s
Πλανητες στους οικους. - Page 2
Καλωσήλθατε στην αστρολογική μας κοινότητα! αστρολογία στην ελλάδαΕΔΩ ΧΤΥΠΑ Η ΚΑΡΔΙΑ ΤΗΣ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ
Register

Αξιόπιστο! Έγκυρο, ΔΩΡΕΑΝ αστρολογικό πρόγραμμα online!

ΔΩΡΕΑΝ γενέθλια ανάλυσή, προσωπικές διελεύσεις, ερωτικές προβλέψεις κάθε μέρα!

ΓΡΑΠΤΕΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΙΜΕΣ! Τις βρίσκετε ΜΟΝΟ στο νέο μας site. Πατήστε εδώ
Βρείτε μας στο Facebook Βρείτε μας στο Twitter Επικοινωνήστε μαζί μας
Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast
Results 11 to 20 of 34
    Όνομα:
    Γιάννα

Re: Πλανητες στους οικους.

Καταρχήν ευχαριστώ..!:bigsmile: όλους όσους.., ιδιοτελείς και μη.., μοιράζονται τη γνώση τους και την εμπειρεία τους με τους υπόλοιπους.! Ακολούθως, έχω ίσαμε μερικές εκατοντάδες ερωτήσεις όπως π.χ ο ¶ρης στο γενέθλιο είναι στον Αιγ.-2ο οίκο, στο προοδευτικό είναι στον 8ο Λέων, στο ετήσιο στο 12ο...και πάει λέγοντας για όλους τους πλανήτες. Εμείς οι έχοντες πιπίλα και κατέχοντες πάνες.. στην αστρολογία πως ιεραρχούμε, πως συνθέτουμε..! Καμιά ανάλυση για τους οίκους της σεληνιακής επιστροφής..; Σε άρθρο σας διάβασα πως στον 1ο ας πούμε τη βλέπεις για την πάρτη σου και στον 6ο τα παίζεις ψυχολογικά.. στους υπόλοιπους.;Και τι σημαίνει η σύμπτωση οίκων σελην. & γενεθ....Μπράβο υπομονή..! το διάβασες όλο..!

Όνομα:
    Χρύσα

(ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω η ερώτηση που ακολουθεί, να μην ξεπεράσει το επίπεδο ανοησίας των προί΄γούμενων ερωτήσεων μου:embarrest)

Έχουμε έναν πλανήτη πχ. τη Σελήνη στον Κριό, στον 3ο οίκο, με ακμή του 3ου στους Ιχθύες.. Η Σελήνη πώς θα εκφραστεί; Μέσω του ζωδίου της ακμής; Με μια πρόσθετη απόχρωση του Κριού; Δηλαδή ποιό ζώδιο έχει την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη; Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης ή η ακμή του οίκου; Φαντάζομαι και τα δυο ζώδια θα παίζουν ρόλο αλλά ποιο έχει την μεγαλύτερη επιρροή θέλω να μάθω..

Όποιος θέλει..
    :bigsmile::bigsmile:

Quote Originally Posted by gold soul View Post
    (ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Ελπίζω η ερώτηση που ακολουθεί, να μην ξεπεράσει το επίπεδο ανοησίας των προί΄γούμενων ερωτήσεων μου:embarrest)

Έχουμε έναν πλανήτη πχ. τη Σελήνη στον Κριό, στον 3ο οίκο, με ακμή του 3ου στους Ιχθύες.. Η Σελήνη πώς θα εκφραστεί; Μέσω του ζωδίου της ακμής; Με μια πρόσθετη απόχρωση του Κριού; Δηλαδή ποιό ζώδιο έχει την μεγαλύτερη επιρροή στον πλανήτη; Το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται ο πλανήτης ή η ακμή του οίκου; Φαντάζομαι και τα δυο ζώδια θα παίζουν ρόλο αλλά ποιο έχει την μεγαλύτερη επιρροή θέλω να μάθω..

Όποιος θέλει..
    :bigsmile::bigsmile:
    Αν και είμαι σχετικά πρωτάκι το ζώδιο της σελήνης μετράει για την σελήνη καθώς και ο οικος και οι όψεις που κάνει με άλλους πλανήτες δηλαδή η ακμή του οίκου μετράει για τον οικο όχι για την σελήνη οπότε αν θες να δεις τι γίνεται με τον 3ο οίκο εξετάζεις την σελήνη αλλά και τον κυβερνήτη του ζωδίου που βρίσκεται στην ακμή του.Αν έχω κάνει λάθος διορθώστε με αλλά νομίζω οτι στο περίπου ετσι πάει:unsure:
    ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ

Όνομα:
    Χρύσα

Σ' ευχαριστώ για την απάντηση..Δηλαδή μου λες ότι το ζώδιο της ακμής μετράει μόνο για τον οίκο και όχι για τον πλανήτη που βρίσκεται μέσα στον οίκο;; Δεν ξέρω.. αλλά δε νομίζω κιόλας να είναι έτσι.. Αν έπρεπε να υποθέσω, θα έλεγα ότι το ζώδιο που βρίσκεται ο πλανήτης έχει τη μεγαλύτερη επιρροή αλλά παίρνει ένα επιπλέον χαρακτηριστικό και από το ζώδιο της ακμής. Αυτό που ρωτάω ουσιαστικά είναι ποια η επίδραση των δυο ζωδίων στον πλανήτη. Αφού λοιπόν καμία από τις δυο μας δεν είναι σίγουρη, ας περιμένουμε μήπως πάρουμε μια πιο κατατοπιστική απάντηση..:σφύριγμα

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

Ερώτηση: Τι σημαίνει το ζώδιο, τι σημαίνει ο οίκος, τι σημαίνει ο πλανήτης. :toung:

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Χρύσα
    Quote Originally Posted by Δείμων View Post
    Ερώτηση: Τι σημαίνει το ζώδιο, τι σημαίνει ο οίκος, τι σημαίνει ο πλανήτης. :toung:
    Λοιπόν, ο πλανήτης είναι η ενέργεια η οποία εκφράζεται με τα χαρακτηριστικά του ζωδίου μέσα στον οίκο που βρίσκεται.. Δηλαδή πλανήτης=ενέργεια, ζώδιο=τρόπος έκφρασης, οίκος=πεδίο έκφρασης της ενέργειας:bigsmile:

Α!! Δηλαδή θες να μου πεις ότι ο πλανήτης εκφράζεται μόνο μέσα από το ζώδιο που βρίσκεται κ δεν έχει σχέση με το ζώδιο της ακμής στο παράδειγμα που έδωσα πριν;; ή όχι;; Απάντησε μου γιατί έχω ήδη αρχίσει να κάνω σενάρια..

Όνομα:
    Από τους 45 ένας.

¶ρα, απάντησες στον εαυτό σου Η Σελήνη στον Κριό θα δώσει «ανυπόμονο» συναισθηματικό κόσμο, ο τρίτος επιθετική επικοινωνία, και ο Ιχθύς ευαισθησία στην επικοινωνία αυτή.

.
    Mind over matter.

.
    .
    > >

Όνομα:
    Πόπη

¶ρα, απάντησες στον εαυτό σου Η Σελήνη στον Κριό θα δώσει «ανυπόμονο» συναισθηματικό κόσμο, ο τρίτος επιθετική επικοινωνία, και ο Ιχθύς ευαισθησία στην επικοινωνία αυτή.
    Ευαισθησία, ανυπομονησία και επιθετική επικοινωνία?:nuts:
    Ούτε ψύλλος στον κόρφο του!!!:bigsmile:

Αν έχουμε Ήλιο στον Σκορπιό στον 12ο με ακμή στο Σκορπιό
    αντλούμε πληροφορίες και από τον Πλούτωνα?
    Και αν ναι τι μας δείχνει αν βρίσκεται στον 1ο οίκο?
    Κάποιον ολοσδιόλου πλουτώνιο χαρακτήρα?
    Tabula rasa

Όνομα:
    JACK

Μιά που μιλάτε για τον 5ο οίκο κάπιοι "ειδικοί" είπαν ότι έχει σχέση με την απόκτηση παιδιών αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό με αυτό στην ερμηνεία σας! Το πρωτο πράγμα που πρέπει να εξηγείσετε στα μέλη σας είναι ότι οι αναλύσεις αυτές πέραν του ότι είναι κοινότυπες(σχετικά με την διεύλευση του Πλούτωνα στον 5ο οίκο) δεν έχουν την ίδια ισχύ σε όλα τα άτομα και βασικά εξαρτάται από την τοποθέτηση του πλανήτη στο ωροσκόπιο τους και επίσης η επίδραση του είναι μακροχρόνια και επομένως μπορεί να μην γίνει καν αισθητή.Σε ότι αφορά την ανάλυση σας φυσικά ισχύει λαμβάνοντας υπόψη τις προηγούμενες συνιστώσες.:suspiciou

Quote Originally Posted by scorpio_ View Post
    Μιά που μιλάτε για τον 5ο οίκο κάπιοι "ειδικοί" είπαν ότι έχει σχέση με την απόκτηση παιδιών αλλά δεν βλέπω κάτι σχετικό με αυτό στην ερμηνεία σας! ......
    ........................................
    .......................................
    Ποιος μιλάει για τον 5ο
    Επίκαιρον
    Κεσάτια!
    Πάγιον
    Η αστρολογία είναι πολύ σημαντικό πράγμα, για να το αφήσουμε στα χέρια αυτών που δηλώνουν "επαγγελματίες" αστρολόγοι.

Page 2 of 4 FirstFirst 1 2 3 4 LastLast

Thread Information

Users Browsing this Thread

There are currently 3 users browsing this thread. (0 members and 3 guests)