s
[Συζήτηση] Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast
Results 11 to 20 of 56
    Όνομα:
    ΕΦΗ

Re: Το καταθλιπτικό Σύμπαν. Όταν η αστρολογία γίνεται τρομολαγνεία

Κυριε Αρχο, με αφορμη το εξαιρετικο κατα την γνωμη μου αρθρο σας, σας παρακαλω να μας πειτε, ποιες ειναι οι οψεις που υποδεικνυουν στο χαρτη ενος ατομου οτι η ενασχοληση του η γενικοτερα η επαφη του με την αστρολογια, μπορει να ειναι περισσοτερο βλαπτικη παρα χρησιμη.

Εννοω, οτι καποοι ανθρωποι δεν ειναι <προγραμματισμενοι> ν ανακαλυψουν, η ν ακουσουν εκ των προτερων, την πιθανοτητα ενος αρνητικου γεγονοτος στην ζωη τους

Πιστευω μαλιστα, οτι οι αστρολογοι πρεπει να ξεκινουν την διερευνηση ενος χαρτη απο αυτο το σημειο.
    Σας ευχαριστω.

Quote Originally Posted by Χρήστος ¶ρχος View Post
    Καταρχάς ας ξεκαθαρίσουμε ότι ο μεγαλύτερος λόγος που ο άνθρωπος άρχισε να κοιτάει τα άστρα είναι η ανασφάλεια του. Προσπαθούμε στα τυφλά οι άνθρωποι να μπορέσουμε να δούμε ακόμη και σκιές αυτού που μπορεί να έρθει. Βλέπετε ανησυχούμε τρομερά για ότι δεν μπορούμε να έχουμε κάτω από τον έλεγχο μας.
    Πιστεύω ότι το νόημα της αστρολογίας δεν είναι αυθύπαρκτο, επειδή ακριβώς η αστρολογία είναι μία, αδιαίρετη και δεν επηρεάζεται από κάτι. Αυτό σημαίνει ότι η αστρολογία απλά υπάρχει και ανάλογα με τον ίδιο μας τον εαυτό τη χειριζόμαστε.
    Είναι ένα κοφτερό και λαμπρό μαχαίρι, με αυτό μπορείτε να σκαλίσετε κομψοτεχνήματα, να μαγειρέψετε, μπορείτε να σκοτώσετε και να τραυματίσετε ακόμη και τον εαυτό σας. Η Χρήση πιστεύω έχει να κάνει με το ίδιο το άτομο.
    Αν όμως η αστρολογία είναι πηγή άγχους στη ζωή μας πρέπει να αναλογιστούμε
    1) τι με αγχώνει τόσο πολύ στη ζωή μου και βιώνω το υπαρξιακό μου άγχος
    2) υπάρχει κάτι συγκεκριμένο που με κάνει να νοιώθω ανίσχυρος;
    3) μπορώ να πιστέψω στον εαυτό μου;

Πιστεύω ότι ο σωστός δρόμος της αστρολογίας είναι αυτός της ουδετερότητας. Η αστρολογία δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή, όπως και κάθε τι που υπάρχει στο φυσικό πεδίο, το καλό και το κακό είναι έννοιες που δημιουργεί ο άνθρωπος μέσα στον ψεύτικο κόσμο του δυισμού. Στην πραγματικότητα όλα είναι ένα. Έτσι λοιπόν την αστρολογία πρέπει να την κοιτάτε ουδέτερα και όχι με ανησυχία αλλά ούτε και με τρελή χαρά.

Αν κατάλαβα καλά θεωρήσατε ότι επειδή έχετε τον 4ο οίκο σας στην παρθένο φοβάστε μήπως τελικά έχετε άσχημα γεράματα. Θα σας πω απλά να ηρεμήσετε καθότι ξέρω άπειρο κόσμο με αυτό το στοιχείο που έχει καλά και κακά γεράματα με αυτή τη θέση.

Το νόημα της αστρολογίας όπως και κάθε τι στο κόσμο είναι ένα. Να μπορέσετε με βάση αυτά που κάνετε να γίνεται καλύτερος άνθρωπος, πιο ελεύθερος και πιο ζωντανός από ποτέ.

Θα ήθελα τέλος να σας ενημερώσω πως επειδή ακριβώς κάποιος άνθρωπος δεν ξέρει αστρολογία καλά και το έχει σαν χόμπι καλό θα ήταν όσο δύσκολο είναι να πιστέψει ότι θα του συμβεί κάτι καλό να πιστέψει ότι θα του συμβεί και κάτι κακό.
    Από τη στιγμή δηλαδή που δεν είσθε αστρολόγος δεν μπορεί να έχετε τη σιγουριά για τόσο σημαντικά γεγονότα είτε αυτά είναι θετικά είτε αρνητικά καθότι κατά πάσα πιθανότητα μπορεί να πέσετε έξω.
    Έτσι λοιπόν το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να μείνετε στις βασικές γραμμές που απλά χρωματίζουν στιγμές της ζωής σας ιδιαίτερα αν σκεφτείτε ότι οι άνθρωποι έχουμε την τάση να πιστεύουμε το κακό πιο εύκολα.

Μία τελευταία συμβουλή για το κομμάτι των γηρατειών που αναφέρατε. Θα ήταν πολύ ενδιαφέρον να ψάξετε μόνη σας ή με κάποιο βοηθό το γιατί τα γηρατειά σας προκαλούν τέτοιο άγχος. Σαν 1η συμβουλή θα σας ζητούσα εγώ προσωπικά να ψάξετε στα ίδια σας τα βιώματα.

Να είσθε καλά και να προσέχετε τον εαυτό σας κυρίως από τον φοβισμένο εαυτό σας.
    ... πραγματικά νομίζω πως αυτά που μου γράφετε με βοηθούν!
    η αλήθεια είναι ότι έχω έντονο το φόβο της μοναξιάς και το να μην μείνω ανάπηρη
    από πολύ μικρή και ίσως αυτό να φταίει που μόλις διάβασα αυτή την ερμηνεία φοβήθηκα πολύ!
    θα κάνω αυτό που μου είπατε...ίσως αν έγραφα κάπου αυτά που σκέφτομαι και μετά τα διάβαζα
    πιστεύετε πως θα ήταν ένας τρόπος βοήθειας?
    Ευχαριστώ πραγματικά που ασχοληθήκατε τόσο με μένα!να είστε πολύ καλά!
    και να γράφετε πάντα τόσο ωραία άρθρα! ευχαριστώ!!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by maria76 View Post
    Κύριε Αρχο..
    το άρθρο σας είναι δυστυχώς ρεαλιστικότατο και άρεσε σε όλους πιστεύω.Κάπως διαφωνώ με την άποψη σας ότι εμείς αφήνουμε να μας συμβούν διάφορα,τα οποία και φοβόμαστε,αστρολογικά πάντα μιλώντας.Η δύναμη της αστρολογίας νομίζω είναι λίγο μεγαλύτερη από αυτό.Δεν δέχομαι ότι έχουμε τον πλήρη έλεγχο των εμπειριών που ζούμε,και το λέω αυτό έχοντας διαβάσει και ερμητισμό,και πολλά άλλα.Πολύ θα μ'άρεσε η ιδέα μόνη μου να διαμορφώνω την πραγματικότητα μου,με θετική σκέψη,ευγνωμοσύνη και αγάπη,αλλά δεν είναι τελικά τόσο εύκολο να καλλιεργηθείς πνευματικά,σε πρακτικό επίπεδο,στην καθημερινή ζωή και όχι στη θεωρία.Πριν προσπαθήσω να ερμηνεύσω τον γενέθλιο χάρτη μου,και πριν καν ασχοληθώ με την αστρολογία,γεγονότα και πιθανές τάσεις ήταν εκεί και με περίμεναν να τις βρω.Αφού δεν είχα τη γνώση να τρομάξω αστρολογικά,και να φοβηθώ,πως δημιουργήθηκαν συγκεκριμένα πράγματα στο χάρτη μου που είχαν ήδη συμβεί και στη ζωή μου?Δεν ασχολιόμουν,δεν με είχε τρομάξει τπτ.Ισα-ίσα που ακόμα τώρα διαβάζω δικά σας άρθρα και λέω"ααα,τώρα εξηγείται.."Επιβεβαιώθηκαν λοιπόν πολλά ως τώρα.
    Αλλά είμαι άνθρωπος με τις ανασφάλειες μου κι εγώ,και καταλαβαίνω τη φίλη στο προηγούμενο ποστ που ανησυχεί για τα γηρατειά της,είναι τελείως ανθρώπινο.Λες,αφού ισχύει το ένα,γιατί να μη συμβεί και το άλλο,είτε καλό,είτε κακό..συγκεκριμένα εσείς δεν σκέφτεστε ποτέ αν θα είστε κρεβατωμένος το τελευταίο μέρος της ζωής σας ή αβοήθητος ή μόνος ή φτωχός?Δεν μ'αρέσει να μοιρολατρώ,αλλά μακάρι να ήμασταν πολύ κοντά στον ανώτερο εαυτό μας και να μην μας ένοιαζαν όλα αυτά.Εχω και γω πολλά που φοβάμαι και που αν συμβούν,δεν θα φταίω αποκλειστικά εγώ,γιατί αν ίσχυε αυτό,θα συνέβαιναν και πολύ-πολύ όμορφα πράγματα στη ζωή μου,ακριβώς για τον ίδιο λόγο!
    Ελπίζω να με καταλάβατε,και πάλι σας εκφράζω τον θαυμασμό μου για τις γνώσεις σας.
    φιλικά,Μαρία
    ΥΓ.Με ακμή Παρθένου στον 4ο,και Πλούτωνα μαζί:bigsmile:
    Καλήμερα σας.
    Η ιδεολογική διαφορά μας προφανώς έχει να κάνει με το κατά πόσο ελευθερία εμπεριέχει η αστρολογία μέσα της. Θεωρώ ότι είτε από τη δική μου πλευρά είτε από τη δική σας σαφώς εμπεριέχει πολύ περισσότερη ελευθερία από ότι θα είχε η αστρολογία του φόβου.
    Παρόλα αυτά ότι ουσιαστικά εμείς σε ένα μεγάλο βαθμό φέρνουμε τα γεγονότα στη ζωή μας είναι σχεδόν και επιστημονικά τεκμηριωμένο. Σαφώς γεγονότα όπως ο θάνατος ή να χτυπήσει ένα αμάξι κάποιον ενώ περπατά ήσυχα στο πεζοδρόμιο δεν έχουν σχέση με αυτή τη κατηγορία αλλά η πλειοψηφία των γεγονότων δυστυχώς είναι δικοί μας αντικατοπτρισμοί. Για αυτό εξάλλου έχουμε και μεγάλη αύξηση αυτοάνοσων νοσημάτων και προβλημάτων που τελικά φαίνονται σαν να είναι ο εφιάλτης μας να βγήκε από τη σκέψη μας και να τον ζούμε.
    Σαφώς είναι δύσκολο να μπορέσει ένα άτομο να ζήσει όπως θα ήθελε και να ανέβει ένα επίπεδο αλλά νομίζω ότι κάνουμε οι άνθρωποι πολλά άχρηστα πράγματα και δεν πειράζει να αφήσουμε μερικά από αυτά για να προσπαθήσουμε για κάτι καλύτερο.
    Ο Χάρτης εμπεριέχει τις τάσεις και τα θετικά και αρνητικά που μπορεί να μας συμβούν και ακόμη και αν δεν ξέρουμε το χάρτη μας αυτά θα συμβούν και πάλι όμως αν γνωρίζαμε τα αρνητικά γεγονότα θα μπορούσαμε αν μη τι άλλο να τα ελαχιστοποιήσουμε, το πρόβλημα της ημιμάθειας του χάρτη είναι ότι το κακό πολύ πιθανών θα το μεγεθύνουμε εάν δεν έχουμε μάθει να έχουμε εμείς τον έλεγχο του εαυτού μας και όχι οι σκέψεις μας. Σε αυτό πιστεύω οι βουδιστικές γνώσεις μπορούν να γίνουν πολύ βοηθητικές, δεν λέω κάποιος να γίνει βουδιστής, ούτε εγώ είμαι, αλλά θεωρώ ότι το βουδιστικό πλαίσιο στο τομέα της σκέψης έχει κάνει πολύ σημαντικά πράγματα.
    Επίσης μία ουσιώδης προσευχή (όχι αυτή που έντρομοι τρέχουμε πανικόβλητοι και άντε να κοιτάξουμε τον Ουρανό και να πούμε Θεέ μου βοήθεια...) είναι ιδιαίτερα βοηθητική και λειτουργεί έτσι ώστε να μπορεί να συγκεντρωθεί περισσότερο το άτομο.
    Όλοι μας εν κατακλείδι να απαντήσω στο τελευταίο μέρος της ερώτησης σας έχουμε ανασφάλειες για το τι μπορεί να συμβεί στο τέλος της ζωής μας αλλά άλλο αυτό και άλλο μέσα από κακή χρήση του χάρτη μας και της όποιας γνώσης έχουμε που προφανώς άμα δεν είμαστε αστρολόγοι είναι ελλιπής να τρομοκρατούμε τον εαυτό μας και να ενισχύουμε την ανασφάλεια μας που αυτό κάνουν οι περισσότεροι άνθρωποι τελικά. Η αστρολογία είναι ένα μέσω ελευθερίας και γνώσης, είναι η συμπαντική γλώσσα μας σε αυτή θα βρούμε απλά την αλήθεια και η αλήθεια δεν είναι ούτε καλή ούτε κακή.
    Πιστεύω ότι η αστρολογία είναι όπως η Ιατρική, σου λέει ότι πιθανών άμα καπνίσεις θα πάθεις τα εξής προβλήματα. Μπορείς να τα αποφύγεις όμως, δεν μπορείς να αποφύγεις για παράδειγμα το θάνατο μπορείς όμως μέσω της αστρολογίας να γίνει καλύτερος όπως και μέσω της Ιατρικής πιο υγιής. Εδώ επίσης θυμήθηκα και το ότι όλοι οι 1τεις της Ιατρικής έχουν το σύνδρομο όπου όποια ασθένεια βλέπουν νομίζουν ότι την έχουν, έτσι λοιπόν γίνεται με την αστρολογία. Όποια κακή κατάσταση μπορεί να υπάρχει νομίζουν ότι μπορούν να την έχουν. Για αυτό και χρειάζεται προσοχή.
    Δεν πιστεύω στον Ντετερμινισμό το μόνο ντετερμινιστικό που πιστεύω είναι ότι κάποια στιγμή οι Ιατροί θα πάψουν να χρειάζονται, το ίδιο και οι αστρολόγοι (τουλ έτσι όπως τους χρησιμοποιούμε συνήθως) και εγώ τουλάχιστον με αυτό είμαι πολύ ευτυχισμένος.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by SAGIVI View Post
    Κυριε Αρχο, με αφορμη το εξαιρετικο κατα την γνωμη μου αρθρο σας, σας παρακαλω να μας πειτε, ποιες ειναι οι οψεις που υποδεικνυουν στο χαρτη ενος ατομου οτι η ενασχοληση του η γενικοτερα η επαφη του με την αστρολογια, μπορει να ειναι περισσοτερο βλαπτικη παρα χρησιμη.

Εννοω, οτι καποοι ανθρωποι δεν ειναι <προγραμματισμενοι> ν ανακαλυψουν, η ν ακουσουν εκ των προτερων, την πιθανοτητα ενος αρνητικου γεγονοτος στην ζωη τους

Πιστευω μαλιστα, οτι οι αστρολογοι πρεπει να ξεκινουν την διερευνηση ενος χαρτη απο αυτο το σημειο.
    Σας ευχαριστω.
    Καλημέρα σας.
    Δεν πιστεύω ότι υπάρχουν άνθρωποι που είναι προγραμματισμένοι να μην μάθουν την ίδια τη ζωή στη συγκεκριμένη περίπτωση, πιστεύω υπάρχουν άνθρωποι ανασφαλείς και αδύναμοι που απλά δεν μπορούν να διαχειριστούν κάποιες αλήθειες. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι που μένουν με έναν σύντροφο μία αιωνιότητα που δεν τους αγάπησε ποτέ και οι ίδιοι που κάνουν μία δουλειά που δεν τους καλύπτει. Πιστεύω ότι όλοι οι άνθρωποι με τον κατάλληλο τρόπο και εκπαίδευση μπορούν να δεχτούν το δώρο της αστρολογίας.
    Συνήθως αυτοί που αγχώνονται με την αστρολογία περισσότερο είναι τα ζώδια του Νερού (Καρκίνοι, Σκορπιοί, Ιχθείς) αυτοί που έχουν έντονο Ήλιο - Κρόνο στο χάρτη ή έχουν έντονο Ποσειδώνα γενικότερα ( είτε πολύ Ιχθείς είτε ο Ποσειδώνας επηρεάζει το χάρτη πολύ). Επίσης οι Πλουτώνιοι που δεν είναι σε έλεγχο της ζωής τους κάποιες φορές καλύτερα αν δεν περάσουν μία εκπαίδευση να μην ασχοληθούν με το χάρτη τους.
    Θα πρέπει να πούμε όμως ότι ενα αρνητικό γεγονός καταρχάς ίσως να μην είναι και τόσο αρνητικό τελικά. Γιατί πολύ απλά αυτό που ονομάζουμε αρνητικό μπορεί να είναι η ρίζα της ευτυχίας μας στο μέλλον, για αυτό και χρειάζεται οι αστρολόγοι να ψάξουν ΒΑΘΕΙΑ μέσα στο χρόνο για να δουν τη γίνετε όταν συμβουλεύουν.
    Για παράδειγμα θα σας πω την εξής ιστορία.
    Μία γυναίκα συναντά τον άνδρα της ο οποίος την χτυπάει κάθε μέρα, αυτή βιώνει την απόλυτη κόλαση, επί 10 χρόνια ζει μέσα στο φόβο και στην απόγνωση κάθε μέρα οι γείτονες τη βλέπουν μωλωπισμένη και ανήμπορη, κάποια στιγμή τα "παίρνει" και αρχίζει την επανάσταση της και μένει στην ιστορία για την προσφορά της στο κίνημα υπέρ της γυναικείας ισότητας και δικαιωμάτων. Η ίδια ταξιδεύει το κόσμο και αλλάζει την ιστορία.
    Σας ρωτώ , να την ενημερώσει ο αστρολόγος ότι θα παντρευτεί ένα κακό άνδρα έτσι ώστε να γλυτώσει και να παντρευτεί έναν άλλο καλό όπου θα ζήσει μία ήρεμη οικογενειακή ζωή η να την αφήσει να γίνει αργότερα το λιοντάρι του γυναικείου φεμινισμού; ( Ουσιαστικά αυτό που ονομάζουμε τεχνική ενεργοποίησης αναγκών γενιάς).

Αγαπητε κ. ¶ρχο και μέλη. Καταρχήν συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Επί της ευκαιρίας αυτής θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρόσφατη εμπειρία μου από ένα αστρολόγο. Τον περασμένο Νοέμβριο έχασα τον πατέρα μου πολύ ξαφνικά και σε μικρή ηλικία στα πλαίσια μια επέμβασης. Μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τον χάρτη του καθώς και τις διελεύσης την ημέρα της επέμβασης που υποβλήθηκε. Μετά άρχισα να ψάχνω το δικό μου και την Παρασκευή κατέληξα στο γραφείο ενώς αστρολόγου. Χρησιμοποίησε την μέθοδο πρόβλεψης της ηλιακής επιστροφής. Μόνο τα χειρότερα μου είπε. Καταρχήν μου δήλωσε ότι η έκλειψη τον Ιανουάριο του 2011 έγινε πάνω στο μεσουράνημά μου με άσχημη όψη ως προς τον οροσκόπο μου. Μου δήλωσε ότι θα πρέπει να αναμένω τεράστια προσβλήματα τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά όσο και ψυχικά προβλήματα υγείας. Στην προσπάθεία μου να πιαστώ από κάπου του λέω ότι έχω ωροσκόπο Κριο και εκεί βρίσκεται τώρα ο Διας. Μου δήλωσε ότι ο Δίας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επεκτείνει τα προβλήματά μου. Στη συνέχεια του είπα ότι όταν θα εράσει στον Ταύρο και στον πρώτο μου οίκο που έχω και σελήνη στον Ταυρό θα αλλάξει κάτι.. Μου δήλωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει εφόσον ο Δίας εκεί θα βρίσεται σε αντίθεσει με άρη, αφροδίτη και ουρανό στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου. Έφυγα κλαίγοντας και απελπισμένη είναι δυνατό λέω όλα σε μένα? Τώρα που διαβασα το πιο πάνω άρθρο μπορώ να σας πω ότι άρχισα να νιώθω καλύτερα. Δεν σταμάτησα όμως να ανησυχώ για αυτά που άκουσα.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by afria View Post
    Αγαπητε κ. ¶ρχο και μέλη. Καταρχήν συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Επί της ευκαιρίας αυτής θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας την πρόσφατη εμπειρία μου από ένα αστρολόγο. Τον περασμένο Νοέμβριο έχασα τον πατέρα μου πολύ ξαφνικά και σε μικρή ηλικία στα πλαίσια μια επέμβασης. Μπήκα στην διαδικασία να ψάξω τον χάρτη του καθώς και τις διελεύσης την ημέρα της επέμβασης που υποβλήθηκε. Μετά άρχισα να ψάχνω το δικό μου και την Παρασκευή κατέληξα στο γραφείο ενώς αστρολόγου. Χρησιμοποίησε την μέθοδο πρόβλεψης της ηλιακής επιστροφής. Μόνο τα χειρότερα μου είπε. Καταρχήν μου δήλωσε ότι η έκλειψη τον Ιανουάριο του 2011 έγινε πάνω στο μεσουράνημά μου με άσχημη όψη ως προς τον οροσκόπο μου. Μου δήλωσε ότι θα πρέπει να αναμένω τεράστια προσβλήματα τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά όσο και ψυχικά προβλήματα υγείας. Στην προσπάθεία μου να πιαστώ από κάπου του λέω ότι έχω ωροσκόπο Κριο και εκεί βρίσκεται τώρα ο Διας. Μου δήλωσε ότι ο Δίας το μόνο που μπορεί να κάνει είναι να επεκτείνει τα προβλήματά μου. Στη συνέχεια του είπα ότι όταν θα εράσει στον Ταύρο και στον πρώτο μου οίκο που έχω και σελήνη στον Ταυρό θα αλλάξει κάτι.. Μου δήλωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει εφόσον ο Δίας εκεί θα βρίσεται σε αντίθεσει με άρη, αφροδίτη και ουρανό στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου. Έφυγα κλαίγοντας και απελπισμένη είναι δυνατό λέω όλα σε μένα? Τώρα που διαβασα το πιο πάνω άρθρο μπορώ να σας πω ότι άρχισα να νιώθω καλύτερα. Δεν σταμάτησα όμως να ανησυχώ για αυτά που άκουσα.
    Καταρχάς αγαπητή φίλη, δεδομένου ότι χάσατε τον αγαπημένο σας άνθρωπο τόσο νωρίς θα σας πρότεινα αν νοιώθετε ότι ψυχολογικά δεν νοιώθετε καλά να πάτε σε κάποιον ειδικό άνθρωπο να το συζητήσετε. Να ξέρετε βέβαια ότι λογικά για έναν ολόκληρο χρόνο δεν θα μπορείτε να το ξεπεράσετε, εκεί που θα πρέπει να ανησυχείτε είναι αν το πένθος σας δυσκολεύει να μπορέσετε να συνεχίσετε τη ζωή σας. Σε αυτή και μόνο τη περίπτωση καλό θα ήταν να επισκεφθείτε έναν σύμβουλο.
    Από εκεί και πέρα η περίπτωση σας δυστυχώς είναι ακριβώς ο λόγος που έγραψα αυτό το άρθρο. Δεν είσθε μόνη ( αν αυτό σας βοηθά έστω και λίγο) ουσιαστικά δεν ξέρω αν υπάρχει χειρότερος πλανήτης από τον "αστρολογικό πλανήτη" που πέρασε από δίπλα σας. Όσο για την αντίθεση όπως τουλάχιστον μου την αναφέρετε στο Ταύρο - Σκορπιό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί την ανέφερε αρνητικά.
    Μην ασχολείστε απλά όπως ανέφερα και στο άρθρο μου, ακόμη και αν τα έβλεπε τόσο καταστροφικά όσο τα έβλεπε (ότι και αν έβλεπε μέσα του προφανώς) θα έπρεπε να σας δώσει και συγκεκριμένες οδηγίες εξόδου από την κρίση, το ότι στάθηκε απλά στην καταστροφή απλά υποδηλώνει ότι πιθανών το ίδιο το άτομο να είναι φοβισμένο στη ζωή του και να έχει προβλήματα, εκτός και αν μαζί με όλα αυτά τα καταστροφικά σας είπε ότι ξέρει καλά ματζούνια να σας κάνει καλά μαζί με κανά χιλιάρικο ευρώ οπότε μιλάμε για άλλη περίπτωση.....
    Καθαρίστε το μυαλό σας, αποχαιρετίστε όσο θέλετε το αγαπημένο σας πρόσωπο, αγκαλιάστε όσους αγαπάτε και θα περάσουν όλα, εγώ σας το εύχομαι ολόψυχα.

Πραγματικά αυτό το κείμενο πρέπει να μπεί σε κάθε αστρολογικό
    site πρώτο πρώτο και να λέει: "Πριν απο την απόπειρα να ερμηνεύσεις το χάρτη
    σου, διάβασε αυτό". Must read! :bigsmile:

H αλήθεια πάντως είναι πως η ντερμινιστική φύση ιδίως παλιότερων, παραδοσιακών συγγραμμάτων, δεν θέλει και πολύ για να σε κάνουν να... φρίξεις! Είναι δηλαδή και θέμα "σχολής" ή τρόπου σκέψης και ο κάθε σύγχρονος αστρολόγος από που αντλεί γνώση και πως την αναδιαμορφώνει στο τώρα. Ο τρόμος από την άλλη σίγουρα και "πουλάει" παντού - σημεία των καιρών;

Αυτό που κατάλαβα και μόνη μου εσχάτως είναι ότι πολύ απλά θα πρέπει να συμβουλευτώ στο μέλλον επαγγελματία, όσο κι αν είμαι φύσει... πολυτεχνίτης (και ερημοσπίτης!) Εξάλλου το να διαβάζουμε οι ίδιοι το χάρτη μας πιστεύω πως ούτως ή άλλως είναι κάτι δύσκολο. Θέλοντας και μη, ο υποκειμενισμός θα υπερισχύσει, ασχέτως γνώσεων αστρολογίας. Αυτά φυσικά είναι δική μου εκτίμηση, άλλος μπορεί να τα καταφέρνει θαυμάσια :bigsmile:

Για ακόμα μια φορά συγχαρητήρια
    και τα σέβη μου!
    Give evil nothing to oppose and it will disappear by itself

Όνομα:
    Τίνα

Mε όλο το θάρρος και τον σεβασμό που σου έχω Χρήστο, αλλά η αντίθεση του Δία με Αφροδίτη, ¶ρη, Ουρανό ειδικά αν ενεργοποιεί γενέθλιες όψεις, εντείνει τα προβλήματα.Αν μη τι άλλο οι συγκεκριμένες αντιθέσεις δείχνουν οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα και ξοδέματα γενικώς.

Από ότι καταλαβαίνω για να πιάσει η έκλειψη του Ιανουαρίου το Μεσουράνημα της afria, το Μεσουράνημα της βρίσκεται κάπου στις 10 με 15 μοίρες του Αιγόκερω, σε αντίθεση δηλαδή με τον διελαύνοντα Κρόνο από τον 4ο. Με συγχωρείς αλλά όταν είχα αυτή την αντίθεση πριν από δυο περίπου χρόνια, βίωσα κι εγώ πένθος μες την οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όποιος έχει αυτή την όψη βιώνει τα ίδια γεγονότα. Όλα είναι σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη και τι ενεργοποιεί η κάθε διέλευση, έκλειψη κτλ.

Ωστόσο οι όψεις αυτές είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να τις παρακάμψουμε ή να τις αλλοιώσουμε για να χαιδευούμε τα αυτιά του κοσμάκη γύρω μας. Εάν κάποιος δεν είναι έτοιμος να ακούσει πράγματα και να κατανοησει αυτά που θα ακούσει ας μην προσπαθεί να "ερμηνεύσει το μέλλον του" (afria για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε εσένα)

Δεν είμαι υπέρ της καταστροφολογίας και το χω αποδείξει μέσα στο φόρουμ από τις απαντήσεις που δίνω στα μέλη, ωστόσο ας μην βγάλουμε σκάρτους όλους τους αστρολόγους επειδή δεν έχουν το τακτ να να πούν κάποια πράγματα. Ο καθένας από εμάς πέρα από τον αστρολογικό χάρτη που αναλύει, ερμηνεύει σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Το γεγονός πως εγώ για παράδειγμα είμαι κορίτσι του Δία και τα βλέπω όλα από την θετική τους πλευρά δεν ελαχιστοποιεί τα συμπλέγματα ή τα κόμπλεξ που πιθανόν έχω.

Από την άλλη πλευρά με βρίσκεις 100% σύμφωνη πως η δουλειά μας δεν είναι μόνο να ερμηνεύουμε όψεις αλλά να δίνουμε οδηγίες και διεξόδους σύμφωνα με τις όψεις και την προσωπικότητα του εκάστοτε ατόμου που μας επισκέπτεται.

Αυτά από εμένα, afria τα θερμά μου συλλυπητήρια.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by Τίνα Ζαχαριάδου View Post
    Mε όλο το θάρρος και τον σεβασμό που σου έχω Χρήστο, αλλά η αντίθεση του Δία με Αφροδίτη, ¶ρη, Ουρανό ειδικά αν ενεργοποιεί γενέθλιες όψεις, εντείνει τα προβλήματα.Αν μη τι άλλο οι συγκεκριμένες αντιθέσεις δείχνουν οικονομικά, κληρονομικά ζητήματα και ξοδέματα γενικώς.

Από ότι καταλαβαίνω για να πιάσει η έκλειψη του Ιανουαρίου το Μεσουράνημα της afria, το Μεσουράνημα της βρίσκεται κάπου στις 10 με 15 μοίρες του Αιγόκερω, σε αντίθεση δηλαδή με τον διελαύνοντα Κρόνο από τον 4ο. Με συγχωρείς αλλά όταν είχα αυτή την αντίθεση πριν από δυο περίπου χρόνια, βίωσα κι εγώ πένθος μες την οικογένεια, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι όποιος έχει αυτή την όψη βιώνει τα ίδια γεγονότα. Όλα είναι σε συνάρτηση με τον γενέθλιο χάρτη και τι ενεργοποιεί η κάθε διέλευση, έκλειψη κτλ.

Ωστόσο οι όψεις αυτές είναι δύσκολες και δεν μπορούμε να τις παρακάμψουμε ή να τις αλλοιώσουμε για να χαιδευούμε τα αυτιά του κοσμάκη γύρω μας. Εάν κάποιος δεν είναι έτοιμος να ακούσει πράγματα και να κατανοησει αυτά που θα ακούσει ας μην προσπαθεί να "ερμηνεύσει το μέλλον του" (afria για να μην παρεξηγηθώ δεν αναφέρομαι σε εσένα)

Δεν είμαι υπέρ της καταστροφολογίας και το χω αποδείξει μέσα στο φόρουμ από τις απαντήσεις που δίνω στα μέλη, ωστόσο ας μην βγάλουμε σκάρτους όλους τους αστρολόγους επειδή δεν έχουν το τακτ να να πούν κάποια πράγματα. Ο καθένας από εμάς πέρα από τον αστρολογικό χάρτη που αναλύει, ερμηνεύει σύμφωνα με τον χαρακτήρα του. Το γεγονός πως εγώ για παράδειγμα είμαι κορίτσι του Δία και τα βλέπω όλα από την θετική τους πλευρά δεν ελαχιστοποιεί τα συμπλέγματα ή τα κόμπλεξ που πιθανόν έχω.

Από την άλλη πλευρά με βρίσκεις 100% σύμφωνη πως η δουλειά μας δεν είναι μόνο να ερμηνεύουμε όψεις αλλά να δίνουμε οδηγίες και διεξόδους σύμφωνα με τις όψεις και την προσωπικότητα του εκάστοτε ατόμου που μας επισκέπτεται.

Αυτά από εμένα, afria τα θερμά μου συλλυπητήρια.
    Και εγώ Τϊνα μου με όλο το σεβασμό που σου έχω αλλά θα διαφωνήσω κάθετα σχεδόν. Πέρα απο το ξόδεμα χρημάτων μην ξεχνάμε ότι μπορεί να φέρει κληρονομιά, αλλά βοηθά τις νέες ερωτικές γνωριμίες και την αύξηση κοινωνικού κύκλου, σαφώς μπορεί να υπάρξουν αισθηματικά ζητήματα αλλά δεν είναι και καταστροφικά, ο ¶ρης μάλιστα μπορεί να αυξήσει τη ζωτικότητα του ατόμου και το άτομο να μπορέσει να πετύχει αλλαγή πιστεύω και αξιών που θα δρομολογήσουν μέσω απο ένα σοκ μία νέα άνθιση στη ζωή του, + ότι με τον Ουρανό μπορεί να φέρει μία απελευθέρωση και ευρύτερη κατανόηση της ζωής του. Αν εσύ συμφωνείς με την ερμηνεία του ότι:
    ου δήλωσε ότι τίποτα δεν πρόκειται να γίνει εφόσον ο Δίας εκεί θα βρίσεται σε αντίθεσει με άρη, αφροδίτη και ουρανό στο σκορπίο στον 7ο οίκο μου.
    σαφώς μιλάμε με άλλη αστρολογία.
    Επίσης είναι ανεπίτρεπτο στη συγκεκριμένη περίπτωση που βλέπουμε έναν άνθρωπο ότι έχει προβλήματα να αναφέρεις χωρίς να έχεις δει το χάρτη της και να επιβεβαιώνεις χωρίς λόγο τα λεγόμενα ενός αστρολόγου που μόνο που δεν της έκανε την κηδεία και τουλ δεν τις είπε και πως μπορεί να γλυτώσει. (άσε που αν όντως έβλεπε απλά ξοδέμα χρημάτων θα μπορούσε να τη συμβουλέψει εκείνο το χρονικό διάστημα ώστε να το αποφύγει αλλά έμεινε απλά στο κακο...)

Επίσης αγαπητή Τίνα μπορεί να υπάρχουν 1.000.000 άνθρωποι με τη θέση στο μεσουράνημα που δεν θα πεθάνει απλά κάποιος στην οικογένεια τους αλλά θα τους έρθουν τα καλύτερα. Δεν μπορώ να καταλάβω λοιπόν καν γιατί το αναφέρεις όταν εξάλλου η κοπέλα πήγε στον αστρολόγο αυτόν μετά το θάνατο του πατέρα της.
    Μάλιστα η ίδια αναφέρει ότι τις είπε ότι:
    πάνω στο μεσουράνημά μου με άσχημη όψη ως προς τον οροσκόπο μου. Μου δήλωσε ότι θα πρέπει να αναμένω τεράστια προσβλήματα τόσο στα επαγγελματικά μου όσο και στα προσωπικά όσο και ψυχικά προβλήματα υγείας.
    Αν αυτή είναι αστρολογική πρακτική εγώ θα πάρω τα βουνά.

Οι σκέψεις μας σε μεγάλο βαθμό καθορίζουν και τη ζωή μας αυτή εξάλλου είναι και η κατάρα της κατάθλιψη που μία κανονική ζωή γεμάτο αγάπη ένας καταθλιπτικός μπορεί να μην τη βλέπει. Για αυτό και πρέπει το άτομο να μπορέσει να το μάθει κάποιος και μόνο του να σκέφτεται αντικειμενικά και θετικά, δεν είπαμε να κάνει πάρτυ κάποιος που έχει χάσει τον πατέρα του αλλά σαφώς με αισιοδοξία δίνετε η δυνατότητα στο άτομο πέρα απο τα όσα του έρθουν απο τη μοίρα να κινητοποιηθεί και να προχωρήσει. ¶λλο η ψευδαίσθηση ότι θα πάνε καλά κάποια πράγματα ενώ καίγεται ο κόσμος και άλλο η συνειδητή κατανόηση ότι με τη θέληση μου μπορώ να αλλάξω θετικά τη ζωή μου.

ΥΓ: επίσης δεν είναι θέμα τακτ να μπορείς εποικοδομητικά να βοηθήσεις τον άνθρωπο να εκμεταλλευτεί τα θετικά και τα αρνητικά που του έρχονται αλλά ορθής συμβουλευτικής διαδικασίας.

Αγαπητή Τίνα σε ευχαριστώ για την παρέμβασή σου.. Θα με βοηθούσατε πραγματικά και ουσιαστικά για το πως μπορώ να ξεπεράσω αυτές τις όψεις. Όντως έχω μεσουράνημα στον Αιγόκερω στις 15 μοίρες. Πέραν από το πένθος που βιώνω αυτήν την περίοδο και το οποίο θέλει το χρόνο του να απαλύνει έχω να αντιμετωπίσω την πολύ κακή κατάσταση της μητέρας μου αλλά και όλα τα θέματα του πατέρα μου στις πλάτες μου. Είμαι δικηγόρος στο επάγγελμα και όπως αντιλαμβάνεστε μόνο εγώ μπορώ να χειριστώ όλες τις όποιες εκκρεμότητες έχει αφήσει. Η αλήθεια βέβαια είναι ότι κουβαλάω μόνη μου όλο το βάρος και πρέπει να δείχνω δυνατή τι στιγμή που δεν είμαι αλλά και να στηρίζω και όλους τους άλλους χωρίς να μπορώ να στηριχθώ εγώ σε κανένα. Οι προβλέψεις του συναδέλφου σας είναι αλήθεία με τρόμαξαν ιδιαίτερα πολύ για την πορεία της ζωής μου. Επέιδη μου αρέσει η ενασχόληση με την αστρολογία μπήκα στην διαδικασία να ερμηνεύσω και να εξηγήσω κάποιες όψεις. Με τα λίγα που χέρω είδα τα πράγματα σκούρα. Από εδώ και πέρα τι κάνω πως αποφεύγεις σας άτομα αυτές τις σκληρές όψεις ή διαφορετικά πως τις χειρίζεσαι? ευχαριστώ εκ των προτέρων

Page 2 of 6 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)