- ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΕΛΩΝ
- Οι χάρτες σας
- Υπολογίστε ένα νέο χάρτη
- ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΙ για όλους
- Ο Ουρανός τώρα
- Αστρολογικές εφημερίδες
- Εκλείψεις 1500 - 2099
- Σελήνη Κενή Πορείας
- Πλανητικές ώρες
- Χάρτης για όποια μέρα
- Γενέθλιος χάρτης 360 μοιρών
Results 31 to 36 of 36
Thread: Διελεύσεις άγχους-πανικού
-
19-04-2010, 03:51 PM #31
Re: Διελεύσεις άγχους-πανικού
Επίκαιρον
Κεσάτια!
Πάγιον
Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.
-
19-04-2010, 04:16 PM #32
Καλησπερα Μητσακο:bigsmile:
Η αληθεια ειναι πως δεν θα'θελα να το σκεφτω ετσι (οχι πως δεν υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις).
Ο νευροχειρουργος που πηγα με ενεπνευσε εμπιστοσυνη,ασε που πηγα συστημενη απο ανθρωπο που τον ξερει και δουλευουνε μαζι.
Επειτα ειναι και το αλλο.
Αισθανομουν ανησυχη οταν δεν ηξερα απο τι προερχοντε ολα αυτα (ελεγχος).Μολις το εμαθα ειπα θα το αντιμετωπισω και ησυχασα καπως.
Απο αστρολογικης αποψης ποια ειναι η γνωμη σου για τον χαρτη της ηλιακης επιστροφης?
Εχουν βαση αυτα που εγραψα ?
Φιλικα:bigsmile:
-
19-04-2010, 06:39 PM #33
Αυτή είναι πράγματι μία άλλη οπτική την οποία ίσως θα έπρεπε να πάρει
ο ασθενής σοβαρά υπόψιν του. Καμιά φορά καλό είναι να ζητάμε μία δεύτερη γνώμη.
Μέχρι να μου βρούνε ότι έχω πρόβλημα στον οισοφάγο άκουσα ότι έχω από άγχος,
επιλοχεια κατάθλιψη μέχρι και παλινδρόμηση...:nuts: Πήγα σε τρεις γαστρεντερολόγους!!!
¶λλη φορά πάλι μου έλεγαν ότι είχα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και δεν θα τεκνοποιήσω. ¶λλαξα χωρίς υπερβολές 4 γιατρούς μέχρι να
μου δώσει ο τελευταίος μία απλή αντιβίωση! Παραλίγο να μπω χειρουργείο για το τίποτα!
Σώστα το έθεσες κι αυτό το ενδεχόμενο Μητσάκο!
Ας ψαχτεί η κοπέλα λίγο παραπάνω...Tabula rasa
-
19-04-2010, 08:22 PM #34
-
19-04-2010, 10:49 PM #35
Αγαπητή vikoza το κοιταξα από διέλευση και από πρόοδο και δεν βγαίνει άμα θες κοίτα το και εσύ να μου πεις μην κάνω κανένα λάθος.Πάντως τον Πλούτωνα τον θεωρώ και εγώ ύποπτο για τέτοιου είδους καταστάσεις.Ακόμα καλύτερα θα είναι αν μπορέσουμε να βρούμε αν οι κρίσεις είναι χρόνιες ή θα σταματήσουν εντελώς μετά από κάποιο διάστημα καθώς και είναι αποτελεσμα χρόνιων προβλημάτων ή πχ. Dna.Πάντως κορίτσια όπως και να είναι νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκεται το θάρρος και τα λέτε έξω από τα δόντια γιατί για να σας πω την αλήθεια ντρεπόμουν για το πρόβλημά μου και πόσο μάλλον να το μοιραστώ με τόσο κοσμο που θα μπορούσε να με παρεξηγήσει.Αυτό που με στιγμάτησε πολύ με τις κρίσεις ήταν η απώλεια ελέγχου και ο φόβος του να μην γίνω ΄ρεζίλι' στον κόσμο και δεν το κρύβω οτι ακόμα και σήμερα όταν πηγαίνω σινεμά κάθομαι πισω μην τυχόν και θελήσω να φύγω και για να μάθει όποιος δεν γνωρίζει πολλά για το ζήτημα και πρώτη φορά διαβάζει από μας έχω πάρει 2 χρόνια αγωγή για να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου και να μην καταρεύσω.
ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ
-
19-04-2010, 11:26 PM #36
Θα ξαναγίνω ο κακός της παρέας.
Μην ψάχνετε στην αστρολογία διαγνώσεις, προγνώσεις ή θεραπείες για θέματα υγείας, ή για υποψίες δυσλειτουργίας σε θέματα υγείας. Υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες επιστήμες για να το κάνει αυτό. Η ιατρική και τα "πανίσχυρα όπλα της".
Η ζωή είναι μικρή, η ζωή είναι όμορφη και γλυκιά. Η συνείδησή μου δεν επιτρέπει θέματα που μπορεί να έχουν άμεσες ή έμμεσες λύσεις στους κατάλληλους χώρους να γίνονται θέματα συζητήσεων από μη ειδικούς. Μια καλή κουβέντα ή ένα χτύπημα στην πλάτη ΔΕΝ θα βοηθήσει.
Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.
Η ομάδα διαχείρισης θα κλειδώνει άμεσα αυτά τα θέματα.
Εάν αιμορραγήσει το σώμα μας γιατί τρέχουμε στο γιατρό ή στο νοσοκομείο; Εάν αιμορραγήσει η ψυχή μας θα τρέχουμε στα φόρουμ;De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους
Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook
Thread Information
Users Browsing this Thread
There are currently 2 users browsing this thread. (0 members and 2 guests)
Διαφήμιση
Χορηγός
Συνδεθείτε μαζί μας
© Copyright 2004-2022 myHoroscope.gr. All rights reserved.