s
[Συζήτηση] Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 41 to 50 of 56
    Όνομα:
    Τίνα

Re: Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία

Χρήστο κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε.
    Στον γενέθλιο της χάρτη από διέλευση όντως ο Κρόνος δε βρισκόταν στον 4ο, επομένως δεν ισχύει η αντίθεση για την οποία μίλησα πρωτύτερα. Όμως ο Κρόνος από τον Ζυγό σχημάτιζε σόνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα και Τ-τετράγωνο με τον άξονα 4ου/10ου (ακόμη χειρότερα δηλαδή).

Η έκλειψη του Ιανουαρίου έγινε στον άξονα 10ου/4ου σε Τ-τετράγωνο με τον διελαύνοντα Κρόνο (εδώ είναι το μηνυμόσυνο, το οποίο για να μην παρεξηγηθούμε δεν το είπα γιατί έκανα πρόβλεψη αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έδωσε η afria ).
    Από ηλιακή επιστροφή δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν την κοίταξα.

Εφη προβλέψεις 100% έγκυρες δεν υπάρχουν, όταν το ακούω αυτό από αστρολόγους βγάζω σπυριά.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Χρήστο κάτσε γιατί μπερδευτήκαμε.
    Στον γενέθλιο της χάρτη από διέλευση όντως ο Κρόνος δε βρισκόταν στον 4ο, επομένως δεν ισχύει η αντίθεση για την οποία μίλησα πρωτύτερα. Όμως ο Κρόνος από τον Ζυγό σχημάτιζε σόνοδο με γενέθλιο Πλούτωνα και Τ-τετράγωνο με τον άξονα 4ου/10ου (ακόμη χειρότερα δηλαδή).

Η έκλειψη του Ιανουαρίου έγινε στον άξονα 10ου/4ου σε Τ-τετράγωνο με τον διελαύνοντα Κρόνο (εδώ είναι το μηνυμόσυνο, το οποίο για να μην παρεξηγηθούμε δεν το είπα γιατί έκανα πρόβλεψη αλλά σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έδωσε η afria ).
    Από ηλιακή επιστροφή δεν ξέρω τι γίνεται γιατί δεν την κοίταξα.

Εφη προβλέψεις 100% έγκυρες δεν υπάρχουν, όταν το ακούω αυτό από αστρολόγους βγάζω σπυριά.
    Ευχαριστω πολυ Τινα μου.

επειδή πραγματικά το " ακόμη χειρότερα" με αναστατώνει λέω και με συγχωρείτε αν δεν γίνεται ημερομηνία 20/09/1978, ώρα19:58, και τοποθεσία Nicosia και σας παρακαλώ τι σημαίνει ακόμα χειρότερα? τι άλλο να περιμένω ακόμα?

Όνομα:
    Χρήστος

Απο τον Χρήστη whisperer δέχτηκα μία ερώτηση και επειδή ήταν πολύ ενδιαφέρουσα μιας και το ζήτησε και η ίδια θέλησα να τη βάλω:

Κύριε ¶ρχο καλησπέρα!

Παρακολουθώ με μεγάλο ενδιαφέρον τις απόψεις σας αλλά και τις απόψεις των άλλων μελών στο άρθρο σας "Καταθλιπτικό Σύμπαν". Πολύ ωραίο και ενδιαφέρον άρθρο, (όπως και πολλά άλλα που έχετε γράψει) συγχαρητήρια και για αυτό αλλά και για τον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζετε το θέμα. Μου θυμήσατε σε πολλά σημεία σε ότι αφορά το ρόλο - λειτουργημα του αστρολόγου το κείμενο το οποίο μετέφρασα: "δημιουργική πρόβλεψη".

Θα ήθελα όμως να σας κάνω μία ερώτηση/επισήμανση. Ο λόγος που δεν την κάνω δημόσια στο φόρουμ είναι γιατί έχουν περάσει πολλές απαντήσεις από το ποστ σας #12 στο οποίο θα ήθελα να αναφερθώ οπότε σκέφτηκα ότι ίσως δε θα ήταν καλό να "πισωγυρίσουμε" τη συζήτηση. Βεβαια αν εσείς δεν έχετε αντίρρηση για αυτό, πολύ ευχαρίστως να κοινοποιήσω το ερώτημα μου εκεί!

σε αυτό λοιπόν αναφέρετε:

Σαφώς γεγονότα όπως ο θάνατος ή να χτυπήσει ένα αμάξι κάποιον ενώ περπατά ήσυχα στο πεζοδρόμιο δεν έχουν σχέση με αυτή τη κατηγορία αλλά η πλειοψηφία των γεγονότων δυστυχώς είναι δικοί μας αντικατοπτρισμοί. Για αυτό εξάλλου έχουμε και μεγάλη αύξηση αυτοάνοσων νοσημάτων και προβλημάτων που τελικά φαίνονται σαν να είναι ο εφιάλτης μας να βγήκε από τη σκέψη μας και να τον ζούμε

Θα θέλατε να γίνετε λίγο πιο συγκεκριμένος στο "για αυτό εξάλλου" που λέτε...? Νομίζω ότι μπορεί κάλλιστα να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και ειδικότερα σε κάποιο άτομο το οποίο πάσχει από κάποιο αυτοάνοσο νόσημα και διαβάζει το φόρουμ μας...Φαίνεται σαν να γνωρίζετε την αιτία των αυτοάνοσων νοσημάτων μιας και λέτε ότι τα αυτοάνοσα νοσήματα είναι δικοί μας αντικατοπτρισμοί καθώς με αυτό τον τρόπο δικαιολογείτε την αύξηση αυτών των περιστατικών.

Με όλο το σεβασμό κάτι τέτοιο δεν ισχύει...για πολλούς και διαφόρους λόγους τους οποίους ίσως δεν έχει νοήμα να τους αναλύσω εδώ και να σας κουράσω με περαιτέρω λεπτομέρειες...

για αυτό λοιπόν θα ήθελα να σας ρωτήσω για το σκεπτικό σας με το οποίο το γράψατε....

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων...

Με εκτίμηση,
    Μαρία

Να πω καταρχάς ότι δεν γνωρίζω κάτι παραπάνω από τους γιατρούς, αυτοί ξέρουν περισσότερα, σαφώς όμως γνωρίζουμε ότι τα αυτοάνοσα έχουν να κάνουν σχέση με
    1) κληρονομικές επιρροές
    2) Ιογενείς λοιμώξεις
    3) Το περιβάλλον (όπως ο ήλιος)
    4)Γυναίκες που είναι στην εγκυμοσύνη τους
    5) άνθρωποι από συγκεκριμένες φυλετικές ομάδες

σαφώς λοιπόν υπάρχουν συγκεκριμένες ομάδες που είναι πιο επικίνδυνες, όμως πρέπει να ξέρουμε ότι σε αυτούς τους ανθρώπους ουσιαστικά το σύστημα τους επιτίθεται χωρίς λόγο στον ίδιο τον οργανισμό.
    ¶γχος, στρεςς και άλλες καταστάσεις ουσιαστικά εντείνουν ακόμη περισσότερο αυτά τα προβλήματα. Με τον όρο αντικατοπτρίζουν σαφώς δεν εννοώ ότι για παράδειγμα είναι ο άλλος "λύκος και έπαθε λύκο". Θεωρώ όμως ότι το σύστημα έχει κάποια ψυχοσωματικές "ανωμαλίες" οι οποίες και οδηγούν τελικά το σύστημα να λειτουργεί καταστροφικά στον ίδιο τον οργανισμό.
    O σημερινός τρόπος ζωής οδηγεί τον άνθρωπο σε πνευματικό και φυσικό "αυτισμό" αυτός ο εγκλωβισμός και η πίεση της καθημερινότητας μας οδηγεί να μην μπορούμε τελικά να εναρμονιστούμε με το ίδιο καν το σώμα μας, δεν μιλώ σαφώς για καμία μεταφυσική δύναμη με αντιστοιχίες αλλά την ίδια την επιλογή του πολιτισμού μας που αντικατοπτρίζει σε ένα μεγάλο βαθμό τις δικές μας επιλογές.
    Το μολυσμένο περιβάλλον μας, οι επιλογές του πολιτισμού μας και οι "γενετικές" μας επιλογές ουσιαστικά είναι η μακροκοσμική εικόνα μίας αρρωστημένης ανθρωπότητας που είναι αυτοκαταστροφική, με αυτό το τρόπο αυτοκαταστράφουμε σε ένα βαθμό όλο και περισσότερο ( τα αυτοάνοσα έχουν αυξηθεί κατά πολύ από τότε που άρχισαν να καταγράφονται) με ακόμη περισσότερους τρόπους ( μεγάλωσε και η ποικιλία των αυτοάνοσων).
    Αν με ρωτάτε αν υπάρχει πέρα από πολιτισμική - βιολογική ευθύνη και στο ίδιο το άτομο σαφώς και θεωρώ ότι υπάρχει καθότι συγκεκριμένες επιλογές ζωής είναι όπως και να το κάνουμε πιο πιθανό να φέρουν κάποιες ασθένειες από κάποιες άλλες, με τον ίδιο τρόπο που ένας καπνιστής αυξάνει τον κίνδυνο για προβλήματα στα πνευμόνια του στο μέλλον. Μπορεί να μην πάθει κάτι στο τέλος αλλά στη λοταρία τα ζοννγκ είναι περισσότερα.
    Πάρτε για παράδειγμα την πιο σοβαρή ασθένεια που υπάρχει στην ανθρωπότητα τον καρκίνο που επεκτείνετε ακόμη περισσότερο στη σημερινή μας κοινωνία. Ασθένειες που έχουν να κάνουν με τις ψυχολογικές μας και κοινωνικές μας επιλογές έχουν αύξηση για αυτό και έχουμε αύξηση αυτοάνοσων ασθενειών.Σε αυτό το επίπεδο ακριβώς το αυτοάνοσο νόσημα αντικατοπτρίζει εμάς τους ίδιους. ( και όταν εννοώ εμάς τους ίδιους εννοώ το σύμπλεγμα κοινωνικών, βιολογικών, περιβαλλοντικών και αναπτυξιακών επιρροών που συνδέονται σε εμάς τους ίδιους και δημιουργούν ξεχωριστές ατομικότητες)
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Τίνα

afria αυτά που έγραψα δεν τα κατάλαβες και μπήκε ο Χρήστος στην διαδικασία να με δικαιολογήσει.

Το "ακόμη χειρότερα" afria δεν πήγαινε στα γεγονότα αλλά στην όψη.
    Ωε γνωστόν ένα Τ - τετράγωνο είναι πιο δύσκολη όψη από μια αντίθεση, ακόμη πιο δύσκολος ο σχηματισμός του σταυρού. Δεν μίλησα για γεγονότα και κυρίως δεν έκανα πρόβλεψη.

Χρήστο δεν έκανα καμία απόπειρα να δικαιολογήσω τον χαμό που βίωσε το κορίτσι, το μπέρδεμα των όψεων πήγα να ξεμπερδέψω. Ωστόσο καταλήγω στο ίδιο συμπέρασμα, πως για να ακούσει κάποιος πράγματα πρέπει να κατανοήσει τι είναι αστρολογία ώστε να είναι έτοιμος να δεχτεί να ακούσει, διαφορετικά η αστρολογία δεν βοηθά ακόμη και με τον καλύτερο αστρολόγο στο πλάι του.
    Πόσο μάλλον με έναν καταστροφολόγο.

Κύριε Αρχο τα συγχαρητήρια μου για το εξαιρετικό άρθρο σας.Θέλω να σας ρωτήσω για την θετική σκέψη και αν αυτή μπορεί να ανατρέψει τυχόν <<αναποδιές>> στον χάρτη.Δηλαδή αν μπορούμε να αποτρέψουμε καταστάσεις μέσω της γνώσης και της θετικής σκέψης ακόμα και αν έχουμε να κάνουμε με σίγουρα στοιχεία του χάρτη μας,θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της γενέθλιας υπόσχεσης;Και αν ναι σε τι βαθμό;Ακόμη θα μπορούσατε να μας πείτε χαρακτηριστικές όψεις ή οτιδίποτε άλλο που να δηλώνουν οτι ένα άτομο μπορεί να τα καταφέρει να το κάνει;Με ένα απλό παράδειγμα αν ένας άνθρωπος έχει την τάση να πεθάνει από καρκίνο στους πνεύμονες και συνεχίζει να καπνίζει τότε σίγουρα αυτό το άτομο σπρώχνει τον εαυτό του πάνω στο μαχαίρι,αν όμως το ίδιο άτομο χρησιμοποιήσει αυτή την πολύτιμη γνώση όχι για να τρομοκρατηθεί αλλά στην ουσία για να ξυπνήσει και να αλλάξει την αυτοκαταστροφική πορεία του τότε θα μπορούσε να <<ξεγελάσει>> την γενέθλια υπόσχεση και να φύγει αλλιώς ή απλά να καλυτερεύσει την ζωή του και όταν έρθει εκείνη η ώρα γενικά να γίνει πιο ανώδινα και με πιθανότητα να ζήσει πιο πολλά και πιο ποιοτικά τα χρόνια της ζωής του;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Κύριε Αρχο τα συγχαρητήρια μου για το εξαιρετικό άρθρο σας.Θέλω να σας ρωτήσω για την θετική σκέψη και αν αυτή μπορεί να ανατρέψει τυχόν <<αναποδιές>> στον χάρτη.Δηλαδή αν μπορούμε να αποτρέψουμε καταστάσεις μέσω της γνώσης και της θετικής σκέψης ακόμα και αν έχουμε να κάνουμε με σίγουρα στοιχεία του χάρτη μας,θα μπορούσαμε να αλλάξουμε τα δεδομένα της γενέθλιας υπόσχεσης;Και αν ναι σε τι βαθμό;Ακόμη θα μπορούσατε να μας πείτε χαρακτηριστικές όψεις ή οτιδίποτε άλλο που να δηλώνουν οτι ένα άτομο μπορεί να τα καταφέρει να το κάνει;Με ένα απλό παράδειγμα αν ένας άνθρωπος έχει την τάση να πεθάνει από καρκίνο στους πνεύμονες και συνεχίζει να καπνίζει τότε σίγουρα αυτό το άτομο σπρώχνει τον εαυτό του πάνω στο μαχαίρι,αν όμως το ίδιο άτομο χρησιμοποιήσει αυτή την πολύτιμη γνώση όχι για να τρομοκρατηθεί αλλά στην ουσία για να ξυπνήσει και να αλλάξει την αυτοκαταστροφική πορεία του τότε θα μπορούσε να <<ξεγελάσει>> την γενέθλια υπόσχεση και να φύγει αλλιώς ή απλά να καλυτερεύσει την ζωή του και όταν έρθει εκείνη η ώρα γενικά να γίνει πιο ανώδινα και με πιθανότητα να ζήσει πιο πολλά και πιο ποιοτικά τα χρόνια της ζωής του;
    Καταρχάς δεν πιστεύω ότι με το να σκέφτεσαι θετικά αλλάζει η ζωή κάποιου. Το να σκέφτομαι θετικά και να πράττω ανάλογα προς αυτή τη κατεύθυνση μπορεί να μετακινήσει βουνά. Η γενέθλια υπόσχεση είναι σαφώς πιο δύσκολη να αποτραπεί σε αυτή τη περίπτωση ο μοναδικός τρόπος για να αποφευχθεί που ξέρω είναι η μετατροπή με δίπολα και μεταθέσεις που είναι δύσκολη και επίπονη ψυχολογική διαδικασία και η μεταμόρφωση του μαθητή και μυημένου ώστε να λειτουργήσουν οι νέες κυβερνήσεις (για παράδειγμα ο κυβερνήτης των Διδύμων στην εσωτερική αστρολογία είναι η Αφροδίτη). Πιστεύω ότι όλοι μπορούν να καταφέρουν να ξεφύγουν από τις δυσκολίες τους αρκεί να μπορέσουν να ξυπνήσουν δεν είναι εύκολο απλά χρειάζεται χρόνο. Δεν μπορείς να ξεγελάσεις την γενέθλια υπόσχεση δεν υπάρχει στην πραγματικότητα γενέθλια υπόσχεση "θα φύγεις απο καρδιά" υπάρχει κάποιο πρόβλημα που θα οδηγήσει το πρόβλημα στην καρδιά. ¶μα πάθεις καρδιά λίγα μπορείς να κάνεις, για να γλυτώσεις την καρδιά εξ αρχής μπορείς να κάνει πολλά.

Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έχω δει ανθρώπους που μέσα από προσευχή και αληθινή πίστη κατάφεραν να σωθούν από ασθένειες που ήταν σίγουρο οτι θα τους σκότωναν.Δηλαδή πιστεύω οτι είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το σύμπαν και ανταλλάσουμε ενέργεια και μάλιστα έχω παρατηρήσει και εξεπλάγην με τον εαυτό μου όταν έφτιαχνα εικόνες στο μυαλό μου και την επόμενη μέρα γινόνταν ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν.Και πάνω σε αυτά μία οψη σαν την αντίθεση δεν θα μπορούσε να δουλέψει θετικά στο τέλος μέσα από την σύγκρουση;¨Η ακόμα και το εξάγωνο που αν έχω καταλάβει καλά είναι ενθάρυνση,τύχη αν δεν το μυριστεί κάποιος δεν θα χάσει κάποια πολύτιμη ευκαιρία που του δίνεται;:bigsmile:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Τα ρωτάω όλα αυτά γιατί έχω δει ανθρώπους που μέσα από προσευχή και αληθινή πίστη κατάφεραν να σωθούν από ασθένειες που ήταν σίγουρο οτι θα τους σκότωναν.Δηλαδή πιστεύω οτι είμαστε άρρηκτα συνδεδεμένοι με το σύμπαν και ανταλλάσουμε ενέργεια και μάλιστα έχω παρατηρήσει και εξεπλάγην με τον εαυτό μου όταν έφτιαχνα εικόνες στο μυαλό μου και την επόμενη μέρα γινόνταν ακριβώς αυτά που σκεφτόμουν.Και πάνω σε αυτά μία οψη σαν την αντίθεση δεν θα μπορούσε να δουλέψει θετικά στο τέλος μέσα από την σύγκρουση;¨Η ακόμα και το εξάγωνο που αν έχω καταλάβει καλά είναι ενθάρυνση,τύχη αν δεν το μυριστεί κάποιος δεν θα χάσει κάποια πολύτιμη ευκαιρία που του δίνεται;:bigsmile:

A βέβαια ένα θαύμα μέσα από τη πίστη μπορεί να είναι πιθανό αλλά δεν είναι ο τομέας μου και δεν θα μπορούσα να το υπογράψω με σιγουριά καθότι είμαι περισσότερο της σχολής ότι εκτός από το να σκέφτεσαι πρέπει να και πράττεις ανάλογα.
    Θα μου άρεσε αυτό σαν ιδέα να μπορούμε να αλλάξουμε τα πράγματα στη ζωή μας μέσα από τη δύναμη της πίστης και την ενέργεια που ανταλλάσσουμε με το σύμπαν και μπορεί να συμβαίνει όντως απλά δεν μπορώ εγώ να σας απαντήσω με σιγουριά πάνω σε αυτό.
    Τα εξάγωνα όντως είναι σημαντικές ευκαιρίες που μπορούν να χαθούν εύκολα αν δεν τις προσέξει κάποιος μάλιστα όταν το εξάγωνο είναι σε παθητικά ζώδια είναι ευκαιρία που έρχεται από δική μας προσπάθεια ενώ από τα ενεργητικά λόγο της εξωστρέφειας τους η ευκαιρία έρχεται από μέσα.
    Να πούμε όμως ότι το τετράγωνο πχ δεν είναι κακό, μπορεί να δηλώνει πείσμα και θέληση για ζωή και να μπορέσει ένας άνθρωπος να επιβιώσει λόγο αυτού. Πάντα έχει να κάνει σχέση όπως λέμε με το σύνολο, τι όψεις, τι ζώδια και οίκους έτσι ώστε να έχουμε μία ολιστική κατανόηση της κατάστασης.

Αρα κΑρχο (διορθώστε αν δεν το κατάλαβα καλα)μπορεί τα σημαντικά γεγονότα της ζωής μας να μην μπορούμε να τα αποφύγουμε αλλά μπορούμε να βγάλουμε χρήσιμα συμπεράσματα και να βοηθήσουμε την ζωή μας να βελτιωθεί βλέποντας τα πράγματα με μια νέα ματιά;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 5 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 7 users browsing this thread. (0 members and 7 guests)