- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 21 to 30 of 43
Thread: Υγεία και αστρολογία...
-
01-02-2011, 08:53 PM #21
-
01-02-2011, 09:25 PM #22
Re: Αστρολογία και υγεία
Κάπου διάβασα πως ο Κρόνος έχει σχέση με την απορρόφηση του ασβεστίου.
Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως που ακριβώς το είδα..
(Βέβαια, πέρα από αυτά, βοηθά πολύ η αερόβια σε ελλειπτικό και οι ασκήσεις με λάστιχα. Δοκίμασέ το 3-4 φορές την εβδομάδα και θα σε "ξεχάσει" για πολύ καιρό ο Κρόνος... )Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
19-10-2011, 04:57 PM #23
αστρολογικοι δεικτες υγειας
Καλησπερα!
Θα ηθελα σε αυτο το thread να συζητησουμε για τους αστρολογικους δεικτες υγειας.
Δηλαδη οικους, οψεις με πλανητες κλπ κλπ
Απο οτι ξερω ο οικος της υγειας ειναι ο εκτος
Συνδραμετε ο καθενας οτι μπορειτε!!!!
-
19-10-2011, 08:29 PM #24
Για θέματα υγείας θα εξέταζα από οίκους 1ο, 6ο, 12ο και 8ο , τους κυβερνήτες τους και πλανήτες στους προαναφερθέντες οίκους .
Επίσης ο Ήλιος και η Σελήνη με τις όψεις τους είναι δείκτες υγείας .
Επικρατεί και η άποψη ότι κάθε πλανήτης που βάλλεται στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να σηματοδοτεί κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας.
-
19-10-2011, 09:23 PM #25
ο κρόνος , εκτός άλλων, έχει σχέση με βιταμίνες c, k, p και μέταλλα όπως ασβέστιο, φθόριο, θείο και βανάδιο.
για την καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου είναι απαραίτητη η βιταμίνη c (πορτοκάλια, λεμόνια, πιπεριές, φράουλες..) και η βιταμίνη d (την συνθέτουμε από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα).
Eπίσης η άσκηση με αντιστάσεις ευνοεί την πυκνότητα των οστών και την διατήρηση των επιπέδων του ασβεστίου στο σώμα.
-
19-10-2011, 10:19 PM #26
Κατ αρχην ευχαριστω τους μοντς που μετεφεραν το θεμα και να απολογηθω για το νεο θεμα που ανουξα(ωστοσο ειχα κανει αναζητηση αλλα φαινεται δεν ειδα το παρον)
στο θεμα τωρα!
να ευχαριστησω την αλκμηνη που απαντησε, αλλα εχω απορια
πως ακριβως τα εξεταζουμε ολα αυτα?
θελω να πω, εγω που εχω κρονο, πλουτωνα και χειρονα στον εκτο, ποσειδωνα στον ογδοο και ηλιο, αρη στον 12 και επιπλεον ενα τετραγωνο ηλιου σεληνης φανταζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ ευοιωνα....
Οσο κι αν εχω ψαξει σε αρθρα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει...
-
19-10-2011, 10:20 PM #27
Αυτό το ήξερα για το ασβέστιο, ειδικά για εμάς τις γυναίκες χρειάζονται ασκήσεις με βάρη, χωρίς βεβαια να καταπονούνται οι αρθρωσεις (Κρόνος).
Την περίοδο που είχα επιστροφή Κρόνου, αντιμετωπισα με μεγάλη επιτυχία τους πόνους στα ισχία και στην πλάτη (Λέων), με βάρη. Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από ανακουφιστικό, και ιδιαίτερα καλαίσθητο. Το συνιστω σε όλες τις κυρίες!Τα κορίτσια μου...
Όλη η ζωή μου..!!!!
-
20-10-2011, 05:46 PM #28
Εξετάζουμε καθένα πλανήτη στον οίκο και στο ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις του. για παράδειγμα ένας κρόνος στο σκορπιό θα μπορούσε(υποθετικά μιλώντας πάντα)να μας δείχνει προδιάθεση σε γυναικολογικά προβλήματα(σκορπιός) ή σε θέματα θυρεοδειδή(σκορπιός/σταθερό ζώδιο) ή σε άλλες ασθένειες του σταθερού σταυρού.
Οι όψεις του κρόνου θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. μία όψη του με τον ουρανό θα μπορούσε να μας δείχνει την περιοδικότητα των προβλημάτων ή ότι εμφανίζονται ... εξ ουρανού.
Έχω την εντύπωση ότι ο χείρωνας βρίσκεται σε άλλο οίκο, αν τα στοιχεία του προφίλ σας είναι ακριβή. το ίδιο πρέπει να εξετάσετε και τους άλλους πλανήτες σας. ένας ¨ηλιος στους ιχθείς δε μπορεί να βρίσκεται στο 12ο, όταν ο κρόνος είναι στο σκορπιό και στον 6ο οίκο(εκεί βρισκόταν το 1985).
-
20-10-2011, 06:12 PM #29
Τα ζητήματα υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και χρειάζονται προσεκτική διερεύνηση που από ότι βλέπω γίνεται σωστά από τα μέλη. Εγώ δεν θα σας κουράσω αλλά θα σας προτείνω τα βασικότερα βιβλία της αστρολογίας υγείας που χρειάζεται να έχει κάποιος.
1) Encyclopedia of Medical Astrology. By H.L Cornell M.D.
2) A handbook of Medical Astrology. By Jane Ridder - Patrick
3) Medical astrology : A guide to planetary pathology - Judith Hill
4) The astrology of Death by Richard Houck
5) Astro- Diagnosis: A guide to Healing by Max and Augusta Foss Heindel
Από ελληνικά άξιο ανάγνωσης είναι η 6) Αστροβιοχημική Ιατρική (τόμος 2) του Μιχαήλ Ροδόπουλου.
Καλή σας ανάγνωση![I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!
-
20-10-2011, 08:31 PM #30
Έχω την εντύπωση ότι οι Παρθένοι είναι αγχώδεις εκ φύσεως.. 2 πολύ κοντινοί μου άνθρωποι ανήκουν σ' αυτο το ζώδιο και το στρες τους καταβάλει πολύ εύκολα.
Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Αν κάνει και ο ήλιος δύσκολες όψεις με άρη ή κρόνο μπορεί να το ενισχύει.
Δεν ξέρω και εγώ, υποθέσεις κάνω.
Προσωπική μου γνωμη είναι ότι το άγχος σχετίζεται και με τη σελήνη, καθώς είναι μία κατάσταση που σχετίζεται με το πώς χειριζόμαστε και ελέγχουμε τα συναισθήματά μας.
π.χ. μία σεληνη σε μεταβλητό ζώδιο ή σε καλή όψη με το χείρωνα ή το δία, πιθανόν να δηλώνει ότι το άτομο ξεπερνάει ευκολότερα τυχόν συναισθηματικές δυσκολίες....και με το άγχος οι δρόμοι να είναι παράλληλοι.
Είναι απλές υποθέσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου και εγώ το ψάχνω...καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.