s
Ερμηνεία διελεύσεων - Page 11
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast
Results 101 to 110 of 118
  1. Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Καλησπερα σε ολους,
    Τωρα δεν ξερω αν κανω σωστα και γραφω σ' αυτην την ενοτητα, θα το διακινδυνευσω ομως... Θαθελα και τη δικη σας γνωμη σε καποιες διελευσεις πλανητων απο προοδευμενους και γενεθλιους πλανητες:
    1ον Διελαυνων Κρονος στον Ζυγο, σε τετραγωνο με διελαυνοντα Πλουτωνα στον Αιγοκερω.
    20ν Ο διελαυνων Κρονος σχηματιζει τις εξης οψεις: α Συνοδο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
    β Τετραγωνο με γενεθλιο αναδρομο Αρη στον Αιγοκερω
    γ Τετραγωνο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
    δ Τετραγωνο με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
    Ο διελαυνων Πλουτωνας σχηματιζει: α Τετραγωνο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
    β Συνοδο με γενεθλιο Αρη στον Αιγοκερω
    γ Συνοδο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
    δ Αντιθεση με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
    Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα οικοθεσιας γιατι η ωρα δεν ειναι γνωστη. Ο Ηλιος ειναι στην 26η των Διδυμων.
    Τα πραγματα φαινονται μαλλον δυσκολα εως παρα πολυ δυσκολα. Θα με βοηθουσατε πραγματικα αν μου δινατε και εσεις την γνωμη σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.

Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Καλησπέρα σας

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε γενέθλια διέλευση ποιά η σημασία κρόνος σύνοδος με κρόνο μέσα στον 4ο οίκο ?
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Quote Originally Posted by mariage View Post
    Καλησπέρα σας

Θα μπορούσε κάποιος να μου πει σε γενέθλια διέλευση ποιά η σημασία κρόνος σύνοδος με κρόνο μέσα στον 4ο οίκο ?
    Ισως επίκειται αλλαγή στον τρόπο που αντιλαμβάνεσαι τα ζητήματα του 4ου οίκου, δλδ τα της οικογένειας κατά βάση. Μαλλον πρόκειται για την ανάγκη γενναίων αλλαγών στο πως εξελίσσεσαι μεσα από αυτόν τον οίκο.:embarrest

Όνομα:
    Φωτεινή

Nα συμπληρώσω πως πρόκειται για αυτό που ονομάζουμε Κρόνια επιστροφή, που συμβαίνει για πρώτη φορά στην ηλικία των 28- 30. Είναι μία σημαντική περίοδος κατά την οποία ωριμάζουμε, παίρνουμε αποφάσεις, ξεκαθαρίζουμε καταστάσεις (και όχι μόνο καθώς στον τέταρτο μπορεί να σημαίνει απο καθάρισμα ντουλάπας, μέχρι διορθωση κακοτεχνιών σπιτιού...αλλά και σχέσεις με την μητέρα κτλ) που μας εμποδίζουν απ την ανάπτυξη και φυσικά καλούμαστε να αναλάβουμε τις ευθύνες των πράξεων μας. Συχνά υπάρχει ένα αίσθημα περιορισμού ή καθυστερήσεων - εμποδίων και του σχετικού "εκνευρισμού" ή κακής διάθεσης ή απαισιοδοξίας, μόνο για να ανακαλύψουμε μετά το πέρας της όψης, ότι όλα όσα αντιμετωπίσαμε όχι μόνο μας ωρίμασαν αλλά μας ωφέλησαν με πολλούς τρόπους.:bigsmile:
    επικοινωνία:
    horarycraftsman@gmail.com
    https://www.facebook.com/pages/The-H...38930886253370

Starwalk στον http://www.e-star.gr κάθε Πέμπτη 21:00-23:00
    Aρχείο εκπομπών : http://www.mixcloud.com/Fotini_Chris/

'Το πληγωμένο μάτι γιατρεύεται ευκολότερα απο το πληγωμένο μυαλό'

Kiarra και Roadrunner σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας

πράγματι είμαι στην ηλικία των 28-30 και σαν παρθένος πια έχω νιώσει τον κρόνο στο πετσί μου απλά αν κατάλαβα καλά θα δωθεί μια παραπάνω βαρύτητα στα θέματα του 4ου και ειλικρινά πρέπει να βάλω σε μια τάξη την μάνα μου αφού έχω καθημερινώς το ψαλτήρι της γιατί δεν παντρεύομαι .... :blink:
    Ήδη όμως πιστεύω πως έχω διορθώσει και ξεκαθαρίσει κάποια πράγματα και ειδικά αυτό το καιρό οι οικογενειακές υποθέσεις αποσπούν την προσοχή και την ενέργεια μου περισσότερο απ'οτιδήποτε άλλο θέλωντας και μη

είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο άρθρο πως η διέλευση του Κρόνου μέσα απο τον 4ο μπορεί και να σηματοδοτεί θάνατο ή αρρώστια μέλους της οικογένειας , ισχύει ?

και επίσης η κρόνια επιστροφή συμβαίνει σε όλους στα 28-30 ?

Σας ευχαριστώ και πάλι
    Αφού δεν μπορούμε ν'αλλάξουμε τον κόσμο ...ας αλλάξουμε το μάτι που τον βλέπει

Ν.Καζαντζάκης

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by mariage View Post
    είχα διαβάσει σε κάποιο άλλο άρθρο πως η διέλευση του Κρόνου μέσα απο τον 4ο μπορεί και να σηματοδοτεί θάνατο ή αρρώστια μέλους της οικογένειας , ισχύει ?

και επίσης η κρόνια επιστροφή συμβαίνει σε όλους στα 28-30 ?

Σας ευχαριστώ και πάλι
    Δεν θυμάμαι να έχει γραφτεί κάτι τέτοιο σε άρθρο μας. Γενικά για τέτοιες ακραίες καταστάσεις υπάρχουν πολλοί παράγοντες και όχι μόνο μια απλή διέλευση.
    Δεν ισχύει κάτι τέτοιο λοιπόν. Κι εγώ τον Κρόνο στον 4ο τον έχω και δεν είχα κανένα τέτοιο θέμα.:bigsmile:

Ναί συμβαίνει σε όλους σε αυτή την ηλικία.:bigsmile:

Να είσαι καλά:bigsmile:
    επικοινωνία:

Όνομα:
    Σοφία

Quote Originally Posted by roadrunner View Post

Ναί συμβαίνει σε όλους σε αυτή την ηλικία.:bigsmile:
    Μπορεί να αρχίζει και στα 29 σε κάποιες περιπτώσεις ή και ακριβώς λίγο μετά τα 29. Το βλέπω σε αρκετά άτομα. Απλή παρατήρηση. :bigsmile:
    Ο σκοπός στη ζωή είναι να πεθαίνεις νέος, όσο πιο αργά γίνεται...

Όνομα:
    Φωτεινή

Quote Originally Posted by κρασακι View Post
    Μπορεί να αρχίζει και στα 29 σε κάποιες περιπτώσεις ή και ακριβώς λίγο μετά τα 29. Το βλέπω σε αρκετά άτομα. Απλή παρατήρηση. :bigsmile:
    Γι αυτό ακριβώς έγραψα στην ηλικία των 28-30 διότι μέσα σε αυτό το διάστημα συμβαίνει:bigsmile:Εξαρτάται απο τις μοίρες που βρίσκεται ο γενέθλιος Κρόνος μας.:bigsmile:
    επικοινωνία:

9. Re: Ερμηνεία διελεύσεων

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλησπερα σε ολους,
    Τωρα δεν ξερω αν κανω σωστα και γραφω σ' αυτην την ενοτητα, θα το διακινδυνευσω ομως... Θαθελα και τη δικη σας γνωμη σε καποιες διελευσεις πλανητων απο προοδευμενους και γενεθλιους πλανητες:
    1ον Διελαυνων Κρονος στον Ζυγο, σε τετραγωνο με διελαυνοντα Πλουτωνα στον Αιγοκερω.
    20ν Ο διελαυνων Κρονος σχηματιζει τις εξης οψεις: α Συνοδο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
    β Τετραγωνο με γενεθλιο αναδρομο Αρη στον Αιγοκερω
    γ Τετραγωνο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
    δ Τετραγωνο με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
    Ο διελαυνων Πλουτωνας σχηματιζει: α Τετραγωνο με προοδευμενη Αφροδιτη στον Ζυγο
    β Συνοδο με γενεθλιο Αρη στον Αιγοκερω
    γ Συνοδο με γενεθλια Σεληνη στον Αιγοκερω
    δ Αντιθεση με γενεθλιο Δια στον Καρκινο
    Δυστυχως δεν υπαρχει η δυνατοτητα οικοθεσιας γιατι η ωρα δεν ειναι γνωστη. Ο Ηλιος ειναι στην 26η των Διδυμων.
    Τα πραγματα φαινονται μαλλον δυσκολα εως παρα πολυ δυσκολα. Θα με βοηθουσατε πραγματικα αν μου δινατε και εσεις την γνωμη σας. Σας ευχαριστω εκ των προτερων.
    Καλησπερα σε ολους,
    απ' ο,τι φανηκε ηταν παρα πολυ δυσκολο να παρω καποια απαντηση, εστω παραπομπη σε καποια ενοτητα. Ενω μεταγενεστερα ερωτηματα αλλων πηραν καποια απαντηση. Γιατι ετσι;
    Εκανα καποιο λαθος; [Οχι ο,τι περιμενω καποια απαντηση τωρα...]

Quote Originally Posted by theresa_alma View Post
    Καλησπερα σε ολους,
    απ' ο,τι φανηκε ηταν παρα πολυ δυσκολο να παρω καποια απαντηση, εστω παραπομπη σε καποια ενοτητα. Ενω μεταγενεστερα ερωτηματα αλλων πηραν καποια απαντηση. Γιατι ετσι;
    Εκανα καποιο λαθος; [Οχι ο,τι περιμενω καποια απαντηση τωρα...]
    Αγαπητή μου theresa_alma,

στο ποστ σου αυτό ζητάς ανάλυση 9 συνδυασμένων όψεων και μάλιστα χωρίς να έχει υπόψη του κανείς και τον γενέθλιο χάρτη σου. Αντιλαμβάνεσαι ότι είναι πολλή δουλειά για να την κάνει κανείς και μάλιστα εντελώς στα τυφλά. Μακάρι να ήταν τόσο απλή δουλειά η ανάλυση των τράνζιτ μαζί με τα προοδευτικά και θα την κάναμε όλοι για όλους.

Page 11 of 12 FirstFirst ... 7 8 9 10 11 12 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 14 users browsing this thread. (0 members and 14 guests)