s
[Συζήτηση] Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 31 to 40 of 56
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Χρήστο φυσικά και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση γι αυτό άλλωστε διαφωνούμε.
    Διαφορετικά θα αδιαφορούσαμε και οι δυο για το τι έχει να πει ο άλλος.

Πίστεψε με δεν πρόσπαθησα να τον υποστηρίξω, όμως κατά καιρούς έχω ακούσει διαφορα...όπως και συ φαντάζομαι από πελάτισσες που μου έρχεται να τραβάω τα μαλλιά μου.
    Και εννοείται, πως επειδή ο συγκεκριμένος αστρολόγος τα έκανε ρόιδο, δεν θα βγάλουμε σκάρτους όλους τους αστρολόγους. Αυτό εννοούσα και ζητώ συγνώμη αν δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Το κατάλαβα πως πήγε μετά το συμβάν στον αστρολόγο. Ομως είτε πηγαινε πριν είτα μετά, οι όψεις δεν άλλαζαν Χρήστο και γνωρίζεις πολύ καλά, πως αν αργήσει λίγο κάποιος να μελετήσει την ηλιακή επιστροφή, κάποια γεγονότα τον έχουν προλάβει.
    Παρεμπιπτόντως, είμαι της άποψης πως για την επερχόμενη ηλιακή επιστροφή θα πρέπει να πηγαίνουν πριν από τα γενέθλια τους στον αστρολόγο.

Για τον Κρόνο στον 4ο φυσικά και γνωρίζω πολλούς που καταξιώθηκαν επαγγελματικά. Πρώτη και καλύτερη εγώ. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί στον επαγγελματικό τομέα, για την οικογένεια όμως ...ας μην το πιάσουμε βρωμάει. Όμως κουράστηκα, ταλαιπωρήθηκα Χρήστο, τίποτα δεν μου χαρίστηκε, παρόλα αυτά το χω δηλώσει, αγαπώ τον Κρόνο.

Συμφωνώ, άλλο να εθελοτυφλείς κι άλλο να πολεμάς με δεδομένο την θετική σκέψη.
    Είσαι όμως πολύ σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν εθελοτυφλούν, αν ναι, σου βγάζω το καπέλο γιατί εγώ ακόμη δεν έχω πειστεί. Οι περισσότεροι θέλουν να τους χαιδεύουμε τα αυτάκια, να τους βρίσκουμε όμορφα, ευχάριστα γεγονότα για να έχουν να να λένε στο μέλλον,
    "Καλά αυτό δεν το είδε να με προφυλάξει"?

Αγαπητή Τίνα, χαίρομαι που σταδιακά συμφωνούμε, σαφώς υπάρχουν και αστρολόγοι που είναι πολύ καλοί όμως ο σκοπός εξάλλου και του άρθρου μου είναι να πολεμήσει μία ιδιαίτερη "μόδα" που μερικοί ακολουθούν και στην ουσία δεν εξυπηρετούν ούτε την αστρολογία ούτε τον άνθρωπο που τους συμβουλεύετε.
    Ο Κρόνος στον 4ο δεν πιστεύω ότι θα σου φέρει πρόβλημα στην οικογένεια αν δεν υπάρχει πρόβλημα στην οικογένεια....
    Σαφώς υπάρχουν άνθρωποι που εθελοτυφλούν όμως δεν είναι ούτε εκεί η λύση τα αρνητικά πρέπει να λέγονται πρέπει όμως να δίνονται και λύσεις σε αυτά και τρόποι αντιμετώπισης. Για αυτό διαφωνώ με αυτή τη μαύρη αντιμετώπιση, σκέψου ένας άνθρωπος με ψυχολογικά προβλήματα πως θα αντιδρούσε αν του έλεγε " έχεις επιρροή να αυτοκτονήσεις". Οι όψεις δεν αλλάζουν αλλά ο άνθρωπος μπορεί να αλλάξει τη ζωή του...
    Πάνω απο όλα όμως ειλικρίνεια και για τα καλά και για τα κακά και όταν αναφέρουμε τα όποια γεγονότα να τους βοηθούμε να βελτιώσουν τη ζωή τους και όχι να τους κόβουμε τα πόδια. Σαφώς ούτε και πρέπει να τους κάνουμε να πετούν στον ουρανό αλλά δεν νομίζω να ανήκουμε σε αυτή τη κατηγορία έτσι και αλλιώς.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Εγώ πραγματικά σας ευχαριστώ και τους 2 για την παρέμβασή σας και τη βοήθειά σας και εύχομαι να συνεχίσετε και στο μέλλον μέσω της επιστήμης σας να μας βοηθάτε. Τέλος απλά να σημειώσω ότι ο γενέθλιος κρόνος μου βρίσκεται στον 5ο οίκο και όχι στον 4ο και διελαύνει τώρα προς το τέλος του 6ου οίκου μου όπου βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο πλούτωνα.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by afria View Post
    Εγώ πραγματικά σας ευχαριστώ και τους 2 για την παρέμβασή σας και τη βοήθειά σας και εύχομαι να συνεχίσετε και στο μέλλον μέσω της επιστήμης σας να μας βοηθάτε. Τέλος απλά να σημειώσω ότι ο γενέθλιος κρόνος μου βρίσκεται στον 5ο οίκο και όχι στον 4ο και διελαύνει τώρα προς το τέλος του 6ου οίκου μου όπου βρίσκεται σε σύνοδο με τον γενέθλιο πλούτωνα.
    Αν επιτρέπετε τι ωροσκόπο έχετε; και σε πόσες μοίρες;

κριο στις 26 μοίρες

Όνομα:
    Χρήστος

κριο στις 26 μοίρες
    Με την Ηλιακή σας επιστροφή ο Κρόνος περνούσε απο τον 10ο (Τίνα απο τον 10ο περνούσε όχι απο 4ο) ευτυχώς που είναι ο ίδιος άξονα ειδάλλως τσάμπα οι προβλέψεις για το μνημόσυνο. Ο Διελαύνων σαφώς και είναι αλλού.
    Εδώ θα πρέπει βέβαια να συμπληρώσουμε ότι ποτέ ένας αστρολόγος δεν πρέπει να βλέπει μία τεχνική γιατί καμία δεν μπορεί να σταθεί μόνη της, ο συνδυασμός, επιστροφών , διελεύσεων, προοδευτικού, και τόξων θα μας δώσει μία ουσιαστική ασφάλεια και επιτυχημένη πρόβλεψη.

Μαλιστα τώρα αντιλήφθηκα γιατί μιλούσατε για 4ο. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω εσείς να μην με χρειαστείτε ποτέ επαγγελματικά εννοώ!

Όνομα:
    ΕΦΗ

Κυριε Αρχο θα σας καταθεσω ενα περιστατικο, που ετυχε σε μενα.

Γνωστοτατη αστρολογος απο την τηλεοραση, προεβλεψε ι< Δεν προκειται να βρεις αυτο, που θελεις και να ευτυχησεις ποτε.
    Αντικειμενικα, γνωριζα τις δυσκολιες στον χαρτη μου σχετικα με την προσωπικη μου ζωη, αλλα οπως ξερετε η ελπιδα πεθαινει τελευταια, ευτυχως για μας τους ανθρωπους.

Αγαπω την αστρολογια και διαβαζω απο 15 ετων. Αλλα τελικα ποσο σιγουρες μπορει να ειναι τετοιου ειδους οριστικες προβλεψεις?

Παρατηρω μεσα απο τα δικα σας αρθρα, οπως και των περισσοτερων συναδελφων σας, οτι ακομη και σημερα ερευνωνται και εξελισσονται καποια σταδια της αστρολογιας, τα οποια θα ελεγα πρωταρχικα. Οπως π.χ η οικοθεσια, η επιδραση, ακομη και η διακυβερνηση των ζωδιων απο νεους ανακαλυφθεντες πλανητες

Μηπως επι του παροντος ειναι πολυ συγκεκριμενα τα ορια στην αστρολογικη προγνωση?
    Εχει δηλαδη εκτιμηθει με καποια μεθοδο το ποσοστο της επιτυχιας στην προγνωστικη αστρολογια?
    Το δευτερο ερωτημα μου ειναι, ποσο σημαντικες ειναι οι οψεις συγκριτικα με
    την θεση των πλανητων στα ζωδια διακυβερνησης τους και στα ζωδια της εξαρση τους.
    Μηπως διαρκως υπερεκτιμουμε τις οψεις?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Όνομα:
    Χρήστος

Μαλιστα τώρα αντιλήφθηκα γιατί μιλούσατε για 4ο. Σας ευχαριστώ πολύ και ελπίζω εσείς να μην με χρειαστείτε ποτέ επαγγελματικά εννοώ!
    Να είσαι καλά και στο εύχομαι και εγώ εξάλλου ο πετυχημένος αστρολόγος είναι αυτός που θα κάνει έναν άνθρωπο να μην τον χρειαστεί ποτέ ξανά! :bigsmile:
    Να είσαι καλά και να έχεις φως πάντα στη ζωή σου, τα θερμά μου συλληπητήρια ξανά.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Κυριε Αρχο θα σας καταθεσω ενα περιστατικο, που ετυχε σε μενα.

Γνωστοτατη αστρολογος απο την τηλεοραση, προεβλεψε ι< Δεν προκειται να βρεις αυτο, που θελεις και να ευτυχησεις ποτε.
    Αντικειμενικα, γνωριζα τις δυσκολιες στον χαρτη μου σχετικα με την προσωπικη μου ζωη, αλλα οπως ξερετε η ελπιδα πεθαινει τελευταια, ευτυχως για μας τους ανθρωπους.

Αγαπω την αστρολογια και διαβαζω απο 15 ετων. Αλλα τελικα ποσο σιγουρες μπορει να ειναι τετοιου ειδους οριστικες προβλεψεις?

Παρατηρω μεσα απο τα δικα σας αρθρα, οπως και των περισσοτερων συναδελφων σας, οτι ακομη και σημερα ερευνωνται και εξελισσονται καποια σταδια της αστρολογιας, τα οποια θα ελεγα πρωταρχικα. Οπως π.χ η οικοθεσια, η επιδραση, ακομη και η διακυβερνηση των ζωδιων απο νεους ανακαλυφθεντες πλανητες

Μηπως επι του παροντος ειναι πολυ συγκεκριμενα τα ορια στην αστρολογικη προγνωση?
    Εχει δηλαδη εκτιμηθει με καποια μεθοδο το ποσοστο της επιτυχιας στην προγνωστικη αστρολογια?
    Το δευτερο ερωτημα μου ειναι, ποσο σημαντικες ειναι οι οψεις συγκριτικα με
    την θεση των πλανητων στα ζωδια διακυβερνησης τους και στα ζωδια της εξαρση τους.
    Μηπως διαρκως υπερεκτιμουμε τις οψεις?

Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Καλησπέρα σας.
    Είχα αναφέρει παλιότερα ότι ο αστρολόγος είναι σαν τους επιστήμονες, φανταστείτε για παράδειγμα την τεχνογνωσία που είχε ένας οδοντίατρος το μεσαίωνα και την τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που έχουν τώρα. Πιστεύω ότι και στο μέλλον μάλλον οι μελλοντικοί αστρολόγοι θα μας βλέπουν με αυτό το τρόπο. Τους καταλαβαίνω όμως γιατί θα έχουν εξελιχθεί, ελπίζω να με δικαιολογήσουν όμως παρόλα αυτά γιατί είμαι και εγώ άνθρωπος της εποχής μου.
    Σαφώς αυτές οι προτάσεις δεν θα ευτυχήσεις ποτέ είναι για τον κάδο της ανακύκλωσης ( το λέω ευγενικά). Κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να πετύχει την ευτυχία του αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό αν υπάρχει η πληροφόρηση και η μάθηση, αν ένας άνθρωπος δεν εξελιχθεί θα είναι δέσμιος της γενέθλιας του επίδρασης και δεν θα κάνει τίποτα. Αν όμως ενημερωθεί μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Σαφώς δεν νομίζω έτσι και αλλιώς ο χάρτης σας να είναι τόσο απαγορευτικός για την ευτυχία σας.
    Δεν υπάρχει 100% επιτυχία για τον απλούστατο λόγο ότι και συμπαντικά τα πάντα έχουν 5% πιθανότητα λάθους άρα και ο καλύτερος αστρολόγος και η πιο εξελιγμένη αστρολογία δεν θα μπορέσει ποτέ να πάει πέρα από το 95%, υπάρχει μην ξεχνάμε η δύναμη του χάους αυτό το απροσπέραστο 5% που πάντα θα τρώει τον άνθρωπο. Σαφώς η δυνατότητα του ανθρώπου σήμερα είναι πιο κάτω απο το 95%, μην πέρνετε επίσης το χάρτη ξεχωριστά, οι όψεις, οι οίκοι τα ζώδια όλα παίζουν σημασία και το καθένα ανάλογα με τον κάθε χάρτη θα πει το δικό του κομμάτι. Σαφώς οι όψεις δεν παίζουν μεγαλύτερη σημασία από τα άλλα. Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Καλησπέρα σας.
    Είχα αναφέρει παλιότερα ότι ο αστρολόγος είναι σαν τους επιστήμονες, φανταστείτε για παράδειγμα την τεχνογνωσία που είχε ένας οδοντίατρος το μεσαίωνα και την τεχνογνωσία και αποτελεσματικότητα που έχουν τώρα. Πιστεύω ότι και στο μέλλον μάλλον οι μελλοντικοί αστρολόγοι θα μας βλέπουν με αυτό το τρόπο. Τους καταλαβαίνω όμως γιατί θα έχουν εξελιχθεί, ελπίζω να με δικαιολογήσουν όμως παρόλα αυτά γιατί είμαι και εγώ άνθρωπος της εποχής μου.
    Σαφώς αυτές οι προτάσεις δεν θα ευτυχήσεις ποτέ είναι για τον κάδο της ανακύκλωσης ( το λέω ευγενικά). Κάθε άνθρωπος έχει τη δυνατότητα να πετύχει την ευτυχία του αρκεί να υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος. Δεν υπάρχει τίποτα οριστικό αν υπάρχει η πληροφόρηση και η μάθηση, αν ένας άνθρωπος δεν εξελιχθεί θα είναι δέσμιος της γενέθλιας του επίδρασης και δεν θα κάνει τίποτα. Αν όμως ενημερωθεί μπορεί να τα ανατρέψει όλα. Σαφώς δεν νομίζω έτσι και αλλιώς ο χάρτης σας να είναι τόσο απαγορευτικός για την ευτυχία σας.
    Δεν υπάρχει 100% επιτυχία για τον απλούστατο λόγο ότι και συμπαντικά τα πάντα έχουν 5% πιθανότητα λάθους άρα και ο καλύτερος αστρολόγος και η πιο εξελιγμένη αστρολογία δεν θα μπορέσει ποτέ να πάει πέρα από το 95%, υπάρχει μην ξεχνάμε η δύναμη του χάους αυτό το απροσπέραστο 5% που πάντα θα τρώει τον άνθρωπο. Σαφώς η δυνατότητα του ανθρώπου σήμερα είναι πιο κάτω απο το 95%, μην πέρνετε επίσης το χάρτη ξεχωριστά, οι όψεις, οι οίκοι τα ζώδια όλα παίζουν σημασία και το καθένα ανάλογα με τον κάθε χάρτη θα πει το δικό του κομμάτι. Σαφώς οι όψεις δεν παίζουν μεγαλύτερη σημασία από τα άλλα. Όλα παίζουν σημαντικό ρόλο.
    Η εν λογω κυρια, σταθηκε αφορμη για αρκετες ψυχολογικες συνεδριες(ηλιο-συνοδο -πλουτωνα στην παρθενο, αναδρομος κρονος -τετραγωνο-ποσειγωνα, υδροχο-σκορπιο).

Φυσικα η φραση αυτη ηρθε στην επιφανεια απο το υποσυνειδητο ,κατα την διαρκεια της σοβαροτατης ασθενειας του πατερα μου και της αναλογης πιεσης που δεχομουν, οπως και μετα την απωλεια του,ακριβως οπως στην προηγουμενη φιλη.

Ειλικρινα θα προτιμουσα να μην ειχα ακουσει αυτη την φραση.

Οπως επισημανατε κι εσεις στο αρθρο σας, αρκει μια λανθασμενη στιγμη για να πυροδοτησει καταθλιπτικες καταστασεις.

Ευχαριστω για τον χρονο, που διαθεσατε.

Page 4 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)