στις αλλόκοτες εποχές που ζούμε τώρα,καλό είναι να μην ξεχνάμε.

Ταυρίνα ποτέ δεν κατάλαβα γιατί στην Ελλάδα χτίζουμε με τσιμέντα-ευτυχώς όλο και λιγότερο-αφού και σεισμούς έχουμε αλλά και κρύο και ζέστη κλπ,ενώ στην Αμερική που έχουν τυφώνες χτίζουν ξύλινα σπίτια που τα φυσάει ο λύκος και φεύγουν!
    Το ιδανικό θα ήταν εμείς να φτιάχναμε ξύλινα σπιτάκια με θερμομόνωση και ασφάλεια στους σεισμούς,γιατί τι να σου κάνει και το μπετόν που έπεσε πριν 40 χρόνια πάνω σε μονοκατοικία,και ένας θεός ξέρει τι άλλες συνθήκες ασφαλείας.
    Και για τους αισιόδοξους,σεισμολόγος βγήκε και είπε για μεγάλο σεισμό που πρόκειται να γίνει πριν λίγο καιρό.Και μάλιστα είπε καλύτερα να μην γίνει στο Ηράκλειο ή στην Πρέβεζα,όπου υπάρχουν αρκετά παλιά κτίρια.
    Για τις λιθοσφαιρικές πλάκες Κρήτης-Αφρικής δεν έχετε ακούσει,που θα συγκρουστούν?
    Τα φαντάστηκα όλ'αυτά?
    Τουλάχιστον ο φόβος ενός και μόνο ανθρώπου ευτυχώς δεν μπορεί να προκαλέσει σεισμό!
    Ξέφυγα λίγο απ'το θέμα..έχω και μια χιαστί Πλούτωνα-Μεσουρανήματος,να τη την ερμηνεία..
    Οτι αφήνεις σε αφήνει.

Όνομα:
    Χρήστος

Maria76 δεν είπε κανείς να μην είσαι περήφανη για τη περιοχή σου δεν σε κατηγόρησε κανείς ελπίζω αυτό να το κατάλαβες μην παρεξηγηθούμε και χωρίς λόγο.
    Γενικά το τσιμέντο είναι μία εύκολη λύση δυστυχώς και ίσως και λίγο οικολογική καθότι φανταστείτε 4.000.000 Έλληνες Αθηναίους σε ξύλινα σπιτάκια, θα είχε γεμίσει η Αττική μιας και ολη αυτή η οικιστική ανάπτυξη θα είχε γίνει σε πλάτος αντί σε ύψος. Άσε που θα είχαμε ξεριζώσει όλα τα δέντρα της χώρας. Οι λιθοσφαιρικές πλάκες είναι της Ευρώπης και της Αφρικής απλά το σημείο σύγκρουσης είναι η Νότια Ελλάδα εμπεριεχωμένου της Κρήτης, Σικελία κάτω Ιταλία, και Ισπανία αυτές οι περιοχές κάποια στιγμή θα ενωθούν με της Βόρειο- Αφρικανικές χώρες βέβαια μιλάμε για τόσα χρόνια μετά που δεν ξέρουμ καν αν η ανθρωπότητα θα υπάρχει. Αυτό όμως γενικώς δημιουργεί την σεισμική δραστηριότητα στη Μεσόγειο και επίσης τα ηφαίστεια.

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Εγώ θα ήθελα να ρωτήσω αν η αμοιβαία υποδοχή πλανητών που επηρεάζονται από το τετράγωνο παίζουν ρόλο στην ερμηνεία. Αν ας πούμε έχουμε έναν πλανήτη που επηρεάζεται από το τετράγωνο και κάνει αμοιβαία υποδοχή με έναν άλλον πλανήτη, εμείς για να δούμε πως μας επηρεάζει η όψη και σε ποιους τομείς πρέπει να κοιτάξουμε τον οίκο που κυβερνά και τον οίκο στον οποίο βρίσκεται και ο άλλος πλανήτης;

Όνομα:
    Χρήστος

Στην αμοιβαία υποδοχή απλά τα γεγονότα είναι ακόμη πιο εντυπωσιακά και φέρνουν μεγαλύτερες αλλαγές. Πάλι θα κοιτάξουμε οίκους που βρίσκονται και οίκους που κυβερνούν για να μπορέσουμε να δουμε τι ακριβώς θα συμβεί.
    Επίσης να πούμε ότι έχουμε πολλές αμοιβαίες υποδοχές
    1) Απο κυβέρνηση
    2) Έξαρση
    3) Αδυναμία
    4) πτώση και άλλες

Όνομα:
    ΕΛΕΝΗ

Ευχαριστώ για την απάντηση! Και σχετικά με το χρονικό διάστημα επιρροής του τετραγώνου; Δηλαδή πότε θα δούνε τα αποτελέσματα του τετραγώνου όσοι επηρεάζονται από αυτό;
    Και κάτι διευκρινιστικό: δηλαδή και στην αμοιβαία υποδοχή στην οποία μόνο ο ένας από τους δύο πλανήτες επηρεάζονται από το τετράγωνο Ουρανού- Πλούτωνα κοιτάμε και τον άλλον για να κάνουμε πρόβλεψη;Ή αυτό ισχύει όταν επηρεάζονται από την όψη και οι δύο πλανήτες;
    Last edited by ΕΛΕΝΗ1; 28-06-2012 at 07:15 PM.

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)