s
Ηλιακή επιστροφή-Απορίες - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 2 FirstFirst 1 2
Results 11 to 14 of 14

Re: Ηλιακή επιστροφή-Απορίες

καλησπερα ..θα ηθελα να κανω και εγω μια ερωτηση σχετικη με ηλιακη επιστροφη και καριερα..διαβασα καποιεσ οψεις που δειχνουν αλλαγη επαγγελματος κτλ..υπαρχουν καποιες ενδειξεις που δειχνουν μεταταξη σε καποια αλλη υπηρεσια?επειδη δεν αφορα αλλαγη ποστου η επαγγελματος δεν βρηκα κατι σχετικο..

Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι για την επιστροφή μου που ομολογώ οτι φέτος με έχει προβληματίσει αρκετά.Για φέτος στην ηλιακή έχω σύνοδο Δία -Ουρανού στον 8ο στην ακμή είναι οι Ιχθείς,Δίας κυβερνήτης 4ου και Ουρανός 6ου,Ποσειδώνας στον 6ο (σαν αμοιβαία υποδοχή οίκων ανάμεσα σε 6ο και 8ο).Από ολες τις όψεις που γίνονται οι δύο που με προβληματίζουν ειναι η αντίθεση από τον Κρόνο( στον Ουρανό και στον Δία) από τον 2ο(κυβερνήτης 5ου ο Κρόνος)και το τετράγωνο του Πλούτωνα από τον 4ο.Για την ακρίβεια η ακμή του ο 5ου οικου του γενέθλιου πέφτει στην ακμή του 8ου της επιστροφής.Ο Πλούτωνας μου έφερε ένα οικογενειακό θέμα πάρα πολύ σημαντικό αλλά κάτι μου λέει οτι δεν έχουν τελειώσει κάποια πράγματα.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως περίπου αντιλαμβάνεται αυτήν την εμπλοκή 4-6-8 και 5ου με αυτούς τους πλανήτες.Εμένα το μυαλό μου πάει σε κληρονομικά ζητήματα,αλλά ανησυχώ μήπως προκύψουν θέματα υγείας κτλ.Εγραψα το μήνυμα ιδιαίτερα γιατί πλησιάζει η έκλειψη του Δεκεμβρίου που γίνεται στον 8ο μου και πιστεύω οτι κάτι θα πυροδοτήσει:worried:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Quote Originally Posted by paraskeyh View Post
    Καλησπέρα θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι για την επιστροφή μου που ομολογώ οτι φέτος με έχει προβληματίσει αρκετά.Για φέτος στην ηλιακή έχω σύνοδο Δία -Ουρανού στον 8ο στην ακμή είναι οι Ιχθείς,Δίας κυβερνήτης 4ου και Ουρανός 6ου,Ποσειδώνας στον 6ο (σαν αμοιβαία υποδοχή οίκων ανάμεσα σε 6ο και 8ο).Από ολες τις όψεις που γίνονται οι δύο που με προβληματίζουν ειναι η αντίθεση από τον Κρόνο( στον Ουρανό και στον Δία) από τον 2ο(κυβερνήτης 5ου ο Κρόνος)και το τετράγωνο του Πλούτωνα από τον 4ο.Για την ακρίβεια η ακμή του ο 5ου οικου του γενέθλιου πέφτει στην ακμή του 8ου της επιστροφής.Ο Πλούτωνας μου έφερε ένα οικογενειακό θέμα πάρα πολύ σημαντικό αλλά κάτι μου λέει οτι δεν έχουν τελειώσει κάποια πράγματα.Θα μπορούσε κάποιος να μου πει πως περίπου αντιλαμβάνεται αυτήν την εμπλοκή 4-6-8 και 5ου με αυτούς τους πλανήτες.Εμένα το μυαλό μου πάει σε κληρονομικά ζητήματα,αλλά ανησυχώ μήπως προκύψουν θέματα υγείας κτλ.Εγραψα το μήνυμα ιδιαίτερα γιατί πλησιάζει η έκλειψη του Δεκεμβρίου που γίνεται στον 8ο μου και πιστεύω οτι κάτι θα πυροδοτήσει:worried:
    Καλημερα!Οντως ο 6ος εχει να κανει με θεματα υγειας ,ωστοσο δεν ειναι απαραιτητο .Θα μπορουσε αυτη η εμπλοκη του να σημαινει οτι θεματα των υπολοιπων οικων σε απασχολουν στην καθημερινοτητα σου η στο χωρο εργασιας σου.

Δεν πρεπει να πηγαινει παντα ο νους μας στο κακο ,οταν εμπλεκονται ο 6ος και ο 8ος.

Για μενα η συνοδος δια -ουρανου στο 8ος σου σημαινει ξαφνικη βοηθεια ,επεκταση ενδεχομενως απο οικονομικα αλλων προσωπων. Η αντιθεση που γινεται απο τον κρονο στον 2ο δειχνει ειτε οτι αυτη η βοηθεια δεν ειναι αρκετη ωστε να σε ξελασπαωσει απο τα δικα σου οικονομικα προβληματα η εσυ η ιδια δεν την απολαυνεις οπως θες.Ο 5ος οικος ειναι ο οικος της διασκεδασης και της απολαυσης και ο κρονος σαν κυβερνητητης δειχνει οτι πρεπει ειτε να περιορισεις καποια εξοδα που εκανες μεχρι τωρα η να αλλαξεις τον τροπο που διασκεδαζεις.
    Για μενα λοιπον η εμπλοκη του 4-6-8 και 5ου δειχνει ενα οικονομικο στριγμωμα στα οικονομικα σου ζητηματα αλλα και στις οικονομικα αγαθα που απολαμβανες μεχρι τωρα απο αλλους.Εννοειται οτι οταν οι οικονομικες μας δυνατοτητες αλλαζουν ,αλλαζει και ο τροπος που διασκεδαζουμε,ο τροπος που ζουμε (4ος) αλλα και καθημερινοτητα μας (6ος).Θα μπορουσε επισης να σημαινει περικοπη μισθου η να βρεις μια δουλεια που θα πιστευες οτι θα αποδωσει σε χρηματα (ποσειδωνας στον 6ο) αλλα τελικα δεν σου δινει αυτα που περιμενεις .

Εξαρταται βεβαια και απο τις αλλες οψεις που σχηματιζουν οι πλανητες μεταξυ τους .

Kάποια πράγματα όντως ισχύουν όπως αυτό με την διασκέδαση και το στρίμωγμα από τα οικονομικά.Παρόλα αυτά μήπως γνωρίζεις πως μπορούμε να αναγνωρίσουμε την χρονική περίοδο που εκδηλώνονται τα γεγονότα της επιστροφής;
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Page 2 of 2 FirstFirst 1 2

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)