s
Υγεία και αστρολογία... - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast
Results 21 to 30 of 43
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Αστρολογία και υγεία

Quote Originally Posted by Freya! View Post
    Γεια σας...θα ηθελα με τη σειρα μου να κανω κι εγω μια ερωτηση....με απασχολει πολυ το γεγονος οτι εχω 6ο οικο στον ζυγο με Κρονο και Πλουτωνα μεσα.
    Το προβλημα που εχω απο μικρη στη σπονδυλικη μου στηλη μπορει να εξηγηθει απο τον κρονο στον 6ο οικο?Ειναι ενδειξη?
    Επισης τις ανωμαλιες στο εμμηνορυσιακο μπορω να τις αποδωσω στο τετραγωνο που σχηματιζει ο ηλιος με τη σεληνη μου?
    Ευχαριστω
    Υποθεσεις κανω, δεν τα δενω και κομπο....
    Γεια σου. Σου απαντω γι αυτο που ξερω σιγουρα,

Ναι ο Κρονος εχει αμεση σχεση με τα οστα. Συμπτωματικα εχω προβλημα με την μεση μου αυτες τις μερες.

Κοριτσια, σχετικα με το αγχος ενδιαφερομαι κι εγω, αν γνωριζει καποιος ας μας πει

Re: Αστρολογία και υγεία

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Αχ ποσο σε νοιωθω. Με τον Κρονο στον Λεοντα απεναντι απο τον γενεθλιο κρονο στον Υδροχοο επαθα το πρωτο μου λουμπαγκο. (οχι μονο αυτο αλλα.....τελος παντω).
    Κάπου διάβασα πως ο Κρόνος έχει σχέση με την απορρόφηση του ασβεστίου.
    Δεν μπορώ να θυμηθώ όμως που ακριβώς το είδα..

(Βέβαια, πέρα από αυτά, βοηθά πολύ η αερόβια σε ελλειπτικό και οι ασκήσεις με λάστιχα. Δοκίμασέ το 3-4 φορές την εβδομάδα και θα σε "ξεχάσει" για πολύ καιρό ο Κρόνος... )
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

αστρολογικοι δεικτες υγειας

Καλησπερα!
    Θα ηθελα σε αυτο το thread να συζητησουμε για τους αστρολογικους δεικτες υγειας.
    Δηλαδη οικους, οψεις με πλανητες κλπ κλπ
    Απο οτι ξερω ο οικος της υγειας ειναι ο εκτος
    Συνδραμετε ο καθενας οτι μπορειτε!!!!

Για θέματα υγείας θα εξέταζα από οίκους 1ο, 6ο, 12ο και 8ο , τους κυβερνήτες τους και πλανήτες στους προαναφερθέντες οίκους .

Επίσης ο Ήλιος και η Σελήνη με τις όψεις τους είναι δείκτες υγείας .

Επικρατεί και η άποψη ότι κάθε πλανήτης που βάλλεται στο γενέθλιο χάρτη μπορεί να σηματοδοτεί κάποιο πιθανό πρόβλημα υγείας.

Quote Originally Posted by taurine View Post
    κάπου διάβασα πως ο κρόνος έχει σχέση με την απορρόφηση του ασβεστίου.
    ο κρόνος , εκτός άλλων, έχει σχέση με βιταμίνες c, k, p και μέταλλα όπως ασβέστιο, φθόριο, θείο και βανάδιο.

για την καλύτερη απορρόφηση του ασβεστίου είναι απαραίτητη η βιταμίνη c (πορτοκάλια, λεμόνια, πιπεριές, φράουλες..) και η βιταμίνη d (την συνθέτουμε από την επίδραση της ηλιακής ακτινοβολίας στο δέρμα).

Eπίσης η άσκηση με αντιστάσεις ευνοεί την πυκνότητα των οστών και την διατήρηση των επιπέδων του ασβεστίου στο σώμα.

Κατ αρχην ευχαριστω τους μοντς που μετεφεραν το θεμα και να απολογηθω για το νεο θεμα που ανουξα(ωστοσο ειχα κανει αναζητηση αλλα φαινεται δεν ειδα το παρον)

στο θεμα τωρα!
    να ευχαριστησω την αλκμηνη που απαντησε, αλλα εχω απορια
    πως ακριβως τα εξεταζουμε ολα αυτα?
    θελω να πω, εγω που εχω κρονο, πλουτωνα και χειρονα στον εκτο, ποσειδωνα στον ογδοο και ηλιο, αρη στον 12 και επιπλεον ενα τετραγωνο ηλιου σεληνης φανταζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ ευοιωνα....
    Οσο κι αν εχω ψαξει σε αρθρα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει...

Αυτό το ήξερα για το ασβέστιο, ειδικά για εμάς τις γυναίκες χρειάζονται ασκήσεις με βάρη, χωρίς βεβαια να καταπονούνται οι αρθρωσεις (Κρόνος).
    Την περίοδο που είχα επιστροφή Κρόνου, αντιμετωπισα με μεγάλη επιτυχία τους πόνους στα ισχία και στην πλάτη (Λέων), με βάρη. Το αποτέλεσμα ήταν εκτός από ανακουφιστικό, και ιδιαίτερα καλαίσθητο. Το συνιστω σε όλες τις κυρίες!
    Τα κορίτσια μου...
    Όλη η ζωή μου..!!!!

Quote Originally Posted by freya! View Post
    ...αλλα εχω απορια
    πως ακριβως τα εξεταζουμε ολα αυτα?
    θελω να πω, εγω που εχω κρονο, πλουτωνα και χειρονα στον εκτο, ποσειδωνα στον ογδοο και ηλιο, αρη στον 12 και επιπλεον ενα τετραγωνο ηλιου σεληνης φανταζομαι οτι τα πραγματα δεν ειναι και πολυ ευοιωνα....
    οσο κι αν εχω ψαξει σε αρθρα δεν βρηκα κατι που να με βοηθησει...
    Εξετάζουμε καθένα πλανήτη στον οίκο και στο ζώδιο που βρίσκεται και τις όψεις του. για παράδειγμα ένας κρόνος στο σκορπιό θα μπορούσε(υποθετικά μιλώντας πάντα)να μας δείχνει προδιάθεση σε γυναικολογικά προβλήματα(σκορπιός) ή σε θέματα θυρεοδειδή(σκορπιός/σταθερό ζώδιο) ή σε άλλες ασθένειες του σταθερού σταυρού.

Οι όψεις του κρόνου θα μας δώσουν περισσότερες λεπτομέρειες. μία όψη του με τον ουρανό θα μπορούσε να μας δείχνει την περιοδικότητα των προβλημάτων ή ότι εμφανίζονται ... εξ ουρανού.

Έχω την εντύπωση ότι ο χείρωνας βρίσκεται σε άλλο οίκο, αν τα στοιχεία του προφίλ σας είναι ακριβή. το ίδιο πρέπει να εξετάσετε και τους άλλους πλανήτες σας. ένας ¨ηλιος στους ιχθείς δε μπορεί να βρίσκεται στο 12ο, όταν ο κρόνος είναι στο σκορπιό και στον 6ο οίκο(εκεί βρισκόταν το 1985).

Όνομα:
    Χρήστος
    Τα ζητήματα υγείας είναι ιδιαίτερα σημαντικά και χρειάζονται προσεκτική διερεύνηση που από ότι βλέπω γίνεται σωστά από τα μέλη. Εγώ δεν θα σας κουράσω αλλά θα σας προτείνω τα βασικότερα βιβλία της αστρολογίας υγείας που χρειάζεται να έχει κάποιος.
    1) Encyclopedia of Medical Astrology. By H.L Cornell M.D.
    2) A handbook of Medical Astrology. By Jane Ridder - Patrick
    3) Medical astrology : A guide to planetary pathology - Judith Hill
    4) The astrology of Death by Richard Houck
    5) Astro- Diagnosis: A guide to Healing by Max and Augusta Foss Heindel
    Από ελληνικά άξιο ανάγνωσης είναι η 6) Αστροβιοχημική Ιατρική (τόμος 2) του Μιχαήλ Ροδόπουλου.
    Καλή σας ανάγνωση!
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Έρρικα
    Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Γεια σου. Σου απαντω γι αυτο που ξερω σιγουρα,

Ναι ο Κρονος εχει αμεση σχεση με τα οστα. Συμπτωματικα εχω προβλημα με την μεση μου αυτες τις μερες.

Κοριτσια, σχετικα με το αγχος ενδιαφερομαι κι εγω, αν γνωριζει καποιος ας μας πει
    Έχω την εντύπωση ότι οι Παρθένοι είναι αγχώδεις εκ φύσεως.. 2 πολύ κοντινοί μου άνθρωποι ανήκουν σ' αυτο το ζώδιο και το στρες τους καταβάλει πολύ εύκολα.
    Ίσως να οφείλεται στο γεγονός ότι οι Παρθένοι είναι τελειομανείς. Αν κάνει και ο ήλιος δύσκολες όψεις με άρη ή κρόνο μπορεί να το ενισχύει.
    Δεν ξέρω και εγώ, υποθέσεις κάνω.

Προσωπική μου γνωμη είναι ότι το άγχος σχετίζεται και με τη σελήνη, καθώς είναι μία κατάσταση που σχετίζεται με το πώς χειριζόμαστε και ελέγχουμε τα συναισθήματά μας.
    π.χ. μία σεληνη σε μεταβλητό ζώδιο ή σε καλή όψη με το χείρωνα ή το δία, πιθανόν να δηλώνει ότι το άτομο ξεπερνάει ευκολότερα τυχόν συναισθηματικές δυσκολίες....και με το άγχος οι δρόμοι να είναι παράλληλοι.

Είναι απλές υποθέσεις, μη σε πάρω στο λαιμό μου και εγώ το ψάχνω...
    καταλαβαίνεις ότι μεγάλωσες όταν κοιμάσαι στον καναπέ και ξυπνάς στον καναπέ...

Page 3 of 5 FirstFirst 1 2 3 4 5 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 4 users browsing this thread. (0 members and 4 guests)