s
[Συζήτηση] Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία - Page 3
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 21 to 30 of 56

Re: Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία

Ξέχασα να σας αναφέρω και κάτι άλλο: Μου είπε ότι ο γενέθλιος ποσειδώνας στον τοξότη στο 8ο οίκο είναι σοβαρή ένδειξη αυτοκτονίας. Επίσης μου είπε αυτό θα ενταθεί όταν ο κρόνος περάσει στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου και θα κάνει συνόδους με άρη, αφροδίτη και ουρανό. Μετά από αυτά μου είπε ότι έρχεται και η σύνοδος του πλούτωνα με το μεσουράνημά μου. Και το ερωτημα είναι απλό: πως να τα χειριστώ όλα αυτά..

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by afria View Post
    Ξέχασα να σας αναφέρω και κάτι άλλο: Μου είπε ότι ο γενέθλιος ποσειδώνας στον τοξότη στο 8ο οίκο είναι σοβαρή ένδειξη αυτοκτονίας. Επίσης μου είπε αυτό θα ενταθεί όταν ο κρόνος περάσει στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου και θα κάνει συνόδους με άρη, αφροδίτη και ουρανό. Μετά από αυτά μου είπε ότι έρχεται και η σύνοδος του πλούτωνα με το μεσουράνημά μου. Και το ερωτημα είναι απλό: πως να τα χειριστώ όλα αυτά..
    Εγώ αγαπητή μου φίλη σου ανέφερα την άποψη μου. Απο εκεί και πέρα δεν έχω να πώ κάτι άλλο, μπορεί βέβαια να συμφωνεί με τα παραπάνω η Κυρία Ζαχαριάδου όπου θα ήθελα να ακούσω την άποψη της.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Μαρία

Quote Originally Posted by afria View Post
    Να του κάνεις μήνυση,αυτός κι αν παίρνει κόσμο στο λαιμό του,και αν αυθυποβάλλει τον άλλο,στην παραμικρή του φοβία να την κάνει εφιάλτη!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Να του κάνεις μήνυση,αυτός κι αν παίρνει κόσμο στο λαιμό του,και αν αυθυποβάλλει τον άλλο,στην παραμικρή του φοβία να την κάνει εφιάλτη!
    Έχετε δίκιο πρέπει να του κάνει και μήνυση, αν υπήρχε επίσημος οργανισμός αστρολόγων στην Ελλάδα θα έπρεπε να του αφαιρεθεί και η άδεια. Το θέμα είναι ότι δεν χρειαζόταν να μας πει καν αυτή την αποκάλυψη η φίλη afria, το πράγμα φώναζε από την αρχή, δυστυχώς αυτή είναι η νέα τρομο-αστρολογία....

Όνομα:
    Μαρία

Ενδιαφέρουσα συζήτηση πάντως,αν και τείνω να φοβάμαι ή να περιμένω με χαρά γεγονότα αστρολογικής φύσεως,κυρίως αφού επιβεβαιώνονται μετά στο χάρτη μου.Σέβομαι τις απόψεις του κ.Αρχου,συμφωνώ με την Τίνα,που ποτέ δεν καταστροφολογεί,και το κλασσικό παράδειγμα του νοήματος του αρχικού άρθρου είναι ο αστρολόγος της φίλης μας που έχασε το μπαμπά της.

Όνομα:
    ΕΦΗ

Afria μου να θυμασαι, οτι το μοναδικο μ ο ι ρ α ι ο. στην ζωη μας, ειναι το τελος μας και κανεις δεν το γνωριζει, γιατι απλουστατα η φυση εχει προνοησει να μην το ξερουμε.

Μην επιτρεπεις στον εαυτο σου να καλλιεργει αυτη την πληγη.

Όνομα:
    Τίνα

Χρήστο νομίζω πως αναφέρθηκα στα κληρονομικά ωστόσο δεν ανέλυσα τις όψεις. Φυσικά και θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και όλα όσα αναφέρεις ωστόσο κρατάω μια επιφύλαξη επειδή δεν έχω δει τον γενέθλιο χάρτη της κοπέλας και δεν γνωρίζω τι ενεργοποιείται και τι όχι. Επόμένως δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα. Επίσης, η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό δεν φέρνει μόνο σεξουαλική απελευθερωση, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, πρωτότυπα, αντιδραστικά ή εφυέστατα άτομα αλλά και ρήξεις με το άλλο φύλο η χωρισμούς .... και πάλι όμως θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου ως προς του τι μπορεί να φέρει στην φίλη μας για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Φυσικά και δεν συμφωνώ με την ερμηνεία του αλλά κυρίως με τον τρόπο του γιατί εκτός από την καταστροφολογία και την μοιρολατρεία, τις οποίες δεν χρειάζομαι στην ζωή μου, έχω την απαίτηση ένας αστρολόγος, αν μη τι άλλο, να μην είναι απόλυτος, να είναι ευγενής, διπλωμάτης και να δώσει τα φώτα του ως προς τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει ο πελάτης για την εξομάλυνση των οποιων αντιθέσεων ή δύσκολων επιρροών.

Χρήστο εχω ήδη αναφέρει πως όποιος "τρώει" τον Κρόνο από τον 4ο σε αντίθεση με το Μεσουράνημα δεν βιώνει απαραίτητα πένθος. Ωστόσο με αυτή την όψη και με έκλειψη πάνω στο Μεσουράνημα δεν σου έρχονται "όλα τα καλύτερα του κόσμου" όσο και να θέλουμε να γλυκάνουμε το πράγμα. Πιθανόν δεν σου έρχονται όλα τα χειρότερα, αυτό μπορώ να δεχτώ.

Χρήστο υποθέτω πως ο λόγος που δεν καταλαβαίνεις γιατί αναφέρω την έκλειψη, είναι γιατί δεν είδες το προφίλ της afria. Αν το είχες δει θα έβλεπες ότι έχει γενέθλια τον Σεπτέμβριο, αυτό σημαίνει πως ο αστρολόγος που πήγε η κοπέλα τον Νοέμβριο της ανέλυσε την ηλιακή επιστροφή, για τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Σεπτέμβριο του 2011.
    Μεσα σε αυτή την χρονιά το κορίτσι έχασε τον πατέρα του και μέσα σε αυτή την χρονιά η έκλειψη έγινε στο Μεσουράνημα της. Ωστόσο ο Κρόνος βρισκόταν ήδη στον 4ο της και σε αντίθεση με το Μεσουράνημα, τέλος Νοεμβρίου για την ακρίβεια ο Κρόνος βρισκόταν στις 14 μοίρες του Ζυγού ενώ όταν έγινε η έκλειψη, λογικά εκείνες τις ημέρες πάνω κάτω, είχαν μνημόσυνο στην οικογένεια της. Ε δηλαδή τώρα τι να πούμε ότι της ήρθαν τα καλύτερα του κόσμου με αυτές τις όψεις;

Συμφωνώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά γιατί μόνο έτσι προχωράμε στην ζωή μας αλλά όχι και να εθελοτυφλούμε.

Αγαπητή afria, με τις όψεις που δέχεσαι οι οποίες είναι σχεδόν παρόμοιες με αυτές που δέχεται το δικό μου ωροσκόπιο από πολλές πλευρές, θα σου πω, πως ήταν αναμενώμενο να επωμιστείς όλα τα βάρη μόνη σου. Αυτό κάνει ο Κρόνος στον 4ο οίκο, (δεν γνωρίζω και τις μοίρες του ωροσκόπου σου, ενδεχομένως να τον τετραγωνίζει ο Πλούτωνας ή ο Κρόνος) σε ωριμάζει μέσα από τις ευθύνες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνεις και που τις περισσότερες φορές είναι παραπάνω από όσα μπορείς να χειριστείς. Όμως είναι κι αυτός (μαζί με τον Πλούτωνα) που σε κάνει ανθεκτική δίνοντας σου τα απαραίτητα εφοδία να ανταπεξέρθεις. Στην θέση σου θα έβαζα την λογική μπροστά ώστε να διεκπεραιώσω τα πρακτικά και στη συνέχεια θα συμβουλευόμουν κάποιον ειδικό για να αντιμετωπίσω την απώλεια. Αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί οι γονείς μου βρίσκονται εν ζωή.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Χρήστο νομίζω πως αναφέρθηκα στα κληρονομικά ωστόσο δεν ανέλυσα τις όψεις. Φυσικά και θα υπάρξουν νέες γνωριμίες και όλα όσα αναφέρεις ωστόσο κρατάω μια επιφύλαξη επειδή δεν έχω δει τον γενέθλιο χάρτη της κοπέλας και δεν γνωρίζω τι ενεργοποιείται και τι όχι. Επόμένως δεν θα βιαστώ να βγάλω συμπεράσματα. Επίσης, η Αφροδίτη σε αντίθεση με Ουρανό δεν φέρνει μόνο σεξουαλική απελευθερωση, φέρνει κεραυνοβόλους έρωτες, πρωτότυπα, αντιδραστικά ή εφυέστατα άτομα αλλά και ρήξεις με το άλλο φύλο η χωρισμούς .... και πάλι όμως θα διατηρήσω τις επιφυλάξεις μου ως προς του τι μπορεί να φέρει στην φίλη μας για τον λόγο που εξήγησα παραπάνω.

Φυσικά και δεν συμφωνώ με την ερμηνεία του αλλά κυρίως με τον τρόπο του γιατί εκτός από την καταστροφολογία και την μοιρολατρεία, τις οποίες δεν χρειάζομαι στην ζωή μου, έχω την απαίτηση ένας αστρολόγος, αν μη τι άλλο, να μην είναι απόλυτος, να είναι ευγενής, διπλωμάτης και να δώσει τα φώτα του ως προς τον δρόμο που πρεπει να ακολουθήσει ο πελάτης για την εξομάλυνση των οποιων αντιθέσεων ή δύσκολων επιρροών.

Χρήστο εχω ήδη αναφέρει πως όποιος "τρώει" τον Κρόνο από τον 4ο σε αντίθεση με το Μεσουράνημα δεν βιώνει απαραίτητα πένθος. Ωστόσο με αυτή την όψη και με έκλειψη πάνω στο Μεσουράνημα δεν σου έρχονται "όλα τα καλύτερα του κόσμου" όσο και να θέλουμε να γλυκάνουμε το πράγμα. Πιθανόν δεν σου έρχονται όλα τα χειρότερα, αυτό μπορώ να δεχτώ.

Χρήστο υποθέτω πως ο λόγος που δεν καταλαβαίνεις γιατί αναφέρω την έκλειψη, είναι γιατί δεν είδες το προφίλ της afria. Αν το είχες δει θα έβλεπες ότι έχει γενέθλια τον Σεπτέμβριο, αυτό σημαίνει πως ο αστρολόγος που πήγε η κοπέλα τον Νοέμβριο της ανέλυσε την ηλιακή επιστροφή, για τον Σεπτέμβριο του 2010 έως τον Σεπτέμβριο του 2011.
    Μεσα σε αυτή την χρονιά το κορίτσι έχασε τον πατέρα του και μέσα σε αυτή την χρονιά η έκλειψη έγινε στο Μεσουράνημα της. Ωστόσο ο Κρόνος βρισκόταν ήδη στον 4ο της και σε αντίθεση με το Μεσουράνημα, τέλος Νοεμβρίου για την ακρίβεια ο Κρόνος βρισκόταν στις 14 μοίρες του Ζυγού ενώ όταν έγινε η έκλειψη, λογικά εκείνες τις ημέρες πάνω κάτω, είχαν μνημόσυνο στην οικογένεια της. Ε δηλαδή τώρα τι να πούμε ότι της ήρθαν τα καλύτερα του κόσμου με αυτές τις όψεις;

Συμφωνώ πως πρέπει να σκεφτόμαστε θετικά γιατί μόνο έτσι προχωράμε στην ζωή μας αλλά όχι και να εθελοτυφλούμε.

Αγαπητή afria, με τις όψεις που δέχεσαι οι οποίες είναι σχεδόν παρόμοιες με αυτές που δέχεται το δικό μου ωροσκόπιο από πολλές πλευρές, θα σου πω, πως ήταν αναμενώμενο να επωμιστείς όλα τα βάρη μόνη σου. Αυτό κάνει ο Κρόνος στον 4ο οίκο, (δεν γνωρίζω και τις μοίρες του ωροσκόπου σου, ενδεχομένως να τον τετραγωνίζει ο Πλούτωνας ή ο Κρόνος) σε ωριμάζει μέσα από τις ευθύνες και τα καθήκοντα που αναλαμβάνεις και που τις περισσότερες φορές είναι παραπάνω από όσα μπορείς να χειριστείς. Όμως είναι κι αυτός (μαζί με τον Πλούτωνα) που σε κάνει ανθεκτική δίνοντας σου τα απαραίτητα εφοδία να ανταπεξέρθεις. Στην θέση σου θα έβαζα την λογική μπροστά ώστε να διεκπεραιώσω τα πρακτικά και στη συνέχεια θα συμβουλευόμουν κάποιον ειδικό για να αντιμετωπίσω την απώλεια. Αυτά βέβαια θεωρητικά γιατί οι γονείς μου βρίσκονται εν ζωή.
    Τίνα η διαφωνία μου μαζί σου δεν είναι ως προς την ερμηνεία εξάλλου και οι δυό μας δεν μας αξίζει μία τέτοια αντιπαράθεση. Εκεί που θεωρώ έκανες λάθος είναι ότι υποστήριξες φανερά έναν άνθρωπο λέγοντας :
    Δεν είμαι υπέρ της καταστροφολογίας και το χω αποδείξει μέσα στο φόρουμ από τις απαντήσεις που δίνω στα μέλη, ωστόσο ας μην βγάλουμε σκάρτους όλους τους αστρολόγους επειδή δεν έχουν το τακτ να να πούν κάποια πράγματα
    και
    τόσο οι όψεις αυτές είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να τις παρακάμψουμε ή να τις αλλοιώσουμε για να χαιδευούμε τα αυτιά του κοσμάκη γύρω μας.
    ενώ φάνηκε και με τα τελευταία μηνύματα της afria τι άνθρωπος ήταν (και απο πριν φαινόταν).
    Επίσης μάλλον δεν κατάλαβες καλά τι είπε αλλά πήγε μετά δυστυχώς το άσχημο γεγονός που τις συνέβει. Μάλιστα ανέφερε την παρασκευή που πέρασε:
    Τον περασμένο Νοέμβριο έχασα τον πατέρα μου πολύ ξαφνικά και σε μικρή ηλικία στα πλαίσια μια επέμβασης. Μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τον χάρτη του καθώς και τις διελεύσης την ημέρα της επέμβασης που υποβλήθηκε. Μετά άρχισα να ψάχνω το δικό μου και την Παρασκευή κατέληξα στο γραφείο ενώς αστρολόγου

όσο για τον Κρόνο στον 4ο σίγουρα γνωρίζεις πολλούς ανθρώπους που κατάφεραν και πέτυχαν επαγγελματική καταξίωση εκείνο το χρονικό διάστημα. Μην ξεχνάμε ότι η ίδια αναφέρει ότι είναι νομικός.
    Θα επιμείνω τέλος πως άλλο είναι να εθελοτυφλείς και άλλο να πολεμάς με θετική δύναμη για το πεπρωμένο σου και κυρίως, Τίνα δεν έρχεται ο κόσμος σε εμάς για να του πούμε τι θα του συμβεί απλά έρχεται για να τον βοηθήσουμε να βρει τις λύσεις που χρειάζεται. Εγώ δεν βλέπω τον αστρολόγο σαν ένα άψυχο βιβλίο που απλά σου λέει τι θα σου έρθει, μπορούμε πολύ περισσότερα!

Σε ευχαριστώ πολύ και παρόλη τη διαφωνία μας ξέρεις ότι σε σέβομαι και σε εκτιμώ!

Όνομα:
    Τίνα

Χαχα αυτό το καλό τώρα το είδα.

Δεν έχεις λοιπόν παρά να ακολουθήσεις την συμβουλή του (αστειεύομαι φυσικά)

Εντάξει, η συγκεκριμένη τοποθέτηση είναι το λιγότερο γελοία.
    Ο Ποσειδώνας εκεί είναι μια ωραία τοποθέτηση για ενασχόληση με την μεταφυσική, σου δίνει διαίσθηση, προφητικά όνειρα και την ικάνοτητα να θολώνεις τα νερά όταν πρόκειται για φορολογικές ή κληρονομικές υποθέσεις (δικηγόρος είσαι, χρειάζεται αυτό).
    Φυσικά έχει και τα δύσκολα του ο Ποσειδώνας εκεί, για παράδειγμα, θα πρέπει να προσέχεις τα φάρμακα να παίρνονται στις σωστές δοσολογίες, τάσεις για αφροδίσια νοσήματα αλλά όχι και αυτοκτονικές τάσεις, όχι από μόνος του τουλάχιστον.

Όνομα:
    Τίνα

Χρήστο φυσικά και υπάρχει αμοιβαία εκτίμηση γι αυτό άλλωστε διαφωνούμε.
    Διαφορετικά θα αδιαφορούσαμε και οι δυο για το τι έχει να πει ο άλλος.

Πίστεψε με δεν πρόσπαθησα να τον υποστηρίξω, όμως κατά καιρούς έχω ακούσει διαφορα...όπως και συ φαντάζομαι από πελάτισσες που μου έρχεται να τραβάω τα μαλλιά μου.
    Και εννοείται, πως επειδή ο συγκεκριμένος αστρολόγος τα έκανε ρόιδο, δεν θα βγάλουμε σκάρτους όλους τους αστρολόγους. Αυτό εννοούσα και ζητώ συγνώμη αν δεν ήμουν αρκετά σαφής.

Το κατάλαβα πως πήγε μετά το συμβάν στον αστρολόγο. Ομως είτε πηγαινε πριν είτα μετά, οι όψεις δεν άλλαζαν Χρήστο και γνωρίζεις πολύ καλά, πως αν αργήσει λίγο κάποιος να μελετήσει την ηλιακή επιστροφή, κάποια γεγονότα τον έχουν προλάβει.
    Παρεμπιπτόντως, είμαι της άποψης πως για την επερχόμενη ηλιακή επιστροφή θα πρέπει να πηγαίνουν πριν από τα γενέθλια τους στον αστρολόγο.

Για τον Κρόνο στον 4ο φυσικά και γνωρίζω πολλούς που καταξιώθηκαν επαγγελματικά. Πρώτη και καλύτερη εγώ. Ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μου συμβεί στον επαγγελματικό τομέα, για την οικογένεια όμως ...ας μην το πιάσουμε βρωμάει. Όμως κουράστηκα, ταλαιπωρήθηκα Χρήστο, τίποτα δεν μου χαρίστηκε, παρόλα αυτά το χω δηλώσει, αγαπώ τον Κρόνο.

Συμφωνώ, άλλο να εθελοτυφλείς κι άλλο να πολεμάς με δεδομένο την θετική σκέψη.
    Είσαι όμως πολύ σίγουρος πως οι περισσότεροι δεν εθελοτυφλούν, αν ναι, σου βγάζω το καπέλο γιατί εγώ ακόμη δεν έχω πειστεί. Οι περισσότεροι θέλουν να τους χαιδεύουμε τα αυτάκια, να τους βρίσκουμε όμορφα, ευχάριστα γεγονότα για να έχουν να να λένε στο μέλλον,
    "Καλά αυτό δεν το είδε να με προφυλάξει"?

Page 3 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)