s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 12
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12
Results 111 to 118 of 118
  1. Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by Κοραλλία Μόζορα View Post
    Αγαπητή μου theresa_alma,

στο ποστ σου αυτό ζητάς ανάλυση 9 συνδυασμένων όψεων και μάλιστα χωρίς να έχει υπόψη του κανείς και τον γενέθλιο χάρτη σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλή δουλειά για να την κάνει κανείς και μάλιστα εντελώς στα τυφλά. Μακάρι να ήταν τόσο απλή δουλειά η ανάλυση των τράνζιτ μαζί με τα προοδευτικά και θα την κάναμε όλοι για όλους.
    Κα Μοζορα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα που επιτελους καποιος μου απαντησε και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο. Εχετε απολυτο δικιο για την πολυπολοκοτητα των οψεων. Οι δε οψεις αυτες δεν αφορουν εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο. Τελος παντων, απ οσο γνωριζω τα πραγματα φαινονται δυσκολα.
    Συντομα δε θα ειμαι και σπουδαστρια on line. Μεχρι ομως να μπορω να αναλυω και ερμηνευω ωροσκοπια, μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε τον τροπο να βρω μια ακρη με τις παραπανω οψεις που ανεφερα; Μηπως θα πρεπει να απευθυνθω στις υπηρεσιες αστρολογικης αναλυσης; Θα σας ημουν υποχρεη αν μου υποδεικνυατε τον τροπο, αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο και συμφωνο με τους κανονισμους του site.
    Σας ευχαριστω εκ των προτερων
    theresa_alma

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Κα Μοζορα δεν μπορειτε να φανταστειτε ποσο χαρηκα που επιτελους καποιος μου απαντησε και σας ευχαριστω πολυ γι αυτο. Εχετε απολυτο δικιο για την πολυπολοκοτητα των οψεων. Οι δε οψεις αυτες δεν αφορουν εμενα αλλα συγγενικο μου προσωπο. Τελος παντων, απ οσο γνωριζω τα πραγματα φαινονται δυσκολα.
    Συντομα δε θα ειμαι και σπουδαστρια on line. Μεχρι ομως να μπορω να αναλυω και ερμηνευω ωροσκοπια, μηπως μπορειτε να μου υποδειξετε τον τροπο να βρω μια ακρη με τις παραπανω οψεις που ανεφερα; Μηπως θα πρεπει να απευθυνθω στις υπηρεσιες αστρολογικης αναλυσης; Θα σας ημουν υποχρεη αν μου υποδεικνυατε τον τροπο, αν αυτο βεβαια ειναι εφικτο και συμφωνο με τους κανονισμους του site.
    theresa_alma
    Η ερμηνεία των όψεων είναι το τελευταίο που θα πρέπει να μάθεις, και ιδίως των προοδευτικών .....:bigsmile:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    theresa_alma
    Αγαπητή μου theresa_alma,

για να ερμηνεύσει κανείς αυτές τις όψεις πρέπει να γνωρίζει πολύ καλά την γενέθλια αστρολογία, την χρήση των προοδευτικών και τους τράνζιτς αλλά και πώς λειτουργούν συνδυαστικά αυτά τα 3. Καταλαβαίνεις ότι δεν είναι εύκολο να τα εξηγήσει κανείς όλα αυτά με ποστ στα πλαίσια μιας συζήτησης. Οι υπηρεσίες αστρολογικής ανάλυσης εδώ στο σάιτ είναι μια καλή επιλογή.

καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile:
    αν κι έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε(άρης στο λέοντα που με κάνει να τρέχω και να μη φτάνω), ήθελα να μου εξηγησει κάποιος τι σημαίνει σένα ωροσκόπιο ο γενέθλιος ουρανός να κάνει όψη χιαστή με τον διελαύνοντα. Επίσης έχω ένα θεματάκι μετους προοδευτικούς πλανήτες. ¶ν έχει τη διάθεση κάποιος ας μου απαντήσει...(και την καλή καρδιά;;;; Α! επίσης ο γενέθλιος δίας μου είναι στον κριό. Αυτό πρέπει να είναι καλο κάνει ομως και συζυγία με τον ουρανό (που έλεγα πιο πάνω αν μπορέσει κάποιος ας με ξεμπερδέψει μπας και δω φως στο τούνελ:worried:

Quote Originally Posted by HEAL View Post
    καλησπέρα κι απο μένα:bigsmile:
    αν κι έχουμε αρκετό καιρό να τα πούμε(άρης στο λέοντα που με κάνει να τρέχω και να μη φτάνω), ήθελα να μου εξηγησει κάποιος τι σημαίνει σένα ωροσκόπιο ο γενέθλιος ουρανός να κάνει όψη χιαστή με τον διελαύνοντα. Επίσης έχω ένα θεματάκι μετους προοδευτικούς πλανήτες. ¶ν έχει τη διάθεση κάποιος ας μου απαντήσει...(και την καλή καρδιά;;;; Α! επίσης ο γενέθλιος δίας μου είναι στον κριό. Αυτό πρέπει να είναι καλο κάνει ομως και συζυγία με τον ουρανό (που έλεγα πιο πάνω αν μπορέσει κάποιος ας με ξεμπερδέψει μπας και δω φως στο τούνελ:worried:
    Εδώ http://www.myhoroscope.gr/horo/scripts/view_records.php έψαξες;
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

καλέ μου φίλε σ'ευχαριστώ. έχω μπει ήδη εκεί αλλά είναι τόσα πολλά που δεν ξέρω και δεν καταλαβαίνω που το μυαλό μου έχει γίνει μίξερ:blink: μήπως έχεις την καλοσύνη με δυο λόγια να μου πεις περίπου τι με περιμένει;;;;:unsure:

7. Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Καλημερα σε ολους,
    Θα ηθελα να ρωτησω για το χαρτη μου σε σχεση με μια διελευση. Ειμαι γεννημενη 26/02/1955 13:50 στην Αθηνα.
    Ο ωροσκοπος μου ειναι στις 14μοιρες και 30' στον Καρκινο, οποτε στον 12ο οικο μου ο Πλουτωνας κανει αντιθεση σε καποια μεσοδιαστηματα πλανητων μου, ο δε Κρονος τετραγωνο και με τον Πλουτωνα και με τα μεσοδιαστηματα. Η εσωτερικη ενταση που βιωνω ειναι πολυ βαρια, οχι βεβαια χωρις να συντρεχουν εξωτερικοι παραγοντες. Θα μπορουσε ομως να μην τα ''παιρνω τοσο βαρια και κατακαρδα''. Θα ηθελα να μου πειτε αν ευθυνονται για την μεγενθυνση αυτη, οι διελαυνουσες οψεις.
    Σας ευχαριστω.

Καλησπερα. Τον ερχομενο μαρτιο ο διελαυνων πλουτωνας θα κανει συνοδο (για πρωτη φορα) με το γενεθλιο κρονο μου στον 1ο οικο μου και μια ωραιοτατη αντιθεση με τον γενεθλιο δια μου που βρισκεται στον 7ο.
    Επισης τετραγωνιζει και τους προοδευμενους ηλιο και αρη μου που ειναι σε συνοδο στον ζυγο...
    Τι γινεται οεο???:blink::amazed:

Page 12 of 12 FirstFirst ... 2 8 9 10 11 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 28 users browsing this thread. (0 members and 28 guests)