s
Διελεύσεις άγχους-πανικού - Page 4
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4
Results 31 to 36 of 36

Re: Διελεύσεις άγχους-πανικού

Quote Originally Posted by Natalia10 View Post
    Kαλησπερα :bigsmile:

Απο τον Φεβρουαριο αντιμετωπιζω και'γω μια αναλογη κατασταση...
    Καθομουν πολλες ωρες στον υπολογιστη,με αποτελεσμα να εχω καποιες ζαλαδες και καποιες ενοχλησεις στον αυχενα.Οπως καταλαβαινετε πλεον χρησιμοποιω λιγοτερο τον υπολογιστη...
    Οταν ομως εβγαινα εξω εξακολουθουσα να ζαλιζομαι και να αισθανομαι πως θα λιποθυμησω μπροστα σε κοσμο, (ειμαι και περηφανη παναθεμα με,δεν ηθελα να χασω τον ''ελεγχο'' του εαυτο μου) με αποτελεσμα οταν πηγαινα σε καποιο μαγαζι για να διασκεδασω ,με επιανε πανικος ,με αποτελεσμα να φευγω.
    Πηγα εκανα εξετασεις αιματος (αισθανομουν και αδυναμια) ολα φυσιολογικα.
    Πηγα σε οφθαλμιατρο ολα φυσιολογικα.
    Πηγα και σε νευροχειρουργο (για τον αυχενα) και παλι ολα ηταν φυσιολογικα...Ο συγκεκριμενος γιατρος (εξαιρετικος και πολυ καλος ανθρωπος) βρηκε πως ολα αυτα μου συμβαινουν (πλεον σε μικροτερο βαθμο) απο υπερβολικο αγχος και το καλυτερο που θα μπορουσα να κανω ηταν απλα...να ζησω...να πολεμισω το αγχος μου.
    Η αληθεια ειναι πως πριν τον Φεβρουαριο ειχα περασει μια δυσκολη περιοδο για μενα και πιστευω πως ''βγαινει'' τωρα στην επιφανεια...Οχι πως τωρα ειμαι σε καλυτερη ψυχολογικη κατασταση,αλλα τουλαχιστον προσπαθω....Το ξερω πως δεν ειναι και το πιο ευκολο πραγμα να αντιμετωπιζεις τον ιδιο σου τον εαυτο...Εισαι εσυ εναντια σε σενα για το ποιος θα υπερισχυσει...

Αν το θεσουμε απο αστρολογικης πλευρας (με τα λιγα που ξερω)...στον χαρτη της ηλιακης επιστροφης ( Φεβρουαριος) η Σεληνη βρισκεται στον 8 οικο στην τελευτεα μοιρα του Τοξοτη σε ασυμβατη συνοδο με τον Πλουτωνα ( 9 οικος) στην 4 μοιρα στον Αιγοκερω,σε τετραγωνο με τον Κρονο στον 6 οικο,και σε τετραγωνο με τον Ουρανο στον 12 οικο!!!
    Η Σεληνη της ηλιακης επιστροφης στον γενεθλιο χαρτη πεφτει στον 6 οικο (μαζι με τον Πλουτωνα).
    Ετσι μονο μπορω να το συνδεσω:worried:....Οι γνωμες σας ειναι καλοδεχουμενες.

Τελος θα ηθελα να πω σε ολα τα μελη που το περνανε ολο αυτο,μια ''περιεργη'' κατασταση με τον εαυτο τους να μην το βαζουν κατω, και να φροντισουν να υπερισχυσει ο υπεροχος εαυτος τους απο τον στρεσαρισμενο αγχοδη...

Φιλικα:bigsmile:
    Τις περιπτώσεις να μην έγιναν σωστά οι εξετάσεις, ή να μην διαβάστηκαν σωστά,ή να έγινε γεικότερα κάποιο λάθος την σκέφτηκες; :nuts:
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Όνομα:
    Λινα.

Quote Originally Posted by Μητσάκος View Post
    Τις περιπτώσεις να μην έγιναν σωστά οι εξετάσεις, ή να μην διαβάστηκαν σωστά,ή να έγινε γεικότερα κάποιο λάθος την σκέφτηκες; :nuts:
    Καλησπερα Μητσακο:bigsmile:

Η αληθεια ειναι πως δεν θα'θελα να το σκεφτω ετσι (οχι πως δεν υπαρχουν αυτες οι περιπτωσεις).
    Ο νευροχειρουργος που πηγα με ενεπνευσε εμπιστοσυνη,ασε που πηγα συστημενη απο ανθρωπο που τον ξερει και δουλευουνε μαζι.
    Επειτα ειναι και το αλλο.
    Αισθανομουν ανησυχη οταν δεν ηξερα απο τι προερχοντε ολα αυτα (ελεγχος).Μολις το εμαθα ειπα θα το αντιμετωπισω και ησυχασα καπως.

Απο αστρολογικης αποψης ποια ειναι η γνωμη σου για τον χαρτη της ηλιακης επιστροφης?
    Εχουν βαση αυτα που εγραψα ?

Φιλικα:bigsmile:

Όνομα:
    Πόπη

Αυτή είναι πράγματι μία άλλη οπτική την οποία ίσως θα έπρεπε να πάρει
    ο ασθενής σοβαρά υπόψιν του. Καμιά φορά καλό είναι να ζητάμε μία δεύτερη γνώμη.
    Μέχρι να μου βρούνε ότι έχω πρόβλημα στον οισοφάγο άκουσα ότι έχω από άγχος,
    επιλοχεια κατάθλιψη μέχρι και παλινδρόμηση...:nuts: Πήγα σε τρεις γαστρεντερολόγους!!!
    ¶λλη φορά πάλι μου έλεγαν ότι είχα σοβαρό γυναικολογικό πρόβλημα και δεν θα τεκνοποιήσω. ¶λλαξα χωρίς υπερβολές 4 γιατρούς μέχρι να
    μου δώσει ο τελευταίος μία απλή αντιβίωση! Παραλίγο να μπω χειρουργείο για το τίποτα!
    Σώστα το έθεσες κι αυτό το ενδεχόμενο Μητσάκο!
    Ας ψαχτεί η κοπέλα λίγο παραπάνω...
    Tabula rasa

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Εκεί πρέπει να κοιτάμε τον Ποσειδώνα... :embarrest

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Quote Originally Posted by vikoza View Post
    Aγαπητές soutsi, paraskeyh, xrysa 13,

Kατανοώ απόλυτα τη θέση σας παρόλο που η ίδια δεν βρέθηκα στην ίδια κατάσταση με σας, το βίωσα όμως αυτό μέσα από ένα πολύ κοντινό μου πρόσωπο.

Μία διέλευση του Πλούτωνα από τον γενέθλιο ή προοδευτικό Ερμή ή μία δύσκολη όψη στο προοδευτικό Ωροσκόπιο ανάμεσα στους ίδιους πλανήτες μπορεί να μας δείξει τέτοια γεγονότα. Μην ανησυχείτε όμως! Τα πράγματα έρχονται και παρέρχονται, αυτό είναι σίγουρο. Το θέμα είναι τι κάνουμε όταν λειτουργεί κάποια όψη στο χάρτη μας.

Η γνώμη μου : Βρίσκουμε άτομα που μπορούμε να κάνουμε παρέα μαζί τους και να κατανοήσουν την ψυχολογική κατάσταση που περνάμε, να μην μας ζαλίζουν με ερωτήσεις και να επανερχόμαστε στο "θέμα" μας, εκτός κι αν αυτό μας ανακουφίζει, να βγαίνουμε έξω και να απολαμβάνουμε τις μικροχαρές της ζωής όπως ένα απλό περίπατο, ένα καφέ, μία γλυκειά κουβέντα , μία καλημέρα, τον Ήλιο.

Όταν περάσει η μπόρα θα δείτε ότι θα έχετε αποκτήσει τέτοια δύναμη που δεν θα το πιστεύετε!
    Αγαπητή vikoza το κοιταξα από διέλευση και από πρόοδο και δεν βγαίνει άμα θες κοίτα το και εσύ να μου πεις μην κάνω κανένα λάθος.Πάντως τον Πλούτωνα τον θεωρώ και εγώ ύποπτο για τέτοιου είδους καταστάσεις.Ακόμα καλύτερα θα είναι αν μπορέσουμε να βρούμε αν οι κρίσεις είναι χρόνιες ή θα σταματήσουν εντελώς μετά από κάποιο διάστημα καθώς και είναι αποτελεσμα χρόνιων προβλημάτων ή πχ. Dna.Πάντως κορίτσια όπως και να είναι νιώθω πολύ περήφανη που βρίσκεται το θάρρος και τα λέτε έξω από τα δόντια γιατί για να σας πω την αλήθεια ντρεπόμουν για το πρόβλημά μου και πόσο μάλλον να το μοιραστώ με τόσο κοσμο που θα μπορούσε να με παρεξηγήσει.Αυτό που με στιγμάτησε πολύ με τις κρίσεις ήταν η απώλεια ελέγχου και ο φόβος του να μην γίνω ΄ρεζίλι' στον κόσμο και δεν το κρύβω οτι ακόμα και σήμερα όταν πηγαίνω σινεμά κάθομαι πισω μην τυχόν και θελήσω να φύγω και για να μάθει όποιος δεν γνωρίζει πολλά για το ζήτημα και πρώτη φορά διαβάζει από μας έχω πάρει 2 χρόνια αγωγή για να μπορώ να στέκομαι στα πόδια μου και να μην καταρεύσω.
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Σωκράτης

Θα ξαναγίνω ο κακός της παρέας.

Μην ψάχνετε στην αστρολογία διαγνώσεις, προγνώσεις ή θεραπείες για θέματα υγείας, ή για υποψίες δυσλειτουργίας σε θέματα υγείας. Υπάρχει μια από τις μεγαλύτερες επιστήμες για να το κάνει αυτό. Η ιατρική και τα "πανίσχυρα όπλα της".

Η ζωή είναι μικρή, η ζωή είναι όμορφη και γλυκιά. Η συνείδησή μου δεν επιτρέπει θέματα που μπορεί να έχουν άμεσες ή έμμεσες λύσεις στους κατάλληλους χώρους να γίνονται θέματα συζητήσεων από μη ειδικούς. Μια καλή κουβέντα ή ένα χτύπημα στην πλάτη ΔΕΝ θα βοηθήσει.

Ευχαριστώ για την κατανόησή σας.

Η ομάδα διαχείρισης θα κλειδώνει άμεσα αυτά τα θέματα.

Εάν αιμορραγήσει το σώμα μας γιατί τρέχουμε στο γιατρό ή στο νοσοκομείο; Εάν αιμορραγήσει η ψυχή μας θα τρέχουμε στα φόρουμ;
    De profundis: Οι ανόητοι λυπούνται για τα λόγια τους και οι σοφοί για την σιωπή τους

Η νέα σελίδα του myHoroscope στο Facebook

Page 4 of 4 FirstFirst 1 2 3 4

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 6 users browsing this thread. (0 members and 6 guests)