- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 1 to 10 of 45
-
23-10-2011, 10:16 PM #1
Ανάλυση Ωριαίου - Να μείνω στην ομάδα;
Βάζω το χάρτη ωριαίου στην ερώτηση
Να μείνω στην ομάδα?
Πρόκειται για μια ομάδα που μαθαίνουμε τρόπους ευεξίας ζωής.
Κατ'αρχήν πρέπει να δούμε αν συμβαδίζουν πλανητική ώρα με κυβερνήτη ωροσκόπου απ'οτι είδα η πλανητική ώρα είναι Ηλιου και ο κυβερνήτης ωροσκόπου Σελήνη δεν ανοίκουν στην ίδια τριπλότητα μπορώ να συνεχίσω θα μου δώσει απάντηση ο χάρτης?
Η ερώτηση έγινε 22/10 στις 23.47 Στην Ερμούπολη της ΣύρουΣε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
μπορεί ένα τέτοιο πλάσμα να γεννήθηκε
Από ποιο μακρινό αστέρι είναι το φως
που μες στα δυο της μάτια πήγε κρύφτηκε
κι εγώ ο τυχερός που το Άχει δει
http://www.youtube.com/watch?v=EviXPZiEKH0
-
23-10-2011, 11:26 PM #2
Ο ωροσκόπος βρίσκεται στις 23 μοίρες και 17 λεπτά του Καρκίνου ?
-
24-10-2011, 04:32 PM #3
-
24-10-2011, 07:47 PM #4
ωραία!ευχαριστώ για τον χάρτη!:d
νομίζω η ερώτηση αφορά θέματα του 11ου οίκου γιαυτό θα κοιτάξουμε τον κυβερνήτη του δηλαδή την αφροδίτη πιστεύω βρίσκεται στον 5ο(χαρά της)στην στον σκορπιό σε
θέση αδυναμίας για την αφροδίτη!
τώρα επειδή είναι πολύ κοντά στην ακμή του 4ου μπορούμε να υπολογίσουμε ότι παίρνει στοιχεία του 4ου οίκου?Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-10-2011, 02:13 AM #5
Κατά τη γνώμη μου η Αφροδίτη δεν παίρνει στοιχεία από τον 4ο οίκο.
Μπορούμε στο συγκεκριμένο ερώτημα που έχετε θέσει να υπολογίσουμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για να αντιπροσωπεύει το να μείνετε στην ομάδα ευεξίας και τον κυβερνήτη του 7ου την επιλογή του να φύγετε από την ομάδα.
-
25-10-2011, 02:24 AM #6
Είναι επίσης κυβερνήτρια και του 4ου οίκου ,εκτός του 11ου που μπορεί να μας δείξει το τέλος των πραγμάτων.
-
25-10-2011, 03:00 AM #7
Την καλησπέρα μου σε όλους,
Σε θέματα τύπου "να μείνω ή να φύγω" να δίνετε αρκετή σημασία στην Σελήνη και στις όψεις τις. Οι αποκλίνουσες και οι συγκλίνουσες - μελλοντικές όψεις δίνουν συνήθως την απάντηση σε τέτοια ερωτήματα.
Φιλιά Πολλά !Last edited by cancerian; 25-10-2011 at 03:08 AM.
-
25-10-2011, 01:05 PM #8Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-10-2011, 01:20 PM #9
Επειδή πρόκειται για ομάδα έλαβα υπ'οψιν μου τον κυβερνήτη του 11ου νομίζω ότι ο 7ος οίκος αφορά διαπροσωπικές σχέσεις ανθρώπων εκτός αν παίρνουμε τον Κρόνο σαν μόνο και μόνο επειδή στην ωριαία σημαίνει την άρνηση και όχι σαν σημειοδότη οίκου!
Και ο Κρόνος κάνει όψη αποκλίνουσα(εξαγώνου)με Σελήνη απ'οτι βλέπω.
Οτι η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της σημαίνει ότι ομάδα όντως ασχολείται με θέματα ευεξίας και υγείας ότι βρίσκεται σε ζώδιο πτώσης της και σε τετράγωνο με Αρη κυβερνήτη της δημοτικότητας και καταξίωσης νομίζω σημαίνει κάτι.
Θέλω ν'αντλήσω πληροφορίες όσε περισσότερες μπορώ εκτός από μια θετική ή αρνητική απάντηση.
Αν κάπου ξεφεύγω είναι που δεν κατέχω τους κανόνες της ωριαίας!Σε ποιάν έκσταση απάνω, σε χορό μαγικό
-
25-10-2011, 02:09 PM #10
Μπορούμε να λάβουμε υπόψη μας το δείκτη του 11ου για να μας δείξει θέματα της ομάδας γενικά. Η Αφροδίτη βρίσκεται στη χαρά της, περνά καλά, βρίσκει τον εαυτό της, έχει την καλύτερη απόδοση, ταυτόχρονα όμως βρίσκεται στο ζώδιο του Σκορπιού, ζώδιο όπου δεν λειτουργούν ελεύθερα οι ιδιότητές της και μας υποψιάζει ότι υπάρχουν αρνητικές επιρροές για οικονομικά θέματα, διαφωνίες, δυσπιστία, καχυποψία...
Το δικό σας ενδιαφέρον, της ερώτησης δηλαδή, είναι ένα δίλημμα για το αν θα μείνετε (Ωροσκόπος) ή αν θα φύγετε από την ομάδα(7ος οίκος). Συνηθίζεται σε παρόμοιες ερωτήσεις να χρησιμοποιούμε τον κυβερνήτη του 1ου οίκου για την μία επιλογή και τον κυβερνήτη του 7ου για την άλλη και όχι γιατί ο Κρόνος σημαίνει άρνηση.
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 1 users browsing this thread. (0 members and 1 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.