s
[Συζήτηση] Δεσμοί της Σελήνης: Τι έμαθα, τι αφήνω, τι θα μάθω και που θα παλέψω - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 17 of 17
  1. #11
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962
    Καλησπέρα σας. Η γωνιακή απόσταση είναι ικανή για σύνοδος. Με τον Κρόνο τα πράγματα πάντα έχουν μία αργή εξέλιξη, πάντα θα χρειαστεί μία εσωτερική διαδικασία του ατόμου να μπορέσει να έρθει σε επαφή με το καρμικό σκοπό. Η καθυστέρηση όμως δεν δηλώνει και άσχημη κατάληξη. Προσπαθήστε λοιπόν να δώσετε στον εαυτό σας τα κατάλληλα εφόδια που θέλει ο Υδροχόος αλλά και ο οίκος που βρίσκεται ο Κρόνος και θα μπορέσετε να προχωρήσετε.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  2. #12
    Join Date
    Aug 2011
    Όνομα:
    Έρρικα
    Location
    στη θάλασσα!
    Posts
    223
    Έχω 2 συγκεκριμένα ερωτήματα

    1. Η αντίθεση ΒΔ με πλούτωνα είναι σημαντική σε προσωπικό επίπεδο; ή υπολογίζουμε τις όψεις του ΒΔ μόνο με προσωπικούς πλανήτες;

    2. Οι όψεις χιαστί Β.Δ. με προσωπικούς πλανήτες (π.χ. αφροδίτη και σελήνη) έχει αρνητική χροιά;
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

  3. #13
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962
    Οι αντιθέσεις είναι σημαντικές γιατί αυτομάτως σημαίνουν ότι υπάρχει σύνοδος με το Νότιο Δεσμό απλά θα πρέπει να είναι πολύ μικρή η ανοχή. Από 1 μοίρα 20 λεπτά και ακόμη μικρότερη.
    Άλλες όψεις πέρα από Συνόδους και αντιθέσεις καλό είναι να αποφεύγονται καθότι πάντα έχουν μία διπλή σημασία. Για παράδειγμα ένα τρίγωνο προς το Νότιο είναι εξάγωνο με το Βόρειο και ένα χιαστί με το Βόρειο είναι ένα ημι-εξάγωνο με το Νότιο δεσμό. Οπότε καλό είναι να περιοριστεί κάποιος στις συνόδους αντιθέσεις.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  4. #14
    Join Date
    Sep 2009
    Όνομα:
    Γιάννα
    Location
    Σε ένα κτήμα σ
    Posts
    29
    κ. Άρχο θα μπορούσατε να δώσετε την οπτική σας και την ερμηνεία σας για σύνοδο ιδιομοιρίας Ν.Δ στο 12ο με Ερμή (κυβερν. 7ου & 9ου)

  5. #15
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962
    Αποφεύγω γενικότερα να δηλώνω ερμηνείες με αυτό το τρόπο γιατί ποτέ σχεδόν δεν είναι ακριβείς μιας και λείπει ολόκληρος ο χάρτης. Περιληπτικά όμως θα μπορούσαμε να πούμε ότι πρόκειται για μία κατάσταση η οποία στο παρελθόν περιείχε πνευματικές ενασχολήσεις (που βέβαια υπάρχουν και στη σημερινή ενσάρκωση) οι οποίες ήρθαν πιθανών σε σχέση ή σύγκρουση (ανάλογα με τις όψεις) με άλλες πνευματικές ομάδες και ανθρώπους. Πιθανών αυτό να συνέβη και με ένα άλλο σημαντικό σύντροφο ή εχθρό (ή και τα δύο μόνο οι όψεις θα το αποκαλύψουν αυτό) και γενικότερα να υπήρξαν σημαντικές πνευματικές και φιλοσοφικές συζητήσεις. Αν ο Ερμής είναι ανάδρομος μπορεί ακόμη και να μιλάμε για ένα μοναστικό τάγμα. Επίσης θα μπορούσε να είναι πάλι ανάλογα με τις όψεις και μία ζωή αφιερωμένη σε ένα σύζυγο που μπορεί να ταξίδευε πολύ και να αναγκαστήκατε να αφιερώσετε τη ζωή σας σε μία χωρίς γεύση καθημερινότητα.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

  6. Καλησπερα! δε χρειαζεται να πω κι εγω ποσο ενδιαφεροντα ειναι οσα παρουσιαζονται στο site. αποτελουν ερεθισμα και μαλιστα σοβαρο...
    θα ηθελα να ρωτησω δυο πραγματα σχετικα με το βορειο και το νοτιο δεσμο. Απο ο,τι μπορεσα να αντιληφθω, αυτα τα δυο ειναι σημεια και δεν ειναι σωματα, ενω παντα βρισκονται σε αντιθεση ακριβειας.ειναι αναδρομοι στην κινηση τους. Κοιταζοντας τους χαρτες που εχω στο μηχανισμο του site, δαπιστωσα το εξης παραλογο: ΕΝΩ ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΟΙ, ΣΕ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΩΡΟΣΚΟΠΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!να τρομοκρατηθω επειδη δεν εχουν πανω τους το γνωστο σηματακι Rx...????και επειτα, θα ηθελα να ρωτησω, αν οι δεσμοι "καιγονται", παρατηρω σε καποιο χαρτη οτι ο βορειος δεσμος ειναι μολις 7 μοιρες απο τον ηλιο. αυτο σημαινει, ο,τι θα σημαινε αν ηταν εκει η αφροδιτη για παραδειγμα, θα ηταν μια καμμενη αφροδιτη.

    Ευχαριστω εκ των προτερων!
    Last edited by toniateddybear; 09-11-2011 at 01:39 AM.

  7. #17
    Join Date
    Jul 2005
    Όνομα:
    Χρήστος
    Location
    Αθήνα
    Posts
    962
    Καλησπέρα αγαπητό μέλος.
    Όταν σε ένα χάρτη έχουμε τους δεσμούς ορθόδρομους σημαίνει ότι για το άτομα είναι μία σημαντική ευκαιρία αυτή τη ζωή να αντιμετωπίσει ότι δυσκολία μπορεί να συνέβη στο παρελθόν. Επίσης είναι ένα σήμαδι ότι το άτομο ΤΩΡΑ φτιάχνει το "κάρμα" του.
    Όταν κάνει σύνοδο με τον Ήλιο είναι ένα ιδιαίτερα σημαντικό και θα πρέπει να διαβάσετε το άρθρο μιας και αναλύει τη κάθε θέση. Θα σας συμβούλευα να μην πάρετε την έννοια "καίγετε" πολύ σοβαρά, τεχνικά πάντως όντως αυτό συμβαίνει.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

 

 
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)

Tags for this Thread

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •  
Διαφήμιση
ads from google
Χορηγός
google ads