s
[Συζήτηση] Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος - Page 5
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast
Results 41 to 50 of 61
    Όνομα:
    Χρήστος

Re: Ο Οφιούχος αποκεκαλυμμένος

Quote Originally Posted by ΚΡΙΑΡΑΚΙ27 View Post
    συγγνωμη μπορειτε να μου πειτε σε ποιο σεληνιακο ζωδιο ανηκω....και τελικα τι ειμαι και τι ζωδιο 9α λεω οτι ειμαι απο τη στιγμη που ειχα παρατησει την ατρολογια επειδη δεν με ε3εφραζε κα9ολου το ζωδιο που μου λενε οτι ειμαι..........γεννηθηκα 13 ιανουαριου του 1994
    Το ζώδιο σας προφανώς δεν σας εκφράζει επειδή μπορεί να έχετε διάφορους πλανήτες σε άλλα ζώδια.
    Οπότε δεν αλλάζει το ζώδιο σας.
    Ως προς τους 13 κύκλους της Σελήνη ανήκετε στον κύκλο - ζώδιο: του Αιγόκερω

Ως προς την παρακάτω ερώτηση που έχετε η Σελήνη κάνει 13 φορές το κύκλο γύρω απο το ζωδιακό σε μία χρονιά. Κάθε κύκλος αντιστοιχεί και σε ένα Σεληνιακό ζώδιο. Με αυτο το τρόπο ο 9ος κύκλος αντιστοιχεί στο ζώδιο του Οφιούχου.
    [I]Στο τέλος να έχετε ζήσει αυτά που θέλετε και αξίζετε!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by ryssa View Post
    καταπληκτικό άρθρο!!!
    ελπίζω να μας διαφωτίσεται με περισσότερα άρθρα...!!
    αν εχετε χρόνο θα το εκτιμούσα να μου αποκαλύπταται το σεληνιακό μου ζώδιο...
    έχω γεννηθεί στις 6/11/1978....
    σας ευχαριστώ και καλή συνέχεια στο έργο σας..

Καλημέρα σας το σεληνιακό σας ζώδιο είναι: Σκορπιός.

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Σας παρακαλώ μπορείτε να μου πείτε το σεληνιακό ζώδιο για τις 14-08-1981 Λαμία;
    Το Σεληνιακό σας ζώδιο αντιστοιχεί στο Λιοντάρι. Να είσθε καλά!

Όνομα:
    Χρήστος

Quote Originally Posted by LaurelPhoenix View Post
    Θερμά συγχαρητήρια και για το παραπάνω άρθρο σου περί Οφιούχου!

Πραγματικά θεωρώ ότι, μέσα από το κάθε πρωτότυπο άρθρο σου, μας δείχνεις κι ένα μονοπάτι που οδηγεί ακόμα "πιο πέρα" από τον περιορισμένο ορίζοντα μιας παραγνωρισμένης αστρολογίας η οποία ασκείται κυρίως ως "τεχνική" - ελάχιστα δε ως "Τέχνη", όπως θα έπρεπε, νομίζω...

Ας μου επιτραπεί τέλος να προσθέσω ότι τόσο ποιοτικά άρθρα τιμούν και εμάς, ως αναγνώστες σου, αλλά και το "χώρο" όπου δημοσιεύονται - για τη συνεργασία του με συντάκτες οι οποίοι κατέχουν το αντικείμενό τους σε βάθος...

Ευχαριστώ.

Σας ευχαριστώ πολύ για τα καλά σας λόγια ειλικρινά. Είναι τιμή μου να ακούω τόσο σημαντικά λόγια απο ανθρώπους.
    Να είσθε καλά!

Συγχαρητήρια για το άρθρο σας. Κατατοπιστικότατο!

Γεννήθηκα 10.12.1987 Λεμεσὀς, Κύπρος αν έχετε χρονο να βρείτε και σε μένα το σεληνιακό μου ζώδιο.

Καλημερά κ.Αρχο ειμαι νεα εδω ενδιφερον το αρθρο για τον Οφιουχου που μαλλον αν υπηρχε θα ημουν στο ζωδιο αυτο. Σε ποιον σεληνιακο μηνα ανηκω δεν ξερω και θα ηθελα να το μαθω.Γεννηθηκα 05/12/1978 6:45 το πρωι Καρδιτσα.Ευχαριστω πολυ αν μου λεγατε και λιγα λογια για τον σεληνιακο μηνα μου.

Καλή σας μέρα. Διάβασα με πολύ ενδιαφέρον ότι μας γράψατε γιά τον Οφιούχο και μου απαντήθηκαν κάποιες ερωτήσεις πού μου δημιουργήθηκαν με τις τελευταίες αποκαλύψεις. Θα ήθελα να μάθω το ζώδιό μου με βάσει το σεληνιακό ζωδιακό. Ημερομηνία γέννησης 26 -12-1954. Ευχαριστώ.

Κυριε Αρχο για αλλη μια φορα ειστε αξιος θαυμασμου!!Θερμα Συγχαρητηρια!!!Θα ηθελα κι εγω να μου πειτε το σεληνιακο μου ζωδιο:19-1-1987 09:40 Αθηνα!!Ευχαριστω πολυ για το χρονο σας!!

Όνομα:
    αιμιλια

σας ευχαριστω παρα πολυ για την πληροφορια....παντως αυτο με τα χαρακτηριστικα δεν νομιζω πως εχει να κανει με τους πλανητες....εχω ερμη αφροδιτη αρη ποσειδωνα και ουρανο στον αιγοκερω....μεσουρανημα επισης και μαλιστα ειναι το ζωδιο μου.....οποτε....δεν 3ερω....

πολυ ενδιαφερον αρθρο,και αν μπορειτε και θελετε ας αναλυσετε και τον διαχωρισμο ΖΥΓΟΥ-ΣΚΟΡΠΙΟΥ. Ποτε και γιατι..Αν θελετε μπορειτε να μου πειτε το Σεληνιακο μου ζωδιο..Εχω γεννηθει στην Ξανθη στις 3/8/1960, και ωρα 22,45.
    Ευχαριστω πολυ.
    Σπυρος

Page 5 of 7 FirstFirst 1 2 3 4 5 6 7 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 5 users browsing this thread. (0 members and 5 guests)