Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.
Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!
Printable View
Stellastro και Μητσάκο, σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας.
Εύχομαι το 2009 να σας δώσει τα καλύτερα!
καλησπέρα και καλή χρονιά σε όλους!
έμενα η ακμή του 7 είναι στους ιχθείς που σημαίνει οτι αντιμετωπίζω τα θέματα των σχέσεων όπως το ζώδιο αυτό? ο ποσειδώνας είναι στον τοξότη στον 4 και ο δίας στον τοξότη στον 3 και ο ουρανός στον τοξότη στον 4(μήπως είμαι περισσότερο τοξότης απο καρκίνος?) και κοιτάμε και τον ήλιο αν πρόκειται για γυναικείο ωροσκόπιο σωστά? ήλιος στον καρκίνο στον 11. πως ερμηνεύονται όλα τα παραπάνω?
αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει .
ευχαριστώ πολύ:cheesy::love:
Αγαπητη KALIANA
Eρμηνευονται σε σχεση με τι ? Γιατι δεν αρχιζετε με τα βασικα του χαρτη σας αντι να ερμηνευεται μεμονωμενες οψεις και θεσεις , οι οποιες συχνα δεν αποτελουν αυστηρο δεικτη ερμηνειας καθως επηρεαζονται και απο το συνολο του χαρτη...
Το οτι εχεις 3 πλανητες στον Τοξοτη δεν σημαινει οτι εισαι Τοξοτης , προς Θεου! Απλα οι θεσεις σε αυτο το ζωδιο και στην συγκεκριμενη οικοθεσια θα χαρακτηρισουν τον τροπο εκφρασης , στις συγκεκριμενες περιοχες με τοξοτισια στοιχεια ...
με εκτιμηση
Cancerian
Ναι, στο Σκορπιό!
Το ξερω, πού πάω με Αφροδίτη στον Καρκίνο;:embarrest
Οι υπόλοιπες όψεις του Ουρανού είναι οι εξής:
Ουρανός Χιαστί Ήλιος
Ουρανός Χιαστί Σελήνη
Ουρανός Τρίγωνο Δίας
Ουρανός Αντίθεση Χείρων
Ουρανός Τρίγωνο Λίλιθ
Για πες μου λοιπόν, να τον αναμλενω τον ηλεκτρολόγο;;;:love::love:
Σε ευχαριστώ πολύ και να έχεις μια χρονιά σούπερ!:nuts:
ΥΓ.
Έχω ήδη τσεκάρει το χάρτη μου αλλά δεν κατανοώ απόλυτα το τι θέλει να μας πει ο ποιητής, εξ ου και η ανάγκη για τν πολύτιμη βοήθειά σου (σας)!:bigsmile:
Γεια σας, ηθελα να ρωτησω τι σημαινει σε μια συναστρια οταν υπαρχουν οι παρακατω οψεις.
Ειμαι ταυρος με ωροσκοπο υδροχοο κι εχω ακμη 7ου οικου στον λεοντα χωρις πλανητες. Ο ηλιος (κυβερνητης του λεοντα) βρισκεται στον 3ο οικο μου στον ταυρο μαζι με την αφροδιτη μου.
Το προσωπο που με ενδιαφερει ειναι λεων με κρονο στον λεοντα (οπου και ο 7ος οικος μου).
Ο 7ος οικος του ειναι στον τοξοτη με τον ποσειδωνα του να ειναι σε συνοδο με τη λιλιθ μου και το μεσουρανημα μου.
Ειναι καλα τωρα ολα αυτα? Γιατι εμενα μου φαινονται καπως.
Δεν νομίζω ότι αυτά τα στοιχεία που δίνεις είναι ικανοποιητικά για να σου πει κάποιος κάτι. Εντάξει ο Κρόνος, δίνει μια ένδειξη. Ο Ποσειδώνας του όμως σε σύνοδο με το ...μεσουράνημά σου τι να λέει :wacko:
Δες πρώτα τι όψεις κάνουν οι Ήλιοι σας, οι Σελήνες σας, ο Ερμής και μετά κοίτα οτιδήποτε άλλο :bigsmile:
καλη χρονια σε ολους!!!!!κι εμενα ο 7ος οικος μου ειναι στον υδροχοο!ο ουρανος βρισκεται στον 4ο οικο και κανει ασχημες οψεις με κρονο ερμη ωροσκοπο και μεσουρανιμα..ο κρονος ειναι στον 12ο συζυγια με ωροσκοπο αλλα κανει ενα φοβερο τριγωνο με αφριδιτη και πωσειδονα στα ζωδια της φωτιας!!!!δεν βλεπω να γινεται γαμος!!!ειμαι 4 χρονια μονη!!εσεις τι λετε??
Μητσακο συγνωμη αλλα βλεπεις ειμαι λιγο ασχετη κ θεωρουσα οτι αυτα τα στοιχεια ειναι ενδεικτικα.
Ιδου λοιπον μερικα στοιχεια ακομη.
Ο ηλιος μου ειναι στον ταυρο και ο ωροσκοπος μου, ο διας μου και ο αρης μου στον υδροχοο. Αυτος που με ενδιαφερει εχει ηλιο και κρονο στον λεοντα (στον 7 οικο μου) και ωροσκοπο στους διδυμους.
Σου παραθετω μερικες οψεις απο την ερωτικη συναστρια μας.
Ο ηλιος μου τριγωνιζει τη σεληνη του κι εξαγωνιζει την αφροδιτη του.
Η σεληνη μου στους ιχθεις ειναι σε αντιθεση με τη σεληνη του στην παρθενο, τριγωνιζει το δια του και τον ουρανο του και τετραγωνιζει τον ωροσκοπο του.
Ο ερμης μου στον κριο τριγωνιζει τον ηλιο του και τον κρονο του, ειναι χιαστι με τον ερμη του, τετραγωνιζει την αφροδιτη του στον καρκινο, κι εξαγωνιζει τον αρη του.
Η αφροδιτη μου στον ταυρο τριγωνιζει τη σεληνη του, κανει εξαγωνο με την αφροδιτη του και αντιθεση με τον ουρανο του.
Τελος ο ωροσκοπος μου στον υδροχοο ειναι σε αντιθεση με τον ηλιο και τον κρονο του στο λεοντα, τριγωνιζει τον αρη του και τον δια του στους διδυμους και ειναι χιαστι με τον ερμη του.
Τι ενδειξη δινει ο κρονος, αν μπορεις να μου πεις σε παρακαλω.:blink:
Γειά σας και από 'μένα!
Κοιτάζοντας την ακμή του 7ου οίκου μου στον Υδροχόο (δεν υπάρχουν πλανήτες), ερευνώ τις όψεις του κυβερνήτη Ουρανού και του Κρόνου. (Σωστά ως εδώ?) Αρκετά πράγματα βρίσκω με τον Ουρανό και διάφορες όψεις που έχω, αλλά η μόνη όψη που έχει ο Κρόνος μου (στον Λέοντα, 1ος οίκος) είναι τρίγωνο με MC.
Διαβάζοντας κάποια πράγματα για τη σημασία του τριγώνου Κρόνου με ΜC έχω βρει κυρίως αναλύσεις για θέματα εργασίας, φερρεγγυότητας στη δουλειά κτλ. Θα μπορούσε κάποιος να μου υποδείξει κάποια άλλη ερμηνεία ή διαφορετικά στοιχεία σας παρακαλώ?
Δ.
ΓΕΙΑ ΣΑΣ, ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ!
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΝΑ ΕΧΩ ΤΟΝ ΚΡΟΝΟ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝ 10° 18' 02" ΣΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ.
ΕΠΙΣΗΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΤΙ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΑ Η΄ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΣΗΜΑΣΙΑΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΩΡΟΣΚΟΠΟ ΤΟΥ ΣΥΝΤΡΟΦΟΥ ΜΟΥ(ΚΑΡΚΙΝΟΣ) ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΣ ΕΧΕΙ ΤΟΝ 7 ΟΙΚΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΖΩΔΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΩΡΟΣΚΟΠΟ(ΑΙΓΩΚΕΡΟ),ΣΗΜΑΙΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΕΙΑ?
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ
Γεια σου ergi!:bigsmile:
Στον γενέθλιο χάρτη στην αρχική σελίδα βάζοντας τα στοιχεία σου, όπως πιθανό να έκανες, σου εξηγεί για τον Κρόνο στον Λέων και για τον οίκο, εναλλακτικά μπορείς να δεις για τη ζωδιακή θέση του εδώ:
http://www.myhoroscope.gr/?page=planets
επίσης πατώντας στην αναζήτηση ''7ος οίκος'' θα ανοίξεις συζητήσεις και άρθρα που μπορείς να διαβάσεις και να σε διαφωτίσουν ανάλογα με τις απορίες σου..
ένα απόσπασμα απο το κύριο άρθρο είναι:
''Αν αναλύσουμε το ζώδιο που βρίσκεται στην ακμή του Έβδομου οίκου, θα δούμε ότι μας δείχνει τον τύπο του ατόμου που ελκύει κάποιον να προχωρήσει σε μία προοπτική γάμου ή να συνάψει μία σχέση. Επίσης μας δείχνει με ποιο τύπο ατόμου μπορεί ο κάτοχος του γενέθλιου ωροσκοπίου να συνεργαστεί καλύτερα, όταν θέλει να προχωρήσει σε μια ερωτική σχέση. Για παράδειγμα, εάν η ακμή του Έβδομου βρίσκεται στο ζώδιο του Υδροχόου, τότε το άτομο ελκύεται από ανθρώπους που η προσωπικότητας τους έχει την φύση του Υδροχόου. Φυσικά οι επιρροές αυτές διαφοροποιούνται ανάλογα με τις διελεύσεις που γίνονται από την ακμή του οίκου, καθώς και από τους πλανήτες που τοποθετούνται εκεί στο γενέθλιο ωροσκόπιο.''
οπότε ίσως έχει κάποια σχέση ότι ο ένας έχει στην ακμή 7ου τον ωροσκόπο του άλλου. δεν είναι και στάνταρ αυτό πάντα βέβαια, αλλά ναι είναι σχετικό!κάποια χαρακτηριστικά βρήκατε ο ένας στον άλλον που ήταν σημαντικά στο τι ζητούσατε απο έναν άνθρωπο.
αν ψάξεις θα βρεις πολλά εδω μέσα!
καλό βραδάκι!:bigsmile:
ξερει καποιος τι μπορει να σημαινει η λιλιθ οταν βρισκεται στον 7ο οικο?
Στη ενότητα Πλανήτες και πλανητοειδείς θα βρείτε άρθρο για την Λίλιθ σε ζώδια και οίκους:bigsmile:
καλημέρα και καλή εβδομάδα. Διαβάζω το συγκεκριμένο Post και έχω μπερδευτεί αρκετά. Κάνοντας το γενέθλιο χάρτη μου εδώ στο site, έδειξε να έχω 7ο οίκο στους ιχθείς. Μπορεί να με διαφωτίσει κανείς τι σημαίνει αυτό?
καλημέρα και καλή εβδομάδα και σε εσένα!
ειχα και εγω την ιδια απορια εχω ακμη 7 στους ιχθεις και κανενα πλανητη στον 7.στις πρωτες σελιδες του θεματος ρωτησα και εγω ακριβως το ιδιο και μου ειπαν οτι ''θα αντιμετωπιζεις τα θεματα σχεσεων, γαμου, συνεργασιων με τον τροπο των Ιχθυων. [Μπορεις να διαβασεις τα χαρακτηριστικα των ζωδιων στο καταλληλο φορουμ!] Επισης μπορεις να δεις σε ποιο ζωδιο και οικο βρισκεται ο Κυβερνητης των Ιχθυων και τι οψεις με αλλους πλανητες κανει. ''
αν καποιο μελος ξερει κατι παραπανω θα σε βοηθησει περισσοτερο:toung:
φιλια!
καλησπερα ηθελα να ξερω τι μπορει να σημαινει οταν εχεις ακμη 7 στους διδυμους και δυο πλανητες στον 7 σεληνη(καρκινο) και Δια (διδυμο) μπορει να σημαινει 2 γαμους
Καλησπερα!
Πολυπλευρος 7ος οικος θα λεγαμε που δινει, τασεις για δυο η κ περισσοτερους γαμους αφου κ η ακμη βρισκεται σε διπλο ζωδιο,αλλα κ ο Διας φερνει επεκτατικοτητα κ πληθωρα σχεσεων κ γεγονοτων γενικα.
Επισης η Σεληνη φερνει ασταθεια στα θεματα του 7ου οικου για τον απλο λογο οτι ειναι ευμεταβλητη η φυση της με αποτελεσμα να δειχνει αρκετες εναλλαγες.
Παντως αυτες οι ενδειξεις θα μπορουσαν να δειχνουν οτι ο συντροφος θα μπορουσε να ειναι διπλοπαντρεμενος, επικοινωνιακος , ευστροφος κ ισως να εχει επαγγελμα που σχετιζεται με το εξωτερικο, με τα μεσα μαζικης ενημερωσης, με εμποριο κτλ..
Το σιγουρο ειναι οτι με τετοιο 7ο οικο δυσκολα θα βαρεθεις κ ισως ανακαλυπτεις συχνα πυκνα μια ευνοια τυχης σε θεματα γαμου κ συνεργασιων.
Καλο ειναι να κοιταξεις σε ποιο οικο βρισκεται ο Ερμης κ τι οψεις κανει αλλα κ τις οψεις της Σεληνης κ του Δια.
Να πω κατι και εγω βρε κοριτσια αλλα να μην με παρεξηγησετε.ειναι μαλλον που εχω αφροδιτη στον τοξοτη και 7 οικο στον υδροχοο...δεν με ενδιαφερει ο γαμος παρα να ειμαι με εναν ανθρωπο και να συννενοοουμαι η γυναικα.τοσες σελιδες για να μαθουμε αν θα παντρευτουμε μου βγαζει μια ανασφαλεια και μετα απο ενα γαλλλικο μαη :bigsmile:δεν περιμενα να τρελαινομαστε τοοοοσο πολυ αν θα τους παντρευτουμε.δηλαδη θα μας χαλασει μια μακροχρονια σχεση χωρις δεσμευσεις?οι πολλες σχεσεις?ετσι και αλλοιως αν τελικα μαθατε οτι δεν θα παντρευτηται τελικα με τον καλο σας λογο ποσειδωνα κρονου η οποιοδηποτε πλανητη θα τον χωριζατε απο τωρα?η αστρολογια ειναι μια μορφη γνωση λιγο η πολυ αποδεκτη.και εγω εχω αγωνια με τις σχεσεις μου και πολυ μαλιστα αλλα ασχολουμαι περισσοτερο για να μαθω για μενα,τι κανω εγω μεσα στην ζωη,γιατι εχω αυτη την συμπεριφορα.τωρα αν με παντρευτει ο Μπαμπης καλως αλλα αν δεν με παντρευτει δεν χαλασε και το συμπαν.μεινετε ηρεμες και καπου εκει εξω σας ευχομαι να βρειτε το πριγκιπα που θα θελει να σας οδηγησει στην εκκλησια με το ασπρο του αλογο.αλλα αν εχετε τοση αγωνια για γαμο ,πριν ακομα παρκαρει το αλογο του βγαλετε το αστρολογικο χαρτη και του πειτε να δω τι συναστριεσ κανουμε και αν παντρευτουμε τον βλεπω να γκαζςνει το αλογο και να γινεται πηγασος.:laugh:stay cool κοριτσια.
πολύ ωραία τα λες hattie μου!:cheesy:
ΓΕΙΑ ΣΑΣ
ΚΙ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΝΕΝΑ ΠΛΑΝΗΤΗ ΣΤΟΝ 7ο ΟΙΚΟ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΑΚΜΗ ΤΟΥ 7ου ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ ΥΔΡΟΧΟΟ. Ο ΚΡΟΝΟΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΛΕΟΝΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΟΣ ΣΤΟ 12ο ΟΙΚΟ. ΔΥΣΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ Ε?
Δυσκολα υπο πια εννοια....αν θα παντρευτεις ή οταν θα παντρευτεις πως θα ειναι ο γαμος σου.:unsure:Γιατι η αστρολογια δειχνει τασης...και με αυτες τις τασεις ξερω ατομα της ηλικιας σου περιπου(αν κρινω απο τον κρονο) που εχουν ηδη παντρευτει...οσο για το πως θα ειναι ο γαμος ,νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του .... γαμπρου:bigsmile:
Γιατι περιεργο καλε μου Μητσακο... απο οτι ξερω στον γαμο,στην σχεση και στην συνυπαρξη γενικοτερα,χρειαζοντε δυο(και τρεις και τεσσερις μερικες φορες:laugh::laugh::laugh:),ενας παντως δεν γινετε...,Ενας γεννεθλιος οπως ηδη ειπα δειχνει τις τασεις,προς πια κατευθηνση ομως θα ενεργοποιηθει νομιζω οτι παιζει ρολο και ο χαρτης του συντροφου.
καλησπερα...να ρωτησω κι' εγω κατι για τους οικους? Δεν έχω τίποτα ούτε στον 2ο, 7ο, 8ο και 9ο...ούτε για δειγμα...Να τον ξεχάσω τον γάμο λοιπόν??? (εχει αργήσει άλλωστε πολύ !!!) Βέβαια και ο τωρινός σύντροφός μου ειναι χωρισμένος και δεν έχει τίποτα στον 7ο οικο και αυτός.
Και για τις ακμες οίκων. Πως γινεται να έχω (αν εχω καταλάβει καλά) την ακμη των οίκων 2 και 3 στον καρκινο και των οικων 8 και 9 στον αιγόκερω και κανενα στον ζυγό ? Τον 7ο δε τον εχω στον τοξοτη (γεννημενη 24/03/1964 10.00 αθηνα γαρ) να υποθεσω ότι δεν εχει γαμο η υπόθεση?
Αστο με μπερδεψες ακομα περισσοτερο...με τοσα που διαβασα !!!!...Ουτε ξερω τωρα τι εχει ο 7ος οικος μου και τι δεν εχει και ποιος πλανητης ειναι κυβερνητης. Εχω το γενεθλιο ωροσκοπιο μου και το μονο που βλεπω στον 7ο οικο ειναι ο νοτιος δεσμος...Δεν γινεται να με βοηθησεις λιγο παραπάνω..Τι να κάνουμε ειμαι μια ξανθούλα κι' εγω:embarrest
Αν κατάλαβα καλά, ο πλανήτης που πρέπει να κοιτάξεις είναι ο Δίας. Να δεις δλδ πού είναι (ζώδιο-Οίκος), τι όψεις κάνει και με ποιους.
Επιπλέον, μπορείς να δεις σε αυτόν το σύνδεσμο για το τι είναι οι Δεσμοί http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%E5%F9%ED.html
και σε αυτόν τι υποδεικνύουν σε σχέση με τον Οίκο που βρίσκονται. http://www.myhoroscope.gr/38-%EA%E1%...%EF%F5%F2.html
Επιπλέον, θα σου πω συνοπτικά ότι εφόσον ο Ν.Δ. είναι στον Τοξότη, προφανώς το δόσιμο που έκανες στην "προηγούμενη" ζωή σου ήταν η διάδοση της γνώσης αλλά εις βάρος της προσωπικότητάς σου με αποτέλεσμα να μην έχεις τη δυνατότητα να χαρείς κάποιες προσωπικές απολαύσεις που απορρέαν από την προσφορά σου στους άλλους. :bigsmile:
διαφωτιστε με λιγο:εβδομος οικος σε διδυμους με μοναδικό πλανήτη το χείρωνα.επίσης πέμπτος οίκος στον κριό με πλανήτες λίλιθ και β.δεσμό.έχει αυτό σχέση με τους ανώμαλους και παράξενους που μπλέκω?